PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sad ce High napisati knjigu o Sabi
Nije to lapsus, nego nepoznavanje maternjeg jezika. I to ti je ukralo nazovijedinstvo?FrantoBauzek je napisao/la:Lapsus. Bolje ti ide lektorisanje po forumu, nego pisanje knjiga. Pitaj acu, da te ss.ba zaposli kod njih. Propalih pisaca ima puno, ali onih koji pisu na sportskom forumu, nemaHigh je napisao/la:Japanke se ne oblače, već obuvaju. Centralizacija iz Sarajeva vas je učinila nepismenim?FrantoBauzek je napisao/la:Culi ostaje se bez patika na Tusnju, pa su obuli japanke
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Leeeeeeeeeeendra, i ludi blagoje
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kakav maher ovaj Kostić, al "nahvali" svoje igrače 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
"Igrači treba da shvate da se izgine i da se osvoji bod."-Kostić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kostic-d ... bod/203276
Po ko zna koji put u zadnjih pola godine izginuše štrumfovi.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kostic-d ... bod/203276
Po ko zna koji put u zadnjih pola godine izginuše štrumfovi.
Cholo je udario temelje, njega su otjerali, ali njegova vizija zivjeti ce vjecno :lol:
I Hervas je otišao jer je to sve preradikalno bilo za njeg.Chinaglia je napisao/la:Cholo je udario temelje, njega su otjerali, ali njegova vizija zivjeti ce vjecno
Iz Kostića isijava znanje,čuj da smo se branili osvojili bi bod. Valjda je plaćen da bude general prije bitke,a ne poslije. Sa ovakvim stručnim štabovima biće zime za sarajlijice, već su počeli mrznut.
Kojih pola gostovanja ?TobeYarabi je napisao/la: izvini ti, ali znas li ti da svi vukovi (njih dvoica) prate olimpic i kod kuce i na strani.. realno gledano mnogo su ozbiljnija grupa od robijasa, koji ni ne postoje, ili fufara, koji ne smiju otici na pola gostovanja, itd
!
- FrantoBauzek
Vidi se da si SrbijanacHigh je napisao/la: Nije to lapsus, nego nepoznavanje maternjeg jezika. I to ti je ukralo nazovijedinstvo?Sad će Đilas preko luka...
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Momci bez pardona opet ne idu u Mostar?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- FrantoBauzek
Za druga Pastrmku
High-u

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Idu, obavezno navratiti u Sarajevo po Ultra japanke, ja sam našao na netu sa vazdušnim đonom, to ti je "must have".shzna je napisao/la:Momci bez pardona opet ne idu u Mostar?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nemojte da ne mahnete starim drugovima abd da se sretnemoVolimTz je napisao/la:Idu, obavezno navratiti u Sarajevo po Ultra japanke, ja sam našao na netu sa vazdušnim đonom, to ti je "must have".shzna je napisao/la:Momci bez pardona opet ne idu u Mostar?
#musvdg
Ma idu samo zbog japanki, mislim je*o utakmicu ako nisi propisno obučen, to je sramota.1922VFC1981 je napisao/la:Nemojte da ne mahnete starim drugovima abd da se sretnemoVolimTz je napisao/la:Idu, obavezno navratiti u Sarajevo po Ultra japanke, ja sam našao na netu sa vazdušnim đonom, to ti je "must have".shzna je napisao/la:Momci bez pardona opet ne idu u Mostar?)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Manijaci, jestel onaj model japanki kupili kod Arapa u SCCu ili BBIu? Dobre su, prave ultra. 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pojede ih kamata. Do godine bosonogi idu.VolimTz je napisao/la:Idu, obavezno navratiti u Sarajevo po Ultra japanke, ja sam našao na netu sa vazdušnim đonom, to ti je "must have".shzna je napisao/la:Momci bez pardona opet ne idu u Mostar?
- elamalakia
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:kad je meni tu sliku indir poslao davno lik dosao kod havera pitara usliko se pored njihivog grba iskazao tatoo tuzle 1987 salt city boys...sta se lozite to je davno indir pokazao da smije otici u pitaraku kucu iskazati obiljeja svoje carsije i svoje grupe

INDIRE KOMPJUTERU!!
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- FrantoBauzek
Ceka nas sad pravi derbi od prosle sezone. Dobro je pa smo pobijedili u ovoj manjoj utakmici u srijedu 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Incognito87
- Kontakt:
A šta je sa papučama?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.