Naravno da je moguce, lijepo si to sebi servirao na mlin ali sad nam nabroji sta su to postigli kao glavni igraci taj Vieira i Ramos a sta Coqelin? Hvala, dovidjenja i prijatno...Artetitis je napisao/la:BBBalavac nikako da skonta da je moguce da sa Vieirom u sredini terena izgubis 6:1 na OT-u i 4:0 na Anfieldu u istoj sezoni, da je sa Ramosom na stoperu Guardiolina Barca napucala sibicarev Real 5:0.anell je napisao/la:Druže nije ti ovdje jedan igrač kriv za poraz, valjda to možeš sam skontati. Da je Viera bio umjesto Koke isto bi bilo... Svi ostim Cecha su ovdje krivi, ne može se Bayern dobiti kad više od pola utakmice stojiš na terenu i gledaš kako te prolaze.
Ne znam samo zasto iko trosi vrijeme na njega. Glorifikuje pobjedu Chelsea nad uvijek neugodnim Dinamom iz Kijeva k'o da su Barcu dobili.
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nije mi jasno kako odigrate dobro, raspete United kad svi ocekuju poraz, pobijedite Bayerna glatko sa dobrom defanzivom i onda glatko ispusite petardu. Koje oscilacije jbt, pa ono jucer je bila najgora tekma Arsenala ikad, gora i od Dinama, tad ste bar nesto pokusali. Okej povrede su, to shvatam ali onako stajati na terenu, pa imam osjecaja da svi skupa nisu istrcali 20km.
27.10.2020
Ko je očekivao poraz protiv bayerna kod kuće, pogledaj malo naše komentare prije tekme 
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ako gledas Arsenal od ove utakmice, onda jest. Bilo je hrpa gorih, od Olympiacosa kod kuce, West Hama, proslih sezona radije da se ne prisjecam.leorey je napisao/la:Nije mi jasno kako odigrate dobro, raspete United kad svi ocekuju poraz, pobijedite Bayerna glatko sa dobrom defanzivom i onda glatko ispusite petardu. Koje oscilacije jbt, pa ono jucer je bila najgora tekma Arsenala ikad, gora i od Dinama, tad ste bar nesto pokusali. Okej povrede su, to shvatam ali onako stajati na terenu, pa imam osjecaja da svi skupa nisu istrcali 20km.
Gore je kad ti Dinamo šutne 5 put na gol, a kamoli da 2 gola, nego da izgubiš od Bayerna 5:1 totalno nezainteresovan i desetkovan povredama. Mislim stvarno, previše je ovih ljudi što gledaju Arsenal jednom u dvije godine, a u klubu se toliko toga događa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Desetkovani povredama a fale 3 igraca
Nezainteresovani Alianz Arena igras protiv Bayerna, Liga Prvaka pa logicno sta je tu interesantno
to je isto ko Liga kup sa Seffieldom...
Nezainteresovani Alianz Arena igras protiv Bayerna, Liga Prvaka pa logicno sta je tu interesantno
Kruhteyebo kakve nebuloze pojedinci su u stanju napisati sve u svrhu odbrane matorog voajera.Ovo postaje jadno.
10 igrača ti nije u opticaju frajer kaže falila 3 igrača. Ne do Bog imati opciju sa klupe ili upotrijebiti drugačiju formaciju te tako natjerati i protivnika da se prilagodi. Naprimjer u prvoj utakmici kada je Alaba igrao štopera zbog Walcotta.
Kako si ti ograničen momak.
Kako si ti ograničen momak.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Inace voajer mnogo rotira i mijenja Ox koji nije u prvih 11 bi sigurno dobio sansu kad je Ramsey zdrav aha bi al u ku?cu izletio bi isti tim kao i uvijek Ramsey na poziciju Campbella sinoc, Belerin umjesto Debuchya i Koscielni umjesto Mertesackera ili Pauliste.
Ej frajer izgubi od Dinama i Olimpijakosa, Bayern mu uvali 5 komada iako su mu igrali svi prvotimci osim trojice i oni traze izgovore da opravdaju opet voajera na epskoj bruci, pa licemjeri da je Arsenal izasao sa 3 igraca iz prvih 11 i da ima osigurano prvo mjesto u grupi ne bi smio da izgubi 5-1 ne pricajte vise nebuloze.
Ej frajer izgubi od Dinama i Olimpijakosa, Bayern mu uvali 5 komada iako su mu igrali svi prvotimci osim trojice i oni traze izgovore da opravdaju opet voajera na epskoj bruci, pa licemjeri da je Arsenal izasao sa 3 igraca iz prvih 11 i da ima osigurano prvo mjesto u grupi ne bi smio da izgubi 5-1 ne pricajte vise nebuloze.
Po tvojoj priči ispade da je Arsenal istrčao sa juniorima na Allianz Arenu.Ovaj debakl se ne može opravdati ničim i Wenger je dužan izviniti se navijačima a ne ponašati se kao da se ništa nije dogodilo.topnik1 je napisao/la:Gore je kad ti Dinamo šutne 5 put na gol, a kamoli da 2 gola, nego da izgubiš od Bayerna 5:1 totalno nezainteresovan i desetkovan povredama. Mislim stvarno, previše je ovih ljudi što gledaju Arsenal jednom u dvije godine, a u klubu se toliko toga događa
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro, kakve ti veze imas sa tim kome se Wenger treba izvinjavati ako nisi navijac Arsenala? Meni ne mora. Ako ce se ko izvinjavati, neka se izvinjavaju Mert, Gabriel i Cazorla sto su ih prolazili Bavarci kako su htjeli te Debuchy zato sto je sat vremena svirao serenadu penisu kako Eboue nikad nije. Ja sam ocekivao tezak poraz od momenta kad smo ostali bez opcija za kontranapade u yebenom Liga-kupu, nabijem na qrac onog ko izmisli to takmicenje. Ako dobijemo Tottenham u nedjelju bez ozljeda, meni je sve OK.Saurman je napisao/la:Po tvojoj priči ispade da je Arsenal istrčao sa juniorima na Allianz Arenu.Ovaj debakl se ne može opravdati ničim i Wenger je dužan izviniti se navijačima a ne ponašati se kao da se ništa nije dogodilo.
Yebote, Nepobjedivi su od Intera razbucani na Highburyju 3:0, Lehmann je primao golove kojih se ni Almunia ne bi postidio, mogli smo primiti jos bar dva-tri, ali koga boli briga za tim porazom jer smo uzeli ligu na kraju.
Ma sramota je bilo ono sto su pokazali u srijedu. Nema opravdanja za voajera ovaj put.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ko bolan pravda debakl ? Boli me qurac kako ko gleda debakl, ja sam ionako očekivao poraz .Saurman je napisao/la:Po tvojoj priči ispade da je Arsenal istrčao sa juniorima na Allianz Arenu.Ovaj debakl se ne može opravdati ničim i Wenger je dužan izviniti se navijačima a ne ponašati se kao da se ništa nije dogodilo.topnik1 je napisao/la:Gore je kad ti Dinamo šutne 5 put na gol, a kamoli da 2 gola, nego da izgubiš od Bayerna 5:1 totalno nezainteresovan i desetkovan povredama. Mislim stvarno, previše je ovih ljudi što gledaju Arsenal jednom u dvije godine, a u klubu se toliko toga događa
Govorim striktno sa strane opcija na terenu, koje smo imali 0 i minus 3-4 igrača iz prvih 11. Ovo za Alabu ne moram ja pričati, vi bavarci to najbolje znate.
Il se drži onog što piše il ne komentariši ubacujući jedaneste stvari
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ko bolan pravda debakl ? Boli me qurac kako ko gleda debakl, ja sam ionako očekivao poraz .topnik1 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Po tvojoj priči ispade da je Arsenal istrčao sa juniorima na Allianz Arenu.Ovaj debakl se ne može opravdati ničim i Wenger je dužan izviniti se navijačima a ne ponašati se kao da se ništa nije dogodilo.topnik1 je napisao/la:Gore je kad ti Dinamo šutne 5 put na gol, a kamoli da 2 gola, nego da izgubiš od Bayerna 5:1 totalno nezainteresovan i desetkovan povredama. Mislim stvarno, previše je ovih ljudi što gledaju Arsenal jednom u dvije godine, a u klubu se toliko toga događa
Ma igraci vam nisu htjeli potrcati ba. Vise je Ausburg pruzio ovih godina otpora nego vi zadnju tekmu. Ako to ne vidis ti si slijep. Onakva nezainteresiranost, ko da su amateri igrali s profesionalcima. Onako nesto ni Barca ne ucini fenjerasima. Ljudi bar trce.
Da ti rezumiram , uporedi predjene kilometre igraca iz prve tekme i druge i shvatit ces sta pricam.
Ocekivao si poraz ali vam se desio ipak debakl. Da debakl. Jer od Bayerna cete izgubiti mozda 7 od 10 tekmi. Ali primiti 5 komada sa onakvim pristupom je sramotno, pa makar ga primio od tima svijeta. Arsenal je veliki klub ipak, veci npr od Chelsea i Citya i ne bi smio sebi to dopustiti, onakvu blamazu pred citavim svijetom, ako nista zbog nekih legendi koji su krv propisali za taj klub
27.10.2020
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Sa ovin se i ja slazem, mislim mogu te ljudi razvaliti ali makar potrci, oznoji se. Jbt oni ko da su se u avionu dogovorili da predaju, ove povrede mi i nisu neki izgovor, treba samo pogledati sastav prije 2 god kada smo slavili na Alianz areni 0:2.leorey je napisao/la:Ko bolan pravda debakl ? Boli me qurac kako ko gleda debakl, ja sam ionako očekivao poraz .topnik1 je napisao/la:Saurman je napisao/la: Po tvojoj priči ispade da je Arsenal istrčao sa juniorima na Allianz Arenu.Ovaj debakl se ne može opravdati ničim i Wenger je dužan izviniti se navijačima a ne ponašati se kao da se ništa nije dogodilo.
Ma igraci vam nisu htjeli potrcati ba. Vise je Ausburg pruzio ovih godina otpora nego vi zadnju tekmu. Ako to ne vidis ti si slijep. Onakva nezainteresiranost, ko da su amateri igrali s profesionalcima. Onako nesto ni Barca ne ucini fenjerasima. Ljudi bar trce.
Da ti rezumiram , uporedi predjene kilometre igraca iz prve tekme i druge i shvatit ces sta pricam.
Ocekivao si poraz ali vam se desio ipak debakl. Da debakl. Jer od Bayerna cete izgubiti mozda 7 od 10 tekmi. Ali primiti 5 komada sa onakvim pristupom je sramotno, pa makar ga primio od tima svijeta. Arsenal je veliki klub ipak, veci npr od Chelsea i Citya i ne bi smio sebi to dopustiti, onakvu blamazu pred citavim svijetom, ako nista zbog nekih legendi koji su krv propisali za taj klub
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mene samo zanima kako to što igrači nisu htjeli potrčati predstavlja razlog za Wengerovo izvinjenje? Nema on 11 izmjena na raspolaganju. Da je krenuo sa Flaminijem na Bayern, razapeli bi ga. Meč u Minhenu je odlučen u Londonu (kad je ozlijeđen Ramsey) i Sheffieldu (kad su otpali Ox i Theo). 5:1 ili 1:0 ne pravi razliku.
Iskupljenje ih, nadam se, čeka u nedjelju gdje će igrati protiv manje kvalitetne, ali itekako našpanane ekipe koja trči svih 90 minuta.
Iskupljenje ih, nadam se, čeka u nedjelju gdje će igrati protiv manje kvalitetne, ali itekako našpanane ekipe koja trči svih 90 minuta.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa yebote grob ovo je bas teski oblik lobotomije pa ko ce se izvinuti da necu mozda ja ili Guardiola? Ko te igrace izvede na teren, ko im daje instrukcije ko ih treba natjerati da trce pa ovo je lobotomija nema sta drugo biti kad Arsenal pobjedi Artetiti i ostali ljubitelji ublehasa se sjate sa hvalopsojevima a kad je debakl onda naravno do nije voajerova krivica sto bi se on izvinjavao nije on trener Arsenala jel tako? Ej jos ne mogu da dodjem sebi kaze ne treba se trener izvinuti sto mu je ekipa ko krepana izasla na Alianz Areni usred Lige Prvaka i primila pet komada pa jel vas stid sta pisete?
Nema 11 izmjena? A zasto ih nema? Pa zato sto je samoprozvani genije u ljetnom prelaznom roku doveo 0 (slovima NULA) igraca u polju pa je mozda to razlog zasto vi u odsustvu dva igraca pravdate debakl i pet komada kojih je moglo biti i sedam osam...
Nema 11 izmjena? A zasto ih nema? Pa zato sto je samoprozvani genije u ljetnom prelaznom roku doveo 0 (slovima NULA) igraca u polju pa je mozda to razlog zasto vi u odsustvu dva igraca pravdate debakl i pet komada kojih je moglo biti i sedam osam...
Koscielny i Bellerin - dvojica u odbrani (i to brza polovina), Ramsey, Walcott i Ox - tri prva izbora za desno krilo. Wilsherea i Welbecka da ne spominjem. 2 + 3 = 5 (to je bez W-W).BigBigBang je napisao/la:pa je mozda to razlog zasto vi u odsustvu dva igraca
Sto bi rekao jedan pametan covjek, yebem ti uciteljicu koja te sabiranje ucila.
Za ostalo - no comment. Kad naucis da ne trci trener nego igraci, budemo pricali. Ako mi se bude dalo.
Ja ti kazem bi juniori Arsenala pruzili veci otpor nego vasa prva ekipa u Minhenu. Vi ste doslovno hodali po terenu, skinuli gace pred svaki ulazak Bayerna u sesnaesterac. Nesto slicno sta Real i Barca rade skoro svima u ligi je vama Bayern uradio. Samo sto ste vi 5 puta bolji i skuplji od fenjerasa iz Spanije.Artetitis je napisao/la:Koscielny i Bellerin - dvojica u odbrani (i to brza polovina), Ramsey, Walcott i Ox - tri prva izbora za desno krilo. Wilsherea i Welbecka da ne spominjem. 2 + 3 = 5 (to je bez W-W).BigBigBang je napisao/la:pa je mozda to razlog zasto vi u odsustvu dva igraca
Sto bi rekao jedan pametan covjek, yebem ti uciteljicu koja te sabiranje ucila.
Za ostalo - no comment. Kad naucis da ne trci trener nego igraci, budemo pricali. Ako mi se bude dalo.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.