Nego kako vi stojite sa igračkim kadrom pred Široki ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sutra potraži tekmu na onom linku 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima na moja TV, a stavit će i na vettle, tako da, kao protiv Kozare. Bit će prijenos 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jest da se blizi kraj sezone i da je ostalo jos par tekmi koje igramo u gostima al imam jedan prijedlog pa ako nista da ga realizujemo za sljedecu sezonu. Ima nas na ovom forumu fala Bogu dovoljno i previse da se nadjemo i skontamo neku soluciju za ovaj stream, mislim tj. sta vise ubijedjen sam da mozemo skupiti para pa da kupimo sve potrebne kablove i uredjaje da mozemo preuzeti stream i ako nista sljedece sezone da svaku tekmu mozemo da gledamo. Opet kazem ima nas dovoljno da se preko pp poruka svi dogovorimo i skontamo sta i kako. Mozda neko ima neku jos ideju pa mozda se neko i ponudi da kod njega sve to instaliramo, tu svakoko ide druzenje, pivka zezanje i naravno bodrimo nasu ljubav. Iskreno svako od nas moze da odvoji 2-3-5-10KM da kupimo sta god treba i da gledamo tekme koje igramo u gostima. Nadam se da ce vecina nas biti za ovaj moj prijedlog i da ce ga podrzati.
Meni je prijedlog super, ali mislim da bi bilo mnogo bolje da nadjemo neki lokal, koji bi psirtao prenositi Sarajevo (ukoliko ima moja tv prikljucak), nego da nekom hizmet, po kuci pravimoado-hz je napisao/la:Jest da se blizi kraj sezone i da je ostalo jos par tekmi koje igramo u gostima al imam jedan prijedlog pa ako nista da ga realizujemo za sljedecu sezonu. Ima nas na ovom forumu fala Bogu dovoljno i previse da se nadjemo i skontamo neku soluciju za ovaj stream, mislim tj. sta vise ubijedjen sam da mozemo skupiti para pa da kupimo sve potrebne kablove i uredjaje da mozemo preuzeti stream i ako nista sljedece sezone da svaku tekmu mozemo da gledamo. Opet kazem ima nas dovoljno da se preko pp poruka svi dogovorimo i skontamo sta i kako. Mozda neko ima neku jos ideju pa mozda se neko i ponudi da kod njega sve to instaliramo, tu svakoko ide druzenje, pivka zezanje i naravno bodrimo nasu ljubav. Iskreno svako od nas moze da odvoji 2-3-5-10KM da kupimo sta god treba i da gledamo tekme koje igramo u gostima. Nadam se da ce vecina nas biti za ovaj moj prijedlog i da ce ga podrzati.
Oko za oko, zub za zub!
Jos bolje Samire, bilo bi super da neko od nas nadje neki kafic i da zamolimo gazdu kafica da mu kupimo sve od opreme sta treba a i gazdi bi bilo dobro jer bi mu sigurno napravili dobar prometsamir825 je napisao/la:Meni je prijedlog super, ali mislim da bi bilo mnogo bolje da nadjemo neki lokal, koji bi psirtao prenositi Sarajevo (ukoliko ima moja tv prikljucak), nego da nekom hizmet, po kuci pravimoado-hz je napisao/la:Jest da se blizi kraj sezone i da je ostalo jos par tekmi koje igramo u gostima al imam jedan prijedlog pa ako nista da ga realizujemo za sljedecu sezonu. Ima nas na ovom forumu fala Bogu dovoljno i previse da se nadjemo i skontamo neku soluciju za ovaj stream, mislim tj. sta vise ubijedjen sam da mozemo skupiti para pa da kupimo sve potrebne kablove i uredjaje da mozemo preuzeti stream i ako nista sljedece sezone da svaku tekmu mozemo da gledamo. Opet kazem ima nas dovoljno da se preko pp poruka svi dogovorimo i skontamo sta i kako. Mozda neko ima neku jos ideju pa mozda se neko i ponudi da kod njega sve to instaliramo, tu svakoko ide druzenje, pivka zezanje i naravno bodrimo nasu ljubav. Iskreno svako od nas moze da odvoji 2-3-5-10KM da kupimo sta god treba i da gledamo tekme koje igramo u gostima. Nadam se da ce vecina nas biti za ovaj moj prijedlog i da ce ga podrzati.
Ne treba nikakva oprema, potrebno je samo da gazda ima moja TV, vjerujem da ima bar jedan kafic u gradu 
Oko za oko, zub za zub!
To treba sa udruženjem vidjet. Oni bi u tome pomogli sigurno. Možda čak i sa klubom. Ako več se ne može na gostovanja ići onda bi i klub mogao pomoći sa ovim 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Onda nam je zadatak da pronadjemo kafic koji ima Moja Tv pa da javimo jedni drugim preko pp gdje se to nalazi i nadjemo se svi tamosamir825 je napisao/la:Ne treba nikakva oprema, potrebno je samo da gazda ima moja TV, vjerujem da ima bar jedan kafic u gradu
Tako je 
Mislim da ovo ne bi trebalo biti tesko organzovati, iskreno se nadam, bar solidnoj posjeti
Mislim da ovo ne bi trebalo biti tesko organzovati, iskreno se nadam, bar solidnoj posjeti
Oko za oko, zub za zub!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Moja TV nije moguca za pravna lica tako da zaboravite kafice 
fuckHZ_ilidzaa je napisao/la:Moja TV nije moguca za pravna lica tako da zaboravite kafice
Bas nas zeza ovaj telecom
Sutra cemo imati stream, bar za to ne treba brinuti
Oko za oko, zub za zub!
Samire, jedno pitanje za tebe glede Moja Tv, tu uslugu pratim preko onog webtv bh telecom i oni sad ne uključuju ove prenose, osim ako ide na BHT1. e sad me interesuje na koji način ja da aktiviram taj kanal (za 2 KM) na webtv-u.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta vam je ljudi sutra cemo gledat tekmu 100%
Ne sekirajte se nista, mene vise brine kako ce Suljic odigrat sutra zbog loseg terena valjda ga to nece sprijeciti u prodorima 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- moustapha
- Kontakt:
Jesi siguran. Odkad to. Znam jedan kafic u kojem je MojaTV radila.HZ_ilidzaa je napisao/la:Moja TV nije moguca za pravna lica tako da zaboravite kafice
#divovi
Ma naravno da je moguća, samo je potrebno MojuTv priključiti na fizičko lice koje je vlasnik poslovnog prostora u kojem se nalazi kafić! Jednostavno
Rupe postoje samo ih treba iskoristiti!
Rupe postoje samo ih treba iskoristiti!
Bit će besplatan prijenos na hercegovina.live,čemu plaćat 2 KM za Kristića,Spahu ili Šuku
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ne moze se aktivirati na web tv-u, jer su mnogi to koristili i pravili stream-ove. Sada se moze samo preko TV-a gledati, ako imas moju tv (ne telecomov internet), odes na kanal Premier liga, kliknes plavo dugme, ukucas pasword (onaj koji koristis za bezobrazne kanalehilmo je napisao/la:Samire, jedno pitanje za tebe glede Moja Tv, tu uslugu pratim preko onog webtv bh telecom i oni sad ne uključuju ove prenose, osim ako ide na BHT1. e sad me interesuje na koji način ja da aktiviram taj kanal (za 2 KM) na webtv-u.
Sutra ce biti stream za to ne treba brinuti
A koji je to bio kafic? Moze na pp
Oko za oko, zub za zub!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
De ti nama reci jesu nasi imali trening u Citluku?Grdan je napisao/la:Bit će besplatan prijenos na hercegovina.live,čemu plaćat 2 KM za Kristića,Spahu ili Šuku.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Imali su trening u 17:30Sarajlijc@ je napisao/la:De ti nama reci jesu nasi imali trening u Citluku?Grdan je napisao/la:Bit će besplatan prijenos na hercegovina.live,čemu plaćat 2 KM za Kristića,Spahu ili Šuku.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 9 gostiju.