FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultra manijak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultra manijak » 27 avg 2009, 23:46

cestitam igracima i navijacima sarajeva :!: :!: :!: Ovo ce u buducnosti imati veliki znacaj za BH klubove jer vise niko nece olahko shvatati nese klubove jer ce imati veliki respekt za iste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NNAPRJED ZELJO LJUBAAVI MOJA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 avg 2009, 23:57

Stole iz Bora je napisao/la:Cestitke ekipi Sarajeva na ovogodisnjim igrama u Evropi! Ovo sto su ove godine napravili je zadaca za sve ostale BH klubove u buducnosti! Ni u jednoj utakmici od sest odigranih nisu se obrukali i pokazali su da se sa malo vise ulaganja i malu dozu srece moze doci do grupne faze ovog takmicenja!
Sto se tice Premijer lige BiH imaju ekipu koja je sigurno medju 3 po kvaliteti igre. Najveci problem je klupa ali s obzirom da ni jedna druga ekipa nema kvalitetne zamjene (osim mozda Zrinjskog) onda to vise ne predstavlja problem!

Iskreno, drago mi je sto je Sarajevo izgubilo veceras! Neka to svati kako ko hoce ali ja vas ne bi mogao slusati narednu godinu dana! Ko bi zivio od navijaca Sarajeva i price o evropskom takmicenju! Tako je kako je .. 8-)
Iskreno, sto jest jest. ;)
EDIT: ti si barem napisao ono sto mislis, a ne kao neki koji se skrivaju iza provokacija.

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 28 avg 2009, 00:05

uglavnom koeficjent se popravio i to debelo a moglo je i bolje mada svaka cast igracima pokazali su kako se bori za svoj klub i zemlji i dobar koeficjent nabili!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 avg 2009, 00:12

Šteta za ovaj poraz. Dobra igra Sarajlija, ali sreća i sudije nisu nisu bile na vašoj strani. Dva čista penala je mogao svirati vama. I ona stativa Hadžića. Hvala vam što ste osvjetlalli obraz bh. nogometa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

heryerde
Kontakt:

Post Postao/la heryerde » 28 avg 2009, 00:19

Momcima svaka čast!!! Usrećili su nas toliko mnogo puta u ovih posljednjih mjesec dana i zaista je bilo divno biti dio toga. U ovih mjesec dana svi smo bili kao jedan živili smo za Sarajevo, za utakmice koje su nam namamljivale osmjeh na lice i činile nas ponosnim.Hvala im za sve :cry:
Kad bi se proveo anex 7 dejtonskog mirovnog sporazuma svi na svoje mali seljo bi ostao bez navijača u gradu Sarajevu

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 28 avg 2009, 01:00

BRAVO SARAJEVO!!! Hvala vam za sve!U ponedjeljak svi na tekmu protiv Travnika da im se zahvalimo za ovaj uspjeh.
Cala me razocarao,ali bas razocarao ne ubacivsi Hamzagica u igru koji je realno gledajuci mozda i nas najbolji igrac.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 28 avg 2009, 01:05

Cestitke sarajevu na euro nastupima ove godine,donijeli su toliko bodova bh i trebalo bi svaku utakmicu gdje god gostovali poklonit cvijece u znak zahvale na promoviranju naseg nogometa,gdje su sad dusmani koji nas svrstavaju među 99 naciju u nogometu,da su i ostali klubovi imali srece moglo je biti bolje al svake godine se vidi pomak!CESTITKE JOS JEDNOM!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 28 avg 2009, 01:45

Bravo Sarajevo, steta sto niste prosli dalje. Koji bi to uspiej bio. Pokazali ste kako igra klub sa tradicijom. Ocito je da nije svakom mjesto u evropi. 8-)

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 28 avg 2009, 06:41

tarik_HzsA_87 je napisao/la:
R_Quaresma je napisao/la:nema veze....još jednom smo dokazali da smo najbolji klub u bosni...FORZA SARAJEVO :!: :!:
ovo nije posteno od tebe ljudi nam cestitaju a ti nesta govoris da smo najbolji.. da samo najbolji bili bi 1 na tabeli nase lige..
ja kažem ono šta mislim...prijatelju moj sezona je još duga i vjeruj mi bičemo prvi ;) ...meni ne trebaju čestitke drugih klubova ;) ;) ...meni je dosta da nam Horde zla čestitaju :!: :!: ...vozdra
SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEČU :!: :!: :!:
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 avg 2009, 07:24

Cestitke Sarajevu sto su nas sve Bosance i Hercegovce ucinili ponosnim svojim igrama(koje mi u vecini nismo mogli ni gledati)...Ekipa u koju se minimalno ulaze,sa skromnim igrackim kadrom i sa igracima koji zaraduju neuporedivo manje od sinocnjih protivnika,pokazali su da su potpuno ravnopravan protivnik Cluju...steta sto se u ovu ekipu nije jos ulozilo i moglo se vrlo lahko desiti da se ude u grupe Evropske Lige...evo madarski Debrecen usao u najelitnije evropsko takmicenje(nezz kako se to sada zove :mrgreen: )...ovaj Cluj s kojime se Sarajevo ravnopravno nosilo nebi imao velikih problema u dvomecu sa njima...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 avg 2009, 08:21

Stole iz Bora je napisao/la:Cestitke ekipi Sarajeva na ovogodisnjim igrama u Evropi! Ovo sto su ove godine napravili je zadaca za sve ostale BH klubove u buducnosti! Ni u jednoj utakmici od sest odigranih nisu se obrukali i pokazali su da se sa malo vise ulaganja i malu dozu srece moze doci do grupne faze ovog takmicenja!
Sto se tice Premijer lige BiH imaju ekipu koja je sigurno medju 3 po kvaliteti igre. Najveci problem je klupa ali s obzirom da ni jedna druga ekipa nema kvalitetne zamjene (osim mozda Zrinjskog) onda to vise ne predstavlja problem!

Iskreno, drago mi je sto je Sarajevo izgubilo veceras! Neka to svati kako ko hoce ali ja vas ne bi mogao slusati narednu godinu dana! Ko bi zivio od navijaca Sarajeva i price o evropskom takmicenju! Tako je kako je .. 8-)
Potpisujem sve sto si rekao.. :D
:twisted: :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 avg 2009, 09:15

Navijam za Zelju, ali ovo sto ste pokazali cijelo vrijeme u eurokupovima je veliki uspjeh, ocekivao sam debakl protiv cluja ali su me totalno razuvjerili, borbenoscu su nadoknadili manjak kvaliteta i pokazali da se i u ovoj zemlji igra dobar fudbal.
Svaka cast na promociji drzave.

i ovim primjerom se vidi da samo Sarajevo i Zeljo mogu napraviti rezultat u euro kupovima, ostale buranija ekipe prodju prvo pretkolo i onda im je tac samo takav.
Cuva Bog Zelju svog!

rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la rajvosa » 28 avg 2009, 09:16

Cestitke igracima, za ovo sto su nam priredili i nadam se da ce i u buduce to raditi. Zao mi je Hadzije, nebi trebalo sada da mu psuju na kosevu i Alen Avdic je trebao igrati od pocetka.Jahovic jednostavno nije zreo za ove utakmice.

eto sada se okrenuti domacem prvenstvu i nadoknaditi izgubljeno.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2009, 09:23

E nećete vjerovati gledam sad vijesti na FTV u 9:00h i kaže da je Škoro smanjio rezultat na 2:1 ccccccccc

Sve čestike igračima, a vi zavidnici pričajte šta hoćete mi smo ponosni na FK Sarajevo

rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la rajvosa » 28 avg 2009, 09:37

hilmo je napisao/la:E nećete vjerovati gledam sad vijesti na FTV u 9:00h i kaže da je Škoro smanjio rezultat na 2:1 ccccccccc

Sve čestike igračima, a vi zavidnici pričajte šta hoćete mi smo ponosni na FK Sarajevo
Pa to je jedna debilna televizija, nece da prenose tekmu i jos pored toga nisu u stanju da ti prenesu prave vijesti ,pa ima uefina stranica i vidi pogotke j. mu mater. Zar je to tesko?

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 28 avg 2009, 09:47

Korektan komentar.Znam da nas ne volite jer i mi vas ne volimo ali neke stvari su cinjenicne i one se ne mogu pobiti.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 28 avg 2009, 10:14

Tuzan jesam, ponosan jos vise jer smo pokazali da je sarajevo klub koji ima i dusu i srce. Upravo ta dusa kluba i nas koji stojimo iza njega je i dovela ovu ekipu do pozicije da im treba samo jedan hebeni gol da udju u grupe nekog euro takmicenja. Ko je gledao utakmicu vidio je kako to izgleda kada ihtijarevic, dzakmic i muminovic igraju lopte, usudio bih se reci da dosta ovih ekipa iz samog vrha evrope ne bi imali sinoc sanse na sredini terena protiv ove trojice samo kad imaju uslove da igraju kako znaju. Sarajevu treba spic igrac ali koji je brz i okretan i koji zna zabiti kol bukvalno iz nicega, kao onaj Kone i prosetali bi se do grupa u bilo kojem takmicenju. Ko je recimo gledao zvezdu sinoc protiv onih ceha mogao je napraviti poredjenje izmedju, recimo sarajeva i zvezde. Sve u svemu ja zadovoljan, srce mi je ko katedrala jer znam da ce se mnogima gace tresti sljedece godine kad nas izvuku, samo treba onu djubrad iz uprave protjrati na goli otok, sacuvati ovu ekipu i dovesti 4-5 igraca ( rumuni iili bugari su jeftini a moze se probrati extra igrac), pare imamo, znanje takodje i uz nas navijace sarajevo bi u PL bilo liga za sebe narednih godina i godina. Treba isto tako mjenjati mentalitet podhitno,svjesno preuzimati ulogu favorita, a ne supljirati da su ovi kao bolji ali eto mi cemo dati sve od sebe bla bla....jer svi znamo i vidimo da nisu bolji i da se mozemo ravnopravno nositi sa svima. Da smo se tako postavili na kosevu od pocetka protiv ovih rumuna sad bismo ocekivali izvlacenje za grupnu fazu. Al haj sad bezzze kukati nego nastaviti dalje jos jace i jos odlucnije, ostali iz ove drzave ako mogu nek pokusaju da nas prate ako ne mogu boze moj, mi nastavljamo ako bogda sljedece godine gdje smo stali ove. Neko vec rece da se evropa navikla na nas a i mi bogami na nju :D

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 avg 2009, 10:17

cestitke sarajevu igrali su protiv 3-4 puta jaceg kluba od sebe svaka im cast !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 28 avg 2009, 11:45

mirzza je napisao/la:Navijam za Zelju, ali ovo sto ste pokazali cijelo vrijeme u eurokupovima je veliki uspjeh, ocekivao sam debakl protiv cluja ali su me totalno razuvjerili, borbenoscu su nadoknadili manjak kvaliteta i pokazali da se i u ovoj zemlji igra dobar fudbal.
Svaka cast na promociji drzave.

i ovim primjerom se vidi da samo Sarajevo i Zeljo mogu napraviti rezultat u euro kupovima, ostale buranija ekipe prodju prvo pretkolo i onda im je tac samo takav.

potpis
AMAR OSIM!

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 28 avg 2009, 12:32

Ovdje je neko upravu sto je spomenuo Alaima, pogresna istrcavanja niti je totalno krenuo niti je ostao blizu linije znaci negdje na sredini pa ga je lako lobovati ili dati gol. Dugo brani u FK Sarajevu, otkako sam ih poceo pratiti, uostalom vec je poceo politicku karijeru, sta li je jos, mozda ljekar, stomatolog, pravnik ili... Medjutim, on je nas kapiten, spasio nas je protiv nezgodnih Svedjana sjajno odbranivsi penal. Moramo ga podrzati. Uglavnom, mislim da bi se sansa trebala dati Dini Hamzicu, dobro brani a mlad je pa eto vidjecemo. Svaka cast Sarajevu, historijski uspjeh, onako igrati protiv deset puta skuplje ekipe je zaista izvanredno, igrali su srcem a i glavom, imaju kondicije i ostaje nam da se okrenemo PL BiH.
Someone's mouth said paint them all red.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Google [Bot], MSOZ101 i 37 gostiju.