Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Sreca pa sam nabildan

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Hvala na informacijama. Nadam se da ce biti i nekih slika u macro modu od austrijanaca.sane1981 je napisao/la:upravo sam bio u adidas performance store-u u beču i uvjerio sam se da oni, među mnogo drugih adidas shop-ova, već nude plavi dres reprezentacije. s obzirom da se radi o autentičnoj tzv. "player" verziji dresa a ne o replici za navijače, grb i ostale oznake (brojevi, logo prvenstva itd.) su aplicirane tzv. heat-transfer tehnologijom. dakle grb nije vezan, nego ljepljen a dres je krojen uz tjelo i proizveden je koristeći veoma lagani adizero materijal. ista je stvar i kod ostalih reprezentacija (njemačka, spanija itd.), samo je razlika u tome što kod njih adidas nudi i replike za navijače. te replike su šireg kroja, debljeg materijala i imaju izvezene grbove itd. razlog što ne nude replika verzije za našu repku je vremenski, dakle nisu uspjeli u kratkom roku i to ispoštovati. dali će u budće biti mogućnost da se kupi replika odnosno fan verzija bh dresova, mi nisu mogli reći. sve u svemu, dres je proizveden prema potrebama profesionalnih sportista i radi se o verziji dresa kojeg će i naši reprezentativci nositi. znači ko ima veći stomak, on ga nemože sakriti kupujeći veće brojeve. ti će morati ili smršati na vrijeme ili čekati na replike. valja i spomenuti da se plavi dres prodaje kao domaći. da li je to do adidasa ili su naši, nakon sto su uveli novi grb, odlučili da u buduće plava boja bude domaća a bijela gostujuća, to ćemo vidjeti. upitao sam šta je sa bijelim dresom odnosno ostalim rekvizitama (šorc itd.) i rekli su mi da im je već problem još prije svjetskog prvenstva nabaviti potrebne količine plavog dresa a o ostalom još ništa ne znaju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas ili sutra cu i ja do Adidas Shopa u Njemacku, posto mi je taj najblizi, pa cu postaviti par slika.
(ukoliko vec neko ne bude brzi od ovih iz Beca.
)
pa nije valjda da moras iz salzburga cak u minhen po dres. probaj kod ovlastenih händlera, intersport i slicni...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne moram u Minhen, na granici sa Njemackom, poslije Salzburga je vec odmah prvi Adidas store, 30ak kilometara mi treba do njega. [U Piding/Freilassing]_dreamer_ je napisao/la:pa nije valjda da moras iz salzburga cak u minhen po dres. probaj kod ovlastenih händlera, intersport i slicni...
U Intersport nije jos stigao, kao ni Hervis. Moguce da je u Asmusu stigao, ali isto mi dodje.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 maj 2014, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sve zavisi kada ce ovaj sanjar u shop
. Ja ne mogu prije 18 casova.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
znao sam da nisam trebao prestat bildat prije 2 mjeseca, e ****, hajde bogati nek se malo i pupica istakne kad se obuce, tjesit cu se stim da je ta pupica u arapa znak bogatstva, pa haj recimo nek od danas bude i u nas!BadrHari je napisao/la:Sreca pa sam nabildan![]()
- DonCorleone
- Kontakt:
Imo li ko kakva upustva kako anabalikom da se napusem od 18-26 Juna a da drzi za svaki slucaj do 30tog, nikad se ne zna, nakon toga nije strasno ako se proluftiram, neka samo drzi tih nekih 15tak dana
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
haj ti kupi i meni jedan dres, šta je to za vas dijasporceDonCorleone je napisao/la:Imo li ko kakva upustva kako anabalikom da se napusem od 18-26 Juna a da drzi za svaki slucaj do 30tog, nikad se ne zna, nakon toga nije strasno ako se proluftiram, neka samo drzi tih nekih 15tak dana.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Centre forward
- Kontakt:
I ja nešto kontam da se ogrebem od forumskih drugara dijasporaca za jednu devetku. Samo ne znam koga bi? Mislim da bi @amidža bez problema odgovorio zadatkulegenda reala je napisao/la:haj ti kupi i meni jedan dres, šta je to za vas dijasporceDonCorleone je napisao/la:Imo li ko kakva upustva kako anabalikom da se napusem od 18-26 Juna a da drzi za svaki slucaj do 30tog, nikad se ne zna, nakon toga nije strasno ako se proluftiram, neka samo drzi tih nekih 15tak dana.
što veći to bolje
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ja necu stici danas auf dich ist Verlass!DonCorleone je napisao/la:Sve zavisi kada ce ovaj sanjar u shop. Ja ne mogu prije 18 casova.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Fino bi bilo od onih dijasporasa koji su u mogucnosti da nam doniraju pokoji dres, evo naprimjer meni bi neka M velicina super odogovarala 
- Fantasista
- Kontakt:
Kako god da okrenem valja mi ovaj stomak skinuti da bi se dres mogao furati 
Znaci umanjiti pive od sad... uff 
Ja cu cekat da izadje replika. Sad ce SP, valja sjedit u basti i pregledat tri utakmice po danu uz tocenu lasku.
Nema od mrsanja nista
Nema od mrsanja nista
- DonCorleone
- Kontakt:
Nista, necu ni ja danas stici, najranije sutra
. Medjutim ovaj kroj uz tijelo je po meni fenomenalan kada si ono barem atletski gradjen, ne moras sada biti bas ni bilder, a za skroz tanke kao za buce je pusiona izgleda
.
Sto se tice legende i njegove molbe, mozemo dalje na pp
.
Sto se tice legende i njegove molbe, mozemo dalje na pp
- legenda reala
- Kontakt:
ako bude na lageru ti meni uzmi najveći mogući broj
nije se problem ni udebljati da bude knap

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dobro
.
jel ima kako preko neta uzeti ovaj dres, necu xxl verziju ili nesto slicno posto ovi svi fb shopovi maksimalno daju xl velicinu a ona nije za pivopije, dakle
ako ko zna nek pomogne, cijena nije bitna platice se vec nekako
Evo odavde naručite dres za £29.16, priznat ćete mnogo ugodnija cijena.
Uhvatite nekog kod nas sa sitoštampom i uradi vam logo na majicu.
http://www.prodirectsoccer.com/Products ... 75962.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Uhvatite nekog kod nas sa sitoštampom i uradi vam logo na majicu.
http://www.prodirectsoccer.com/Products ... 75962.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;