Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Juve-TZ
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Juve-TZ » 06 nov 2011, 11:04

ma ubio se momak za italije, jest da cesto izgubi duel jer je slabiji, onako slabasan je

ali u italiji se igra laganije kada pravis napad, smirenije i on je za toga top igrac...moze razmisliti i uvijek je jedan potez ispred, tako da nece biti problema...ovo je bas sistem za njega, kulturno igra i dijeli lopte ha ja

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 06 nov 2011, 11:26

dok je enrique u romi, pjanic je najvazniji igrac ovog tima
Unica grande amore

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 nov 2011, 11:31

Mire, hajd sto je igracina, al i je ljudina i pol, svaki put kad ga vidim u svetom dresu (repka), kazem sebi; hvala Boze sto imamo ovog igraca :)
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 06 nov 2011, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 nov 2011, 14:06

Unknown Genius je napisao/la:Kako onaj na Areni priča o njemu sinoć u prvom poluvremenu, reklo bi se da je obični kloc, a ne genijalac kakvih malo ima. :?
na kojoj ste vi areni gledali utakmicu ? Istina, u prvom poluvremenu Pjanic i nije bio nesto raspolozen, pa je imao nekoliko netacnih pasova, pa normalno da ce covjek prokomentarisati kad igrac pogrijesi, al je zato taj isti komentator kasnije svrsio na asist Pjanica ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 06 nov 2011, 16:57

Puma je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Kako onaj na Areni priča o njemu sinoć u prvom poluvremenu, reklo bi se da je obični kloc, a ne genijalac kakvih malo ima. :?
na kojoj ste vi areni gledali utakmicu ? Istina, u prvom poluvremenu Pjanic i nije bio nesto raspolozen, pa je imao nekoliko netacnih pasova, pa normalno da ce covjek prokomentarisati kad igrac pogrijesi, al je zato taj isti komentator kasnije svrsio na asist Pjanica ;)
Kažem već da je govorio kako je Mire ove sezone totalno razočarao i da nije ništa pokazao od dolaska iz Francuske. Pred kraj prvog poluvremena je to bilo.
Naravno da je kasnije svršavao na asistenciju Krkiću, kako i ne bi. :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 nov 2011, 16:30

Samo da nam Miralem bude OK, da izdrzi svih 90'. 8-)
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 nov 2011, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 nov 2011, 16:34

Unknown Genius je napisao/la:
Puma je napisao/la:
Kažem već da je govorio kako je Mire ove sezone totalno razočarao i da nije ništa pokazao od dolaska iz Francuske. Pred kraj prvog poluvremena je to bilo.
Naravno da je kasnije svršavao na asistenciju Krkiću, kako i ne bi. :)
Nije ništa pokatao u 8 susreta 5 asistencija

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 nov 2011, 01:08

vidjelo se da Mire veceras nije bio potpuno spreman, sto ga je dosta limitiralo u igri.....samo da bude potpuno spreman i zdrav u utorak i nece biti zime za kicmu reprezentacije (Hare-Mire-Miske)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 14 nov 2011, 07:46

Pjanić: Puni smo samopouzdanja, vjerujemo da možemo proći :P

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić je uoči odlučujućeg susreta s Portugalom u drugoj utakmici baraža za odlazak na EURO 2012 izjavio da je naš državni tim pun samopouzdanja, te da čvrsto vjeruje u plasman.
Pjanić je za oficijelnu stranicu UEFA-e između ostalog rekao da se bh. igrači ne boje duela s Portugalcima.

"Puni smo samopouzdanja. Znamo šta nas očekuje. Ukoliko postignemo gol, mislim da ćemo se plasirati na EURO. Još uvijek je sve otvoreno, tako da smatram da će to biti jedna odlična utakmica. I u Francuskoj smo pokazali da se ne bojimo nikog. Igrat ćemo našu igru", rekao je Pjanić.

Igrač AS Rome je izjavio da je naša reprezentacija dovoljno sazrela da se bori sa velikim timovima.

"U prvoj utakmici smo Portugalcima pokazali da smo sazreli kao ekipa i da konstantno napredujemo. Želimo biti na velikim takmičenjima i učestvovat ćemo na sljedećem. Na 'Bilinom Polju' nismo primili gol. Nismo razočarani našom igrom. U drugoj utakmici ćemo igrati na boljem terenu. Takvi nam uslovi više odgovaraju. Moramo biti snažni", dodao je Pjanić.

Reprezentacija BiH će u utorak u Lisabonu igrati odlučujuću utakmicu protiv Portugala za odlazak na EURO 2012.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 nov 2011, 14:36

misimović, dzeko ili pjanić imaju u sebi da riješe tekmu u lisabonu.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 nov 2011, 16:40

Nadam se da je Mire sanirao povredu jer u Zenici se osjetilo da ne može dati svoj maximum.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 16 nov 2011, 02:01

S ovim momkom se nesto cudno desava :? U ove dvije utakmice nije se sastao sa loptom, svaki drugi pas mu je bio pogresan. Sakrivao se od lopte. Koji mu je...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 02:01

szlaja je napisao/la:S ovim momkom se nesto cudno desava :? U ove dvije utakmice nije se sastao sa loptom, svaki drugi pas mu je bio pogresan. Sakrivao se od lopte. Koji mu je...
Nema iskustva, a i igra polu-povrijedjen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 16 nov 2011, 02:57

szlaja je napisao/la:S ovim momkom se nesto cudno desava :? U ove dvije utakmice nije se sastao sa loptom, svaki drugi pas mu je bio pogresan. Sakrivao se od lopte. Koji mu je...
Bravo majstore šta nam je sa Pjanketom i ja se pitam primjeti se to ne kontam pogotovo u ove dvije utakmice nešto se dešava sa njim nezz da nije ljubav u pitanju ili da nema nekih porodićnih problema ili da mu nije neko evt Zaprijetio nezz nemam pojma !
Uglavnom mu želim puno sreće a pogotovo da bude onaj pravi Pjanić a ne sjena samog sebe !!! :(
Pod prečku u devet banki.... :)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 03:27

Pjanic nije ni trebao igrati ove dvije utakmice, ali jbg kad mi nemamo zamjenu pa nam moraju povrijedjeni i bolesni igrati
15.10 - 15.06 ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 nov 2011, 04:04

Pjanic je realno bio los u obje utakmice protiv Portugala,ali samo zbog povrede,igrao je nespreman i to se osjetilo...on je nas jako vazan igrac i ako njega ne ide to se odmah osjeti na nasoj igri! bice bolje u narednim kvalifikacijama..glavu gore!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 04:47

Meni je cudo i da je zaigrao... Povrijedjen je bio.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 16 nov 2011, 09:53

Pirke je napisao/la:Meni je cudo i da je zaigrao... Povrijedjen je bio.
i vidjelo se.
mislim da je njemu bas nesto bilo stalo da igra (vjerovatno zbog proslog baraza) i zato je i igrao. samo sad da nije pogorsao tu povredu...
...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2011, 12:30

Povreda je ucinila svoje, nazalost.
Nije mnogo toga pruzio, jer nije mogao a i ona izmjena je dokaz da je bio nespreman za Portugalce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 16 nov 2011, 22:45

Pa dobro ljudi i malo povrijedjen covjek moze ustopet loptu, pa je i nekome dodat. Ali Pjanic je bio kao neki amater. Mislim da je postavio rekord u netacnim pasovima. Kao da je ograjiso... Kao da nije psihicki bio prisutan... Nesto skroz cudno. On je nasa buducnost, ne treba mu ovo
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron, napapijri1987, perun, zikerrz21 i 64 gosta.