Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kao sto rekoh ne znam koliko jos ima do isteka ugovora,ako su ostale dvije godine ili vise ne vjerujem da ce Perez da mu uruci otkaz jer bi to automatski znacilo bacanje para koje bi Murinjo uzeo zbog raskida,logicno.
Plus potpisivanje novog trenera.
Prosle godine je omanuo u LŠ,ali je dogurao do polufinala gdje je zbog nedostatka sportske srece i zavrsio,ali je zato uzeo Primeru.
Ove godine je situacija drugacija ima veliki zaostatak u Primeri,ali i 50-50 posto sansi za prolazak dalje u ligi prvaka,sad ukoliko se desi da ispadnu to ce sigurno biti novi pritisak na njeg.
Kup takmicenje u Španiji do par sezona unazad nije predstavljalo nista bitno,tako da je Real svake godine ispado od nizerazrednih i objektivno losijih klubova,ali u posljednje vrijeme pocinje ponovo da igra bitniju ulogu jer je glavni konkurent Barcelona takodje i pretendent za osvajanje ovog trofeja,dakle maksimalno ozbiljno ulaze i jedni i drugi u ovo takmicenje.
Sad...vjerujem da ce mu ukoliko osvoji to biti veliki plus,ako nista zbog nacina na koji je to uspio (raščlanjivanje Barce u dvije utakmice,i eventualna pobjeda protiv gradskog rivala u finalu).
A na kraju krajeva ne vidim neko ime koje bi moglo da ga naslijedi na klupi.
Plus potpisivanje novog trenera.
Prosle godine je omanuo u LŠ,ali je dogurao do polufinala gdje je zbog nedostatka sportske srece i zavrsio,ali je zato uzeo Primeru.
Ove godine je situacija drugacija ima veliki zaostatak u Primeri,ali i 50-50 posto sansi za prolazak dalje u ligi prvaka,sad ukoliko se desi da ispadnu to ce sigurno biti novi pritisak na njeg.
Kup takmicenje u Španiji do par sezona unazad nije predstavljalo nista bitno,tako da je Real svake godine ispado od nizerazrednih i objektivno losijih klubova,ali u posljednje vrijeme pocinje ponovo da igra bitniju ulogu jer je glavni konkurent Barcelona takodje i pretendent za osvajanje ovog trofeja,dakle maksimalno ozbiljno ulaze i jedni i drugi u ovo takmicenje.
Sad...vjerujem da ce mu ukoliko osvoji to biti veliki plus,ako nista zbog nacina na koji je to uspio (raščlanjivanje Barce u dvije utakmice,i eventualna pobjeda protiv gradskog rivala u finalu).
A na kraju krajeva ne vidim neko ime koje bi moglo da ga naslijedi na klupi.
Fino vidjeti da smo dobili.Sada 11 odmornih za United,ista ekipa koja je zabila 3 na CR Kampu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I sad je real kriv jer su čelnici Farcelone prepotentna đubrad koja misli da i sa amaterima na kormilu mogu da pobijede fudbalske gigante u vidu Milana i Reala iz Madrida. Ne brukajte se više živi bili i priznajte da je Barcelona našamarana od strane boljih ekipa pa da komentarišemo i zayebavamo se ko ljudi.
A ovaj što želi sve najgore prvom timu Reala je najveći gigant kojeg sam im'o priliku da vidim. Pa bolan večeras sam izaš'o s rajom, napio se, gledo trebe (jer mi nisu dozvoljavale ništa više
) i ni na kraj pameti mi nisu bili ni real i barcelona. Ti si bolan sramota za ljudski rod.
A ovaj što želi sve najgore prvom timu Reala je najveći gigant kojeg sam im'o priliku da vidim. Pa bolan večeras sam izaš'o s rajom, napio se, gledo trebe (jer mi nisu dozvoljavale ništa više
naprijed rejal
A Barca je kao kriva što je Real popušio Primeru još u februaru, što na klupi ima amatera Jozu kojeg šamaraju velikani poput Granade,Getafea, Betisa i slicni evropski giganti.Sveti je napisao/la:I sad je real kriv jer su čelnici Farcelone prepotentna đubrad koja misli da i sa amaterima na kormilu mogu da pobijede fudbalske gigante u vidu Milana i Reala iz Madrida. Ne brukajte se više živi bili i priznajte da je Barcelona našamarana od strane boljih ekipa pa da komentarišemo i zayebavamo se ko ljudi.
A ovaj što želi sve najgore prvom timu Reala je najveći gigant kojeg sam im'o priliku da vidim. Pa bolan večeras sam izaš'o s rajom, napio se, gledo trebe (jer mi nisu dozvoljavale ništa više) i ni na kraj pameti mi nisu bili ni real i barcelona. Ti si bolan sramota za ljudski rod.
Priznajte te neke ocite stvari, pa da se zayebavamo ko ljudi
Kako da ozbiljno raspravljam s ljudima koji kao da imaju 5 godina (ili mozda i imaju
) i kad napisu "Farselona" i sl.
Momci daleko nam kuca od njihovih pa da se tako ljutite radi njih.Ako cemo raspravljat dajte budite ozbiljni.
Momci daleko nam kuca od njihovih pa da se tako ljutite radi njih.Ako cemo raspravljat dajte budite ozbiljni.
A ko je išta rekao za to? Pa ja kako vidim ti si taj koji nonstop govoriš lako je pobjeđivati tim koji nema trenera, i sad kriv Real što Laporta nije doveo trenera trenerom nego se zayebava sa amaterima na klupi.
A taj isti Real sa istim tim amaterom na klupi kojeg šamaraju giganti koje si nabrojao pobijedi Barcelonu dva puta u 5 dana, prisaberi se.
A taj isti Real sa istim tim amaterom na klupi kojeg šamaraju giganti koje si nabrojao pobijedi Barcelonu dva puta u 5 dana, prisaberi se.
naprijed rejal
Svetac bolan, moram te malo preskociti...nisam odavno
....tjeraju me ovi tvoju dušmani
samo nešto prijavljuju i kukaju adminu... jbm ti državni aparat
ripper jesil to ti stari prijatelju? baš se pitam što te nema nigdje, majke miBonus je napisao/la:Svetac bolan, moram te malo preskociti...nisam odavno....tjeraju me ovi tvoju dušmani
samo nešto prijavljuju i kukaju adminu... jbm ti državni aparat
naprijed rejal
Šuti, ne znamo se
A ti Emire18
Pa možete sad pobjeđivati i praviti se mega face, kad imamo klauna na klupi (ovo sa trenerom se samo Barci može desiti i nikom više)....zapalo vas (a i Milan isto) pa je sad spuštanje i provociranje na sve strane, drago vam i milo....ali dobro, pošteno....sad uživajte....moramo vas istrpiti, nema nam druge.
Slavite dok možete, dok se Josip Broz ne vrati iz Njujorka i onda opet sve po starom, standardno karinđanje na Pepnabeu i tako te perverzije
Žao mi samo što nas pobjediste na svom pašnjaku nakon 3 godine
nemamo riješenja za vaše stopere koji nas trpaju nakon prekida, skok igre i nemamo 
A ti Emire18
Pa možete sad pobjeđivati i praviti se mega face, kad imamo klauna na klupi (ovo sa trenerom se samo Barci može desiti i nikom više)....zapalo vas (a i Milan isto) pa je sad spuštanje i provociranje na sve strane, drago vam i milo....ali dobro, pošteno....sad uživajte....moramo vas istrpiti, nema nam druge.
Slavite dok možete, dok se Josip Broz ne vrati iz Njujorka i onda opet sve po starom, standardno karinđanje na Pepnabeu i tako te perverzije
Žao mi samo što nas pobjediste na svom pašnjaku nakon 3 godine
- tyler durden
- Kontakt:
Neki ce reci, Fudbal je ovih dana izgubio
Drago mi je samo sto je prvak Spanije otreso ko beba zvecku klub koji jedini igra fudbal
Drago mi je samo sto je prvak Spanije otreso ko beba zvecku klub koji jedini igra fudbal
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnju pobjedu u još jednom Clásicu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koji šupci, Veliki Jose pobjedi barcu sa B sastavom i oni mu daju 6icu 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Varane najbolji igrac utakmice 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mozda zato sto Real nije nista specijalno odigrao ?Genghis je napisao/la:Koji šupci, Veliki Jose pobjedi barcu sa B sastavom i oni mu daju 6icu
Nikakva specijalna taktika.
Dobro je sto postoje prekidi ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Daj ba, kanta foruma prošetaj. Čuj ništa specijalno, pa čovek b tim izveo i dobio Barcelonu, veliku, najbolju svih vremena.
Pa mene bi bilo stid na forum dolaziti da se ovako nešto Realu desi, da ih B tim Barce dobije. aaaaaaaaaaa! Još ne mogu da verujem.
Nego, koliko još ljudi ima koji žele da najveći stručnjak današnjice, Jose Mourinho ode iz Real Madrida?
IN MOURINHO WE TRUST!
Nego, koliko još ljudi ima koji žele da najveći stručnjak današnjice, Jose Mourinho ode iz Real Madrida?
IN MOURINHO WE TRUST!
Niti je istina da ih je dobio B tim, niti je istina da Mourinho nije nista posebno uradio.
Real se dize polako, steta za njih jer je malo kasno i steta jer imaju nepovoljan rezultat za uzvrat na Old Traffordu.Mogu parirat Unitedu i zasigurno da imaju sanse za prolazak.Samo meni su Vragovi preiskusna momcad i super organizirana za takve utakmice.Ne vjerujem da ce ispast.
Real se dize polako, steta za njih jer je malo kasno i steta jer imaju nepovoljan rezultat za uzvrat na Old Traffordu.Mogu parirat Unitedu i zasigurno da imaju sanse za prolazak.Samo meni su Vragovi preiskusna momcad i super organizirana za takve utakmice.Ne vjerujem da ce ispast.
Kako su smijesni ovi farselonci. Sad su i golovi iz prekida problem
znaci treba ukinuti prekide, skloniti golove i pobjedjuje onaj tim koji ima veci posjed
kontre, prekidi, sutevi preko 20 metara ne dolaze u obzir, to nije postena pobjeda haha
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
pobjeda nije postena ako nemas 80% posjed lopte
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zato ti kazem da nisu nista posebno uradili.
Neko jos rece da su nadigrali Barcelonu a ovi ih stjerali u 16-terac pa su i Morata, Kaka i Callejon cinili bekove.
Dakle klasicni autobus kojeg svi godinama koriste protiv Barce.
Samo sto je Real jaci od ostalih ekipa tipa Seville i iskoristi kontre, prekide itd.
Nista specijalno Mourinho nije uradio jer je Realova igra takodje bila veoma losa kao i skoro citavu ovu sezonu.
Ali treba mu se priznat da je uspio nadigrat Rouru vec 2 puta zaredom.
Neko jos rece da su nadigrali Barcelonu a ovi ih stjerali u 16-terac pa su i Morata, Kaka i Callejon cinili bekove.
Dakle klasicni autobus kojeg svi godinama koriste protiv Barce.
Samo sto je Real jaci od ostalih ekipa tipa Seville i iskoristi kontre, prekide itd.
Nista specijalno Mourinho nije uradio jer je Realova igra takodje bila veoma losa kao i skoro citavu ovu sezonu.
Ali treba mu se priznat da je uspio nadigrat Rouru vec 2 puta zaredom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.