BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Gotovo! Đaba smo se ustali. Sramotna predstava Damira!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ALahu dragi ja svak tenis yebo te .
Šta vam je bolan? Damir igra sasvim korektno, Harrison savršeno 
Bice bolje jbg .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko igra savršeno? Lik se nudi, bilo ko ozbiljniji ovog bi Harrisona lagano. Damir igra kriminalno.remA1 je napisao/la:Šta vam je bolan? Damir igra sasvim korektno, Harrison savršeno
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Tanak je Harrison skroz, nikakva ovo nije igra, bolji je Damir teniser ali ocigledno ili mu je ponestalo vise snage ili je opet upao u onaj svoj ritam kad ne moze nista odigrati i da hoce, pa promasio je bar 4 smasha cista jbt
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kao npr. ko? Čovjek je 10 od 11 pobjeda ove godine slavio u dva seta, rutinski... zayebavao se sa protivnicima. Isto onako kao što to radi protiv Damira večerasUnofficialpage je napisao/la:Ko igra savršeno? Lik se nudi, bilo ko ozbiljniji ovog bi Harrisona lagano. Damir igra kriminalno.remA1 je napisao/la:Šta vam je bolan? Damir igra sasvim korektno, Harrison savršeno
U pravu si.newton_heath_lyr je napisao/la:Kakakv god da je ne moye biti gori nego sto smo mi forumasi.
Tako je, hajmo okreci, bolji si igrac
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Evo uze brejk cim sam se ja probudio i upalio stream 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije bitno ko bi ga pobjedio, a ima ih dosta, sad da ti ne nabrajam. To što je on do sad igrao je nebitno jer ovaj meč igra loše. Npr. Damir protiv Andersona bi ovog Harrisona pobjedio.remA1 je napisao/la:Kao npr. ko? Čovjek je 10 od 11 pobjeda ove godine slavio u dva seta, rutinski... zayebavao se sa protivnicima. Isto onako kao što to radi protiv Damira večerasUnofficialpage je napisao/la:Ko igra savršeno? Lik se nudi, bilo ko ozbiljniji ovog bi Harrisona lagano. Damir igra kriminalno.remA1 je napisao/la:Šta vam je bolan? Damir igra sasvim korektno, Harrison savršeno
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Daleko je ova Harrisonova igra od savrsene, ali istina je da vraca gotovo sve loptice, nekako spretno. Nudio se on Damiru u nekoliko navrata u prvom setu, ali uz njegove greske, promasene smeceve, rezultat je takav-kakav je. Damir djeluje da nije bas fit i da nema snage, ali nadat se da ovo moze izvuc.
Bice ovdje jos svasta. Hajmo, Damire 
TAAAAAAKO JEEE MAJSTOREE, KAKAV POEEEN 
spavaj covjecebodi123 je napisao/la:Tanak je Harrison skroz, nikakva ovo nije igra, bolji je Damir teniser ali ocigledno ili mu je ponestalo vise snage ili je opet upao u onaj svoj ritam kad ne moze nista odigrati i da hoce, pa promasio je bar 4 smasha cista jbt
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Sad ce izgubiti servu
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sta lik radi. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aaaaaaaaaa kakooooooooooooo?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kakvo spavanje, svanulo, radni dan...KK_Bosna je napisao/la:spavaj covjecebodi123 je napisao/la:Tanak je Harrison skroz, nikakva ovo nije igra, bolji je Damir teniser ali ocigledno ili mu je ponestalo vise snage ili je opet upao u onaj svoj ritam kad ne moze nista odigrati i da hoce, pa promasio je bar 4 smasha cista jbt
E moj Damire, sam sebe pobjedi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.