Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 15 maj 2013, 22:44

Bravo Bane, jos jedan trofej u rukama!!! 8-) Mada, s druge strane zao mi Matica, u par dana izgubi 2 trofeja... :(
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 maj 2013, 23:38

meni je žao benfike... jbt čim sam vidio da je korner znao sam da je gol... puno je tekmi bitnih ovih dana rijeseno u zadnjim momentima.... a bane ko bane... ja sam dAvno rek'o mi bi njega trebali metnuti u špic...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 maj 2013, 14:02

Da je normalnog selektora, mi bi se sad s ovim sastavom borili za plasman na SP... ;)

..........................Stojkovic.............................

....Ivanovic.......Subotic......Nastasic......Kolarov.......

......................Ignjovski..................................
.................................Matic............................
...........Tadic...........Ljajic.........Djuricic..............
......... (12/15)..........(8/6)...........(7/7)...............

...........................Djorjdevic.............................
.............................(18/3)...............................

Klupa: Brkic, Basta, Bisevac, Tomovic, Rodic, Kuzmanovic, Tosic, Jankovic, Sulejmani, Lazovic, Markovic, Djurdjic...

Stvarno steta sto ovakva generacija propusta SP, ali sreca u nesreci je sto su skoro svi relativno mladi i dozivljavaju progres! Samo jos da se dese neke znacajne pozitivne promjene u savezu... :roll:

Djuricic je vec presao u Benficu, vjerovatno je i Sulejmani njihov igrac, Tadic i Ljajic ce sigurno u dogledno vrijeme u vece klubove, Matic trenutno jedan od trazenijih igraca u Evropi, Djordjevic sledece sezone ucesnik Lique 1, Markovic vec ovog ljeta ide u neku od najjacih liga....

P.S. U zagradi golovi i asistencije za klubove u ovogodisnjem prvenstvu.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 maj 2013, 01:33

ne bih ja đorđevića u napad... đurđić bi imao prednost...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 maj 2013, 22:09

Ljajic het trik za ljubicaste... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 maj 2013, 23:21

oj siniša yebo te alen stevanović.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 maj 2013, 21:00

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 maj 2013, 14:14

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da neće odstupiti od odluke da ne zove fudbalera Benfike Nemanju Matića, koji je saopštio da neće igrati za reprezentaciju jer nije dobio pravu šansu.

"Ako hoće da se vrati, treba da me pozove i kaže: Šefe, ja bih da igram za Srbiju. Zar je to toliki problem? Da sam ga oterao, zvao bih ga", rekao je Mihajlović za "Sport".

Mihajlović je zatim objasnio da nije u sukobu sa nekadašnjim vezistom Čelsija, koji u životnoj formi igra za Benfiku.

"Još me nije zvao, a on zna kako stoje stvari - to nije moj problem. Trebalo bi sa njim da pričate. Otišao je dobrovoljno, rekao je da ne želi da igra za Srbiju. Meni ne treba izvinjenje, samo spremnost i želja da igra za reprezentaciju", zaključio je Mihajlović.

-blic.rs

slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 maj 2013, 16:27

Je li upucen ko u detalje meca i u kakvom su sastavu igrali omladinci protiv BiH u Pazovi?!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2013, 14:22

marconato je napisao/la:Je li upucen ko u detalje meca i u kakvom su sastavu igrali omladinci protiv BiH u Pazovi?!
Ja sam zadovoljan vidjenim, sta vise mogao bih reci prezadovoljan. Vidi se zelja kod momaka,vidi se talenat a sto je najvaznije u ovoj utakmici taj talenat je prebacen i u kvalitet, tako da ovih 4:0 predstavlja jednu stvarnu sliku a moglo je biti i jos par golova u mrezi BiH.
Mi smo igrali nesto u formaciji....

-------------Rajkovic--------------------

Vico----Jovanovic----Maras---Antonov----

Simic---Jokic-----Milinkovic-Savic----Maksimovic--

--------Ilic-------------Gacinovic-----------------

Napisao sam samo u grubu,nije ovo na terenu tako izgledalo jer Gacinovic nije klasicni napadac,niti su Jokic i Savic ovako stajali na terenu u liniji. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 maj 2013, 12:00

Djordjevic sezonu zavrsio sa 20 pogodaka! Sinoc strpao 2 komada Istresu... ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2013, 16:16

marconato je napisao/la:Djordjevic sezonu zavrsio sa 20 pogodaka! Sinoc strpao 2 komada Istresu... ;)
Sledeca sezona je kljucna. Ako da vise od 10 komada smatrace se ozbiljnim napadacem, sve ispod bi bilo veoma lose i time bi ostao igrac za mala dela. Naravno pod uslovom da ostane u Nantesu sto ja i ne bih voleo preterano.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 maj 2013, 03:24

Svaka cast za Nevena, odlicno je odigrao! ;)
slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 maj 2013, 16:07

Tadic dao golcinu u pirovoj pobjedi nad Utrehtom, jer su ostali bez plasmana u Evropu zbog poraza od 0-2 u prvoj utakmici...
Mislim da bi Tadic trebao preci u neki jaci klub i ligu, jer je u Holandiji vec par sezona u kojima je dokazao da je prerastao Eredivisiu... ;)

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 maj 2013, 00:23

Ćurčić i Drulović odredili sastave za predstojeće mečeve

Selektori mlade i omladinske reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić i Ljubinko Drulović, odredili su danas sastave za predstojeće akcije u kojima mladi fudbaleri igraju dve prijateljske utakmice, dok omladince očekuju kvalifikacije za prvenstvo Evrope.

Mlada reprezentacija sastaje se u prijateljskim mečevima sa selekcijom Bosne i Hercegovine 4. juna u Tuzli i Grčkom 7. juna u Atini, a na Ćuričićevom spisku nalaze se 24 fudbalera rođena posle 1. januara 1992. godine:

Golmani: Nikola Perić (Hajduk Kula), Ðorđe Lazović (Javor), Marko Dmitrović (nema klub).

Odbrana: Marko Petković (OFK Beograd), Nikola Aksentijević (Vitese), Uroš Chosić (Peskara), Uroš Spajić (Crvena zvezda), Uroš Vitas (Rad), Lazar Chirković (Rad), Aleksandar Pantić (Crvena zvezda), Slobodan Lazić (Hajduk Kula).

Sredina terena: Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Goran Čaušić (Eskišehir), Nemanja Radoja (Vojvodina), Darko Brašanac (Partizan), Miloš Jojić (Partizan), Marko Poletanović (Vojvodina), Aleksandar Kovačević (Spartak), Filip Kostić (Groningen), Filip Malbašić (Hofenhajm), Nikola Trujić (Napredak Kruševac).

Napadači: Ðorđe Despotović (Spartak), Nikola Stoiljković (Čukarički), Aleksandar Pešić (Šerif).

"Pred nama je jedno od retkih dužih okupljanja. Imamo 12 zajedničkih dana za rad i adekvatnu pripremu za ono što nas očekuje u septembru, a igramo dve utakmice sa kvalitetnim protivnicima. Prevashodni cilj je da junski termin iskoristimo što kvalitetnije jer je u pitanju završnica sezone i igrači su željni odmora. Međutim, obavezni smo da narednih 12 dana iskoristimo kako bi održavali koncetraciju za naredne duele", izjavio je Ćurčić, dodajući da stručni štab radi na tome da igrače pripremi za A selekciju, kako bi mogli da odgovore svim njenim zahtevima.

Okupljanje mlade reprezentacije planirano je za sutra u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Omladinska selekcija (igrači do 19 godina) pokušaće da u elitnoj rundi kvalifikacija izbori plasman na prvenstvo Evrope u Litvaniji. Srbija će od 6. do 11.juna biti domaćin i organizator mini turnira grupe 2 u kojoj će joj protivnici biti Slovačka (6.juna), Švajcarska (8.juna) i Republika Irska (11. juna), a samo prvoplasirana ekipa izboriće učešće na kontinentalnom prvenstvu.

Drulović je pozvao sledeće igrače:

Golmani: Stefan Čupić (OFK Beograd), Predrag Rajković (Jagodina), Miroslav Grujičić (Teleoptik).

Odbrana: Miloš Veljković (Totenhem), Milan Savić (Gent), Aleksandar Filipović (Jagodina), Nemanja Jakšić (Crvena zvezda), Petar Golubović (OFK Beograd), Nikola Antić, Slobodan Uroševixh (Rad).

Sredina terena: Marko Pavlovski, Saša Zđelar (OFK Beograd), Sergej Milinković-Savić (Vojvodina), Miloš Degenek (Štutgart), Veljko Simić (Bazel), Dejan Meleg (Ajaks), Vukan Savićević (Crvena zvezda), Milan Vojvodić (Spartak), Nemanja Maksimović (bez kluba).

Napadači: Uroš Ðurđević (Rad), Ognjen Ožegović (Crvena zvezda), Aleksandar Čavrić (OFK Beograd).

Na konačnom spisku za kvalifikacije moći će da se nađe samo 18 fudbalera, a naknadno će biti poznato i da li će selektor Drulović moći bar u drugoj i trećoj utakmici da računa na Aleksandra Mitrovića koji će putovati sa A reprezentacijom u Belgiju.

Prvotimac Partizana svakako nema pravo igranja u prvom duelu protiv Slovačke, jer odrađuje suspenziju sa prošlog EP u Estoniji, a moguće je da se naknadno priključi svojoj generaciji i pomogne u odlučujućim duelima.

Omladinska reprezentacija okupiće se u sredu, 29.maja, u beogradskom hotelu "Prestiž". Tokom priprema treniraće na stadionu FK Rad, gde će biti odigrana i jedna kontrolna utakmica sa kombinovanim timom "građevinara" 1.juna od 17 sati.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 maj 2013, 15:01

"Seeking a new wingback, Inter Milan, according to Rai Sport, are again in talks with Manchester City 27 year old Aleksandar Kolarov."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 maj 2013, 19:28

Ma dzaba to sve. Dzaba pola Benfice sto dolazi iz Srbije, dzaba sto imamo 30ak igraca u ligama petice.

Dok ovakvi ljudi vode nas fudbal, gazice nas bilo koja ozbiljnija ekipa. Belgijanci cuda cine, imaju top igrace, na putu su da imaju i top tim, idu ljudi i u gostima Amerima isporuce poker.

A mi :?: Mihajlovic poziva ekipu neki dan pred utakmicu, dok ostali igraju ozbiljne provere, prica o nekakvom "kultu reprezentacije" (BTW to je najbesmislenija konstrukcija ikada u fudbalu, ponos srpskih "trenercina" koji su po obrazovnom profilu varioci, strugari, glodaci i sl.), a reprezentaciji se ni nakon skoro 15 utakmica pod Mihajlovicem ne vidi ni glava, ni rep...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 maj 2013, 20:22

Mi smo jedina reprezentacija na svijetu gdje pola najboljih igraca uopste i ne igra... :roll:

Matic i Ljajic bi imali mjesta u prvoj postavi u 90 % reprezentacija, Vidic ne igra upravo iz razloga koje je 'Magica' naveo, Jankovic je sasvim solidan igrac za evropske prilike...

Najvise mi je zao sto imamo plejadu veoma talentovanih igrace ( Nastasic, Rodic, Ljajic, Djuricic, Markovic, Mitrovic...) i sto su pojedini igraci u najboljim godinama ( Subotic, Tadic, Kuzmanovic, Kolarov, Basta, Sulejmani, Tosic, Jankovic...), sto Vidic i Ivanovic zalaze u ozbiljne godine (nikad u potpunosti nismo znali iskoristit njihovu klasu), a vec drugo veliko takmicenje za redom propustamo... :cry:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 30 maj 2013, 23:02

marconato je napisao/la:Mi smo jedina reprezentacija na svijetu gdje pola najboljih igraca uopste i ne igra... :roll:

Matic i Ljajic bi imali mjesta u prvoj postavi u 90 % reprezentacija, Vidic ne igra upravo iz razloga koje je 'Magica' naveo, Jankovic je sasvim solidan igrac za evropske prilike...

Najvise mi je zao sto imamo plejadu veoma talentovanih igrace ( Nastasic, Rodic, Ljajic, Djuricic, Markovic, Mitrovic...) i sto su pojedini igraci u najboljim godinama ( Subotic, Tadic, Kuzmanovic, Kolarov, Basta, Sulejmani, Tosic, Jankovic...), sto Vidic i Ivanovic zalaze u ozbiljne godine (nikad u potpunosti nismo znali iskoristit njihovu klasu), a vec drugo veliko takmicenje za redom propustamo... :cry:
Totalno neiskorišćen potencijal :evil:
Mens sana in corpore sano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 maj 2013, 13:31

Mister Sinisa objavio spisak za Belgijance:

Golmani: Vladimir Stojović (Partizan), Željo Brkić (Udineze) Branimir Aleksić (Spartak).

Odbrana: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion), Slobodan Rajkovć (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Dušan Basta (Udineze).

Srednji red: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpjakos), Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Tvente), Lazar Marković (Partizan), Miloš Ninković (Evijan).

Napad: Filip Đorđević (Nant), Marko Šćepović, Aleksandar Mitrović (Partizan).

Nedostaju Nastasic, Tosic i Djuricic zbog zutog i povreda, ali je zato tu neprikosnovena vedeta Atalante - Radovanovic i Scepakadabra, ispred jednog Djurdjica... :roll:

P.S. Lik je 'ladno pozvao 6 zadnjih veznih... :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.