FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 14 maj 2014, 19:16

solar1987 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ako nas ne bude u Srebreniku 1000 otišlo iz Tuzle.. .. .. ..ništa smo!
samo nez gdje cemo stat hahaha :D
Stat ćemo nekako,ali fkt ako nas ne bude 1000 najmanje :thumbdown:
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2014, 19:16

VCERAS SVI PRED TUSANJ,ISPOSTOVAT EKIPU
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 maj 2014, 19:17

Claus je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Kakav mi je Bise bio? :)
Fantastičan.
Nisam ni sumnjao. :cool:

Hvala na odgovoru i čestitke vama na pobjedi. :thumbup:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 14 maj 2014, 19:17

Braćo.. Čestitke od sveg srca.. Zaslužili ste. Sretno u PL i vidimo se do godine aBd :D
Da Bog da vi nama Premier ligu osvojili... <3
Gračanica uz Tuzlu i Slobodu. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 14 maj 2014, 19:17

mandraX je napisao/la:Kakav mi je Bise bio? :)
Shebo je on mene, kad nisam umro (vise puta).
IMAL DOCEKA IGRACA ILI STA ZNAL SE ???

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2014, 19:17

staragarda je napisao/la:VCERAS SVI PRED TUSANJ,ISPOSTOVAT EKIPU
Kad je docek,znas li ti sta?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2014, 19:18

harry_90 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:VCERAS SVI PRED TUSANJ,ISPOSTOVAT EKIPU
Kad je docek,znas li ti sta?
BIT CE JAVLJENO ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 14 maj 2014, 19:19

'Moji prijatelji u Bihaću neka mi ne zamjere, ali nemaju se što više nadati. Ćiro nije neki mamlaz da prokocka ova dva boda i odgovorno vam tvrdim da je Sloboda novi premierligaš!', poručio je legendarni Ćiro Blažević brojnim novinarima nakon utakmice.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 14 maj 2014, 19:20

Čestitke na ulasku u PL

:clap:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 14 maj 2014, 19:21

Hadzija dokotre ne znam kako te Azmir dovede takav kvalitet, tebi dokotre treba dupla premija za ovu gostujucu, kad se lomi Hadzija zicere skida spasio nas u Kaknju, evo sad u Mostaru, prije toga u Lukavcu, protiv Brastva je skinuo isto par ludackih, nezz vise covjek za velike utakmice. A najveca radilica Mujka svaka cast momak suti radi i kad god zatreba uvijek je tu, 10 go sezone i da je on pucao penale sada bi bio vodeci strijelac lige. Svi ostali momci hvala vam svim, ova klapa je ekstra svi su ginuli za crveno-crne boje i svi su kao jedan. Danas nije bilo Efendica vjerovatno je crko od muke sto danas nije bio na terenu da gine, al Halil dobri je odradio kako treba. Vi ste ponos Tuzle svi do jednog, ne treba zaboraviti ni ove ostale momke svi su oni tim na celu sa doktorom Cirom. Sada odradi ovo do kraja a ja vejrujem da Azmir zna sta i kako dalje. Hvala ti Bože sto nam posla Azmira Husica

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 maj 2014, 19:21

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 maj 2014, 19:21

Primjetit će te da nisam pisao nekoliko dana.

Emotivno i psihički sam ispražnjen obzirom šta se sve dešavalo, šta nam se montiralo, šta se izdešavalo dan prije utakmice u Kaknju, kakve su to mućke bile, tko je sve učestvovao, kako su politički uvezani klubovi od strane sekretara jedne od najvećih stranaka u BiH, kako je smo docekani u Kaknju, kako su glave pucale, kako je prijetnje po po život imao sudac koji nam je sudio u Kaknju, kako je disciplinska komisija NS FBiH odgađala zasjedanje po pitanju prijave suca Jedinstvo-Gošk, kako je sekretar saveza prijetio sucu s te utakmice, kako je povjerenstvo za delegiranje cijelu sezonu oštrilo na Jedinstvo, kako su delegirani prvobitni suci za danas. Znači, tko me zna onda zna i šta radim u životu i da me mnoge stvari ne bi trebale iznenaditi...ali ja sma ostao s.j.eban..emotivno i psihički ispražnjen.

Jučer nisam htio da pišem, ali verujte da je ovaj prvobitno delegirani sudac bio spreman prekinuti utakmicu na našu štetu. To je bio plan druge strane. Navodno pljuvanje, navodno udaranje...bilo šta samo da prekine utakmicu. Sve sreća sada imamo KLUB. Iz Međugorja su se uputili mailovi svim bitnim instancama i sva sreća promijenjeno je delegiranje.

Nadam se da ću večeras skupiti snage da napišem više.

Poruka svim momcima sa TK. Danas je mogla biti Sloboda, sutra bilo tko od naših klubova.
TK ima preko 130 aktivnih fudbalskih klubova koji se takmiče na svim nivoima. Moramo skupiti pameti jer su htjeli svima da nam se po.seru u usta.

"Zagrli me oko vrata
Sloboda se diže

Ne može nam niko
Ako priđeš bliže"

Sloboda smo vratili u prostor i vrijeme sadašnjice
Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 14 maj 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 maj 2014, 19:22

http://freshpress.info/index.php/sport/ ... emier-ligu" onclick="window.open(this.href);return false;

Druga liga druga liga smiju nam se svi !!!
NEka jave kada je da se doceka idemo majstori !!
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 maj 2014, 19:23

Hvala svima na lijepim riječima.

Vjerujte, nije nam bilo nimalo lako sve ove godine. Otkako su nam oduzeli Evropu, nama su kola krenula nizbrdo i to sve traje do Azmirovog dolaska u klub. Od tada, klima u klubu se popravlja i zato smo tu gdje jesmo, na pragu povratka u Prem.

Zaboravio sam čestitati svim igračima i šefu na zalaganju i borbi do zadnjeg minuta. Obavezno ih treba ispoštovati po povratku u Tuzlu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2014, 19:24

slika

GOSPODIN AZMIR HUSIC !

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 14 maj 2014, 19:24

U KOLIKO SATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 14 maj 2014, 19:26

I evo nakon svih ovih mjeseci provociranja , svadjanja , prepucavanja ja vam kao Biscanin i neko ko Jedinstvo voli najvise na svijetu zelim od srca cestitati ulazak u Premijer ligu. Ako vec ne moze moje Jedinstvo i moj Bihac onda mi je drago da je to Sloboda i da je to Tuzla jer takav klub i takav grad i takvi navijaci zasluzuju igrati Premijer ligu. Ovakvo misljenje dijeli i vecina ljudi iz Bihaca , razocarani jesmo , puno je para ulozeno i propalo ali jednostavno bili ste bolji i u organizacijskom smislu i u igrackom. Mi smo odigrali dobro prvu polusezonu i nakon mijenjanja trenera smo se raspali , kod vas je bilo obrnuto i zbog toga idete u visi rang. Ulaskom Slobode u Premijer ligu BH nogomet ce dobiti puno toga pozitivnog. Necemo se lagati , i mi i vi nismo u potpunosti sve utakmice igrali regularno ali to je sada manje bitno. Nas je kostao gubitak silnih bodova kod kuce , vi ih niste prosipali i to je to. Jos jednom , zelim vam puno srece u Premijer ligi , zasluzili ste. Sportski pozdrav!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2014, 19:27

harry_90 je napisao/la:
Ne znam zasto svi se plase Branitelja..ja ne,po mom misljenje hladno 0:1 kao sto sam vec rekao..negdje u 90+ da ga zavucemo..da se kolektivno slagiramooo :urnebes:
Samo da se citiram,pogresio sam minutu gola,al eto makar smo se svi kolektivno slagirali :urnebes:

Pa3ot je napisao/la:I evo nakon svih ovih mjeseci provociranja , svadjanja , prepucavanja ja vam kao Biscanin i neko ko Jedinstvo voli najvise na svijetu zelim od srca cestitati ulazak u Premijer ligu. Ako vec ne moze moje Jedinstvo i moj Bihac onda mi je drago da je to Sloboda i da je to Tuzla jer takav klub i takav grad i takvi navijaci zasluzuju igrati Premijer ligu. Ovakvo misljenje dijeli i vecina ljudi iz Bihaca , razocarani jesmo , puno je para ulozeno i propalo ali jednostavno bili ste bolji i u organizacijskom smislu i u igrackom. Mi smo odigrali dobro prvu polusezonu i nakon mijenjanja trenera smo se raspali , kod vas je bilo obrnuto i zbog toga idete u visi rang. Ulaskom Slobode u Premijer ligu BH nogomet ce dobiti puno toga pozitivnog. Necemo se lagati , i mi i vi nismo u potpunosti sve utakmice igrali regularno ali to je sada manje bitno. Nas je kostao gubitak silnih bodova kod kuce , vi ih niste prosipali i to je to. Jos jednom , zelim vam puno srece u Premijer ligi , zasluzili ste. Sportski pozdrav!
Hvala

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 maj 2014, 19:28

GOKU je napisao/la:U KOLIKO SATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
To niko ne zna, kakvo je stanje na putevima, nebi me iznenadilo da tek ujutro dodju u Tuzlu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 maj 2014, 19:29

Treba se zahvaliti Rudaru i Kaknju sto su nas zajedno sa Bihacem probali zajebat´ :kafa: ,nije da nismo ocekivali ali eto :kafa: ,zapamtiti pa vratiti.

Hvala igracima,hvala Ćiri i hvala GIGANTU :cool: .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.