BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Nadarevića i Jahića vratiti u odbranu , a po mogućnosti i Begovića i Papca , lafo Nadarević i Jaha nisu standardni u klubovima pa nisu pozvani .... pa ko je standardan , možda Mujdža i Lulić da su standardni u klubovima , ovi ostali svi igraju po 30-ak minuta u klubovima ...
Mravac je kao sto je neko iznad rekao fakticki najbolji bio od one cetvorke u odbrani. Mravac i Pandza su momci veliko srca, borbeni su i idu glavom gdje drugi ni nogom nebi, zato ih postujem i volim iako su ograniceni sto se tice igrackih kvaliteta. No, da Nadarevic i Jahic trebaju igrati prije Mravca i Pandze, tu nema nikakve dileme....Anti NWO je napisao/la:Misim da je na Spahu uticala smrt njegovog dajdze. Djelovao je cjelu utakmicu kao zaliven, nije bio psihicki na zadatku a to se onda izrazilo i na fizicke duele.Virtu4l je napisao/la:Ma prošetaj, dajte neki test prilikom registracije za ovakve. Koju si ti utakmicu gledao? Mravac je bio loš, ali Spahićpatinho7 je napisao/la:Ipak Spaha nije previše loše odigrao, ali Mravac .. c.c.c
je bio klasu ispod njega.
Nemoj mi samo sada savjetovati da nije trebao ni igrati ako nije 100 posto psihicki spreman, jer bi inace gledali tandem Mravac-Pandza, tada bi bili u rangu sa farskim otocima
.
- mighty_reds
- Kontakt:
dobro je Baho rekao pred kraj utakmice: Optimizam bez pokrića
Mislim da je jedina greška Sušića večeras to što je izveo samo Džeku naprijed morao je ići i Ibišević sa njim ovako nismo napada imali.Svaka čast Sušiću na press konferenciji realan je bio nadam se da će napraviti neke promjene do Albanije.
Neki kažu Papca ne treba moliti da se vrati e pa moramo ga moliti ova odbrana je šuplja sa svim strana ono krilo iz Rumunije je prolazilo kako je htjelo.
Prilično sam siguran da ćemo ipak pobijediti Albaniju i ako bude 2-0 opet ćemo se podići i reći idemo yebat Bjeloruse i tamo i vamo.A nećemo, nema šanse.

Mislim da je jedina greška Sušića večeras to što je izveo samo Džeku naprijed morao je ići i Ibišević sa njim ovako nismo napada imali.Svaka čast Sušiću na press konferenciji realan je bio nadam se da će napraviti neke promjene do Albanije.
Neki kažu Papca ne treba moliti da se vrati e pa moramo ga moliti ova odbrana je šuplja sa svim strana ono krilo iz Rumunije je prolazilo kako je htjelo.
Prilično sam siguran da ćemo ipak pobijediti Albaniju i ako bude 2-0 opet ćemo se podići i reći idemo yebat Bjeloruse i tamo i vamo.A nećemo, nema šanse.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Edit:
Jeb.sh ti zemlju u kojoj je 4 miliona i kusur selektora

Jeb.sh ti zemlju u kojoj je 4 miliona i kusur selektora

Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 04 jun 2011, 00:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Hvala Zenga.Za ovo sa zamjenama si u pravu mada se i ovi od večeras mogu iskupiti u utorak.Mislim da nam je reprezentacija kvalitetna i da se uz par promjena kako kažeš ipak svima dužni 3 boda protiv Albanije.A onda u septembru po bodove i mirna Bosna a bogami i Hercegovina.
Prepolovi na dva, žene nisu selektori.Arnelinho je napisao/la:Edit:
Jeb.sh ti zemlju u kojoj je 4 miliona i kusur selektora![]()

Ma čuju se i one, ne briniBosco je napisao/la:Prepolovi na dva, žene nisu selektori.Arnelinho je napisao/la:Edit:
Jeb.sh ti zemlju u kojoj je 4 miliona i kusur selektora![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Ovo nije bio nas dan neznam sta je al nemoguce je da od 11 igraca igra na nivou samo 1 ! Nas dan nije bio s tim da su Rumuni morali , ali ono bas morali pobijediti ako hoce ista .
Znam da bi bilo bolje da je stavio Ibisevica znam da bi bio remi da su makar srce ostavili ali eto .
Sad nema kad bi bilo da bi bilo , dobro bi bilo naravno da smo ih klepili sad bi stigli francuze na 3 boda s manje utakmicom ali sta bi !
- Evo vam tabela :
Francuska : 13
Bjelorusija : 9
Albanija : 9
Rumunija : 8
Bosna i Hercegovina : 7
Luxemburg : 1
Mi i Albanci imamo tu utakmicu manje tako da je gl.upo pricati da je sve gotovo ni za 1 mjesto se jos nezna nista a za drugo da ne pricamo . Ja sam vam govorio ovo nisu najbitnije utakmice naravno svaka je bitna ali s Rusima su najbitnije i tu se mora ginuti ako se hoce ostvariti 2 mjesto i + Borba u Parizu za 1 .
Naravno s tim da u Srijedu moramo kao i Rumuni sto su morali pobijediti Albance sve drugo je za mene gotovo .
Pozdrav !
Znam da bi bilo bolje da je stavio Ibisevica znam da bi bio remi da su makar srce ostavili ali eto .
Sad nema kad bi bilo da bi bilo , dobro bi bilo naravno da smo ih klepili sad bi stigli francuze na 3 boda s manje utakmicom ali sta bi !
- Evo vam tabela :
Mi i Albanci imamo tu utakmicu manje tako da je gl.upo pricati da je sve gotovo ni za 1 mjesto se jos nezna nista a za drugo da ne pricamo . Ja sam vam govorio ovo nisu najbitnije utakmice naravno svaka je bitna ali s Rusima su najbitnije i tu se mora ginuti ako se hoce ostvariti 2 mjesto i + Borba u Parizu za 1 .
Naravno s tim da u Srijedu moramo kao i Rumuni sto su morali pobijediti Albance sve drugo je za mene gotovo .
Pozdrav !
spaha je samo bio losiji od mravca veceras, niakako obrnuto..patinho7 je napisao/la:Malta je dobra brate ...Anti NWO je napisao/la:Ah, zaboravio sam napomenuti da nam je odbrana danas bila ravna Malti.Ipak Spaha nije previše loše odigrao, ali Mravac .. c.c.c
Ruku u Watru, dobijamo Albaniu 2 razilke
Puno losijibrzi21 je napisao/la:spaha je samo bio losiji od mravca veceras, niakako obrnuto..patinho7 je napisao/la:Malta je dobra brate ...Anti NWO je napisao/la:Ah, zaboravio sam napomenuti da nam je odbrana danas bila ravna Malti.Ipak Spaha nije previše loše odigrao, ali Mravac .. c.c.c
Ruku u Watru, dobijamo Albaniu 2 razilke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ova tabela meni ukazuje da smo mi dragi moji do sada prosuli barem 5 bodova kojima mozes zauvijek reci "auf wiedersehen". A na kraju krajeva, ko nama nakon ovog remonta garantuje pobjedu u utorak? ama niko covjece, buduli se Albanci borili, a mi imali one silne djedove u veznom redu, pisi propalo.HzDv95 je napisao/la:Ovo nije bio nas dan neznam sta je al nemoguce je da od 11 igraca igra na nivou samo 1 ! Nas dan nije bio s tim da su Rumuni morali , ali ono bas morali pobijediti ako hoce ista .
- Evo vam tabela :
Pozdrav !
Steta za izgubljene poene, kada zelis na EP trebas nekada pobjediti ili igrati nerijeseno i sa najboljima (Francuzima), medutim mi smo od toga daleko.
Da ponovim svoj post i da napravim jedan dodatak nakon sto sam gledao konferenciju poslije utakmice sa Papetom.RKO je napisao/la:Sta kazete na nase usrane grlice???Kao da su bili omamljeni nekim drogama.Sa onakvim pristupom igre ni sam Bog da sjedi na klupi nebi napravio nista.
Safet Susic nije kvalitet za selektora ali ovo veceras nije njegova greska nego greska njiih 10orice(Hasagicu svaka cast skino je jos 4 cista gola),ovaku jadnu partiju nisam dugo gledao pa cak je ona protiv Francuza bila bolja,makar znas da te cjepaju igracine Reala,Chelsea,Arsenala....
Niko nezna dodat lopte,niko ne trci,niko ne prati igrace i to nije greska SAFETA SUSICA....kao da je igralo Kulturno umjetnicko drustvo Sloboda a ne profesionalni igraci.
Treba nam kompletan remont ekipe:
Novi lijevi bek(Lulic je lijevo krilo).
Stoper(Mravac nema kvalitet da igra),Spaha je podbacio ovaj puta totalno ali ubjedljivo nas najbolji branic
Defanzivni vezni(Rahimic je penzioner,Medunjan je ofanzivac)
Napadac(Dzeko je podbacio totalno,Vedo nije u formi nikako fali neki koji ce povuc)
Samo jedan od Medunjanin,Pjanic,Misimovic,Ibricic,Stilic moze biti na terenu jer su potpuno isti igraci.
Miske hvala ti za sve i zelim ti sve najbolje u zivotu.Cao.
Provjereni trener za selektora
Mi jednostavno nemamo kvaliteta,ponekad bljesnemo i to je to.Krpimo 5 pozicija u prvih 11 sta reci vise.
Kad vidite koliko je onako miran i naizgled bezosjecajan covjek iznerviran i ljut....vivite koliko je sati i ko je kriv za vecerasnju blamazu. Upravu je sve sto je rekao i mislim da bi se trebalo jednom za uvjek raskrstit sa igracima i to javno pred kamerama da svi vidimo prava lica.
Tu prije svega mislim na Misimovica i Ibricica a i ostalima.
Definitivno je problem u igracima a ne u selektoru!
RIP SALE VILENJAK
- Budi sam na ulici
Cim sam procitao juce da Spahic kaze da je zadovoljan i sa pobjedom od 1-0,tacno sam znao sta ce biti!
Pa takve izjave se daju pred utakmice sa San Marinom i Farskim Otocima,a ne sa ekipom koja je bolja od tebe i koja ima mnogo vecu tradiciju od tebe! Nisu oni bukmejkeri budale koji su obarali kvotu cijeli dan na Rumuniju!
Pa takve izjave se daju pred utakmice sa San Marinom i Farskim Otocima,a ne sa ekipom koja je bolja od tebe i koja ima mnogo vecu tradiciju od tebe! Nisu oni bukmejkeri budale koji su obarali kvotu cijeli dan na Rumuniju!
Zadnja izmjena: Budi sam na ulici, dana/u 04 jun 2011, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Kao npr Spaniju, Tursku ili Portugal ? Za razliku od prosle godine smo pobjedili 2.nosioca, a odigrali nerijeseno sa 4im ako se ne varamAnti NWO je napisao/la:Steta za izgubljene poene, kada zelis na EP trebas nekada pobjediti ili igrati nerijeseno i sa najboljima (Francuzima), medutim mi smo od toga daleko.

ser del barça es el millor que hi ha !
evo jedan elaborat na prvu:
Suši je postavio odlicnu taktiku 4-2-3-1 s time da je ovo u biti 4-5-1 u odbrani i po meni je postavio odlicnu taktiku izveo najbolje igrace,ali brate ne moze ih on nauciti kako se igra fudbal....ako zelite da propadnete idi te majku Rusiju igrajte fudbal... ostalo je suvisno...ovo je komentar na prvu
Suši je postavio odlicnu taktiku 4-2-3-1 s time da je ovo u biti 4-5-1 u odbrani i po meni je postavio odlicnu taktiku izveo najbolje igrace,ali brate ne moze ih on nauciti kako se igra fudbal....ako zelite da propadnete idi te majku Rusiju igrajte fudbal... ostalo je suvisno...ovo je komentar na prvu
Ma islo se na Remi i previse oputeno trebo je staviti jacu , ofanziviju formaciju i balerine su trebale ako nista ostaviti Srce na teren al kazem sta je tu je idemo dalje pa je.bote ni prvi ni zadnji poraz necemo vise kad bi bilo , da je hajd da zaboravimo to .
- Prosuli smo bodove jesmo trebali smo pobijediti Albance i unistiti ih +2 Boda to znam ali gotovo je sad . S Francuzima se nije moglo i da smo oni su to morali dobiti da nisu sudije bi nesto navukle ili bi nam odma Platini pukao suspenziju vjeruj mi
! - S Rumunima vidjeli ste sta je mogli smo uzet +1 Bod ali jeb.at ga sada kasno je jos nista nije izgubljeno i kazem ni Francuzi nisu prvo mjesto uzeli ako nasi se sada Dignu a uvijek bolje igramo drugi dio kvalifikacija nego prvi . Dabogda se desilo Rusima kao i Belgijancima onda bi to bio derby u Parizu ali eto nema euforije , nema predvidzanja smirimo se za taj mec i idemo igrati u Srijedu pobijediti jer to mozemo i bolji smo .
- Prosuli smo bodove jesmo trebali smo pobijediti Albance i unistiti ih +2 Boda to znam ali gotovo je sad . S Francuzima se nije moglo i da smo oni su to morali dobiti da nisu sudije bi nesto navukle ili bi nam odma Platini pukao suspenziju vjeruj mi

[youtube][/youtube]

Ovo je za nas !
Sta reci razocaran sam ali kao navijac necu da pljujem nikog.Ja sam rekao da nisam zadovoljan ni poslije pobjede u Zenici jer smo na srecu pobjedili iz dva prekida.Ali kad sam to izjavio pojedini su me napali da nisam gledao uopste tu utakmicu.Veceras nismo mogli ni do prekida nekog pa da uvaljamo nekakav go.Idemo pokusat pobijedit Albaniju jer grupa je iskreno jedna od najlosijih pa se ipak nadam da mozemo bit nekako drugi i ulovit taj baraz.Gledam ovu konferenciju za novinare od Safeta i izgleda da se u reprezentaciji desava nesto sto javnost u BiH ne zna.Kako se meni cini narusena je disciplina i izgleda da igraci nisu bas na vrijeme bili u svojim sobama a izgleda da je se i pilo.Ali treba reci ko je to bio ako je uopste toga bilo.I naravno kaznit ga odmah.Pa god to bio.Ja se sjecam prije jedno 2 3 godine tako bilo u Hrvatskoj reprezentaciji.I odma kazna i to ja mislim bili Olic,Srna a ne neki ne vazni igraci.Ne mora bit da je ovo sto sam ja reko ali nesto nije ok to vidi svako.Ako neko od reprezentativaca misli da mu ne treba repka vise neka fino to kaze i zbogom.Ne treba nikog molit ako hoces igraj srcem ako neces dovidjenja.Barem da znamo na cemu smo.I veceras Baho nesto ko hoce rec a ne smije.Reci brate u eter da te cijela BiH cuje ako vec nesto znas,pa da znamo svi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.