2010, Slovačka, prvih jedanaest.
2:3 smo dobili, Džeko je zabio treći gol u 60 minuti nakon asistencije Harisa
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
tada ga je čuvao carragher , a ne škrtel , dobro se sjećam .samson je napisao/la:I? Dao je i Liverpool-u. To ipak ne znaci da je odigrao na nivou ili da je bio blizu istog. Sinoc se upravo to desilo ..Cartman je napisao/la:Dzeko je tom Skrtelu i njegovoj posranoj Slovackoj dao gol u gostima prosli put.samson je napisao/la:Mah, ja sam vec u tekmama Livera i City-ja primjetio da Dzeko protiv Skrtela nis ne moze. Jednostavno mu ne lezi lik. Kada dodje do tekme repki, naboj je jos veci i Dzeko izgleda jos jadniji. Ima priliku da se iskupi za cetiri dana. On, kaoi i ostala mu bratija mamlazi. Ne dobiju li revans, ukinuti ih do daljnjeg jer sve zajedno postaje vec degutantno ...
Evo ti **** iz gaca.ibish1995 je napisao/la:Hocu Edu iz Wolfsburga !!!
neo je napisao/la:Evo ti **** iz gaca.ibish1995 je napisao/la:Hocu Edu iz Wolfsburga !!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ti imas opravdanje (nick) ali ne znam zasto drugi prosipaju ovoliku kolicinu primitivizma i gluposti u vezi njegovog privatnog zivota. Eto, drugi fudbaleri ne gu-ze, samo on pa se to mora naglasiti kad li je i da li mu je dala. Ili je mozda pocela davati nekom drugom...ZvijezdaGranda je napisao/la:Dzeko dosao na pripreme i na utakmicu skroz nafunduren, haman Amra imala menzu cijelu sedmicu ili s posla kresati sa strane pa Dzeko ne dobija redovno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.