RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Smjena generacija i konstanta od 5 loših sezona su dovele do toga da je 20ak momaka uspjelo sacuvat grupu koja iz dana u dan sve više napreduje. Suvišno je pricati o nasoj brojnosti koja je odmah iza Želje i Sarajeva samo tu lavinu treba pokrenuti dobrim rezultatima koji su jedini problem da grupa vrati onu staru snagu. Ne kazem da RA diktiraju rezultati nego jednostavno raji je vise pun **** svega. Pa yebote da se mi za titulu borimo zadnjih 10 kola nek mi se citav svijet popisa po faci ako nas svako gostovanje nebi bilo 800+ do dvice
From father to son
poslao sam tiBMV22 je napisao/la:Aleme imas pp
Jbg,ja osta ko siroceBMV22 je napisao/la:Aleme imas pp
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Izvini brato evo šaljem pprodjenisa je napisao/la:Jbg,ja osta ko siroceBMV22 je napisao/la:Aleme imas pp
Hvala RA ja ,zatrpaste mi folder
Samo lagano ,izronice Stari za one sto ga vole
FORZA VELEZ
Samo lagano ,izronice Stari za one sto ga vole
FORZA VELEZ
Daj i meni neko...

NAPOKON! braćo moja crvena evo našeg dragog gangaša iz zapadne tuzle čeka pomoć svojih vjernih šUMara iz west berlina da bi mogao preći ovaj put
JAAAAAAAAAAAVI SE, JAAAAAAAAVI SE brnjašu
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Vjerovatno je bilo dosta prozivanja. Ono što on radi po temi "susjeda" nek' njemu ide na čast. Pokušajte da ga ignorišete, mislim da bi to bilo najbolje po sve nas.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Vjerovatno je bilo dosta prozivanja. Ono što on radi po temi "susjeda" nek' njemu ide na čast. Pokušajte da ga ignorišete, mislim da bi to bilo najbolje po sve nas.
Prodjoh malo kroz postove od juce ,valjda sad ono miran,rahat sto bi se reklo,ja kako ljudi mjenjaju raspolozenje
SLUSAJTE ME SAD I ZAPISITE
PROLAZIMO OVO RAJA
Jasta nego prolazimo brato samo pamet u glavi. Smecari su to. Ici ce na sve nacine da se prekine utakmica. Ne treba past na njihove škutorske provokacije. Samo forza brato,samo kako mi znamo citav stadion svi do jednog. Samo engleski grla i dlanovi,bez pirotehnike i top udara. Kad ih mlatnemo i prođemo njima ce to bit spram mrtvom glavom a nama samo prolazak malog seljackog kluba. Samo pametno raja moja fina do polufinala a onda autoprevoz vucic i bregava neka priprema mehanizaciju 
From father to son
Od uzbuđenja ne znam jesam li pisao jučer i komentarisao utakmicu, ali mislim da nisam. Uglavnom, čestitke herojima na terenu i herojima na tribini. Totalna tortura je jučer održana nad nama, ali neka je, Velež je svašta preživio. Ognjen Valjić na terenu, spajdermeni sa zapada i policija na tribinama, ali neka, dignut ćemo se još jači, pa će nam se svi sklanjati sa puta. Nakon što sam prosao pored kluba navijača, nije me zadovoljila brojka koja se sprema na utakmicu, ali kazu oko 150 prijavljenih , to se i ispostovalo. Svaka cast momcima, nek ode u pola raje u Ugljevik, kostur zadržan i to treba forsirati kroz čitavu polusezonu i svaku narednu u što većem broju.
O utakmici. Moj Denise Zvonicu, oprastam ti svaku gresku (prvi njihov go i penal) zbog rezultata, ali moraš biti iskusniji i pribraniji.
Ani i Janković
.
Bobić
Gledam danas emisiju na RTM , kaze Feja:" ne bih pozvao navijače jer nemam radi čega. Razočarali smo u Zvorniku, a danas mogu biti samo zadovoljan rezultatom. Oni koji vole Velež, njih se ne poziva na utakmicu, oni će doći i podržati ove momke, mada navijači traže rezultat". Drago mi je da ne puca onu standardnu nakon jedne utakmice gdje je izvucen dobar rezultat, i tako treba.
U što većem broju u Srijedu , podržati Velež, preuzbuđen sam da pišem išta više. Pozdrav RAja
O utakmici. Moj Denise Zvonicu, oprastam ti svaku gresku (prvi njihov go i penal) zbog rezultata, ali moraš biti iskusniji i pribraniji.
Ani i Janković
Bobić
Gledam danas emisiju na RTM , kaze Feja:" ne bih pozvao navijače jer nemam radi čega. Razočarali smo u Zvorniku, a danas mogu biti samo zadovoljan rezultatom. Oni koji vole Velež, njih se ne poziva na utakmicu, oni će doći i podržati ove momke, mada navijači traže rezultat". Drago mi je da ne puca onu standardnu nakon jedne utakmice gdje je izvucen dobar rezultat, i tako treba.
U što većem broju u Srijedu , podržati Velež, preuzbuđen sam da pišem išta više. Pozdrav RAja
ma ko J**+ seljačinu OD tuzle
zapalili mu autobus a on im iz šupka ne izlazi
dok opet malotovljev koktel ne poleti

zapalili mu autobus a on im iz šupka ne izlazi
dok opet malotovljev koktel ne poleti
Raja onaj apel uprave izgleda da daje rezultate. Naime svi mediji u državi, a čak i Radio slobodna Evropa su prenijeli vijest o apelu uprave da nam se pomogne da VELEŽ ispuni uslove koji su neophodni za igranje PL u Vrapčićima. Krenula je medijska kampanja, vala je i vrijeme.
Posebnu podršku nam daju Sarajevski mediji, koji vide opasnost u rušenju simbola Mostara.
Danas su mnogi mediji prenijeli lakrdiju Valjića, koji tvrde da nam je poništen čist gol Hebibovića, a posebna se pažnja posvetila pitanju da li savez svjesno radi na rušenju VELEŽA?
Ja se pitam šta koji klinac rade Kajtaz i Bajević u tom g.ovnetu od saveza kada gledaju ovu lakrdiju od suđenja?

Danas su mnogi mediji prenijeli lakrdiju Valjića, koji tvrde da nam je poništen čist gol Hebibovića, a posebna se pažnja posvetila pitanju da li savez svjesno radi na rušenju VELEŽA?
RADIO RFE O VELEŽU I PROBLEMU STADIONA
Ugledni evropski medij, Radio Slobodna Evropa – program na južnoslavenskim jezicima, koji je uticajan u regiji Jugoistočne Evrope kao nezavisni medij, kojeg prenose desetine radio stanica širom bivše Jugoslavije, objavio je danas prilog o infrastrukturnim problemima sa kojima se suočava Velež.
Sigurno da problem infrastrukture, odnosno adekvatnog stadiona za odigravanje utakmica, prevazilazi okvire našeg kluba. Potrebno je uključivanje ne samo lokalne zajednice, već i šire društvene zajednice od Federacije BiH do same države BiH, posebno ako se uzme u obzir čitava istorija problema sa kojima se Velež susreće još od 1992. godine.
Kompletnu emisiju možete poslušati na sljedećem linku, a prilog o Veležu je u 27:00 minuti.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Ugledni evropski medij, Radio Slobodna Evropa – program na južnoslavenskim jezicima, koji je uticajan u regiji Jugoistočne Evrope kao nezavisni medij, kojeg prenose desetine radio stanica širom bivše Jugoslavije, objavio je danas prilog o infrastrukturnim problemima sa kojima se suočava Velež.
Sigurno da problem infrastrukture, odnosno adekvatnog stadiona za odigravanje utakmica, prevazilazi okvire našeg kluba. Potrebno je uključivanje ne samo lokalne zajednice, već i šire društvene zajednice od Federacije BiH do same države BiH, posebno ako se uzme u obzir čitava istorija problema sa kojima se Velež susreće još od 1992. godine.
Kompletnu emisiju možete poslušati na sljedećem linku, a prilog o Veležu je u 27:00 minuti.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
molim vas posaljite i meni na pp tu vijest sto ste slali,...VELEZ DO GROBA
Pozdrav od dobojlije
Pozdrav od dobojlije
Red Army Mostar u Beogradu 1986. godine na stadionu JNA.
(FK Velež Mostar - NK Dinamo Zagreb)

(FK Velež Mostar - NK Dinamo Zagreb)

Naprijed rodjeni gazite male ultrase
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze i meni taj pp od black mundira Aleme
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Treba se klub javno oglasit u vezi ovih sudijskih lakrdija. Pa bola nije 98-ma yebote. Ono gownetovo suđenje me je podsjetilo na ono poslje rata. Ne treba dozvolit da par placenika unazađuje fudbal u drzavi. Nek mi Velež izgubi 5:0 ali neka bude posteno suđenje. Trebaju se svi klubovi dignut da se doživotno suspenduje ovaj jazavac jer ako se to ne uradi daje se sloboda ostalim za mutne radnje i unistavanje fudbala u dtzavi u buducnosti
From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.