Hajde mentolu nadji tu izjavu ili ces i dalje nastaviti lagati ko taj kriminalac sa avatara ti.DinGospo21 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:01Xavi je imao izjavu da trava nije dovoljno zelena, šta dalje da pričamo.let3 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:28Ma nije to bitno. Ovo je bitno:
Lani je Carlo glumio gospodina a ismijavao Xavija, kad je ovaj kmecao oko suđenja. Ko biva ja se ne bavim suđenjemal kad ide dobro mojoj ekipi
sjooo ublehasa mrtvog.
Kazem glumio, jer sad vidimo da je isti qrac ko i Xavi. Karakter 0 poena, al on je lafo gospodin.
I sta je zanimljivo. Sto nije kmecao na sudije dok je Barca kiksala, a RM bjezao na tabeli. Cim se Barca primakla, krece cirkus, krece kmekasto od madridskih medija do Ancelotija. Sad svaki dan pominje sudije.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Stvar je u tome, sto je ova sezona toliko toksicna i zatrovana najvise od strane Real TV i njihove medijske kuhinje- da ce u nastavku sezonu biti sve gore i gore po pitanju pritiska na sudije. Vec sad ih razvlace ko jufke, oprase ih na ruke. Traze da se Munuera izbaci iz sudijske organziacije, isti sudija koji im je prije valjaoL-Train je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:08
Druze,kao sto je i sam rekao,treneri ponekad lazu,doduse u njegovoj situaciji to je pocesto,nevezano samo za sudjenje.
Tako funkcionisu manje vise svi klubovi kada misle da su osteceni,pa i Barca je znala preko predsjednika,trenera pa sve do igraca,onako piramidalno da se oglasavaju kad im nije po volji.Flick preferira da ne prica o sudnjenju,pa nakon onog postineg gola protiv Celte ide tamo po svlacionici da ganja sudije.To nece prestati nikad,posebno ovi veci klubovi koji imaju moc a i novinare iza sebe koje su u stanju da peru sudije 24/7.

I ko god osvoji na kraju, poslije ce biti dodatno pljuvanje sudija, dodatne teorije zavjere i sl.
- DinGospo21
- Kontakt:
Slino nebitan si, nisam ja kriv što je Xavi zaostao u vremenu i prostoru.Mukebir je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:20Hajde mentolu nadji tu izjavu ili ces i dalje nastaviti lagati ko taj kriminalac sa avatara ti.DinGospo21 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:01Xavi je imao izjavu da trava nije dovoljno zelena, šta dalje da pričamo.let3 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:28
Ma nije to bitno. Ovo je bitno:
Lani je Carlo glumio gospodina a ismijavao Xavija, kad je ovaj kmecao oko suđenja. Ko biva ja se ne bavim suđenjemal kad ide dobro mojoj ekipi
sjooo ublehasa mrtvog.
Kazem glumio, jer sad vidimo da je isti qrac ko i Xavi. Karakter 0 poena, al on je lafo gospodin.
I sta je zanimljivo. Sto nije kmecao na sudije dok je Barca kiksala, a RM bjezao na tabeli. Cim se Barca primakla, krece cirkus, krece kmekasto od madridskih medija do Ancelotija. Sad svaki dan pominje sudije.
Sigurno si bogatiji i bolji fudbaler od Xavija. Sigurno se bolje razumijes od njega. MongoloiduDinGospo21 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:38Slino nebitan si, nisam ja kriv što je Xavi zaostao u vremenu i prostoru.Mukebir je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:20Hajde mentolu nadji tu izjavu ili ces i dalje nastaviti lagati ko taj kriminalac sa avatara ti.DinGospo21 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:01
Xavi je imao izjavu da trava nije dovoljno zelena, šta dalje da pričamo.
- DinGospo21
- Kontakt:
E moj ti, nije ti lako.Mukebir je napisao/la: ↑19 feb 2025, 21:01Sigurno si bogatiji i bolji fudbaler od Xavija. Sigurno se bolje razumijes od njega. MongoloiduDinGospo21 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:38Slino nebitan si, nisam ja kriv što je Xavi zaostao u vremenu i prostoru.
Joj ove današnje djeceDinGospo21 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 21:53E moj ti, nije ti lako.Mukebir je napisao/la: ↑19 feb 2025, 21:01Sigurno si bogatiji i bolji fudbaler od Xavija. Sigurno se bolje razumijes od njega. MongoloiduDinGospo21 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 19:38
Slino nebitan si, nisam ja kriv što je Xavi zaostao u vremenu i prostoru.

- DinGospo21
- Kontakt:
Umij se hladnom vodom, dodji sebi.
E jbg na ovo ti nemam sta odgovorit. Jesi partibrejker
uff
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Penal Madrid ide u rat protiv saveza. Protiv covjeka koji vodi savez i otvoreno,javno navija za Real,koji je protivzakonito pokusao sprijeciti registraciju Olma,itd,itd... Ko tu koga j3be? Poj3bali se Penalovci izmedju sebe?
Mocvara1991 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 16:18Penal Madrid ide u rat protiv saveza. Protiv covjeka koji vodi savez i otvoreno,javno navija za Real,koji je protivzakonito pokusao sprijeciti registraciju Olma,itd,itd... Ko tu koga j3be? Poj3bali se Penalovci izmedju sebe?

Glavni izvor citavog tog cirkusa. Ljudi se ne gase sa teorijama zavjere

Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 feb 2025, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Luka 

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kad igras s Vaskezom zapravo igras sa 10 igraca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pustinjski skočimiš 
Jedan od najboljih fudbalera ikad

Jedan od najboljih fudbalera ikad
Kakva golcina Like jbt. U onim godinama. Jedan od najboljih ikada definitivno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
La Liga president Tebas: “Real Madrid is a CRYING club. The wife of Real representative and pitchside delegate Megía Dávila works in the referees' committee (CTA), yet no one has raised concerns about a conflict of interest like they did with Munuera Montero”.
- luckystrike
- Kontakt:
Žena od Carlosa je Yolanda Parga, i radi u "referees' committee" ali u ženskom savezu. Nema govora o konfliktu interesa. Ta priča je stara nekoliko godina.
I ko se kome naguzi 
Salim se, svaka cast za preokret. Sa 0:2 protiv bilo koga nije lako. Jos su i dobro prosli.

Salim se, svaka cast za preokret. Sa 0:2 protiv bilo koga nije lako. Jos su i dobro prosli.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Kakva utakmica sunce ti poljubim 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.