Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 30 nov 2011, 23:47

Liga prvaka caooo al sad stvarno, jedino da gerard kostantno bude zdrav , adam da nastavi a Henderson da jos malo bolje zaigra mozemo nesto, ili da nas Spearing iznenadi al ono bas pa zaigra na Lucasovom nivou..
Ev nek ovo bude test za sve one koji nevjeruju u Lucasa, budel nam nedostajao zgazite taj djeciji ponos koji je trebao biti ostavljen u vrticu. Ne budel falio ne mora se nikada ni vratiti..

Glen i Enrike mi nekako uljevaju neko samopouzdanje od njih se ocekuje previse a 2 paklena zadnja vezna adam i jos neko ce se morati posvetiti odbrani. Ili da vratimo Aquilanija sa posudbe :roll:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 nov 2011, 23:56

Je li to problem dobiti Cityija tri puta u tri sedmice? :lol:
02. 01. 2012. City vs Liverpool
09.01. 2012. City vs Liverpool
23. 01. 2012. Liverpool vs City

Nije Liverpool ekipa koja skida gaće pred milijarderima ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 01 dec 2011, 00:00

Yebi ga dobili smo najtežeg protivnika,ali šta se može,protivnik po mjeri i biće pravi izazov,ako ih Liverpool ne prođe onda i ne zaslužuje trofej.City je trenutno možda i najbolja ekipa u Engleskoj tako da neće biti nimalo lahko.
Jedina mala prednost je što je uzvrat na Anfieldu,ali to ne mora puno značiti.A i znamo da Liverpool igra bolje protiv jačih timova,tako da se nadam prolazu u finale.Biće teško bez Lukaša,ali šta je tu je,vjerujem da će ga neko uspjeti dostojno zamijeniti.Ako Liverpool prođe u finale imat će lakši posao u finalu jer su i Carrdif i Crystal Palace dosta slabiji od Građana.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 dec 2011, 00:06

Rizah je napisao/la:Je li to problem dobiti Cityija tri puta u tri sedmice? :lol:
02. 01. 2012. City vs Liverpool
09.01. 2012. City vs Liverpool
23. 01. 2012. Liverpool vs City

Nije Liverpool ekipa koja skida gaće pred milijarderima ;)
mozda i njima kojeg polovnjaka uspijemo uvaliti :D
mislim da ce cityu najmanje vazno biti upravo ovo takmicenje tako da mi tu treba da trazimo sansu.
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 dec 2011, 01:24

Liverpool sada u narednih 6 do 9 mjeseci moze pobjediti bilo koga, razlog je vrlo jednostavan ... :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 dec 2011, 10:27

Dirk je napisao/la:Liverpool sada u narednih 6 do 9 mjeseci moze pobjediti bilo koga, razlog je vrlo jednostavan ... :D
ok je sto ne volis lucasa ali zamisli da se tebi desi ovako nesto ili nekom do koga ti je stalo a sigurno postoji i takav neko... ne znam sta da ti kazem ja sam jedan od rijetkih ovdje koji misli jos uvijek da si ti ok covjek i ko pokusava pricati sa tobom... **** lucasa i kako on igra al nije ok druze radovati se tuđoj nesreci... zapitaj se malo kakvi ljudi rade takve stvari.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 01 dec 2011, 10:41

Lucas mi je ok, nisam neki fan al ne mogu zatvorit oci pred onom statistikom ALI PUNO ljepše igramo bez Lucasa u ekipi, sad da li učinkovitije to ćemo vidjet u narednim sedmicama.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 dec 2011, 10:45

Stivi_Dzi je napisao/la:Lucas mi je ok, nisam neki fan al ne mogu zatvorit oci pred onom statistikom ALI PUNO ljepše igramo bez Lucasa u ekipi, sad da li učinkovitije to ćemo vidjet u narednim sedmicama.
raja samo da znate ovo je virtu4l al sad navija za liverpool :D
trebao bi se gerrard uskoro vratiti pa ne bi trebalo biti problema na sredini. a vratio se i celavac iz blackpoola i on moze puno toga.
tu je od mlađih connor coady koji moze ako nista nekad dobiti sansu sa klupe jer decko je zvijer. od svih mladih igraca on mi je najdrazi jer me podsjeca i na gerrarda i na carru

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 01 dec 2011, 10:56

Ma ništa bez kupovine u januaru :D odriješit kesu ako je sta ostalo :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 01 dec 2011, 10:59

Ono što je najsmiješnije u cijeloj ovoj priči jeste da ako City nas prođeu u kupu, opet sedmi na tabeli neće ići u EL nego će ići onaj koji dođe do finala u duelu Cardiff - Palace.
To je trenutno Arsenal, mada mislim da će na kraju sezone na toj poziciji završiti Newcastle.
Zaista je velika šteta, jer prvih 7 na tabeli igraju odlično ove sezone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 dec 2011, 12:46

Rizah je napisao/la:Ono što je najsmiješnije u cijeloj ovoj priči jeste da ako City nas prođeu u kupu, opet sedmi na tabeli neće ići u EL nego će ići onaj koji dođe do finala u duelu Cardiff - Palace.
To je trenutno Arsenal, mada mislim da će na kraju sezone na toj poziciji završiti Newcastle.
Zaista je velika šteta, jer prvih 7 na tabeli igraju odlično ove sezone.
ja mislim da bi pola timova vrlo rado izbjeglo europa ligu...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 dec 2011, 15:07

Ma odlično. Baš su svi protiv nas (Bože, Bože... :mrgreen: ). Al' ako prođemo City, a hoćemo aBd, onda se definitivno može reći da zaslužujemo ovaj trofej. Ybt, sve utakmice u gostima. Sreća pa se igraju po dvije utakmice u polufinalima. Btw, hvala Gary. :roll: :mrgreen:

A za navodnu pauzu Lucasa, koja bi trebala biti oko 6 mjeseci (iako ne vjerujem dok ne vidim na lfc.tv), imam samo reći: OGROMAN HENDIKEP!

Vrati se što prije, lave!
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 01 dec 2011, 15:37

Prijedlog sa The Kop-a za pjesmu o Lavu. Ova ili neka druga, nije ni bitno. Bitno je da je dobije jer LAV je to zaslužio!!!

YNWA

ODE TO LUCAS

It was a rough start for the lad
He had no form, we fans were mad
But now he's showing all his skill
Our boy and boss from old Brazil

Yes, Lucas Leiva is his name
And fighting football is his game
He's full of passion and desire
And at the mo', the lad's on fire

For him to shine, it took a while
But now he makes us fans all smile
He's in command, he rules the park
Our 21 has made his mark

It's time for you to have a tune
And Lucas, lad, please get well soon!

Buddy your a redman, hardman
Playing for our team
Gonna be the best man one day

Create your space
Your tackling is great
Spraying through balls all over the place

LUCAS LUCAS LEIVA
LUCAS LUCAS LEIVA!!!!

Uploaded By: GiliEyal
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 dec 2011, 16:12

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... the-season" onclick="window.open(this.href);return false;

...
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 01 dec 2011, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2011, 16:13

Ja se nadam da će se Lucas vratiti na teren što prije. :( Sigurno će se njegov izostanak osjetiti. Sigurno. Posebno kada Gerrard nije u potpunosti spreman. Kako će sada izgledati ta veza? :( Svjedoci smo kako Lucas i Adam dobro funkcionišu, jer Brazilac je odličan osigurač. Bez njega će to biti puno teže. :(

U svakom slučaju, nadam se da će Lucas što prije zaigrati u dresu Liverpoola.

Pu, sad tek vidjeh ovo što je Carlo postavio. :( Žao mi je.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 dec 2011, 16:22

Stvarno ne znam šta da radimo... Možda probati sa Spearingom. Sigurno da nije klasa Lucasa, ali može dosta dobro odigrati, to je pokazao protiv Chelseaja, ali i nebrojeno puta u drugom dijelu prošle sezone kada je bio jedan od boljih igrača (uz Suareza, Lucasa i Kuyta).
S druge strane, možda možemo pokušati sa Gerrardom, on će vjerovatno biti fit do Fulhama.

Uostalom, nadam se da će Kenny izabrati riješenje koje će nam najviše odgovarati.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 dec 2011, 16:31

Možda će zvučati smiješno, ali mislim da je dobro rješenje staviti Kuyta na DM. Jednostavno jedino on ima staminu, borbenost i snagu za tu poziciju. U napadu je svejedno ove sezone rinaka, pa se njegov izostanak ne bi osjetio. Startovi su mu sigurno loša strana, ali mislim da je bolje rješenje od Spearinga.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 01 dec 2011, 16:42

treba dovesti nekog iskusnijeg DM-a na posudbu do kraja sezona nema smisla kupovati novog igrača za masne pare jer kad se Lucas vrati svakako će u prvu opet. 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 01 dec 2011, 16:56

Znači sad je i zvanična informacija da Lucasa nema do kraja sezone :cry:
Bolje bi bilo da smo ispali od Chelsija a da je Lucas zdrav, nego što smo prošli a Lucas se povrijedio. Zbog ovakvih povreda, igrači završavaju karijere :cry:
Pada mi jedan igrač na pamet, ako već misle dovoditi zadnjeg veznog, Yann M'villa. Nema boljeg.
Ako nas King iz ovoga izvuče, onda ide kapa do poda.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 dec 2011, 16:57

mighty_reds je napisao/la:treba dovesti nekog iskusnijeg DM-a na posudbu do kraja sezona nema smisla kupovati novog igrača za masne pare jer kad se Lucas vrati svakako će u prvu opet. 8-)
ja mislim da bi nam Keita dobro sjeo, ali samo na posudbu :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.