NNAPRJED ZELJO LJUBAAVI MOJA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iskreno, sto jest jest.Stole iz Bora je napisao/la:Cestitke ekipi Sarajeva na ovogodisnjim igrama u Evropi! Ovo sto su ove godine napravili je zadaca za sve ostale BH klubove u buducnosti! Ni u jednoj utakmici od sest odigranih nisu se obrukali i pokazali su da se sa malo vise ulaganja i malu dozu srece moze doci do grupne faze ovog takmicenja!
Sto se tice Premijer lige BiH imaju ekipu koja je sigurno medju 3 po kvaliteti igre. Najveci problem je klupa ali s obzirom da ni jedna druga ekipa nema kvalitetne zamjene (osim mozda Zrinjskog) onda to vise ne predstavlja problem!
Iskreno, drago mi je sto je Sarajevo izgubilo veceras! Neka to svati kako ko hoce ali ja vas ne bi mogao slusati narednu godinu dana! Ko bi zivio od navijaca Sarajeva i price o evropskom takmicenju! Tako je kako je ..
ja kažem ono šta mislim...prijatelju moj sezona je još duga i vjeruj mi bičemo prvitarik_HzsA_87 je napisao/la:ovo nije posteno od tebe ljudi nam cestitaju a ti nesta govoris da smo najbolji.. da samo najbolji bili bi 1 na tabeli nase lige..R_Quaresma je napisao/la:nema veze....još jednom smo dokazali da smo najbolji klub u bosni...FORZA SARAJEVO![]()
Potpisujem sve sto si rekao..Stole iz Bora je napisao/la:Cestitke ekipi Sarajeva na ovogodisnjim igrama u Evropi! Ovo sto su ove godine napravili je zadaca za sve ostale BH klubove u buducnosti! Ni u jednoj utakmici od sest odigranih nisu se obrukali i pokazali su da se sa malo vise ulaganja i malu dozu srece moze doci do grupne faze ovog takmicenja!
Sto se tice Premijer lige BiH imaju ekipu koja je sigurno medju 3 po kvaliteti igre. Najveci problem je klupa ali s obzirom da ni jedna druga ekipa nema kvalitetne zamjene (osim mozda Zrinjskog) onda to vise ne predstavlja problem!
Iskreno, drago mi je sto je Sarajevo izgubilo veceras! Neka to svati kako ko hoce ali ja vas ne bi mogao slusati narednu godinu dana! Ko bi zivio od navijaca Sarajeva i price o evropskom takmicenju! Tako je kako je ..
Pa to je jedna debilna televizija, nece da prenose tekmu i jos pored toga nisu u stanju da ti prenesu prave vijesti ,pa ima uefina stranica i vidi pogotke j. mu mater. Zar je to tesko?hilmo je napisao/la:E nećete vjerovati gledam sad vijesti na FTV u 9:00h i kaže da je Škoro smanjio rezultat na 2:1 ccccccccc
Sve čestike igračima, a vi zavidnici pričajte šta hoćete mi smo ponosni na FK Sarajevo
Korektan komentar.Znam da nas ne volite jer i mi vas ne volimo ali neke stvari su cinjenicne i one se ne mogu pobiti.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.Stole iz Bora je napisao/la:Cestitke ekipi Sarajeva na ovogodisnjim igrama u Evropi! Ovo sto su ove godine napravili je zadaca za sve ostale BH klubove u buducnosti! Ni u jednoj utakmici od sest odigranih nisu se obrukali i pokazali su da se sa malo vise ulaganja i malu dozu srece moze doci do grupne faze ovog takmicenja!
mirzza je napisao/la:Navijam za Zelju, ali ovo sto ste pokazali cijelo vrijeme u eurokupovima je veliki uspjeh, ocekivao sam debakl protiv cluja ali su me totalno razuvjerili, borbenoscu su nadoknadili manjak kvaliteta i pokazali da se i u ovoj zemlji igra dobar fudbal.
Svaka cast na promociji drzave.
i ovim primjerom se vidi da samo Sarajevo i Zeljo mogu napraviti rezultat u euro kupovima, ostale buranija ekipe prodju prvo pretkolo i onda im je tac samo takav.