Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
aBd u barazu su nam najopasnije reprezentacije Francuske, Hrvatske i Ceske, ostalo je sve u nasem rangu ili slabije od nas, ali ni Francuska uopste nije sigurna jer trenutno se vodi velika borba izmedju njih i rumunije za 2. mjesto
Ma kakvi ba. Jedino nebi volio dobiti Francusku i Hrvatsku ( uostalom ni jedna od ovih reprezentacija nisu sigurne) a također i Rusiju, oni su još gori. A ostalo, Češka, Švicarska, Island, Irska, bujrum dođite u BiH-a da vidite kako se srcem igra i bodri reprezentacija.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma haos bravo momci.atmosfera haos bas kakva prilici djavolima hehe paklena
ima da nas pamte cjeli zivot
gazi bosno gazi

ima da nas pamte cjeli zivot

gazi bosno gazi
dragi ljudi, ja ne znam sta da kazem nakon sinocnje utakmice..osjecaji su mi pomijesani (i placem, i vicem, i veselim se ko malo dijete)..
moji dojmovi od sinoc:
kako zivim u zagrebu, i ne mogu hvatat bht, gledao sam utakmicu preko neta..citav dans sam bio nestrpljiv, i cekao utakmicu s nestrpljenjem..za hrvatsku nisam ni znao da igra, samo sam cekao bosnu... dosao, kuci nakon faxa u 19h, jeo (pitu naravno heheh), spremio se, preksrtio i pomolio, napravio sebi "tribine" kuci i sve spremio za utkamicu (malo cipsa, kokica i napitaka raznih)...
palim komp, ukljucujem se u prijenos, stadion pun, meni srce igra ko u djeteta...izlaze igraci, ja na nogama...
intonacija bh himne, meni suze u ocima..navijanje "bosna, bosna", predivno...pocetak utakmice, derem se, navijam...a pocetak ko iz snova, 2 gola u 15min...nisam mogao vjerovat...
moram reci da me citava atmosfera odusevila, i navijaci (svaka cast, skidam im kapu do poda, bez ikakvog incidenta, osim bakle na Lameli hweheh:)), i igraci, ma sve je bilo za destku...
a onaj Misiomovic, koja je to klasa od igraca, ljudi moji, pa sta on sve radi...gledat i uzivat...za dzeku svaki komentar je suvisan:)))
jos sam pod dojmovima, tako da mi nemojte zamjerit sto ovako rascjepkano pisem...
sretan sam i presretan...
i nadam se da se Bosna nece sressti u barazu s Hrvatskom...al i ako bude, meni ce srce kucat za Bosnu:)))
moji dojmovi od sinoc:
kako zivim u zagrebu, i ne mogu hvatat bht, gledao sam utakmicu preko neta..citav dans sam bio nestrpljiv, i cekao utakmicu s nestrpljenjem..za hrvatsku nisam ni znao da igra, samo sam cekao bosnu... dosao, kuci nakon faxa u 19h, jeo (pitu naravno heheh), spremio se, preksrtio i pomolio, napravio sebi "tribine" kuci i sve spremio za utkamicu (malo cipsa, kokica i napitaka raznih)...
palim komp, ukljucujem se u prijenos, stadion pun, meni srce igra ko u djeteta...izlaze igraci, ja na nogama...
intonacija bh himne, meni suze u ocima..navijanje "bosna, bosna", predivno...pocetak utakmice, derem se, navijam...a pocetak ko iz snova, 2 gola u 15min...nisam mogao vjerovat...
moram reci da me citava atmosfera odusevila, i navijaci (svaka cast, skidam im kapu do poda, bez ikakvog incidenta, osim bakle na Lameli hweheh:)), i igraci, ma sve je bilo za destku...
a onaj Misiomovic, koja je to klasa od igraca, ljudi moji, pa sta on sve radi...gledat i uzivat...za dzeku svaki komentar je suvisan:)))
jos sam pod dojmovima, tako da mi nemojte zamjerit sto ovako rascjepkano pisem...
sretan sam i presretan...
i nadam se da se Bosna nece sressti u barazu s Hrvatskom...al i ako bude, meni ce srce kucat za Bosnu:)))
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pitam se dali ja ovo sanjam da mi Pobjedjujmo,da i Srbi i Hrvati napokon navijaju za svoju zemlju ,ljudi se mole ,komentarisu svi zajedno jednim srcem za Jedinu nam Domovinu Bosnu i Hercegovinu.Svaka cast Nasim Igracima,ali sam zadnje minute kada je Belgija dala gol izaso na Balkon i nisam ni gledao inace bi me spuso infrakt ,kontam kakvi smo Baksuzi primicemo gol ali flau bogu nije san java je a i baksuzi nismo vise.
kralju moj i mene umalo ne strefi jer kad sam se u kafiću naslonio na stolicu odskakala su mi leđa od nje ama pravo sam se zabrino i za sebe a kamoli za repku,al eto sad se ljepše diše,odlićno je bilo,i sada ako bude repriza odgledat je rahat . . .
Samo znam da je u TZ bilo tako stanje da ja nisam mogao zaspati od pucnjave

Samo znam da je u TZ bilo tako stanje da ja nisam mogao zaspati od pucnjave

Ja bih da ovu temu rezimiramo.Mozemo kritikovati i hvaliti ali mislim ruku na srce da je nasa repka pokazala u svakom smislu da se moze nosit sa svim najjacim selekcijama.Ovakav dvomec u cetiri dana je malo ko ikad odigrao na ovom nivou(Jedna Francuska npr.pobjedjuje Litvaniju dva puta po 1:0).Respektabilno je bilo sve od taktike,zalaganja na terenu i podrske sa tribina i mislim da s punim pravom mozemo biti ponosni na nase momke.Za nadati se da Europa nece samo privremeno pricati o BiH kao najvecem iznenadjenju dosadasnjih kvalifikacija vec o jednoj respektabilnoj ekipi koja moze sa svakim da se nadigrava u svakom pogledu.Pune su novine Dzekine hladnokrvnosti i Zvjezdanove genijalnosti i mislim da ce se mnogi treneri sad utrkivati za nasim stoperima i jednim Sanelom Jahicem koji je odusevio kriticare u Genku gdje je sa Muratovicem rekao bih bio presudan faktor na sredini terena.Imajuci na klupi jednog Stilica,Pjanica,Zeca i ostale ova zemlja ima i blistavu buducnost i uz jedan kvalitetan rad s mladjim selekcijama u sledecim godinama napraviti ekipu da kad se izgovori ime BiH u Europi se protivnicima stosta zatrese od nelagode da ne kazem straha(a ne evo nama 6 bodova
)Jos su kvalifikacije duge ali ja licno a vjerujem i mnogi drugi su uvjereni da se vise nemamo cega plasiti jer nasi momci to mogu imaju sve u svojim rukama i nogama a ko nevjeruje neka pogleda trenutnu tabelu nase grupe i vidjece nas visoko gore gdje nam je i mjesto-RESPEKT majstori.

- reds_forever
- Kontakt:
A second win in five days against Belgium enabled Bosnia-Herzegovina to strengthen their grip on second place in FIFA World Cup qualification Group 5 behind Spain.
Early double
Belgium appeared unable to clear their heads following the 4-2 reverse in Genk on Saturday and found themselves two down inside 15 minutes, with Edin Džeko finding the net on both occasions. Gill Swerts pulled a goal back with two minutes to play but the Red Devils are now five points behind their opponents while the hosts extended their lead over third-placed Turkey to four points.
Double blow
The Bilino Polje Stadium crowd were on their feet after 12 minutes when Zvjezdan Misimović crossed and Džeko rose highest to force his effort past goalkeeper Stijn Stijnen. No sooner had the celebrations subsided than Miroslav Blažević's men added another. Sanel Jahić's long ball released Senijad Ibričić and his resulting delivery was magnificently dispatched by Džeko.
Witsel dismissed
The home team were happy to sit on their advantage and Belgium were restricted to long-range attempts against a strong Bosnia-Herzegovina defence for the remainder of the half. In the second period, René Vandereycken's side had more possession still, despite losing Axel Witsel to a red card on the hour.
Swerts consolation
Džeko was denied his hat-trick by Stijnen before Belgium almost began a comeback as goalkeeper Nemanja Supić saved Wesley Sonck's header from a Marouane Fellaini cross. They did finally reduce arrears when Swerts turned in Tom De Sutter's pass, but with a trip to Spain on the horizon, Belgium face an uphill struggle to finish in the top two. Bosnia-Herzegovina host Armenia in their next match.
sa uefa .com
Early double
Belgium appeared unable to clear their heads following the 4-2 reverse in Genk on Saturday and found themselves two down inside 15 minutes, with Edin Džeko finding the net on both occasions. Gill Swerts pulled a goal back with two minutes to play but the Red Devils are now five points behind their opponents while the hosts extended their lead over third-placed Turkey to four points.
Double blow
The Bilino Polje Stadium crowd were on their feet after 12 minutes when Zvjezdan Misimović crossed and Džeko rose highest to force his effort past goalkeeper Stijn Stijnen. No sooner had the celebrations subsided than Miroslav Blažević's men added another. Sanel Jahić's long ball released Senijad Ibričić and his resulting delivery was magnificently dispatched by Džeko.
Witsel dismissed
The home team were happy to sit on their advantage and Belgium were restricted to long-range attempts against a strong Bosnia-Herzegovina defence for the remainder of the half. In the second period, René Vandereycken's side had more possession still, despite losing Axel Witsel to a red card on the hour.
Swerts consolation
Džeko was denied his hat-trick by Stijnen before Belgium almost began a comeback as goalkeeper Nemanja Supić saved Wesley Sonck's header from a Marouane Fellaini cross. They did finally reduce arrears when Swerts turned in Tom De Sutter's pass, but with a trip to Spain on the horizon, Belgium face an uphill struggle to finish in the top two. Bosnia-Herzegovina host Armenia in their next match.
sa uefa .com
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
rumuni su ispali iz trke imaju 4 bodd....za drugo mjesto se bore austrija i litvanija....Stevie-G je napisao/la:aBd u barazu su nam najopasnije reprezentacije Francuske, Hrvatske i Ceske, ostalo je sve u nasem rangu ili slabije od nas, ali ni Francuska uopste nije sigurna jer trenutno se vodi velika borba izmedju njih i rumunije za 2. mjesto
-
- Kontakt:
polako ljudi ima jos stepenica do baraza....a bas me interesuje koliko cemo skociti ma fifinoj ljestvici....jedno 10-ak mjesta sigurno
Bili smo 58, ako se ne varam. Sada ćemo biti oko 40-tog mjesta...deni_m1312 je napisao/la:polako ljudi ima jos stepenica do baraza....a bas me interesuje koliko cemo skociti ma fifinoj ljestvici....jedno 10-ak mjesta sigurno

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
hvala kralju pomjeso sam ih vidim i samvOluMme je napisao/la:rumuni su ispali iz trke imaju 4 bodd....za drugo mjesto se bore austrija i litvanija....Stevie-G je napisao/la:aBd u barazu su nam najopasnije reprezentacije Francuske, Hrvatske i Ceske, ostalo je sve u nasem rangu ili slabije od nas, ali ni Francuska uopste nije sigurna jer trenutno se vodi velika borba izmedju njih i rumunije za 2. mjesto

Evo samo šta neki javljaju za sinočnju utakmicu:
Sky sport: Bosnia strengthened their position in second spot in the table after holding on for a 2-1 home win over 10-man Belgium.Edin Dzeko, who opened the scoring in the weekend's 4-2 victory in Belgium, repeated the trick by breaking the deadlock on 12 minutes.And Dzeko, who caught the eye of Sunderland manager Ricky Sbragia on Saturday, then increased Bosnia's lead three minutes later.
Sportske novosti:Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine svladala je u Zenici Belgiju s 2-1, četiri dana nakon što je istog suparnika u gostima deklasirala s 4-2 u skupini 5 europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. S maksimalnih 6 bodova u dva susreta protiv Belgije, te uz domaći poraz Turaka od Španjolske, selekcija Bosne i Hercegovine, koju vodi Miroslav Blažević, jako se približila osvajanju drugog mjesta u skupini, koje na kraju natjecanja vodi u dodatne kvalifikacije. Junak nove pobjede BiH protiv Belgije opet je bio sjajni Wolfsburgov napadač Edin Džeko, koji je u Genku zabio vodeći pogodak za BiH, te odigrao odličnu utakmicu, dok je na Bilinom Polju matirao Belgijance s dva gola u razdoblju od 12. do 15. minute. nogom u situaciji iz koje tako Ukupno je Džeko sada na sedam golova u ovim kvalifikacijama.
Nova sport:Nije Džeko nadigrao rivala nego naša reprezentacija', prenosi njegove riječi portal sportsport.ba. Kaže kako je prvi gol bio uigrana akcija s Misimovićem iz Wolfsburga, a drugi gol plod uigravanja kod Ćire:
'Brza kontra urodila je plodom i samo sam se našao tamo gdje treba biti netko od napadača, Muslimović, Topić ili moja malenkost. Moram naglasiti da je najvažnije da smo upisali tri važna boda sa kojim smo na dobrom putu da odemo u baraž. Ustvari, vjerujem da je sada sve u našim rukama i da sa gostujućim pobjedama nad Armenijom i Estonijom možemo dosta toga riješiti', kaže Džeko.
B 92 sport:Fudbaleri Bosne i Hercegovine savladali su u Zenici Belgiju sa 2:1 (2:0) u svojoj šestoj utakmici u Grupi 5 kvalifikacija za SP 2010.Drugi put u pet dana bosanskohercegovački reprezentativci su nadigrali ’crvene đavole’ potvrdivši drugu poziciju na tabeli. Oba gola za BiH postigao je prvi strelac kvalifikacija Edin Džeko u 12. i 14. minutu utakmice. Jedini gol za Belgijance, koji su od 61. minuta igrali sa igračem menje jer je isključen Vitsel, postigao je Sverts tri minute pre kraja meča.
Mondo sport:Bosna i Hercegovina potvrdila se kao jedan od hitova evropskih kvalifikacija za Mundijal. Tim Ćire Blaževića još jednom je savladao Belgiju - 2:1, posle briselskih 4:2.Sve je bilo rešeno u prvih 15 minuta, kada je Edin Džeko matirao Stajnena na dodavanja Misimovića i Ibričića. "Đavoli" su u 61. minutu ostali bez isključenog Vitsela, ali su minut pre kraja uspeli da postignu počasni pogodak - koji im ništa ne znači.
Za Bosance je igrala i Španija, koja je golom Rijere u 90. minutu "utišala" Istanbul - 2:1, iako je domaćin poveo preko Semiha Šenturka. Španija ima šest bodova više od BiH, a BiH četiri više od Turske.
Sky sport: Bosnia strengthened their position in second spot in the table after holding on for a 2-1 home win over 10-man Belgium.Edin Dzeko, who opened the scoring in the weekend's 4-2 victory in Belgium, repeated the trick by breaking the deadlock on 12 minutes.And Dzeko, who caught the eye of Sunderland manager Ricky Sbragia on Saturday, then increased Bosnia's lead three minutes later.
Sportske novosti:Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine svladala je u Zenici Belgiju s 2-1, četiri dana nakon što je istog suparnika u gostima deklasirala s 4-2 u skupini 5 europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. S maksimalnih 6 bodova u dva susreta protiv Belgije, te uz domaći poraz Turaka od Španjolske, selekcija Bosne i Hercegovine, koju vodi Miroslav Blažević, jako se približila osvajanju drugog mjesta u skupini, koje na kraju natjecanja vodi u dodatne kvalifikacije. Junak nove pobjede BiH protiv Belgije opet je bio sjajni Wolfsburgov napadač Edin Džeko, koji je u Genku zabio vodeći pogodak za BiH, te odigrao odličnu utakmicu, dok je na Bilinom Polju matirao Belgijance s dva gola u razdoblju od 12. do 15. minute. nogom u situaciji iz koje tako Ukupno je Džeko sada na sedam golova u ovim kvalifikacijama.
Nova sport:Nije Džeko nadigrao rivala nego naša reprezentacija', prenosi njegove riječi portal sportsport.ba. Kaže kako je prvi gol bio uigrana akcija s Misimovićem iz Wolfsburga, a drugi gol plod uigravanja kod Ćire:
'Brza kontra urodila je plodom i samo sam se našao tamo gdje treba biti netko od napadača, Muslimović, Topić ili moja malenkost. Moram naglasiti da je najvažnije da smo upisali tri važna boda sa kojim smo na dobrom putu da odemo u baraž. Ustvari, vjerujem da je sada sve u našim rukama i da sa gostujućim pobjedama nad Armenijom i Estonijom možemo dosta toga riješiti', kaže Džeko.
B 92 sport:Fudbaleri Bosne i Hercegovine savladali su u Zenici Belgiju sa 2:1 (2:0) u svojoj šestoj utakmici u Grupi 5 kvalifikacija za SP 2010.Drugi put u pet dana bosanskohercegovački reprezentativci su nadigrali ’crvene đavole’ potvrdivši drugu poziciju na tabeli. Oba gola za BiH postigao je prvi strelac kvalifikacija Edin Džeko u 12. i 14. minutu utakmice. Jedini gol za Belgijance, koji su od 61. minuta igrali sa igračem menje jer je isključen Vitsel, postigao je Sverts tri minute pre kraja meča.
Mondo sport:Bosna i Hercegovina potvrdila se kao jedan od hitova evropskih kvalifikacija za Mundijal. Tim Ćire Blaževića još jednom je savladao Belgiju - 2:1, posle briselskih 4:2.Sve je bilo rešeno u prvih 15 minuta, kada je Edin Džeko matirao Stajnena na dodavanja Misimovića i Ibričića. "Đavoli" su u 61. minutu ostali bez isključenog Vitsela, ali su minut pre kraja uspeli da postignu počasni pogodak - koji im ništa ne znači.
Za Bosance je igrala i Španija, koja je golom Rijere u 90. minutu "utišala" Istanbul - 2:1, iako je domaćin poveo preko Semiha Šenturka. Španija ima šest bodova više od BiH, a BiH četiri više od Turske.
SAMO ŽELJO
pzzdrav svima svaka cast momcima odlicno su igrali kapa do poda:AL OVA REPKA IMA NESTO STO DRUGI NISU IMALI KOLEKTIV BORBENOST IZGARAJU NA TERENU A POSEBNO STO JE BITNO NEPODLIJEZU PRITISKU JER TAKVA SE EUFORIJA PRIJE TEKME STVORILA DA JE TO BILO NEVJEROVATNO AL MOMCI SU POKAZALI KARAKTER A CIRO IH SMIRIO I ONAKO HLADNE GLAVE ODIGRATI CITAVU UTAKMICU SVAKA CAST MOMCI BOSNA JE SAMPION ALE ALE ALE ALE

Ovo je slika koju sam našao na portalu "sport.be".
Izgleda da će belgijski selektor biti druga žrtva kvalifikacija, a pričaju kako bi na njgovo mjesto mogao doći Dik Advokat.
Taman da belgijanci turcima sruše snove...sa novim trenerom...
FORZZA BIH
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Sjajna pobjeda.Drago mi je da smo dali golove u prvom poluvremenu,golove dali iz dosta povoljnih prilika.Na pocetku se vidio i mali pritisak i dobro je pa smo to pretvorili u pogotke.Sto se igraca tice izdvojio bih Dzeku i Misketa,jer su moramo priznati jos jednom pokazali da imaju dosta kvaliteta i sigurno da ce dobiti pozive od drugih klubova u to sam siguran,jer ovakva igra nece proci nezapazeno,ne samo njima,vec i fudbalerima koji su igrali u Genku ali i sinoc.
Supica vec simpatisu nasi navijaci,dobro je,jer je iznenada postao nas prvi golman i sigurno da mu nije lako stajati izmedju stativa.Dobro je pa nas Belgijanci nisu kaznili i dali nam drugi gol,koji bi nas totalno unistio,ali ipak se pokazalo da znamo igrati u dosta teskim momentima igre,na sta se treba zahvaliti prvo selektoru pa igracima,od taktike do igre,sve je odlicno.Spahicu svaka cast,pokazao je kako se igra muski i da zasluzuje da nosi kapitensku traku.Atmosfera je mogla biti bolja,pogotovo nakon primljenog gola,kao da smo primili drugi gol,svi sute.Ali mozemo biti zadovoljni ipak smo pobijedili.Slijede malo na prvi pogled lakse utakmice protiv Armenije i Estonije,ali tu moramo dokazati zasto smo u top formi i da nam je nivo igre dosta visok.Ono pjevanje mrzim Horde,Sarajevo ne treba ni komentarisati.Svi znamo sta se misli o tome.Dobro je da se tekma protiv Turske (i najvjerovatnije protiv Spanije ) igra na Kosevu,koji moze primiti duplo vise gledaoca nego bilino bolje.Nemam nista protiv stadiona,niti protiv igranja na istom,ali mislim da nije ok pjevanje pjesama poput navedene svaki put.Ipak igra tekma.I takva je situacija na ostalim stadionima drugih zemalja kada igra repka.Nece se desiti ovako,nikad.Utakmica na Kosevu ce biti spetakl.Sigurno da Kosevo vise ispunjava uslove nego bilino bolje.
Zanima me sljedece,da li neko zna koja je druga najefikasnija reprezentacija u ukupno svim grupama po bodovima i gol razlici ?
Supica vec simpatisu nasi navijaci,dobro je,jer je iznenada postao nas prvi golman i sigurno da mu nije lako stajati izmedju stativa.Dobro je pa nas Belgijanci nisu kaznili i dali nam drugi gol,koji bi nas totalno unistio,ali ipak se pokazalo da znamo igrati u dosta teskim momentima igre,na sta se treba zahvaliti prvo selektoru pa igracima,od taktike do igre,sve je odlicno.Spahicu svaka cast,pokazao je kako se igra muski i da zasluzuje da nosi kapitensku traku.Atmosfera je mogla biti bolja,pogotovo nakon primljenog gola,kao da smo primili drugi gol,svi sute.Ali mozemo biti zadovoljni ipak smo pobijedili.Slijede malo na prvi pogled lakse utakmice protiv Armenije i Estonije,ali tu moramo dokazati zasto smo u top formi i da nam je nivo igre dosta visok.Ono pjevanje mrzim Horde,Sarajevo ne treba ni komentarisati.Svi znamo sta se misli o tome.Dobro je da se tekma protiv Turske (i najvjerovatnije protiv Spanije ) igra na Kosevu,koji moze primiti duplo vise gledaoca nego bilino bolje.Nemam nista protiv stadiona,niti protiv igranja na istom,ali mislim da nije ok pjevanje pjesama poput navedene svaki put.Ipak igra tekma.I takva je situacija na ostalim stadionima drugih zemalja kada igra repka.Nece se desiti ovako,nikad.Utakmica na Kosevu ce biti spetakl.Sigurno da Kosevo vise ispunjava uslove nego bilino bolje.
Zanima me sljedece,da li neko zna koja je druga najefikasnija reprezentacija u ukupno svim grupama po bodovima i gol razlici ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
evo da se i ja javim nakon sinocnje tekme...mislim da je sve receno u predhodnim postovima i necu previse pametovat nego cu samo reci bez obzira na ostali tok kvalifikacija i eventualnog baraza svaka repka koja nam stane na put morat ce se dobro namucit da nas dobije, i svi ce morat uci u mec sa nasom repkom sa puno respekta....pozzzzzzzz
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ubila me argentina po dzepu....6:1....pa ljudi jel to moguce....maradona papak jedan.....koje sam tekme sve pogodio to nije normalno i da padnes na najsigurnijoj danas,,,,,,bravo BIH idemo u afriku...
znal neko mozda hocel danas bit repriza utakmice.da na miru odgledam.
nema u pregledu programa reprize utakmice.semir m. je napisao/la:znal neko mozda hocel danas bit repriza utakmice.da na miru odgledam.
SAMO ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.