FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Komsije sutra hrabro 
Od srca vam zelim pobjedu sutra zbog milion razloga,sretno komsije!!!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!!
SVAKE DRUGE SUBOTE
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Takodjer komsije i mi vama od srca razvalite ih i pokazite koja su 2 najbolja kluba u BIH!ScooTeR je napisao/la:Od srca vam zelim pobjedu sutra zbog milion razloga,sretno komsije!!!!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Uvalice nam Siroki tricu hladno.. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jezik pregrizomma_hz je napisao/la:Uvalice nam Siroki tricu hladno..
Samo ako sudjenje bude lose to je moguce, u suprotnom, Suljic 2 komada, Sesar jedan
Oko za oko, zub za zub!
http://www.balkansport.info/threads/230 ... April-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Utakmice nase lige uz registraciju koja je gratis
Utakmice nase lige uz registraciju koja je gratis
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bosna <3
+1samir825 je napisao/la:Jezik pregrizomma_hz je napisao/la:Uvalice nam Siroki tricu hladno..
Samo ako sudjenje bude lose to je moguce, u suprotnom, Suljic 2 komada, Sesar jedan
FK SARAJEVO.
Momci sretno danas i aBd da se vratite uzdignuta cela.
SRCE NA TEREN,IGRAJTE ZA PULJU IGRAJTE ZA HORDE ZLA!!!
SRCE NA TEREN,IGRAJTE ZA PULJU IGRAJTE ZA HORDE ZLA!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Igrajte za Vedrana ! Sretno !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MirzaGunner
- Kontakt:
Vala bas jezik pregrizo,pa nismo mi kozara da nas tek tako nabuse.Bod,ili pobjeda sigurno 1-1,1-2!mma_hz je napisao/la:Uvalice nam Siroki tricu hladno..
Ovi iz Sirokog vrse ogroman pritisak na komitet, svaki dan se zale na sudjenje, tako da mislim da ce sudija biti na njihovoj strani u ovom mecu, nazalost.
Samo se sjetite dogadjaja prije utakmice sa GOSK-om, morali su im dati pobjedu, a sve se prelomilo o nasa ledja, nadam se da i sada nece biti tako!
Samo se sjetite dogadjaja prije utakmice sa GOSK-om, morali su im dati pobjedu, a sve se prelomilo o nasa ledja, nadam se da i sada nece biti tako!
Oko za oko, zub za zub!
Zar juce nisi prico da su upravu ??????? E moj samire duso draga.samir825 je napisao/la:Ovi iz Sirokog vrse ogroman pritisak na komitet, svaki dan se zale na sudjenje, tako da mislim da ce sudija biti na njihovoj strani u ovom mecu, nazalost.
- MirzaGunner
- Kontakt:
@same brate moj damir je upravudamirfile je napisao/la:Zar juce nisi prico da su upravu ??????? E moj samire duso draga.samir825 je napisao/la:Ovi iz Sirokog vrse ogroman pritisak na komitet, svaki dan se zale na sudjenje, tako da mislim da ce sudija biti na njihovoj strani u ovom mecu, nazalost.
- Crveni Barun
- Kontakt:
na službenoj stranici FK Sarajevo stoji da igraju "NK Lištica vs FK Sarajevo" pomalo tužno od uprave kluba koja će reći da je pogreška sigurno slučajna ... e onda stranice uređuje netko potpuno NEPISMEN i netko tko nikad nije pratio pl bih
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
-
samosarajvo
- Kontakt:
Gdje to pise ? na http://www.fcsarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; pise fino Siroki - Sarajevo tj samo grbovi stoje nema napisano nistaCrveni Barun je napisao/la:na službenoj stranici FK Sarajevo stoji da igraju "NK Lištica vs FK Sarajevo" pomalo tužno od uprave kluba koja će reći da je pogreška sigurno slučajna ... e onda stranice uređuje netko potpuno NEPISMEN i netko tko nikad nije pratio pl bih
Kad udjes unutra u desnom gornjem cosku takodjer pise Siroki Sarajevo..
- MirzaGunner
- Kontakt:
Sta tebe boli ku****c!!!!!?Crveni Barun je napisao/la:na službenoj stranici FK Sarajevo stoji da igraju "NK Lištica vs FK Sarajevo" pomalo tužno od uprave kluba koja će reći da je pogreška sigurno slučajna ... e onda stranice uređuje netko potpuno NEPISMEN i netko tko nikad nije pratio pl bih
- MirzaGunner
- Kontakt:
Ma sta im se pravdas opusteno drug boli te racku!samosarajvo je napisao/la:Gdje to pise ? na http://www.fcsarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; pise fino Siroki - Sarajevo tj samo grbovi stoje nema napisano nistaCrveni Barun je napisao/la:na službenoj stranici FK Sarajevo stoji da igraju "NK Lištica vs FK Sarajevo" pomalo tužno od uprave kluba koja će reći da je pogreška sigurno slučajna ... e onda stranice uređuje netko potpuno NEPISMEN i netko tko nikad nije pratio pl bih
Kad udjes unutra u desnom gornjem cosku takodjer pise Siroki Sarajevo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.