Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Izvuče Sinner 5. Set. Ali još jedan u nizu ovih što se muče na startu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Rece Medvedev na pressici da mu uslovi odgovaraju i loptice, osjeca se kao da igra na hardu i da misli da moze igrati svoju igru na RG.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bice zanimljivo pratiti Medu da vidimo sta i dokle moze,evo blizi se svome prvom trijumfu na RG,do sada nilad nije prvo kolo prosao
E jesam pozelio ovako najveceg gledati,nadam se da ce svjesno zakomplikovati mec da malo osjeti teren...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nista komplikovati samo ovako nastaviti i zavrsiti u 3 seta,samim tim sto igra 3 seta je dovoljno da osjeti teren.
Djeluje dosta bolje u odnosu na Dohu i Genevu
Dobro ne znam koliko je ovaj mjerilo ali ne izgleda ovo lose,ako bude taj neki nivo ,mislim da ce bez problema u drugu sedmicu zakoraciti,sto bi s obzirom na pauzu 2 godine,operaciju,toliko bez tenisa bilo fantasticno i odlicna priprema za ono glavno a to je WB

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Istog sam misljenja i vec gledam kako cemo ovdje zahuckati kad bude Roger vs Novak u 1/4delinjo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:28Dobro ne znam koliko je ovaj mjerilo ali ne izgleda ovo lose,ako bude taj neki nivo ,mislim da ce bez problema u drugu sedmicu zakoraciti,sto bi s obzirom na pauzu 2 godine,operaciju,toliko bez tenisa bilo fantasticno i odlicna priprema za ono glavno a to je WB![]()

Nego jel se zna koliko publike moze na tribine i da li ce u drugoj sedmici moci vise raje doci?
Ma to vec ipak ne bi mogao odigrati,jos uvijek nije spreman za takav mec na sljaci sto je i sam izjavio neki danronaldo99 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:32Istog sam misljenja i vec gledam kako cemo ovdje zahuckati kad bude Roger vs Novak u 1/4delinjo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 17:28Dobro ne znam koliko je ovaj mjerilo ali ne izgleda ovo lose,ako bude taj neki nivo ,mislim da ce bez problema u drugu sedmicu zakoraciti,sto bi s obzirom na pauzu 2 godine,operaciju,toliko bez tenisa bilo fantasticno i odlicna priprema za ono glavno a to je WB![]()
Nego jel se zna koliko publike moze na tribine i da li ce u drugoj sedmici moci vise raje doci?

Ovo bi mogao bodi znati ili mali pitar tm87

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svi smo mi pitari 
Meni je fascinantno da nije dopustio niti jednu break loptu protivniku,bas igra dobar mec

Meni je fascinantno da nije dopustio niti jednu break loptu protivniku,bas igra dobar mec
Riješi ovo babuka rutinski danas
Idemo do titule Fed.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sa 50 godina moze proc tri kola da se ne oznoji.
Kolko me nervira sto prvo kolo traje tri dana. Nezz sto je tako na Rg , nigdje veze.
Kolko me nervira sto prvo kolo traje tri dana. Nezz sto je tako na Rg , nigdje veze.
Ko se ba muci ?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cuj ko? Ova djecurlija, 'ta nece valjda old timeri.

41.21.1.
Jesi gledao Feda ,kako ti se cini onako objektivno ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobar Roger, dovoljno za ove protivnike koje mora samarat, ovaj RG mu svakako dodje kao egzibicija pred WB, svaka pobjeda je dobra. Mogao bi do Djokovica doci ako nista.
Odgovoriti cu slikom, ako nije problem.

Mislim, lijepa prva runda i sasvim dovoljna za ulazak u neku formu a da se ne umori, ali i ti i ja znamo da bi uspjeh bio susret sa Berrettinijem. Dalje od toga ga ni ti ne ocekujes ovdje.

41.21.1.
Ma na sljaci cu biti presretan da zakoraci u drugu sedmicu slema,naravno da Uzbekistanac nije mjerilo nego pitam te vise sa aspekta Fedove igre,kretnji i ostalog,jel ti se cinili da je spor negdje i tako to

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.