PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Iako npr Velež ide rame uz rame sa ovim klubovima kad je u pitanju doprinos Yu, pa kasnije i BH fudbalu, tu su čak ja mislim ispred Sarajeva koje je kroz svoju istoriju dalo smiješan broj igrača koji su nešto značili u YU/BH fudbalu.[/quote]
trece pravilo mitomanije:istraj u lazi.
A vjecita tabela ex-yu kaze ovako:
1.sarajevo
2.velez
3.zeljeznicar
Broj titula u ex-yu kaze da najvise tityla (od klubova iz bih) ima sarajevo
Najvise odigranih sezona ima sarajevo (42)
Ovo su cinjenice,a ono sto ti navodis su mitovi i lazi (tvoj poredak klubova iz bih)
trece pravilo mitomanije:istraj u lazi.
1.sarajevo
2.velez
3.zeljeznicar
Ovo su cinjenice,a ono sto ti navodis su mitovi i lazi (tvoj poredak klubova iz bih)
Čekaj, zašto si pobrisao cumshooteru.
Vezano za ručnu, nisam ni ulazio u raspravu s tobom, kako ti rekoh od starta mi je sve jasno, sa one tamo teme. Ko će s takvima, kad ste najjači sami sebi.
Vezano za ručnu, nisam ni ulazio u raspravu s tobom, kako ti rekoh od starta mi je sve jasno, sa one tamo teme. Ko će s takvima, kad ste najjači sami sebi.
Npr. ta ista Sloboda je Veležu uzela titulu sredinom osamdesetih u saradnji sa beogradskom mafijom, zato me raduje što smo dali Leotaru i poslali ove u cvajtu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj @Virtual bas pravi mitoman,milina citati njegove izvale...nesto poput srpskih mitova o boju na Kosovu polju 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ništa to, sad će Virto da nam postavi neku svoju, pravu tabelu i da nam pokaže svijetlo istine. Eventualno ako mu ponestane tabela u kojima su uspješniji u jugi tipa ko je dobio manje žutih kartona, počet' će bacati ublehe o Crnogorcima koji recituju sastave Željščara u po' noćizagorski je napisao/la: trece pravilo mitomanije:istraj u lazi.
1.sarajevo
2.velez
3.zeljeznicar
1946
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Hajmo sad pustit Sarajlije malo 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Baader smijesan postajes, ruralne uvrede pastrmke se cine tako kvalitetnim naspram vas ostalih. Poentu si ti vrlo dobro shvatio.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jesam li zakasnio? 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa uvrede Pastrmke su daleko najkvalitetnije na forumu. Ništa čudno. 
- Evolution87
- Kontakt:
e pravi su se javili za namjestanje utakmica 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ako je tebi forum relevantan izvor informacija, onda stvarno nemam rijeci.pinoglavi je napisao/la:Baader smijesan postajes, ruralne uvrede pastrmke se cine tako kvalitetnim naspram vas ostalih. Poentu si ti vrlo dobro shvatio.
Zadnja izmjena: Crvena1981Armija, dana/u 20 jul 2015, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Zato sto si me pomijesao sa drugim forumasem po pitanju geografije, pa sam zato samo to i spomenuo.Baader je napisao/la:Čekaj, zašto si pobrisao cumshooteru.![]()
A zaista ne znam sta ti nije jasno po pitanju teretane, kao nesto se ja izblamirao? Barem kopiraj ovdje pa me ismijavajte, ako je zaista zavrijedilo to ismijavanje, ovako ce ljudi pomisliti svasta.
Dje cu biti jak pored vaseg Dalaj Lame, ja bacam stotinjak kg, a ovaj vas auta u rijeku, a insanima se ne zna broj.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 20 jul 2015, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kojih sezona? Misliš na one sezone kad je Sarajevo završavalo posljednje na tabeli, a onda politika stupa na scenu i proširuje ligu da bi režimski klub ostao u prvoj ligi?zagorski je napisao/la:Najvise odigranih sezona ima sarajevo (42)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa pola ih ne razumijem covjece, treba mi google translate za te vase seljacke izraze iz VrapcicaBaader je napisao/la:Pa uvrede Pastrmke su daleko najkvalitetnije na forumu. Ništa čudno.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- molotovljev
Tako je, zahvaljujem.Crvena1981Armija je napisao/la:Hajmo sad pustit Sarajlije malo
Vratio nam se trandžo na forum nakon što je obradio ruskog gošpara za 100 eura. Vidi se da je sretan...
F.K.SARAJEVO
Pa čovjek napravio tabelu u uspješnosti klubova iz naše zemlje, dotakao se jednog dijela gdje je Velež bolji od Sarajeva (stvaranje igrača čini mi se) a svemirci sa Koševa postave ex-yu poredak, titule, sezone.
I eto sad oni broj 1, ahahahah koji sklop
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Naravno da te nisam zamijenio, vidiš da ne znaš ni šta pišeš više. Ili ne shvataš. Aj nacrtaću ti, znam da ne može drugačije: "bosanska Fortuna Dusseldorf".Batva je napisao/la:Zato sto si me pomijesao sa drugim forumasem po pitanju geografije, pa sam zato samo to i spomenuo.Baader je napisao/la:Čekaj, zašto si pobrisao cumshooteru.![]()
A zaista ne znam sta ti nije jasno po pitanju teretane, kao nesto se ja izblamirao? Barem kopiraj ovdje pa me ismijavajte, ako je zaista zavrijedilo to ismijavanje, ovako ce ljudi pomisliti svasta.
Dje cu biti jak pored vaseg Dalaj Lame, ja bacam stotinjak kg, a ovaj vas auta u rijelu, a insanima se ne zna broj.
- molotovljev
Jednina pele, ne množina. Jedna sezona, ne sezone kao što ti navodiš peškirčiću mali.Virtu4l je napisao/la:Kojih sezona? Misliš na one sezone kad je Sarajevo završavalo posljednje na tabeli, a onda politika stupa na scenu i proširuje ligu da bi režimski klub ostao u prvoj ligi?zagorski je napisao/la:Najvise odigranih sezona ima sarajevo (42)
F.K.SARAJEVO
Ali pazi kako oni odmah razdvajaju bh i yu fudbalFaraonTM je napisao/la:Pa čovjek napravio tabelu u uspješnosti klubova iz naše zemlje, dotakao se jednog dijela gdje je Velež bolji od Sarajeva (stvaranje igrača čini mi se) a svemirci sa Koševa postave ex-yu poredak, titule, sezone.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cinjenice su cinjenice pasa. 42 odigrane sezone u 1. Ligi sfrj,tu smo odmah poslije velike cetvorke.Virtu4l je napisao/la:Kojih sezona? Misliš na one sezone kad je Sarajevo završavalo posljednje na tabeli, a onda politika stupa na scenu i proširuje ligu da bi režimski klub ostao u prvoj ligi?zagorski je napisao/la:Najvise odigranih sezona ima sarajevo (42)
A cim su ligu prosirivali radi nas to ti dovoljno govori da smo i tada bili veliki klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.