FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

fabio
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 23:20

Valdano je covjek od rijeci kao njegov BOS,GODFATHER "KUM" PEREZ,a ULI neka cuci i neka stavi onu kapicu od BAYERN-a dobro mu stoji :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 sep 2009, 23:27

A stvarno su zapeli za Bilala. Znaju da ga ne mogu dobiti, a opet navaljuju. Pa brate dragi, ne mogu svi igrati u Realu. Ako vam dodje Bilal, neko mora na klupu, a taj neko je Raul. Pa kapiten valja na klupu, a siguran sam da mu ne bi bilo bas ugodno sjediti na tom mjestu. Zatim jedan Higuain, kojeg dizu u zvijezde...... eto nek dizu, dobar je igrac, ali ode i on na klupu. Vecina igraca se ne bi slagala s tim, ali koga briga zna Perez kako ce dovoditi napadace, a za odbranu ga boli neka stvar!!!!!! Sto se mene tice, Ribery moze ici. Hvala Allahu, ima igraca njegovog kalibra veliki broj!!!!! Evo doveli smo Robbena, bice njih jos u to sam uvjeren. ABD Akinfeev, heh strasan golman.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 23:31

omerbavarac je napisao/la:A stvarno su zapeli za Bilala. Znaju da ga ne mogu dobiti, a opet navaljuju. Pa brate dragi, ne mogu svi igrati u Realu. Ako vam dodje Bilal, neko mora na klupu, a taj neko je Raul. Pa kapiten valja na klupu, a siguran sam da mu ne bi bilo bas ugodno sjediti na tom mjestu. Zatim jedan Higuain, kojeg dizu u zvijezde...... eto nek dizu, dobar je igrac, ali ode i on na klupu. Vecina igraca se ne bi slagala s tim, ali koga briga zna Perez kako ce dovoditi napadace, a za odbranu ga boli neka stvar!!!!!! Sto se mene tice, Ribery moze ici. Hvala Allahu, ima igraca njegovog kalibra veliki broj!!!!! Evo doveli smo Robbena, bice njih jos u to sam uvjeren. ABD Akinfeev, heh strasan golman.
ribery i ako dodje u REAL MADRID sine ovdje moras da igras,ili ti je KLUPA,pa sada ako nemoze u najboljim godinama da se namatne u prvi sastav REALA bolje da nedolazi,znam da se tog BILAL najvise i boji,jer zna da u BARCI i REAL-u nije kao u BAYERNU.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 sep 2009, 23:33

fc bayo je napisao/la:nesto tanano na temi o najboljem klubu na svijetu...da napisem koju pjesmicu, ha realovci ;) ;)
Seceru, jesi li to ti :? :lol:
Sta ti bi, sta ti bi...pa nas ostavi :D
Evo ovi nas (j)opet napastuju, pa bi bio red da im sklepas jednu p(j)esmicu za pocinak ;)

Nadam se da je povreda Riberyja lakse prirode, negdje sam procitao da je prepona u pitanju a na drugom mjestu opet da je dobio udarac u list...
Mozda bi bilo bolje da ne igra sutra u Beogradu, stvarno je dosta vise njegovog odsustovanja na terenu.
Vom Jäger zum Gejagten

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 sep 2009, 23:37

Ja bi na vasem mjestu vise molio Boga da Akinfeeva dovedete nego da vam Ribery ostane..svako zna kolko je vazno i tesko dovest pravog golmana za razliku od krila kojih ima na bacanje..Akinfeev je za 10 klasa bolji od ovih Njemaca Adlera,Neuera..meni licno uz Casillasa,Reinu,Freya i Buffona najbolji golman
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 sep 2009, 23:39

geronimo je napisao/la:
fc bayo je napisao/la:nesto tanano na temi o najboljem klubu na svijetu...da napisem koju pjesmicu, ha realovci ;) ;)
Evo ovi nas (j)opet napastuju, pa bi bio red da im sklepas jednu p(j)esmicu za pocinak ;)

Nadam se da je povreda Riberyja lakse prirode, negdje sam procitao da je prepona u pitanju a na drugom mjestu opet da je dobio udarac u list...
Mozda bi bilo bolje da ne igra sutra u Beogradu, stvarno je dosta vise njegovog odsustovanja na terenu.
Izgleda secer dobio bananu!!!!! Prepoznao sam ga po ovom bayu, jer znam da on tako tepa Bayernu!!!!! Nedostaju mi pjesmice, pa si mogao jednu zacas.... Za Riberya se predvidja da bi se trebao oporaviti do Petka, tako da bi mogao igrati drugo poluvrijeme u Dortmundu!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 09 sep 2009, 00:00

Bayern nikad nece dostici REAL MADRID C.F,to znate sami,mozete samo da se divite sto smo vam dali Robbena i sada govorite da je dobar a dok je igrao u REALU nije bio dobar :lol: :lol: ,,,al slaba vam liga pa svako moze biti dobar cak ZE ROBERTO hare u 38 godini,a dok je u REALU u 24g bio nije mogao da igra nikad kraj REDONDA,KARAMBUE

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 sep 2009, 00:04

fabio je napisao/la:Bayern nikad nece dostici REAL MADRID C.F,to znate sami,mozete samo da se divite sto smo vam dali Robbena i sada govorite da je dobar a dok je igrao u REALU nije bio dobar :lol: :lol: ,,,al slaba vam liga pa svako moze biti dobar cak ZE ROBERTO hare u 38 godini,a dok je u REALU u 24g bio nije mogao da igra nikad kraj REDONDA,KARAMBUE
Hahahahah, da se divimo sto ste nam dali Robbena!!!!!!!!!!!!!! Pa bolan, izgubili ste najboljeg igraca, i vecina navijaca je dosla do ruba ludila zbog toga, a jos niste dobili Riberya. Za tvoju inf. Ze je igracina, i nema jos 38 godina!!!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 sep 2009, 00:09

Phill Jackson je napisao/la:Ja bi na vasem mjestu vise molio Boga da Akinfeeva dovedete nego da vam Ribery ostane..svako zna kolko je vazno i tesko dovest pravog golmana za razliku od krila kojih ima na bacanje..Akinfeev je za 10 klasa bolji od ovih Njemaca Adlera,Neuera..meni licno uz Casillasa,Reinu,Freya i Buffona najbolji golman
Ako bi doveli Akinfeeva, to bi bio oprostajni poklon Henessa svim navijacima Bayerna. Rus nije jeftin, ali s obzirom na godine i kvalitet, sa njim bi Bayo :D bio miran dugi niz godina.
Nedavno je i Nerlingen izjavio da ce Bayern ubuduce dovoditi samo extra-pojacanja ala Robben, da se Brafheid i Co mogu zaboraviti, ko fol nesto kvalitet a ne kvantitet, bum videli 8-)

Heness je toliko opsjednut Ribery-om (mnogo vise nego pojedini ovdje :D ) tako da ce biti umjetnost njega uzeti iz Bayerna prije isteka ugovora (vjerujem da ce ga produziti). Na pitanja novinara sta ako ode nakon isteka ugovora kao slobodan igrac, bez dobijene odstete...Uli je rekao da ga to ne brine, samo da mu donese pehar LP-a.
To je stvarno drago cuti, da je nesto podredjeno uspjehu...da ipak nije sve u novcu.
Evo ucinio mu je jos jednu uslugu, dosao je Robben, paklen igrac koji bi se odlicno mogao dopunjavati sa njim na terenu, jedan superstar koji je mozda nedostajao da bi igra Bayerna bila nepredvidljivija, a samim tim i uspjesnija.
Davno sam govorio (i jos neki) da trebaju dovesti jos igraca tipa Ribery ili i njega prodati...
Izgleda da je ova prva opcija sazivjela, na nasu radost a na tugu realovaca :D

@omere- jasta je on, samo ne znam zbog cega ga poslase u BANoviche, nesto on to priziva u zadnje vrijeme :(
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 sep 2009, 00:16

geronimo je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Ja bi na vasem mjestu vise molio Boga da Akinfeeva dovedete nego da vam Ribery ostane..svako zna kolko je vazno i tesko dovest pravog golmana za razliku od krila kojih ima na bacanje..Akinfeev je za 10 klasa bolji od ovih Njemaca Adlera,Neuera..meni licno uz Casillasa,Reinu,Freya i Buffona najbolji golman
Ako bi doveli Akinfeeva, to bi bio oprostajni poklon Henessa svim navijacima Bayerna. Rus nije jeftin, ali s obzirom na godine i kvalitet, sa njim bi Bayo :D bio miran dugi niz godina.
Nedavno je i Nerlingen izjavio da ce Bayern ubuduce dovoditi samo extra-pojacanja ala Robben, da se Brafheid i Co mogu zaboraviti, ko fol nesto kvalitet a ne kvantitet, bum videli 8-)

Heness je toliko opsjednut Ribery-om (mnogo vise nego pojedini ovdje :D ) tako da ce biti umjetnost njega uzeti iz Bayerna prije isteka ugovora (vjerujem da ce ga produziti). Na pitanja novinara sta ako ode nakon isteka ugovora kao slobodan igrac, bez dobijene odstete...Uli je rekao da ga to ne brine, samo da mu donese pehar LP-a.
To je stvarno drago cuti, da je nesto podredjeno uspjehu...da ipak nije sve u novcu.
Evo ucinio mu je jos jednu uslugu, dosao je Robben, paklen igrac koji bi se odlicno mogao dopunjavati sa njim na terenu, jedan superstar koji je mozda nedostajao da bi igra Bayerna bila nepredvidljivija, a samim tim i uspjesnija.
Davno sam govorio (i jos neki) da trebaju dovesti jos igraca tipa Ribery ili i njega prodati...
Izgleda da je ova prva opcija sazivjela, na nasu radost a na tugu realovaca :D

@omere- jasta je on, samo ne znam zbog cega ga poslase u BANoviche, nesto on to priziva u zadnje vrijeme
:(
Da nije zbog pjesmica, nedao Bog!!!!
Evo i Hitzfeld preporucio Bayernu Ozila, i ovi odmah zagrizli!!!!!
Znaci, opametili se. Samo provjerene i dobre igrace.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 09 sep 2009, 00:19

omerbavarac je napisao/la:
fabio je napisao/la:Bayern nikad nece dostici REAL MADRID C.F,to znate sami,mozete samo da se divite sto smo vam dali Robbena i sada govorite da je dobar a dok je igrao u REALU nije bio dobar :lol: :lol: ,,,al slaba vam liga pa svako moze biti dobar cak ZE ROBERTO hare u 38 godini,a dok je u REALU u 24g bio nije mogao da igra nikad kraj REDONDA,KARAMBUE
Hahahahah, da se divimo sto ste nam dali Robbena!!!!!!!!!!!!!! Pa bolan, izgubili ste najboljeg igraca, i vecina navijaca je dosla do ruba ludila zbog toga, a jos niste dobili Riberya. Za tvoju inf. Ze je igracina, i nema jos 38 godina!!!!!
Ja sam uvjek smatrao da je ROBBEN veliki igrac nesto tip MESSIA,isti stil ,i smatram i sada i zao mije sto je otisao jer on uz Higuaina ove sezone trebo da bude 12,13 igrac Reala,cak mozda da se nadje i prvoj postavi,al znamo svi u REALU sta i kako nas je mucilo ove godine i predhode,to je njegova **** povreda,svaki mjesec se povredjuje sam prije utamice o na treningu,pa bas da vidimo kakvu ce imati srecu u BAYERN-u,nema sta zelim mu srecu i da igra jer je pravi i za njega ce BUNDESLIGA biti zalgaj a ako bude igrao znaci bez povreda i EUROPI sa BILALOM ,BAYERN moze puno dogurati,samo jos moraju da poprave odbranu...dobro ZE Roberto jest igracina al nikad nije pokazao ni BRAZIL repki ,samo u BUNDESLIGASKIM klubovima,u REALU je imao prilike igrati na 2 pozicije na poziciji CARLOSA,nije mogao,i posle zadnjeg veznog nije mogao

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 sep 2009, 00:24

Ma Ze je prije igrao vecinom ofanzivnog veznog, zadnjeg veznog slabo. Tu je poziciju igrao kada se vratio u Bayern iz Brazila, i mislim da se odlicno snasao!!!!! Robben jest igrac sa staklenim nogama, ali sta je tu je. Ko zna kako ce ga sreca posluziti u Njemackoj. Evo i Ribery je nesto tipa Robbena sto se tice povreda. Ali je spreman za operaciju Srbija!!!!
http://www.bundesliga.de/de/liga/news/2 ... .php&fla=1

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 09 sep 2009, 00:31

Znam da se u Realu vodio kao lijevi bek i zadnji vezni,a Ribery ce ipak nije tip Robenna jedino ako ga nekrenu povrede bas,e onda moze da zaboravi Real Madrid,a Robben je strasan nema sta,u kontra napadima ubojit,sjecam se prosle sezone na Bernabeu protiv BARCE 4-1,kad je lomio PUYOL,pa ode na drugo stranu pa Abidala

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 00:38

fabio je napisao/la:Znam da se u Realu vodio kao lijevi bek i zadnji vezni,a Ribery ce ipak nije tip Robenna jedino ako ga nekrenu povrede bas,e onda moze da zaboravi Real Madrid,a Robben je strasan nema sta,u kontra napadima ubojit,sjecam se prosle sezone na Bernabeu protiv BARCE 4-1,kad je lomio PUYOL,pa ode na drugo stranu pa Abidala
to je bilo pretprosle sezone. prosle sezone je puyol vas zamoto na benabeu.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 09 sep 2009, 00:41

Da to sam kontao Schusterova era,,,jebg i njega je tu godinu islo,i onda dosao Pep Guardiola i samo Pique,D.Alves su novi igraci bili u Barci na odnosu na tu sezonu prije,al eto sta su uradli,HLEB je bio kao veliko pojecanje al nije igrao,zato EURO nije bila slucajnost za Spaniju jer su u nevjerovatnu formu od posle EURA usli XAVI,INIESTA,a dok je RIJEKARD bio igrali su toplo hladno

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 00:51

fabio je napisao/la:Da to sam kontao Schusterova era,,,jebg i njega je tu godinu islo,i onda dosao Pep Guardiola i samo Pique,D.Alves su novi igraci bili u Barci na odnosu na tu sezonu prije,al eto sta su uradli,HLEB je bio kao veliko pojecanje al nije igrao,zato EURO nije bila slucajnost za Spaniju jer su u nevjerovatnu formu od posle EURA usli XAVI,INIESTA,a dok je RIJEKARD bio igrali su toplo hladno
kod riijkarda je doslo doo zasicenja medu igracima u svlacionici. to je pep ocistio, i stvorio ekipu od njih.

pep je sjajan motivator, kad je uspio da motivise barcelonu nakon nakve sezone. samo se nadam da pellegrini nije dobar motivator.xD
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 09 sep 2009, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 09 sep 2009, 00:57

jeli tako mrzis Real Madrid kad se tako nesto mores nadati,ocigledno je da jest,ja Bayern postujem i zelim im uspjeh i da ako bog da da se sretnemo u Osmini finala pa neka pobjedi bolji...postujem sve klubove i sve volim saslusati ,jer znam da je moj klub najjaaci i zato ga mrze 80% zbog toga,i zbog velikih pobjeda i titula,imamo naj boljeg golgetara lige prvaka i zbog toga neki mrze Raula :lol: :lol: soory al to nije razlog da se covjek mrzi njegov poso da daje golove ma kakvi oni bili ,sa metar o sa 25m

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 01:06

fabio je napisao/la:jeli tako mrzis Real Madrid kad se tako nesto mores nadati,ocigledno je da jest,ja Bayern postujem i zelim im uspjeh i da ako bog da da se sretnemo u Osmini finala pa neka pobjedi bolji...postujem sve klubove i sve volim saslusati ,jer znam da je moj klub najjaaci i zato ga mrze 80% zbog toga,i zbog velikih pobjeda i titula,imamo naj boljeg golgetara lige prvaka i zbog toga neki mrze Raula :lol: :lol: soory al to nije razlog da se covjek mrzi njegov poso da daje golove ma kakvi oni bili ,sa metar o sa 25m
ovo zadnje sam vise napisao iz sale... a ti se odma palis...

ja reala postujem, postujem sve njegove titule i trofeje. ali ja ih prirodno nevolim, sta cu kad sam se takav rodio.

fc bayo
Kontakt:

Post Postao/la fc bayo » 09 sep 2009, 18:59

omerbavarac je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

Izgleda secer dobio bananu!!!!! Prepoznao sam ga po ovom bayu, jer znam da on tako tepa Bayernu!!!!! Nedostaju mi pjesmice, pa si mogao jednu zacas.... Za Riberya se predvidja da bi se trebao oporaviti do Petka, tako da bi mogao igrati drugo poluvrijeme u Dortmundu!!!
ma ljudi moji ko ce to mene banovat :D
jok, nego evo me na odmoru u lijepoj, jednoj i jedinoj BiH al belaj, zaboravih sifru mejla i sifru ovdje za forum.
pjesmica za realovce ce na cekanje jer sve je podredjeno jednoj i jedinoj jedino sran.je sto nisam mogao nabaviti karte :cry: :cry:
ali, tv i bosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
realovci kod nas mnogo pisu
klub im smrdljiv ne mogu da disu ;)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 sep 2009, 16:08

ii evo nas ponovo bundes liga je za 2 dana..bvb vs. bayern idemo i tu po pobjedu,,,,,jeste da ce bit tesko bet riberija ali zato je tu roben,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.