AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 20 jun 2015, 10:52

Nema kvalitetnih talijana jer im se ne daje prilika. U omladinskim pogonima nafatali sve same crnce, ono malo što valja oni rastjeraju po nižim ligama. Kod nas je zadnjih godina bilo talenata i sad ih ima, ali kako da se djeca dokažu kad im mjesto uzimaju jedan Muntari ili Zakardo. Milan ali i ostale ekipe moraju dati priliku djeci iz Primavere da se dokažu i samim tim će repka profitirati.

Ovog crnju treba batalit i okrenut se Grenieru ili ganjat nekog Holanđanina. Fekir bi nam legao kao budali šamar, dečko ima top u lijevoj nozi.
Forza Milan!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2015, 15:47

Kondogbia je haman Interov, i sada po pitanju ovoga uposte ne zamjerim nista Gallianiju pokusao je nudio pare, ali Kondogbia se odlucio za Inter. Galliani sada se okreni drugim pojacanjima.

Sto se tice J.Martineza njemu haman Fudbalski Savez Kolumbije nedozvoljava da uradi medicisnki pregled u Chileu dok traje Copa America.

Sada ostaje pitanje koje igrace dovesti za ovih 120-130 miliona sto imamo za transfere. 35 ide na Martineza ostaje jos 90 miliona. A sjecam se da je bila objava pocetkom juna da ce Milan ovo ljeto potpisati 5 igraca, 1 odbrana(vjerovatno stoper) 2 sredina i 2 napad. Treba nam jedan CM box to box tipa Kondogbije i jedan plemeniti veznjak sa dobrom vizijom i passom da li ce to biti regista ili trequerista nebitno, a ne pada mi mnogo igraca na pamet koji bi se mogli dovesti.

Pregled igraca koji ce vjerovatno ostati u klubu:
GK:Lopez,Abbiati(upitno), Agazzi
Odbrana; Abate,De Sciglio,Ely,Zapatta,Rami,Paletta,Antonelli
Veza;De Jong,Bonaventura,Poli,Montolivo,Honda,El Shaarawy,Suso.
Napad; Niang,Menez,Cerci.

Znaci da bi nas oko 11 igraca trebalo napustiti, neki ce biti vraceni, a s Van Ginkelom treba vidjeti sta ce biti, kao i sa Alexom i Zapatom i Ramijem, vjerovatno ce Mihajlovic na pripremama vidjeti koga treba ostaviti a za koga nece biti mjesta.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 20 jun 2015, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jun 2015, 15:59

Na stranu sve, ali mislim da je Galiani izgubio svoj kredibilitet i umijece koje je prije imao, a to najbolje dokazuje to da smo imali novce, dobru ponudu, Doyen na nasoj strani, ali nam je izgleda ovo odugovlacenje doslo glave. Umije dogovarati ove poslice u Italiji, ali van Italije zadnjih par godina ne uspijeva nista uraditi, osim sto je doveo smece Balotelija i raspalog Torresa.

Imam neki osjecaj da je ovaj mali toliko prefrigan i da koristi oba kluba u svoju korist da bi digao sebi cijenu, odlicna taktika mora se priznati. :thumbup:

Nije jos sve gotovo jer smo najbolji dokaz za to mi, taman kontas da je sve rijeseno oko igraca, kad ono neki novi obrt. Ali sto se mene tice, sad ga u inat ne bih zelio gledati ovdje i treba se fino gospodski povuci, pa nek' materu svoju zajebava... ima brate igraca za te pare, Mata, Xhaka, Witsel, Moutinho, Cabaye, samo biraj sta ti je volja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2015, 16:13

rope11 je napisao/la:Na stranu sve, ali mislim da je Galiani izgubio svoj kredibilitet i umijece koje je prije imao, a to najbolje dokazuje to da smo imali novce, dobru ponudu, Doyen na nasoj strani, ali nam je izgleda ovo odugovlacenje doslo glave. Umije dogovarati ove poslice u Italiji, ali van Italije zadnjih par godina ne uspijeva nista uraditi, osim sto je doveo smece Balotelija i raspalog Torresa.

Imam neki osjecaj da je ovaj mali toliko prefrigan i da koristi oba kluba u svoju korist da bi digao sebi cijenu, odlicna taktika mora se priznati. :thumbup:

Nije jos sve gotovo jer smo najbolji dokaz za to mi, taman kontas da je sve rijeseno oko igraca, kad ono neki novi obrt. Ali sto se mene tice, sad ga u inat ne bih zelio gledati ovdje i treba se fino gospodski povuci, pa nek' materu svoju zajebava... ima brate igraca za te pare, Mata, Xhaka, Witsel, Moutinho, Cabaye, samo biraj sta ti je volja.
Za Moutinha Monaco bi vjerovatno trazio oko 40-50 miliona. Mata bi se mozda mogao uzeti za oko 35,Witsel je oko 30, Cabaye i Xhaka su nekako najeftiniji, samo pitanje je da li bi Xhaka htio sada preci u Milan jer sa svojom ekipom ima priliku igrati CL, dok s nama nece imati priliku igrati Europu nikako ove sezone. Zaista sada je tesko i Gallianiju nagovoriti i ubijediti igrace da dodju u Milan,
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jun 2015, 16:51

rope11 je napisao/la:Na stranu sve, ali mislim da je Galiani izgubio svoj kredibilitet i umijece koje je prije imao, a to najbolje dokazuje to da smo imali novce, dobru ponudu, Doyen na nasoj strani, ali nam je izgleda ovo odugovlacenje doslo glave. Umije dogovarati ove poslice u Italiji, ali van Italije zadnjih par godina ne uspijeva nista uraditi, osim sto je doveo smece Balotelija i raspalog Torresa.
Ma nije moguće, je l' ti to govoriš o našem Gallianiju? :? Transfer guru, majstoru za dovođenje raspalih polovnjaka za džabe, šta hoćete više od njega :?: Da dovodi kvalitetne igrače za velike pare :?: Samo nam još to treba, da se rasipaju novci na ovom kriznom periodu. :stop: Baš je današnji svijet nezahvalan. :zviz:

On radi sve što je u njegovoj (ne)moći, kao i obično, valjalo je obići toliko skupih i egzotičnih restorana, pregovarati za pojačanja (čitaj cigančiti za koji milion), uvjeravati navijače da bolja vremena dolaze itd.

Svašta. :rol:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 jun 2015, 16:54

Izgleda bitka za Kondogbiu je izgubljena. Iako ne vrijedi toliko koliko Inter navodno daje za njega ovakvi igrači trebaju Milanu pod hitno. 5m plaća za igrčaa za kojeg nas pola nije čulo do neki dan how yes no. Da se razumijemo isto vrijedi i za Martineza.
Što se ćele i transfera tiče tek 31.8. nažalost znat ćemo šta muti ovog ljeta :(
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 20 jun 2015, 17:02

jos nije ni pocelo a vi kukate, ako je istina ovo sa Kondogbiu sta reci neg steta, ali idemo dalje ima jos vremena i igraca,bitno je da ima para :D... ja sam rekao na pocetku dajem Galijaniju jedan prelazni rok sa parama da pokaze da jos uvijek nije izgubio to zbog cega ga mnogi hvale..ukoliko ne dovede barem 2 igraca WC i 2 potencijalna za 120-150miliona onda i njega lijepo pozdraviti i zahvaliti mu se na svemu :)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 jun 2015, 17:08

Ma ko ga jbe ne vrijedi toliko 35+3m eura plaća 4m+ bonusi pa nije Messi jbg. Mercato nije ni počeo od 1.7. kreće polako nije ćelo siso motke.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 20 jun 2015, 17:10

Prvo ja nista nw vjerujem oko ovog budzeta, mislim da je samo suplja. Zaboravljate da je isplivao nekakav dug od 90 miliona, pitanje je sta je s tim. Nasima je ffp sluzio kao izgovor da ne uloze dibara godinama a izgleda niko od velikih to ne benda. Mislite da ce uefa izbaciti chelsi iz lp zbog milijardu duga koji se vuce?? Real,barsa? svake sezone uloze po 150 miliona minimalno.

Ovo gubljenje igraca radi koji milion je smijesno.
Celo je pricao kako ce kostati Kond.40 miliona a sad gledam prihvatili 30 od shintera.Ne bih se cudio da je pokusao dobiti igraca za 15 miliona uopste.

Evo martinez ode u atletiko, toliko o guruu.
Sve je ovo stara prica , ne bih se cudio da drogbu dovede na kraju.

Nikad ovdje nafake dok se stara bagra ne rastjera od celavca do barbare a o Silviju da ne govorim.
Kakvi dayeni i pm.....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jun 2015, 17:22

Jos samo fali da i Martineza izgubimo, to bi bio top. :rol:

Pitanje je koja je svrha i ovog Doyena u pm, imas njih na strani, nudis cak i vece novce koje su prihvatljivije Monacu i Dzefriju i opet igrac najvjerovatnije prelazi u Inter. Zbog cega, gdje je zapelo? :roll:
Razumio bih da covjek vaga da li doci u ovu ligu ili recimo EPL (meni prvom bi Italija bila na zadnjem mjestu), ali od dva usrana kluba bez Evrope da izabere onaj drugi iako se vec sedmicama povezujemo s njim, to ne razumijem. Negdje je doslo do propusta sa nase strane, to je sigurno.

Ne sumnjam da cemo se sad opet povezivati sa nekim jakim veznjakom, jer im je povrijedjen ego. :mrgreen:
Mislim, ima dobrih igraca na trzistu, samo pametnim pristupom i planskim dovodjenjem igraca se mozemo vratiti na vrh, al' ako mi budu sad opet cigancili oko svakog miliona i dovodili napadace da se Berla zadovolji, e onda yebo ti nas, ni ne zasluzujemo vise. Ko ih je*e glupe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 20 jun 2015, 17:32

I sapunica se nastavlja...

'Bitno' je da je Sini dosao a ostalo će biti :puke:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 20 jun 2015, 17:34

Ne treba ocajavati, ova dvojica kao da su rodjeni u kutiji od cipela, koji ce nam k igrac koji cijeni samo novac i nista vise.....bitno je da Milan ima novac za transfere, igraci ce doci, prije ili kasnije......iskreno meni je ludost dati 40 mil i 4 mil platu na 4 godine 16 +15 poreza 32 mil samo ce plata njegova izaci....**** defanzivce njih i onako ima na trzistu, treba ofanzivne traziti....

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 20 jun 2015, 17:36

Bravo. Svaka čast. Dovodiš igrača 20 dana i ništa. Inter dođe i za 2 dana kupi igrača. Bravo komšije.
Drago mi je bar da se ovo završilo (ako jeste). Ja lično sam prvi put čuo za njega kad je dao gol Arsenalu a drugi put kad smo se mi povezali sa njim. Ali svejedno, želim mu sreću. Njemu a ne njima.

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 20 jun 2015, 17:42

celikmilan je napisao/la:Bravo. Svaka čast. Dovodiš igrača 20 dana i ništa. Inter dođe i za 2 dana kupi igrača. Bravo komšije.
Koliko znam i kod nas temi se Kondogbia odvano pominje, mnogo prije nego sto je na vashoj pocelo.

Evo nesto se spominje da ste i Martineza zijanili.
Murillo=JJ

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 jun 2015, 17:46

Ode martinez u atletiko pa sta je reci rosonneri?
04.10.2009 !!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 jun 2015, 17:49

_forzamilan_ je napisao/la:Ma ko ga jbe ne vrijedi toliko 35+3m eura plaća 4m+ bonusi pa nije Messi jbg. Mercato nije ni počeo od 1.7. kreće polako nije ćelo siso motke.
Definitivno to nije igrac vrijedan tolike pare al et ta saga i duel cijenu su digli u nebesa.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jun 2015, 17:54

Ovo galiani igra igru :) kao javno hoce ove igrace pa da se rivali otimaju sa nama za njih a on radi na drugim transferima u tisini :)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jun 2015, 17:57

ronaldo99 je napisao/la:Ovo galiani igra igru :) kao javno hoce ove igrace pa da se rivali otimaju sa nama za njih a on radi na drugim transferima u tisini :)
Izvini, druže, ali je l' stvarno vjeruješ u ovo što si napisao? :hmmmmm:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 jun 2015, 17:58

GALLIANI 28 cene, 82 caffè, 1752 telefonate, 18 aerei presi, 9 viaggi in treno, 14 appostamenti, 22 fermate in Autogrill e 38 visite a casa di calciatori vari per il totale di " ZERO ACQUISTI"
:zzz:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 20 jun 2015, 18:00

Claus je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Ovo galiani igra igru :) kao javno hoce ove igrace pa da se rivali otimaju sa nama za njih a on radi na drugim transferima u tisini :)
Izvini, druže, ali je l' stvarno vjeruješ u ovo što si napisao? :hmmmmm:
:lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.