AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 20 jun 2015, 18:01

Mi da hocemo i Brunu Akrapovica mi bi zijanili.......
Nek se gone u sto pizdi materini, mrrrsssssssssssssss
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jun 2015, 18:03

Claus je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Ovo galiani igra igru :) kao javno hoce ove igrace pa da se rivali otimaju sa nama za njih a on radi na drugim transferima u tisini :)
Izvini, druže, ali je l' stvarno vjeruješ u ovo što si napisao? :hmmmmm:

Naravno :)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jun 2015, 18:04

ronaldo99 je napisao/la:
Claus je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Ovo galiani igra igru :) kao javno hoce ove igrace pa da se rivali otimaju sa nama za njih a on radi na drugim transferima u tisini :)
Izvini, druže, ali je l' stvarno vjeruješ u ovo što si napisao? :hmmmmm:

Naravno :)
Ne znam šta bih ti rekao, iskreno sam se nadao da je u pitanju neka šala.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 jun 2015, 18:11

Galliani nije pogriješio što je digao ruke od Kondogbie. Momak je vrhunski igrač, ali se to ne radi tako. Dobio je ponudu, odbio je, doviđenja i prijatno. Ćelo nek se sada okrene drugim igračima. Pa nije ni on od juče da ga neko dijete vuče kako mu je volja.

Bravo za Galliania
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jun 2015, 18:21

L'Avvocato je napisao/la:Galliani nije pogriješio što je digao ruke od Kondogbie. Momak je vrhunski igrač, ali se to ne radi tako. Dobio je ponudu, odbio je, doviđenja i prijatno. Ćelo nek se sada okrene drugim igračima. Pa nije ni on od juče da ga neko dijete vuče kako mu je volja.

Bravo za Galliania
Nije više u pitanju ni Kondogbia, ni Martinez, niti neki poseban igrač, stvar je u tom da on više ne može da dovede pojačanje u Milan, ni bez para, a ispostavlja se sada čak ni s novcima. Čime je toliko zadužio Milan da mu se konstantno gleda kroz prste i toleriše njegove nesposobnost i rastrošnost :?: Više je klub dao njemu, nego obratno.

Hvala za sve dobre stvari koje je učinio, pamtit ćemo ga po tome, ali nije i ne smije biti iznad kluba. Ni on, a ni Silvio. Milan nije njihova privatna svojina da s njim rade šta hoće. Milan je svjetski brend i jedan od najvećih klubova svih vremena, te se kao takav što prije mora vratiti tamo gdje i pripada - u sami vrh i borbu za trofeje. To s njima dvojicom neće biti moguće. Svako ko misli suprotno, poručujem mu da odraste i prestane vjerovati u bajke.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 20 jun 2015, 18:40

L'Avvocato je napisao/la:Galliani nije pogriješio što je digao ruke od Kondogbie. Momak je vrhunski igrač, ali se to ne radi tako. Dobio je ponudu, odbio je, doviđenja i prijatno. Ćelo nek se sada okrene drugim igračima. Pa nije ni on od juče da ga neko dijete vuče kako mu je volja.

Bravo za Galliania
Ma sve to stoji ali izgubio je skoro mjesec dana na ova 2 igraca Martinez-Kondogbia... ovdje ili Galliani nije ponudio onoliko koliko se pise ili su ga igraci izlevatili ono bas posteno. Nadam se da ce se pronaci jednako dobri ili bolji igraci umjesto ove 2 .
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 20 jun 2015, 18:43

Ako imas usmeni dogovor s nekim to je onda svetinja tvoja rijec stoji iza toga, pa sjetite se onog glupana kad je pozelio jos para Cissoko pa je na kraju dobio karijes :) opet ponavljam bitno je da ima para za transfere, defanzivnih veznih ima na svakom koraku, prioritet je da WC ofanzivni vezni stoji iza napadača, a ne Honda...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2015, 18:46

Dobar je Galliani, podrzajem ga i dalje, nadam se da ce pametnije potrositi pare, mislim da Kondogbia ne vrijedi tih 35 miliona eura, i nemojte sada kukat, transfer rok nije jos ni zvanicno poceo, te dajmo vremena Galetu do 31. augusta i onda sudimo.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 jun 2015, 18:47

Ma kenjaju igrači maksimalno. Traže previše. Mogu se naći provjereni, iskusni igači za manje para, kao i oni mlađi, talentovani takođe. Zvjezdice nikome ne trebaju. Samo fajteri mrtvi, željni slave i pobjeda.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 jun 2015, 18:49

Kondogbia je izguibljen i drago mi je za jos jedan neuspjeh nase uprave, nadam se da ce to navijaci prepoznati i nagraditi kao i pred kraj sezone. Martinez izgleda jos neodlcan, vaga ponude i pametan je, nije vise ni mlad, igrati LP i jednu od najjacih liga (Spanija ili Engleska) ili igrati samo usranu Italijansku ligu koja je sve losija i losija, pitanje je sad. Mada, ima nade za italijanski fudbal, Juve se opasno pojacava, Inter takodjer, a Milan ima pare i trebao bi se pojacati, uz vec jaki Napoli, Romu, Lazio i Fiorentinu, mogla bi ovo napokon biti jaca sezona u Italiji.

Brazilci su nam cesto godili u timu pa zasto ne probati dovesti Firmina, malog Gabriela iz Santosa ili Benfice, Munira iz Barce probati kupiti jer je ogroman talenat ili Zazu iz Sasuola, de Brunea, ili defanzivnije Bendera, Matuidia, Luiz Gustavo, onaj iz Schalkea je veliki potencijal... toliko talentovanih igraca, **** samo starkelje za sezonu-dvije...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2015, 18:52

L'Avvocato je napisao/la:Ma kenjaju igrači maksimalno. Traže previše. Mogu se naći provjereni, iskusni igači za manje para, kao i oni mlađi, talentovani takođe. Zvjezdice nikome ne trebaju. Samo fajteri mrtvi, željni slave i pobjeda.
Milan je u teskoj situcaiji zbog toga sto ne igra u Europi naredne sezone, samim tim je tesko naci klasu koja zeli doci u ovaj Milan, ima se para ali to je problem. Slucaj Martinez vjerujem da ako se Atletico ukljuci mi gubimo i njega jer Atletico igra CL.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 jun 2015, 18:53

slika

AVANTI :mrgreen: :mrgreen:

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 jun 2015, 18:55

premaa zadnjim novostima,galliani kreće pjeske do barcelone da pokuša razgovarati s mesijem,sviđa li mu se milan,sviđa li mu se 10 mjesto..kako on to komentira,što smo mršnuli sedorfa nakon 5 dobrih utakmica,što smo trpili inzagija,sto smo doveli cigana na klubu,kako to da nijedan igrač nece da dođe u milan ,ako ne pokuša sa tim,ide stopom do sarajeva po bilbiju koji nije produzio ugovor sa sarajevom ,naime razmatra tu ponudu jer misli da moze nadmudriti odovica jer je cuo i da ga zeljo hoće
Smjesno dan te yebo,koji krc je dolazio ovaj bee ,onako kad nedajes kune,znaš da ce dovesti nekoga iz treće talijanske lige što sjedi na klupi uz pravo otkupa,a ne ovako kad imaš para isto budala nadaš se neceme, mjesec dana pišeš ovdje neke sastave,sa kondogbiom i martinezom na kraju ni jedan ni drugi nece doci..zalosnoo nista drugo

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2015, 18:59

KpbKaka22 je napisao/la:premaa zadnjim novostima,galliani kreće pjeske do barcelone da pokuša razgovarati s mesijem,sviđa li mu se milan,sviđa li mu se 10 mjesto..kako on to komentira,što smo mršnuli sedorfa nakon 5 dobrih utakmica,što smo trpili inzagija,sto smo doveli cigana na klubu,kako to da nijedan igrač nece da dođe u milan ,ako ne pokuša sa tim,ide stopom do sarajeva po bilbiju koji nije produzio ugovor sa sarajevom ,naime razmatra tu ponudu jer misli da moze nadmudriti odovica jer je cuo i da ga zeljo hoće
Smjesno dan te yebo,koji krc je dolazio ovaj bee ,onako kad nedajes kune,znaš da ce dovesti nekoga iz treće talijanske lige što sjedi na klupi uz pravo otkupa,a ne ovako kad imaš para isto budala nadaš se neceme, mjesec dana pišeš ovdje neke sastave,sa kondogbiom i martinezom na kraju ni jedan ni drugi nece doci..zalosnoo nista drugo
Pa nije ni Galliani, a ni Bee kriv sto igraci nece, Milan je ponudio pare, ponudio platu ali oni hoce u druge klubove, nije Galliani Vito Corleone da napravi ponudu koju igrac ne moze odbiti :mrgreen:
(İbn Qajjim)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 jun 2015, 19:24

Cim sam jutros procitao da ga trazi Atletico, znao sam da nema nista od dolaska kod vas, zbog saradnje koju imaju Atl - Porto.

A igraci sigurno jedva cekaju da suradjuju sa strucnjakom poput Mihajlovica. :mrgreen:

Zbog Calcia se nadam da cete dovesti sto bolje igrace, ali ...

slika
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 20 jun 2015, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2015, 19:25

Nije mi ni najmanje krivo za Kondogbiu. Ne treba nikog molit. Kao sto je neko pisao, Imbula se moze kupiti za manje love a nije nista losiji. I ja se jedino pitam kakva je uloga tu Nelia Lucasa??? Cinjenica je da se puno zuji a malo meda daje. Trebaju manje pricati o transferima a vise pravit konkretne poteze. S Martinezom se sve moglo zavrsiti i prije Copa Americe.
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 jun 2015, 20:09

Ma to je to. Nije ovdje u pitanju ni Galliani niti neko drugi vec sam igrac. Imao je ponudu Milana,cekao je,razvlacio dok neko ne ponudi marku vise u ugovoru i to je to. Sretno mu bilo ako mu je para glavna u zivotu.
Drazi mi je neki malac od 10-15 miliona eura koji ce poginuti na terenu za ovaj klub,a takvih se moze dosta naci. Samo trebaju otvoriti oci.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 jun 2015, 20:24

meho-medo je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:premaa zadnjim novostima,galliani kreće pjeske do barcelone da pokuša razgovarati s mesijem,sviđa li mu se milan,sviđa li mu se 10 mjesto..kako on to komentira,što smo mršnuli sedorfa nakon 5 dobrih utakmica,što smo trpili inzagija,sto smo doveli cigana na klubu,kako to da nijedan igrač nece da dođe u milan ,ako ne pokuša sa tim,ide stopom do sarajeva po bilbiju koji nije produzio ugovor sa sarajevom ,naime razmatra tu ponudu jer misli da moze nadmudriti odovica jer je cuo i da ga zeljo hoće
Pa nije ni Galliani, a ni Bee kriv sto igraci nece, Milan je ponudio pare, ponudio platu ali oni hoce u druge klubove, nije Galliani Vito Corleone da napravi ponudu koju igrac ne moze odbiti :mrgreen:

gledo magazin lige prvaka i ono koje osvajo,pa svake druge godine Milan prikaziva,ovo sam više iz ocaja piso

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 jun 2015, 20:35

Ja ću ćeli suditi 31.8. dotad neću više da se sekiram i otvaram twitter sto puta na dan ko debil neki. To svaki put kažem al slažem :|
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jun 2015, 20:38

naviknite se na to da ćete gledat' Laziju u leđa :kafa:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.