Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Sreca je pa su u primeri na rasporedu uslovno receno dvije lakse utakmice sa Almerijom u gostima i Valladolidom kuci .

Večeras na Bernanbeu prvi susret polufinala kupa kralja, nadam se da će igraci Atletica dati sve od sebe da dođu do pozitivnog rezultata ali sigurno neće biti lako jer je Real favorit na sovm stadionu.
Veceras i Arda i Diego u prvoj postavi znaci nema da fali kreacije
.
Insui se pise autogol 
Dva nesretna gola u ovakvoj utakmici zasita previse.
Dva nesretna gola i jedan kiks Curtoise i to bi bilo to.Los dan i nista vise.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Steta, u revansu nemaju sta traziti. Mislio sam da ce skuplje kozu prodati ..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidi pacenika sto se opravdavaju
. A i propade pokusaj da se ciganisanjem dodje do rezultata - samo tako i umijete
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nije ti ovo prepucavanje Real-Barsa ovde je ipak ozbiljnija konverzacijaNail for Real je napisao/la:Vidi pacenika sto se opravdavaju. A i propade pokusaj da se ciganisanjem dodje do rezultata - samo tako i umijete
.
Inace sasvim zasluzena i ocekivana pobjeda Reala.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa sto je ne povedete, nego ko djecica se vadite na sporedne stvari, a Real vas rastavio na proste faktore.soe je napisao/la:Nije ti ovo prepucavanje Real-Barsa ovde je ipak ozbiljnija konverzacijaNail for Real je napisao/la:Vidi pacenika sto se opravdavaju. A i propade pokusaj da se ciganisanjem dodje do rezultata - samo tako i umijete
.
.
Inace sasvim zasluzena i ocekivana pobjeda Reala.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
večeras nije ciganisanje upalilo,što reče Nail,ovo je bilo raskivanje..
ali lobotomaca,yebemga da je midget opuco neki dan a ušlo od odbitka dal bi spominjali
ali lobotomaca,yebemga da je midget opuco neki dan a ušlo od odbitka dal bi spominjali
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ko se ovde od simpatizera Atletica vadio na nesto? Mislim trenutno smo samo dvojica na forumu pa nije tesko upratit ko sta pise.Treba mozda da mi je cudno sto je pobjedila ekipa u koju su ulozene tolike pare jos ovako nalozena da nesto dokaze i jos se to sve spojilo sa losim danom za Atletico.
Kakav loš dan prijatelju?
Večeras je jedino Cristiano imao loš dan,da je i njeg išlo bila bi petarda..
Večeras je jedino Cristiano imao loš dan,da je i njeg išlo bila bi petarda..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne znam šta ste počeli napadat ovu dvojicu Atletikovaca kad su momci korektni, i ako je iko ciganiso vcrs to su Realovci, hajde barem nešto pozitivno
od onog Ancelotija
Ako si ikad gledo Atletico jasno ti je kakav los dan sva tri gola su nesretna ali to ne umanjuje pobjedu Reala.Cestitam pobjedu i simpatizerima na forumu i molim ih da ovde ne prosipaju svoje djecije fore sacuvajte ih za vase druge koji simpatisu Barselonu.
Realno jedan loša partija Atletica dva gola su primili na rikošet al' i pored toga su izgledali bezidejno i previše agresivno.Tu mislim najviše na Costu, ne znam koji mu je qurac pa non stop provocira.
Nevjerovatno prgav igrač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Real je zasluženo dobio, bili su puno bolja ekipa i to je to.
Sad treba nastaviti gdje se stalo u primeri, sljedi gostovanje kod Almerie.
Sad treba nastaviti gdje se stalo u primeri, sljedi gostovanje kod Almerie.
Protiv Almerije ce biti rutinska pobjeda po meni a onda u utorak treba kolko tolko popravit utisak iz vecerasnje utakmice,gore od ovog sumnjam da moze.
Ima li iko informacije o budjetu kluba, da li se povecao ista u ovih zadnjih par godina? Trebalo bi gledajuci po rezultatima.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
o majko mila...sta im je Bog te, ne mogu dvije pametne sastavit...ubi Verza...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.