+1Ghuraba je napisao/la:Ko je ovoj budali za volanom rekao da je zanimljiv?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Fahro dok mu je lizo supakGhuraba je napisao/la:Ko je ovoj budali za volanom rekao da je zanimljiv?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Voli on da mu čete prkno yebu. Prvo Ojdanić sad Đujić...Ghuraba je napisao/la:Ko je ovoj budali za volanom rekao da je zanimljiv?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Besic debituje u PL za Shefield. 
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hajradinovic zabio i asistirao u pobjedi Kasimpase.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ja sam Hajradinovica prizivao umjesto Milosevica jos dok je bio u Osijeku...vidim da u zadnje vrijeme igra u dobroj formi i redovno po 90 minuta.
Samo naprijed.
Samo naprijed.
Becir omeragic 90 minuta u povjedi protiv basela...vrijeme je za poziv jer nema sanse da mize bit gori od todorovica i zoke
- ASD
- Kontakt:
Igrao stopera. Tek drugi meč mu ove sezone.gruezi je napisao/la:Becir omeragic 90 minuta u povjedi protiv basela...vrijeme je za poziv jer nema sanse da mize bit gori od todorovica i zoke
Haman ga se namjerno izostavlja ... zato cemo kukat kad promjeni sportsko ...hurem je napisao/la:Ja sam Hajradinovica prizivao umjesto Milosevica jos dok je bio u Osijeku...vidim da u zadnje vrijeme igra u dobroj formi i redovno po 90 minuta.
Samo naprijed.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Katic ni u nedostatku stopera nije pozvan kod hrvata, mozda vrijedi pokusati
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne, ne i ne.
Jedan Simunovic je bio dovoljan
Jedan Simunovic je bio dovoljan
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ma ovo ne drugacije, jozo licno nije imao nikakve konekcije sa bih, katic je rodjen u posusju
- JohnCleese
- Kontakt:
Sve sto je Katic naučio o fudbalu, naučio je u Hrvatskoj. Tamo je i upisao nekoliko reprezentativnih nastupa za mlade selekcije. Prirodan tok je takav da prizeljkuje poziv Hrvatske a "veza" sa BiH mu sluzi samo da ubrza taj poziv. Kroz njegove izjave se jasno vidi taj blef i vaganje.
Iz principa ga ne bih volio vidjeti u dresu BiH prvenstveno.
Drugi razlog je već nebitan, ali eto moje misljenje je da uopšte nije igrac za kojem treba da zudimo i koji bi nas vadio (slicno kao i Dilaver) cak i u nasoj trenutnoj konstalaciji snaga koja nije najsjajnija.
Misljenje sam da je uvijek pametnije dati sansu mladim i perspektivnim igracima koji imaju stvarnu zelju za reprezentacijom BiH i onim koji su tako nešto pokazivali kroz mlade reprezentativne uzraste.
Nadam se da nasi "navijači" nisu vec olako i impulsivno potrošili i otpisali pet/sest imena na osnovu jednog loseg poteza u reprezentaciji, ili trenutnog kluba, neke povrede ili trenutne forme...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Cuj Katic nije dovoljno dobar..eto Zukanovic i Bicakcic su Nesta i Maldini
Brandao treba dobit bh papire riješili bi ljevo krilo u narednih 10 god
MUSVDG
Moze on dobiti bh papire, ali nece dobiti dozvolu od FIFE. Mislim da najmanje 5 godina mora ziviti u drzavi da bi mogao igrati za nju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Bh.internacionalac oštro reagirao na nepravdu Saveza i selektora: Ne želim više čekati poziv Prosinečkog
– Jako sam želio igrati za BiH. Iskreno, nadam sam se pozivu. Bilo je nagovještaja da će me zvati. Čak mi je sugerirano da ne prihvatam švicarsku reprezentaciju, jer, kao računaju na mene za budućnost. Kako računaju, evo pokazali su. Zbog javnosti, zbog onih koji nisu upućeni u dešavanja, želim da javnost zna pravu istinu. Silno sam želio igrati za BiH. Na terenu u dresu Lozane dajem sve od sebe. Igram u dobroj formi. Ovdje me jako poštuju, ali u bh.savezu imaju neku drugu politiku. Ubuduće ću se fokusirati na igre za svoju Lozanu. Niko nema pravo prigovarati ni meni, niti bilo kojem drugom igraču ako se Savez ovako odnosi. Na meni je da se igrama na terenu dokazujem. Ako u skorije vrijeme zaigram za neku drugu reprezentaciju to će biti “zasluga” bh.selektora i ljudi iz NSBiH-, poručio je Aldin Turkeš.

– Jako sam želio igrati za BiH. Iskreno, nadam sam se pozivu. Bilo je nagovještaja da će me zvati. Čak mi je sugerirano da ne prihvatam švicarsku reprezentaciju, jer, kao računaju na mene za budućnost. Kako računaju, evo pokazali su. Zbog javnosti, zbog onih koji nisu upućeni u dešavanja, želim da javnost zna pravu istinu. Silno sam želio igrati za BiH. Na terenu u dresu Lozane dajem sve od sebe. Igram u dobroj formi. Ovdje me jako poštuju, ali u bh.savezu imaju neku drugu politiku. Ubuduće ću se fokusirati na igre za svoju Lozanu. Niko nema pravo prigovarati ni meni, niti bilo kojem drugom igraču ako se Savez ovako odnosi. Na meni je da se igrama na terenu dokazujem. Ako u skorije vrijeme zaigram za neku drugu reprezentaciju to će biti “zasluga” bh.selektora i ljudi iz NSBiH-, poručio je Aldin Turkeš.