RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

arius
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la arius » 18 mar 2010, 14:04

Adnel je napisao/la:Raja jel nam sad dolazi siroki poslje laktasa ?
leotar

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 mar 2010, 16:03

Velez - 15. Mart

Rodjen Ivan Curkovic
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti

Velez - 18. Mart

Rodjen Vladimir Pecelj
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 8&catid=35
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 18 mar 2010, 16:44

MostaracVelezovac je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:Sve je ok bilo al smo brate opet bili smjesteni u nehumanim uslovima,na skeli je bilo duplo vise ljudi od predvidjenog plus sto je dosta raje stajalo okolo jer jednostavno nije bilo mjesta.Ne znam zasto i mi kao svi ostali nismo mogli na tribinu predvidjenu i ogradjenu za goste...
Hajmo malo o nehumanim uslovima.
Sljedeci put kad se vodila politicka borba za Velezov povratak il na svoj stadion, il da se napravi Velezu novi stadion - nemojte Sarajlije stajat po strani. Jer ako smo mi u nehumanim uslovima kao klub, kako cemo vama pruziti humane uslove kao gostima?
Jesi ti zaboravio kad Sarajevo nije u evropu otislo radi solidarnosti s Velezom upravo kada je problem bio stadion, (ili si mlad pa se ne sjecas dovoljno dobro ) ? .Ja sam samo konstatovo da su svi gosti bli smjesteni u prostoru predvidjenom za njih a mi na neuslovnoj skeli.Nisam pitao zasto jer znam da mi ovdje niko to ne zna reci a u neku ruku se i ne cudim jer sam naviko na svakakva sranja po nasim stadionima.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 18 mar 2010, 17:00

@odsutraopetultra
Dva dana prije tekme sam rekao, a i danas ponavljam, to je pravi seljacki potez nase uprave. Procitaj moj post, dvije stranice unaprijed. Nisam ulazio u diskusije, jer su neki nasi provukli neke svoje teze. Glavni razlog je taj sto je uprava kontala napuniti stadion, a svjesna je da mora puno vise pruziti na terenu da bi se isti napunio.
I opet cu morati pohvaliti HZ koji nigdje, pa ni na ovom forumu nisu puno pljuvali o toj montaznoj tribini, iako imaju potpuno pravo na to. A teze je presutiti nego pljuvati. Bezvezni potez uprave i ljudi koji o tom odlucuju.

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 18 mar 2010, 17:24

MostaracVelezovac je napisao/la:Lijepo od njih.

Uprava FK Sarajevo bi se trebala ugledati na obraz i ponasanje Hordi.
E moj druze ko da oni nas bilo sta pitaju majku im lopovsku! Inace fer utakmica,dobro sudjenje i ocajna igra naseg tima i zasluzen poraz,sa onakvom igrom nemoze ni ekipu iz 3 lige dobiti!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 18 mar 2010, 18:20

[youtube][/youtube]

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 18 mar 2010, 18:53

Evo da i ja dadnem svoj komentar na utakmicu.Prvo, dobra je atmosfera bila, šteta samo radni dan pa je manje raje bilo ali po meni je i ovako dobra bila.Navijanje sa obje strane fer i sportski i naravno čitavu tekmu...da je Bog do svugdje ovako.Uslovi su mislim bili korektni, a inače ovu sezonu se u Vrapčićima može igrati, mislim da niko nije namjerno pokraden.Utakmica loša, nisu to ni iz bliza one dvije ekipe iz jesenje polusezone (kad se sjetim igre na Koševu u prvom poluvremenu) :roll: .Utakmica dosta izjednačena, najrealniji ishod bi bio nerješen ali ovu sezonu Velež je imao i malo sreće protiv Sarajeva.Po meni se istakli u Veležu Hadžiđulbić i Asim Škaljić, možda najbolji stoper trenutno u čitavoj Premier ligi.Sve u svemu igra loša ali atmosfera zadovoljavajuća, šteta što nemamo tribinu za gostujuće navijače onda bi to i puno ljepše izgledalo.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 18 mar 2010, 19:00

Svi dizu svoje klubove sa svojom pricom,kad smo mi bili BMW vi ste bili Fico........RA 1981 :twisted: :twisted: :twisted:

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 18 mar 2010, 19:28

Na RTM kao i obično četvrtkom emisija Rođeni za 10 minuta.
Daljinski u ruke.
Što se srijede tiče, konačno mi je bilo drago da sam prisustvovao nečem što može ići samo naprijed. Navijači obe ekipe samo za uzor drugima, kilometrima ispred a ostali mogu samo da ih čekaju u zasjedama, jer drukčije se sa njima ne mogu ni pominjati.
Konačno malo sreće za Velež. Ihtijareviću, protiv Veleža, svaki ti udarac onakav bio :D Dudo, Dudo ne dovodi se u 20 minuti pitanje tvoje ekipe, zbog ničega. Velež solidan, ovo im je kao da su popili Red Bull hahaha. Daje im krila.

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 18 mar 2010, 20:15

...bio na tekmi,samo ona skela je katastrofa...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 mar 2010, 06:16

Da se ne zaboravi - akcija BUDI RODJENI i dalje traje.

Postani punopravni clan FK Velez. Sve se moze zavrsiti putem interneta - sada odmah.

Bilo koji link je dobar da postanete clan FK VELEZ sada.

http://www.rodjeni-mostar.com/novo/vije ... &fn_id=326

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... &Itemid=98

FORZA VELEZ!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 19 mar 2010, 15:24

Što se tiče sastava, sigurno je da sutra ne mogu računati na Amera Osmanagića, koji ima tri žuta kartona. Demića muče bolovi u mišiću, a Salihović osjeća bolove u zglobu. Poslije treninga, vjerujem da će situacija biti jasnija, a sastav ću odrediti sutra nakon sastanka sa igračima“, kazao nam je Ibraković.

Bez obzira na podatak da ih čeka igrački pojačan protivnik, Ibraković kaže da neće odstupiti od dosadašnjeg stila igre.

„Svjesno smo da nas očekuje teška i neizvjesdna utakmica. Puno će nam nedostajati Osmanagić, ali ćemo pokušati da iznenadimo domaćina i da stadion napustimo neporaženi“, dodaje Ibraković.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 19 mar 2010, 15:36

carina je napisao/la:Što se tiče sastava, sigurno je da sutra ne mogu računati na Amera Osmanagića, koji ima tri žuta kartona. Demića muče bolovi u mišiću, a Salihović osjeća bolove u zglobu. Poslije treninga, vjerujem da će situacija biti jasnija, a sastav ću odrediti sutra nakon sastanka sa igračima“, kazao nam je Ibraković.

Bez obzira na podatak da ih čeka igrački pojačan protivnik, Ibraković kaže da neće odstupiti od dosadašnjeg stila igre.

„Svjesno smo da nas očekuje teška i neizvjesdna utakmica. Puno će nam nedostajati Osmanagić, ali ćemo pokušati da iznenadimo domaćina i da stadion napustimo neporaženi“, dodaje Ibraković.
Bogami, bice tesko bez Amera,ali ja se nadam da je kriza prosla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: FORZA VELEZ
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 19 mar 2010, 19:16

Kajtaz podnio ostavku :?
navodno zbog privatnih razloga

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 19 mar 2010, 22:19

Red or Dead je napisao/la:Kajtaz podnio ostavku :?
E brate da je samo to, dobro bi bilo. Pogledaj sutra sastav koji je otisao u Laktase i sve ce ti se samo kazati.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 19 mar 2010, 22:58

carina je napisao/la:
Red or Dead je napisao/la:Kajtaz podnio ostavku :?
E brate da je samo to, dobro bi bilo. Pogledaj sutra sastav koji je otisao u Laktase i sve ce ti se samo kazati.
nisam u toku oko sastava i toga,hoces reci u cemu je fora? :roll:

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 20 mar 2010, 05:07

slika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 20 mar 2010, 13:18

sa srecom braco danas,da uzmete citav plijen ako bog da ;) pozdrav
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 20 mar 2010, 15:40

CrnoCrveni je napisao/la:sa srecom braco danas,da uzmete citav plijen ako bog da ;) pozdrav
Evo vam već dvicu uvališe...
"Indija,Pakistan..."

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 20 mar 2010, 15:45

Dobro je ako ostane 2-0 samo da nebude vise...
nesto se nalozili proslo kolo i da dobijemo a u Laktase otisli sa bijelom zastavicom.
Gonite se u 3PM furdo jedna.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.