e sad je dobro sto je trigger rekao 3-5-2
Starcevic
Petric-Coric-Trivunovic
Stancevski-Jandric-Markic(stanic)-Vukobratovic(Cukic)-Puzigaca
Vukelja-Kajkut(bojic)
Moderator/ica: vlakanje
Ma ja ću ponovo ko papagaj, ako je on odlučio da ide, nema tu spasa, šta da mu radiš, pa nemožeš ga ubiti da ostane, neka ide nije to nikakva drama, Borac mora da bude tim i nesmije da se oslanja samo na jednog igrača... Uglavnom po meni je do sada urađen dobar posao, moja jedina želja je Gruja... onda bi bili prejaki...Simpatizer je napisao/la:I godiste se poklapa, valjda ovi nasi nisu toliki baksuzi pa profulali. Samo da nije onaj nas bivsi Stanic( padam na dupe u petercu)!![]()
Sad sam se malo smirio zbog odlaska Bilbije. Kad malo razmislim, tih 40% nije los posao. Neko vec napisa, da ga Vosa uvalja nekom na zapadu i za milion to je dobra para za nas. Postoji rizik da se Bilbija tamo ne snadje, ali sta ces...
Nadajmo se da ce igrati dobro. Neka mu je sa srecom!
Ma Markić je3 naš ionako, igrač kojeg će biti najteže zamjeniti je Marko, za njega sam iskreno zabrinutSimpatizer je napisao/la:Ne znam za Gruju, vise bih volio da produzimo saradnju sa Markicem, posto vidim da se jos natezu. Na njemu se moze zaraditi fina para. Zapravo, neka obojica ostanu/dodju u klub.
UFFFFFFFFFFFFFF, dobro jeSimpatizer je napisao/la:Vosa ide 30. januara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.