Reče ljudina koja ima pokemone na avataruHZ_ilidzaa je napisao/la: Meni ovdje nije nista smijesno , drka trka srka , mater, babo , nana ,tetka su smijesne djeci do 16 godina.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Reče ljudina koja ima pokemone na avataruHZ_ilidzaa je napisao/la: Meni ovdje nije nista smijesno , drka trka srka , mater, babo , nana ,tetka su smijesne djeci do 16 godina.
mandraX je napisao/la:Reče ljudina koja ima pokemone na avataruHZ_ilidzaa je napisao/la: Meni ovdje nije nista smijesno , drka trka srka , mater, babo , nana ,tetka su smijesne djeci do 16 godina.
Eh da sam u tim danima , sve bih daomandraX je napisao/la:Reče ljudina koja ima pokemone na avataruHZ_ilidzaa je napisao/la: Meni ovdje nije nista smijesno , drka trka srka , mater, babo , nana ,tetka su smijesne djeci do 16 godina.
burzaOstaje jos da se pokaze milionerima ko okrece antenu a ko vice dobraaaaaaaaaa
Nail for Real je napisao/la:burzaOstaje jos da se pokaze milionerima ko okrece antenu a ko vice dobraaaaaaaaaa![]()
Ja jucer ovo htio postaviti,ali mrsko mi nesto bilo,al koji kralj!Nail for Real je napisao/la:burzaOstaje jos da se pokaze milionerima ko okrece antenu a ko vice dobraaaaaaaaaa![]()
Za_raju je napisao/la:Jao koji potez Ibricica na utakmici Lokomotiv vs Dinamo Moscow![]()
![]()
Spotace se neko djete na sredini tribine a Ibricic u stilu rasnog veznjaka uhvati ga da ne padne!!!!
Monolog je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Jao koji potez Ibricica na utakmici Lokomotiv vs Dinamo Moscow![]()
![]()
Spotace se neko djete na sredini tribine a Ibricic u stilu rasnog veznjaka uhvati ga da ne padne!!!!
Monolog je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Jao koji potez Ibricica na utakmici Lokomotiv vs Dinamo Moscow![]()
![]()
ek0 je napisao/la:I totally agree with you. He even looks like a goat.Johny je napisao/la: Zaboravio si spomenuti Robbena onda, koji je bolji igrac od ovog padavicara a radi mnogo vise slicnih stvari kao Mesi nego ovaj rom.
Jedno je slican stil igre furati a drugo je igrati.I Swansea fura stil igre ala Barca a nisu ni blizu
Pogledaj samo ravnotezu , snagu , kontrolu lopte i nacin promjnene pravca kod Messija a onda kod Di Marije ili bilo kojeg drugog igraca na Svijetu i bit ce ti jasno zasto je GOAT.
Da ti je znati!Unknown Genius je napisao/la:Čemu si se ti nasmijao da mi je samo znati?!
Mozda ne znas sta je GOAT?Unknown Genius je napisao/la:Čemu si se ti nasmijao da mi je samo znati?!
Možda i znam, ali na slici nema ništa smiješno...malta071 je napisao/la:Mozda ne znas sta je GOAT?Unknown Genius je napisao/la:Čemu si se ti nasmijao da mi je samo znati?!
10.Skoro je napisao/la:Dino Mehmeda Mujkic priznaj da si napravio profil na forumuahmad_tz je napisao/la:Ne znam misljenja drugih ali ja mislim da uglavnom odbrana bude zasluzna za to da se golovi ne prime. Iako ce neki mozda reci da je to zbog toga sto Messi i ostali nisu bili u elementu (kao prosli put) ili nesto pak drugo. Ako je Barca uspjela da da samo 3 gola i to 2 iz penala i jedan nakon odbitka odbrani na celu sa Nestom, Mexesom, Antoninijem, Bonerom, i Abateom oni za mene nisu najbolji tim. Da su imali 800 suteva na gol sve im pada u vodu kad su dali samo 3.tyler durden je napisao/la:Realno, moglo je biti i vise golova u mrezi Milaneza
Ako znas onda ima.Ako ne znas onda pitaj pa da se i ti nasmijes.Unknown Genius je napisao/la:Možda i znam, ali na slici nema ništa smiješno...malta071 je napisao/la:Mozda ne znas sta je GOAT?Unknown Genius je napisao/la:Čemu si se ti nasmijao da mi je samo znati?!
Admir_Sa je napisao/la:kemu ni incko ne moze otjerati!Edin TM87 je napisao/la:Al' kad glupan rece, ''neki kazu da Messi ne bi bio tu gdje jeste da nije Xavija i Inieste, tu postoji jedna sala o njima trojici. (10 sekundi pauze), i mnogi bi se sada sjetili te sale o njima trojici''
Al' nikako da kaze tu salu, pa da otkaz dobije napokon!
Nije toliko smiješno, koliko proročanskiPostPostao/la diplomatija dana 02 apr 2012, 21:24
Banjalucani ima li kakvih najava i informacija hocete li prekinuti utakmicu, da djaba ne bjezim s posla da gledam tekmu?? ozbiljno pitam