A daaaajBernardBarnjak je napisao/la:MElloo je napisao/la:Speak that into existance

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
A daaaajBernardBarnjak je napisao/la:MElloo je napisao/la:Speak that into existance
u 1 zvanicno,ali nece to prije 2.CTID je napisao/la:Kada pocinje draft po nasem vremenu ?
Ma da,procedura je to. Hvala ti.NEZALAGANJE je napisao/la:u 1 zvanicno,ali nece to prije 2.CTID je napisao/la:Kada pocinje draft po nasem vremenu ?
Nema na cemu.CTID je napisao/la:Ma da,procedura je to. Hvala ti.NEZALAGANJE je napisao/la:u 1 zvanicno,ali nece to prije 2.CTID je napisao/la:Kada pocinje draft po nasem vremenu ?
Banovali su nam nba-streams na redittuNEZALAGANJE je napisao/la:Sutra je to,prijatelju.Bice linkova,neko ce postaviti sigurno.
Javi mi se kad ti trebadne pa ti posaljem link za gledanje. Tajno je sada.BosniaBoston je napisao/la:Ne prenosi SK
HvalaJustin je napisao/la:Javi mi se kad ti trebadne pa ti posaljem link za gledanje. Tajno je sada.BosniaBoston je napisao/la:Ne prenosi SK
E ne znam druze.Ne zamaram se time,jer imam LP.JHam je napisao/la:Banovali su nam nba-streams na redittuNEZALAGANJE je napisao/la:Sutra je to,prijatelju.Bice linkova,neko ce postaviti sigurno.
Nije tajno nego imaju svoj diskordBosniaBoston je napisao/la:HvalaJustin je napisao/la:Javi mi se kad ti trebadne pa ti posaljem link za gledanje. Tajno je sada.BosniaBoston je napisao/la:Ne prenosi SK
Ne draftaju li ovi bidoni včrs RJ-a prestajem pratit ovu ukletu franšizu.MElloo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.