NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

LeSa
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la LeSa » 19 maj 2016, 22:33

KK_Bosna je napisao/la: ja sam ugasio nakon sto je rekao da je "ljubitelj lijepe kosarke", kao vecina curryguzoljubaca ovdje :mrgreen:

ROFL, ove nove generacije kao da imaju potrebu da traže novog Jordana pa postavljaju svoje neke teorije i sl.
Kobe, 'Bron, sad Curry... sutra neko novi... Boring stuff.
Umjesto da su im se mame ranije udavale i širile rošu pa da su kao sav normalan svijet gledali G.O.A.T-a.. ovako, blahh.
Zadnja izmjena: LeSa, dana/u 19 maj 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 maj 2016, 22:34

dscile je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Auu, kako je covjek objasnio.. postovanje :tokralju: :tokralju:
Sta imam gledati ovo? Dovoljno je reci da je MJ deset puta bolji igrac i zavrsiti pricu. Ne mogu se ni porediti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2016, 22:40

LeSa je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la: ja sam ugasio nakon sto je rekao da je "ljubitelj lijepe kosarke", kao vecina curryguzoljubaca ovdje :mrgreen:

ROFL, ove nove generacije kao da imaju potrebu da traže novog Jordana pa postavljaju svoje neke teorije i sl.
Kobe, 'Bron, sad Curry... sutra neko novi... Boring stuff.
:rol:

Mozda da pogledas nesto prije nego bacis komentar? Cijela poenta klipa je da su sva poredjenja slicne prirode glupa i nepotrebna.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 maj 2016, 22:48

slika
Little monkey slika
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 19 maj 2016, 22:50

Donnie Darko je napisao/la: :rol:

Mozda da pogledas nesto prije nego bacis komentar? Cijela poenta klipa je da su sva poredjenja slicne prirode glupa i nepotrebna.

Možda mi ne treba nikakav video-materijal nekog bubuljičara da mi to (do)kaže ?

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 19 maj 2016, 22:53

Donnie Darko je napisao/la::rol:
Ma pravi se glup, standardno. Mladji je od pola ljudi ovdje i opet pametuje svima.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 19 maj 2016, 22:57

Greivis je napisao/la:
slika
Little monkey slika
moze li i broj utakmica ?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 maj 2016, 23:09

Greivis je napisao/la:
slika
Little monkey slika
Neka trola, neka trola, qurac ce za veceru... :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2016, 23:10

LeSa je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la: :rol:

Možda mi ne treba nikakav video-materijal nekog bubuljičara da mi to (do)kaže ?
Da, klipovi slicnog karaktera se inace snimaju samo u jednu svrhu: da dokazu nesto Titovoj jugi sa ss.ba foruma :facepalm:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 maj 2016, 23:13

Greivis je napisao/la:
slika
Little monkey slika
Ima ono poređenje sa Zekeom za prvih 6 sezona. Smiješno koliko ga Zeke yebe. :mrgreen:
miki_92 je napisao/la:LeSa aka Titova "MJ sensitive" Juga
Kad neko kaže nešto loše za MJa ko da si mu člana porodice uvrijedio. Traži ban, vrijeđa tebe...
Luminary je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la::rol:
Ma pravi se glup, standardno. Mladji je od pola ljudi ovdje i opet pametuje svima.
Ne dam mu više od 27. Što znači da je u vrijeme četvrte Jordanove titule imao 7 godina. Ko ja kad je Duncan uzeo drugu. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 19 maj 2016, 23:21

Donnie Darko je napisao/la:
Da, klipovi slicnog karaktera se inace snimaju samo u jednu svrhu: da dokazu nesto Titovoj jugi sa ss.ba foruma :facepalm:

Ovakve klipove na yt većinom možeš vidjeti od mlađih. Oni koji su imali priliku gledati Najvećeg se sa ovim ne zamaraju i bliže su tridesetim nego dvadesetim, a ti i dalje face-palmaj i lijepi se za moje upise kad god vidiš ( 'Bron ) u istim.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 maj 2016, 00:10

LeSa je napisao/la:

Ovakve klipove na yt većinom možeš vidjeti od mlađih. Oni koji su imali priliku gledati Najvećeg se sa ovim ne zamaraju i bliže su tridesetim nego dvadesetim, a ti i dalje face-palmaj i lijepi se za moje upise kad god vidiš ( 'Bron ) u istim.
Ti bi pretpostavljam trebao biti među tim koji se ne zamaraju ovakvim stvarima? Čovječe tebi je dovoljno da vidiš Michael Jordan i Steph Curry zajedno u naslovu klipa da aktiviraš defanzivni mehanizam i pišeš gluposti koje veze nemaju sa samim klipom, da ne govorim da je nešto ozbiljnije u pitanju. Momak cijeli klip govori kako se ni u kojem slučaju ne bi trebali porediti njih dvojica, ili bilo ko sa Jordanom jer slična poređenja nemaju smisla, a ti uletiš sa "ROFL, ove nove generacije kao da imaju potrebu da traže novog Jordana pa postavljaju svoje neke teorije", i kako da čovjek ne odgovori na jednu takvu glupost :rol:

I onda se ljudi čude zašto nema više kvalitetnih postova na forumu, kada je dovoljno da neko pročita prvu rečenicu (u ovom slučaju naslov) da bi sebi dao za pravo da ismijava cijelu stvar. Zamisli da je neko ovdje odvojio 20-30 minuta i napisao tekstualnu verziju ovog videa, da bi titova juga kada bi vidio da se Jordan i Curry spominju u istoj rečenici odgovorio sa "ROFL, ove nove generacije kao da imaju potrebu da traže novog Jordana pa postavljaju svoje neke teorije", a greivis sa "Sta imam citati ovo? Dovoljno je reci da je MJ deset puta bolji igrac i zavrsiti pricu. Ne mogu se ni porediti." :facepalm: Fakat e, zašto nema kvalitetnih postova više.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 20 maj 2016, 00:23

Donnie Darko je napisao/la: Ti bi pretpostavljam trebao biti među tim koji se ne zamaraju ovakvim stvarima?
Ne zamaram u smislu da idem praviti video kako bi dokazao nešto svijetu, to kao što rekoh većinom rade ovi mlađi koji su očajno u potrazi za novim Michaelima, Kobeima i sl.

Donnie Darko je napisao/la:Čovječe tebi je dovoljno da vidiš Michael Jordan i Steph Curry zajedno u naslovu klipa da aktiviraš defanzivni mehanizam
Nešto slično kao tebi kada negdje pročitaš "LeBron" ali u negativnom kontekstu pa odmah priskočiš ko kengur da repliciraš ? :roll:

Donnie Darko je napisao/la:Momak cijeli klip govori kako se ni u kojem slučaju ne bi trebali porediti njih dvojica, ili bilo ko sa Jordanom jer slična poređenja nemaju smisla, a ti uletiš sa "ROFL, ove nove generacije kao da imaju potrebu da traže novog Jordana pa postavljaju svoje neke teorije", i kako da čovjek ne odgovori na jednu takvu glupost :rol:
Otkrio nam neko Ameriku šta li ?! :rol:

Donnie Darko je napisao/la:I onda se ljudi čude zašto nema više kvalitetnih postova na forumu, kada je dovoljno da neko pročita prvu rečenicu (u ovom slučaju naslov) da bi sebi dao za pravo da ismijava cijelu stvar.
Reče navijač Phoenix Sunsa kome se većina upisa bazira na:
- sarkazmu, ironiji
- podyebavanju ostalih navijača/simpatizera foruma.
:facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: LeSa, dana/u 20 maj 2016, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 20 maj 2016, 00:23

Pojedinci su TOTALNO promašili poantu svega samo jer su pročitali naslov a u videu se govori o skroz drugoj temi. :damn:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 maj 2016, 00:29

Winters je napisao/la:Pojedinci su TOTALNO promašili poantu svega samo jer su pročitali naslov a u videu se govori o skroz drugoj temi. :damn:
Sad sam ponovno pogledao klip, ako ništa frajer je u prvih 15 sekundi odmah prozvao ove kojima je dovoljno vidjeti Jordan i Curry u istoj rečenici da zapjene i počnu pisati gluposti :urnebes: :urnebes:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 maj 2016, 00:52

LeSa je napisao/la: Ne zamaram u smislu da idem praviti video kako bi dokazao nešto svijetu, to kao što rekoh većinom rade ovi mlađi koji su očajno u potrazi za novim Michaelima, Kobeima i sl.
Ne, ti se zamaraš u smislu da ismijavaš taj video iako nisi ni pomislio da pogledaš isti.

Lik i dalje priča o nekim očajničkim potragama za novim Jordanom i Bryantom ee :tokralju:
Reče navijač Phoenix Sunsa kome se većina upisa bazira na:
- sarkazmu, ironiji
- podyebavanju ostalih navijača/simpatizera foruma.
- ispravljanju ignorantnih padobranaca
- ismijavanju glupih postova tih istih ignorantnih padobranaca
:facepalm: :facepalm:
Ispravio sam ti post, zaboravio si dvije ključne stavke.

Ajde ako ništa pročitao si moj post prije nego si replicirao (nadam se). Krenuo si u pravom smjeru.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 maj 2016, 00:55

Donnie Darko je napisao/la: Fakat e, zašto nema kvalitetnih postova više.
Jel to ne čitaš moje postove? :kafa:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 maj 2016, 00:57

Sve OK ali zasto se potencira da ako Pippen kaze da bi ih Bullsi pomeli ili T-Mac koji tvrdi da je nekad konkurencija bila jaca se smatra omalovazavanjem i uvredom za Curryja i GSW? Posebno za Tracyja covjeka su razapeli a samo je iznio svoje misljenje koji ima uporiste.

I da, nije istina da svi mrze velike igrace. Ima dosta primjera i danas a i u proslosti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 20 maj 2016, 01:00

Ispravio sam ti post, zaboravio si dvije ključne stavke.

Ajde ako ništa pročitao si moj post prije nego si replicirao (nadam se). Krenuo si u pravom smjeru.

Drugačije i ne znaš. Odgoj. :yawn:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 maj 2016, 01:04

Puma je napisao/la:Sve OK ali zasto se potencira da ako Pippen kaze da bi ih Bullsi pomeli ili T-Mac koji tvrdi da je nekad konkurencija bila jaca se smatra omalovazavanjem i uvredom za Curryja i GSW? Posebno za Tracyja covjeka su razapeli a samo je iznio svoje misljenje koji ima uporiste.

I da, nije istina da svi mrze velike igrace. Ima dosta primjera i danas a i u proslosti.
Pa jeste omaložavanje. Košarka je napredovala u mnogočemu i ako nije bolja nego nekad onda sigurno nije lošija. 90e se potenciraju kao najjače doba, a upitno je jesu li jače od 80ih.
O Dubsima suditi nakon par sezona kad vidimo da li će biti jedna, dvije, tri ili više.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 9 gostiju.