Safet Sušić - Pape

Hairlija
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Hairlija » 08 sep 2010, 15:23

kirba je napisao/la:Trebao je Pape k'o Ćiro okriviti kojeg igrača, malo psovat po press konferenciji, reći da ćemo im j.ebat mater u revanšu i onda bi bilo Pape majstore.

Vratite onog papka, papcima u BiH takav i treba. Pa da opet pobjeđujemo velesile kakve su Armenija, Belgija ili Estonija. Da li ste svijesni da mi nikada nismo pobjedili nijednu iole jaču reprezenaciju? Imali par bljeskova i to je to.
Najblizi smo bili kad smo od Španaca primili gol u 97-oj a i tad su nas ubili nogama.

Al otom, potom za mjesec ćemo opet biti šampioni svijeta kad uzmemo Albaniju, najveća fudbalska slika koju je svijet vidio, sa igračima koje bi svako poželio imati.
To je to,nek nemisle da branim Papeta i ja sam da ode,al vjerujte nemamo kvalitet.
dosta vise i lozenja cire ni na sta.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 sep 2010, 15:23

Nek slovenia ima :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 sep 2010, 15:23

Rekao je ako nebude dobro da ce poslije Albanije otici, nadam se da ce odrzati obecanje.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 08 sep 2010, 15:27

Edo_77 je napisao/la:Rekao je ako nebude dobro da ce poslije Albanije otici, nadam se da ce odrzati obecanje.
Tad nam ce vec upropastiti kvalifikacije

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 08 sep 2010, 15:27

Nije mi čovjek mrzak, ali ne zna.
Grandmaster.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 sep 2010, 15:29

B0SANAC je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Rekao je ako nebude dobro da ce poslije Albanije otici, nadam se da ce odrzati obecanje.
ha ya...
ako i tad zezne onda je kasno da ide...ne ide odma sad.......
SAFETE ODLAZI!!!!!!!!!!!!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 sep 2010, 15:30

@Zeljovac

Upravo tako. Ovde ne postoji kritcka masa, zato nema ni uspeha.

@Vedran86

Ma koliko se svi mi mimoilazi sa stavovima, ti nemas pravo da nas nazivas kretenima ("nemozes ti kretenima dogovorit da francuzi...")! Imas li ti elementranog kucnog odgoja?
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 08 sep 2010, 15:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 sep 2010, 15:30

B0SANAC je napisao/la:

Sta da se radi...Mnogi su htjeli njega, ja sam i u startu govorio da nemoze, al sam bio u manjini...

Volio sam ga ko igraca i volim ga i sada, al brate nije sposoban....Meni je bitan rezultat, pa da mi ej i brat ako je los mora van.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 08 sep 2010, 15:33

juznjak> je napisao/la:Nek slovenia ima :?
Nije problem u kvalitetu nego u pristupu. Nama dolazi Francuska, kod nas svi govore, dobit ćemo ih 3:0, 5:0, kakvi Francuzi, veze nemaju, dok kod drugih svi dadnu 150% od sebe za jedan bod (a nekad kao nagrada dodje i svih 3).

Urban

Post Postao/la Urban » 08 sep 2010, 15:35

cole-ch je napisao/la:@Zeljovac

@Urban

Ma koliko se svi mi mimoilazi sa stavovima, ti nemas pravo da nas nazivas kretenima ("nemozes ti kretenima dogovorit da francuzi...")! Imas li ti elementranog kucnog odgoja?

jel ti meni govoris o kucnom odgoju ilii nekom drugom
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 08 sep 2010, 15:36

harishp je napisao/la:
Jamaica je napisao/la:Nama sutra da daju tu istu grupu mi je ne bi prosli jer nam fali ono nesto.Fali nam trener koji ce svojim bezobrazlukom i taktikom ponizavati puno vece repke.Pape nije takav trener...ja glavu dajem da ce Albanci dobiti Francuze u Tirani!A gdje je njima sav taj kvalitet?
Izgubio bi glavu ko' na tanjiru.
Pa ta ista Albanija sa igracem vise na svom terenu dobila luxemburg sa 1-0 i to na guzove.
Dobro...vidjet cemo!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 15:36

Sad mi Blaž Slišković sa Barbarezom na stoperu izgleda k'o Mourinho! Ne robuje imenima, k'o ovaj opšti nepoznavalac igrača koje selektira. Sušić da igra sa 10 stopera, igr'o bi mu i Ibišević, a naravno i Misimović i Pjanić. Kritikovao se Ćiro što mu nije počinjao Pjanić, ali čovjek makar nije ni pokušavao kad nije mogao da ih uklopi, već je tu bio i Muratović, a i Jahić, pa nam nije svaka izgubljena lopta bila 100% šansa za protivnika. Sušić robuje imenima, bez obzira na formaciju koju igra i to se pokazuje pogubnim! Ako uopšte išta zna o osnovama strategije, taktike, postavki...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 08 sep 2010, 15:39

Ja ne znam što su se neki uhvatili ovde slovenaca,pa ljudi su sinoc nadigrali Srbe,razvalili ih i imaju sistem rada vec duze godina,nemaju neke velike klase od igraca ali imaju sistem i njeguju neki stil igre,pa kakav god on bio. Pape nam to nije uspio ugraditi i da ne pocinjem opet pricu oko Cire...samo mogu reci da smo se sa Cirom borili izgarali i nismo posustajali.
...nisu mogli da te ugase!!!

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 08 sep 2010, 15:41

najlosiji trener u isoriji bih
IDI PAPCINO JEDNA VIDIS DA NISI SPOSOBAN
Zadnja izmjena: IVICA OSIM, dana/u 08 sep 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 08 sep 2010, 15:41

Safet Susic je legenda BH fudbala i mora imati svoje mejsto u BH fudbalu. Ovi sto ga blate il su djeca do 13 god, il su seljacine, il su baustelci.

I dalje smatram da su krivi igraci za poraz, tj. usrani milioneri. U subotu ce vec pruzati vrhunske partije u svojim klubovima.
MENI MOJE, A VAMA VASE

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 08 sep 2010, 15:41

Ljudi su nas zive pojeli i sta sad. Haj sve na stranu al mi na qrac ide ovo prepucavanje izmedju manijaka i zenicana s jedne strane te pitara s druge ako je igrao za Sarajevo manijaci i zenicani cekaju prvi kiks da ga razapnu a pitari ga kobajagi brane uopste se ne prica o igracima nego jel safet invalid ili genije. Uostalomto je jedini selektor koji ima bar malo ugleda u svijetu i bar je profesionalan u svom poslu al nas stid izgubit od Francuza dje nece biti stid kad smo duplo jaci od njih :shock: :shock:
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 sep 2010, 15:42

Urban je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:@Zeljovac

@Urban

jel ti meni govoris o kucnom odgoju ilii nekom drugom
Veliko izvini, korekcija je napravljena, o vedranu86 je rec. Sorry

Urban

Post Postao/la Urban » 08 sep 2010, 15:46

ma nista drug sve ok hahaa

molim forumase samo ovo da procitaju i tu je sva bit

Međutim, da bi mi bili ono što hoćemo treba se ispuniti više faktora. Sve treba biti na nivou. Da reprezentativci imaju odličen uslove za treniranje, da savez obezbjedi neophodna sredstva, da navijači budu na visokom nivou, da postoje lobisti koji će raditi u interesu bh. nogometa. Ako jedan od navedenih faktora ne prati drugi, ne možemo očekivati pomak. by Ivica Osim

u par recenica je sve kazano tako da sad trazit zrtvenog jarca ne pije vodu kad ovo gore navedeno nemami
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 08 sep 2010, 15:47

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Safet Susic je legenda BH fudbala i mora imati svoje mejsto u BH fudbalu. Ovi sto ga blate il su djeca do 13 god, il su seljacine, il su baustelci.

I dalje smatram da su krivi igraci za poraz, tj. usrani milioneri. U subotu ce vec pruzati vrhunske partije u svojim klubovima.
pa kako su sa cirom igrali i niko nije do trinest godina safet jes bio igrac ali je kao trener najlosiji kojeg smo dosad imali pokazao je se i u ostalim klubovima katastrofa netreba ga braniti zato sto je bio dobar fudbaler
ali ovo nije za njega treba mu dati neku drugu funkciju za ovo je slab
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 08 sep 2010, 15:51

Urban je napisao/la: Međutim, da bi mi bili ono što hoćemo treba se ispuniti više faktora. Sve treba biti na nivou. Da reprezentativci imaju odličen uslove za treniranje, da savez obezbjedi neophodna sredstva, da navijači budu na visokom nivou, da postoje lobisti koji će raditi u interesu bh. nogometa. Ako jedan od navedenih faktora ne prati drugi, ne možemo očekivati pomak. by Ivica Osim
To je to. Mi od toga nemamo nista.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.