Stat ćemo nekako,ali fkt ako nas ne bude 1000 najmanjesolar1987 je napisao/la:samo nez gdje cemo stat hahahaGorki je napisao/la:Ako nas ne bude u Srebreniku 1000 otišlo iz Tuzle.. .. .. ..ništa smo!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Stat ćemo nekako,ali fkt ako nas ne bude 1000 najmanjesolar1987 je napisao/la:samo nez gdje cemo stat hahahaGorki je napisao/la:Ako nas ne bude u Srebreniku 1000 otišlo iz Tuzle.. .. .. ..ništa smo!
Nisam ni sumnjao.Claus je napisao/la:Fantastičan.mandraX je napisao/la:Kakav mi je Bise bio?
Shebo je on mene, kad nisam umro (vise puta).mandraX je napisao/la:Kakav mi je Bise bio?
Kad je docek,znas li ti sta?staragarda je napisao/la:VCERAS SVI PRED TUSANJ,ISPOSTOVAT EKIPU
BIT CE JAVLJENOharry_90 je napisao/la:Kad je docek,znas li ti sta?staragarda je napisao/la:VCERAS SVI PRED TUSANJ,ISPOSTOVAT EKIPU
Samo da se citiram,pogresio sam minutu gola,al eto makar smo se svi kolektivno slagiraliharry_90 je napisao/la:
Ne znam zasto svi se plase Branitelja..ja ne,po mom misljenje hladno 0:1 kao sto sam vec rekao..negdje u 90+ da ga zavucemo..da se kolektivno slagiramooo
HvalaPa3ot je napisao/la:I evo nakon svih ovih mjeseci provociranja , svadjanja , prepucavanja ja vam kao Biscanin i neko ko Jedinstvo voli najvise na svijetu zelim od srca cestitati ulazak u Premijer ligu. Ako vec ne moze moje Jedinstvo i moj Bihac onda mi je drago da je to Sloboda i da je to Tuzla jer takav klub i takav grad i takvi navijaci zasluzuju igrati Premijer ligu. Ovakvo misljenje dijeli i vecina ljudi iz Bihaca , razocarani jesmo , puno je para ulozeno i propalo ali jednostavno bili ste bolji i u organizacijskom smislu i u igrackom. Mi smo odigrali dobro prvu polusezonu i nakon mijenjanja trenera smo se raspali , kod vas je bilo obrnuto i zbog toga idete u visi rang. Ulaskom Slobode u Premijer ligu BH nogomet ce dobiti puno toga pozitivnog. Necemo se lagati , i mi i vi nismo u potpunosti sve utakmice igrali regularno ali to je sada manje bitno. Nas je kostao gubitak silnih bodova kod kuce , vi ih niste prosipali i to je to. Jos jednom , zelim vam puno srece u Premijer ligi , zasluzili ste. Sportski pozdrav!
To niko ne zna, kakvo je stanje na putevima, nebi me iznenadilo da tek ujutro dodju u TuzluGOKU je napisao/la:U KOLIKO SATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.