Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2013, 23:27

Dzoni je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne vjerujem da će Pereza zadovoljiti ove pobjede nad Barcelonom ukoliko ove godine ne podigne pehar CL Jose može pakovati kofere.
Cisto sumnjam,ne znam tacno kad mu istice ugovor,ali Murinjo ce otici iz Reala ili po isteku ili kad on to bude htio.
I to je tako.Kao sto je bilo sa svakim klubom kojeg je dosad vodio.

U Chelseu je dobio otkaz dok je sa Interom raskinuo ugovor.Uvjeren sam da je Perez i prije potpisa sa Mourinhom razmišljao samo o jednom a to je titula u CL i sve je podređenom tom cilju.Prošle godine nije uspio a ove je pod još većim pritiskom pogotovo zbog rezultata u Primeri.

Nejasna je i situacija oko Ronalda previše se oteže oko novog ugovora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 02 mar 2013, 23:30

emir18 je napisao/la:
Bonus je napisao/la:kakva vadiona, šta ha hu :?

Pitah samo , kako bi bilo da vas mora Roura takticar voditi :?: :mrgreen: i kakav je osjecaj pobjediti ekipu bez trenera :?: to vam pravi satisfakciju :o :shock: hajd dobro ,ako ste sretni sa takvim pobjedama.
Nedo Bog da se Realu dese takve stvari (ni bilo kome) pa da ih neki anonimni marginalac vodi u najbitnijim tekmama ;)
Momak nisi mi jasam vasa uprava je znala za bolest Tita i prije nego gaj epostavila za trenera i trbala se je osigurati,nije Realm Madriid kriv sto vi nemate trenera tako da tu pricu pricaj nekom drugom...
Ali nisi mi odgovorio na pitanje na pravi nacin, nebitno.

Bila je prica ovdje, ko biva kakav je osjecaj uzeti titulu a izgubiti u El Clasicu :mrgreen:
Pa sam zato postavio kontra pitanje.

Nije ni vama Barca kriva što ste popušili Primeru vec u februaru ;) vec Jozo levatina koji je pušio fore od marginalnih timova...a Roura vam je dao velikodušno Kup, da ne kukate i da vas Marca ne razapinje dodatno. Zadovoljite se mrvicama ispod stola :mrgreen:
(Ovo u maniru Madridiste :D)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 mar 2013, 23:31

hule_barca je napisao/la:
LenBias je napisao/la:polako druze, nije liga jos gotova, stici ce njih real madrid 8-)
Hmm. Razumijem da je euforija poslije 2 pobjede Reala ali da će stići Barcu za 12 kola ne bi se baš kladio ;)
kao sto vidis ni ja se ne kladim
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 mar 2013, 23:32

LenBias je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:
LenBias je napisao/la:polako druze, nije liga jos gotova, stici ce njih real madrid 8-)
Hmm. Razumijem da je euforija poslije 2 pobjede Reala ali da će stići Barcu za 12 kola ne bi se baš kladio ;)
kao sto vidis ni ja se ne kladim
Pa vidim da si dosta optimističan glede toga pa bi se možda htio kladiti :D
Mes Que Un Club

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 mar 2013, 23:32

Znaci mandrakovo novo ruho je @Bonus

ej kako danas Alvaro Morata , Jose Caljeon i ostala kaznena ekspedicija pretrca barcelonu
ejjj
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 02 mar 2013, 23:40

Kao sto rekoh ne znam koliko jos ima do isteka ugovora,ako su ostale dvije godine ili vise ne vjerujem da ce Perez da mu uruci otkaz jer bi to automatski znacilo bacanje para koje bi Murinjo uzeo zbog raskida,logicno.
Plus potpisivanje novog trenera.
Prosle godine je omanuo u LŠ,ali je dogurao do polufinala gdje je zbog nedostatka sportske srece i zavrsio,ali je zato uzeo Primeru.
Ove godine je situacija drugacija ima veliki zaostatak u Primeri,ali i 50-50 posto sansi za prolazak dalje u ligi prvaka,sad ukoliko se desi da ispadnu to ce sigurno biti novi pritisak na njeg.
Kup takmicenje u Španiji do par sezona unazad nije predstavljalo nista bitno,tako da je Real svake godine ispado od nizerazrednih i objektivno losijih klubova,ali u posljednje vrijeme pocinje ponovo da igra bitniju ulogu jer je glavni konkurent Barcelona takodje i pretendent za osvajanje ovog trofeja,dakle maksimalno ozbiljno ulaze i jedni i drugi u ovo takmicenje.
Sad...vjerujem da ce mu ukoliko osvoji to biti veliki plus,ako nista zbog nacina na koji je to uspio (raščlanjivanje Barce u dvije utakmice,i eventualna pobjeda protiv gradskog rivala u finalu).
A na kraju krajeva ne vidim neko ime koje bi moglo da ga naslijedi na klupi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 mar 2013, 23:42

Fino vidjeti da smo dobili.Sada 11 odmornih za United,ista ekipa koja je zabila 3 na CR Kampu 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 mar 2013, 00:26

I sad je real kriv jer su čelnici Farcelone prepotentna đubrad koja misli da i sa amaterima na kormilu mogu da pobijede fudbalske gigante u vidu Milana i Reala iz Madrida. Ne brukajte se više živi bili i priznajte da je Barcelona našamarana od strane boljih ekipa pa da komentarišemo i zayebavamo se ko ljudi.

A ovaj što želi sve najgore prvom timu Reala je najveći gigant kojeg sam im'o priliku da vidim. Pa bolan večeras sam izaš'o s rajom, napio se, gledo trebe (jer mi nisu dozvoljavale ništa više :mrgreen: ) i ni na kraj pameti mi nisu bili ni real i barcelona. Ti si bolan sramota za ljudski rod.
naprijed rejal

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 03 mar 2013, 00:37

Sveti je napisao/la:I sad je real kriv jer su čelnici Farcelone prepotentna đubrad koja misli da i sa amaterima na kormilu mogu da pobijede fudbalske gigante u vidu Milana i Reala iz Madrida. Ne brukajte se više živi bili i priznajte da je Barcelona našamarana od strane boljih ekipa pa da komentarišemo i zayebavamo se ko ljudi.

A ovaj što želi sve najgore prvom timu Reala je najveći gigant kojeg sam im'o priliku da vidim. Pa bolan večeras sam izaš'o s rajom, napio se, gledo trebe (jer mi nisu dozvoljavale ništa više :mrgreen: ) i ni na kraj pameti mi nisu bili ni real i barcelona. Ti si bolan sramota za ljudski rod.
A Barca je kao kriva što je Real popušio Primeru još u februaru, što na klupi ima amatera Jozu kojeg šamaraju velikani poput Granade,Getafea, Betisa i slicni evropski giganti.
Priznajte te neke ocite stvari, pa da se zayebavamo ko ljudi :mrgreen: :D

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 03 mar 2013, 00:40

Kako da ozbiljno raspravljam s ljudima koji kao da imaju 5 godina (ili mozda i imaju :roll: ) i kad napisu "Farselona" i sl.

Momci daleko nam kuca od njihovih pa da se tako ljutite radi njih.Ako cemo raspravljat dajte budite ozbiljni.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 mar 2013, 00:40

A ko je išta rekao za to? Pa ja kako vidim ti si taj koji nonstop govoriš lako je pobjeđivati tim koji nema trenera, i sad kriv Real što Laporta nije doveo trenera trenerom nego se zayebava sa amaterima na klupi.

A taj isti Real sa istim tim amaterom na klupi kojeg šamaraju giganti koje si nabrojao pobijedi Barcelonu dva puta u 5 dana, prisaberi se.
naprijed rejal

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 03 mar 2013, 00:45

Svetac bolan, moram te malo preskociti...nisam odavno :D ....tjeraju me ovi tvoju dušmani :mrgreen: samo nešto prijavljuju i kukaju adminu... jbm ti državni aparat

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 mar 2013, 00:51

Bonus je napisao/la:Svetac bolan, moram te malo preskociti...nisam odavno :D ....tjeraju me ovi tvoju dušmani :mrgreen: samo nešto prijavljuju i kukaju adminu... jbm ti državni aparat
ripper jesil to ti stari prijatelju? baš se pitam što te nema nigdje, majke mi :mrgreen:
naprijed rejal

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 03 mar 2013, 00:57

Šuti, ne znamo se :mrgreen: :D

A ti Emire18
Pa možete sad pobjeđivati i praviti se mega face, kad imamo klauna na klupi (ovo sa trenerom se samo Barci može desiti i nikom više)....zapalo vas (a i Milan isto) pa je sad spuštanje i provociranje na sve strane, drago vam i milo....ali dobro, pošteno....sad uživajte....moramo vas istrpiti, nema nam druge.
Slavite dok možete, dok se Josip Broz ne vrati iz Njujorka i onda opet sve po starom, standardno karinđanje na Pepnabeu i tako te perverzije :D
Žao mi samo što nas pobjediste na svom pašnjaku nakon 3 godine :? nemamo riješenja za vaše stopere koji nas trpaju nakon prekida, skok igre i nemamo :?

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 mar 2013, 01:00

Neki ce reci, Fudbal je ovih dana izgubio :lol: :lol:

Drago mi je samo sto je prvak Spanije otreso ko beba zvecku klub koji jedini igra fudbal ;)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 mar 2013, 01:34

slika
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2013, 11:46

Ocjene za jučerašnju pobjedu u još jednom Clásicu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 mar 2013, 11:52

Koji šupci, Veliki Jose pobjedi barcu sa B sastavom i oni mu daju 6icu :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 mar 2013, 12:10

Varane najbolji igrac utakmice 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 mar 2013, 12:12

Genghis je napisao/la:Koji šupci, Veliki Jose pobjedi barcu sa B sastavom i oni mu daju 6icu :lol:
Mozda zato sto Real nije nista specijalno odigrao ?
Nikakva specijalna taktika.

Dobro je sto postoje prekidi ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.