Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Hypnose
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 22:39

Sjetim ti se sudija najmilijih za penal, al' ne glavnom jer nije mogao ni vidjeti al' onom sestom koji je protiv nas donio odluku u Milanu i Sardiniji da se radi o penalu a ovdje gsje je ocigledno to vidio nije donio nikakvu odluku......Familiju ti ebem....... Prvi put da sam nakon kiksa ovako razocaran i ljut, al' cisto iz razloga velike lakrdije......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 22:39

Nije toliko sudija kriv koliko vam je napad indisponiran

Zamislite kako je tek nama..sudije nam uzele 10 bodova u 18,19 kola...prelose sudije fkt

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 26 jan 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2013, 22:40

Znači ipak je dobro što je stream ugašen na poluvremenu, propustio sam dobro kidanje živaca, autobus, viktorija i sudije, ljepota.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 26 jan 2013, 22:41

Jos jedno razocarenje na stadionu koji ne predstavlja vise prednost. Nevjerovatno koliko patnje,konfuzije kada se dodje blizu protivnickog gola. Juve bolji tri puta, al' sta vrijedi kad se prosipaju bodovi u lahkim utamicama. Bice tesko do kraja, jer Juve nije ubjedljiv kao ranije...

P.S Tri penala sudija nije svirao, dok je ovaj zadnji bio toliko ocit da ni sad ne svatam zasto sudije nije nista pokazao.

Povlacenje Vucinica kod izgledne prilike i cista faul nad Pobgom su bili dovoljni za penale...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 jan 2013, 22:42

penal je bio sto jest jest. al brate cekat da ti svira penal 1 min do kraja nigdje veze... ovi vasi ne znaju gola dati :D treba vam napadac il dva pod hitno bgm :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 26 jan 2013, 22:45

Sudije na ocigled svih pokrale Juventus, al opet se mora kritikovati losa igra nakon vodstva i period kukavicke, nesvojstvene igra za Juventus. Uvijek ista situacija se ponavlja iz kola u kolo, sto je dovelo do 7 izgubljeni bodova protiv slabijih protivnika. Nesto se mora mijenjati, jer ovako vise ne ide. Srecom, konkurencija nije paklena..

Sve cisto :?
slika
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 26 jan 2013, 22:48

AvantiSignora je napisao/la:Sami smo sebi krivi,, ako nam treba penal da pobjedimo ove levate onda nam i netreba to... A sudija, nemam rijeci,..
Slažem se. Bez obzira na vise čistih penala koje sudija "nije vidjeo" mi smo morali puno vise.
Genova nije neka ekipa, pa još i sa 10 igrača. Da je sudija svirao bar jedan od 3-4penala, to bi prelomilo rezultat.
Po meni se nešto čudno dešava u Conteovoj glavi... De Cele nije kalibar za sampionsku ekipu... Vucinic se z.j..... po terenu, pokušava neke poteze kao da igra sa ping-pong lopticom, i tako dočeka kraj na terenu.
Izmjene su mu kasnile.
Sudija je kriv, ali krivi smo sami sebi. Ovo nije igra šampiona.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 jan 2013, 22:52

De Ceglie je igrač za Seriju C. Pa Kucka ga izbaci ko da ga nema, njegov gol.... po ko zna koji put ove sezone.

Nevjerovatno kakve kikseve mi sebi dopuštamo i komplikujemo situaciju. Kako sam samo ljut na ekipu...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 jan 2013, 22:53

jbem sudiji mater i cijelom FIGC-u, pokradu nas kad stignu, smeće.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2013, 22:54

:mrgreen:

Koliko samo poklonjenih bodova u samo 4-5 kola, pa mogli smo pobjeći drugome na 15 bodova hladno, ne vjerujem šta uradismo za mjesec, ali hajde, januar krizan i katastrofalan.
Mnogo fale Chiello i Asa, sve golove primamo preko lijeve strane.

Amateru PDC-u dati raskid ugovora, zaista lošiji igrač nikada nije nosio dres Juventusa.

Jedina smo ekipa u Evropi koja zgazi protivnika na terenu i ne može da pobijedi, već 5 mečeva u nizu ista slika.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 26 jan 2013, 22:55

Sarajevo1946 je napisao/la:De Ceglie je igrač za Seriju C. Pa Kucka ga izbaci ko da ga nema, njegov gol.... po ko zna koji put ove sezone.

Nevjerovatno kakve kikseve mi sebi dopuštamo i komplikujemo situaciju. Kako sam samo ljut na ekipu...
pored toga nama đankerini ulazi da okrene utakmicu... JADNO! ne znam sta je konteu jel se on pravi lud? vučinić je psina od osobe, zamislja da je ziadn i ronaldo (pravi) u jednom, uz to ponasa se kao da je tu 19 godina !
drugo, PDC je odron svih odrona i KIKS igrač koji jednim idiotizmom upropasti utakmicu...
I da na kraju ne zabboravim, MAROTA **** TI SVE RETARDIRANO NE TREBA NAMA NAPADAČ JEL DE???????????? mi svi slijepi a ti sa tim duplim naocalama vidis MRŠ!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 22:55

Posto nisam pratio tekmu,sad citam po forumima i naidjem na ovu sliku,jel to sa vecerasnjeg meca :?:
slika
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 26 jan 2013, 22:56

Hahahaha šta nije svirao :lol: :lol:

Pa šta rade pomoćne sudije ako glavni nije vidio :)

Jeste i ta slika, ni to nije svirao ... i još 2-3 situacije.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 22:57

Ne svadjajte se medjusobno ebo vas zivot.... Ne zna se koji ste gori, isto mala djeca.....
Svi smo ljuti, al' ne treba na ovaj nacin to ispoljavati..... Ovako dajemo i priliku misevima sa strane da nas provociraju i zna se sta Juventini dobiju kad se pocnu raspravljati sa takvim.....

Na ovoj temi postoji jedno nepisano pravilo a to je da juventini u raspravama sa dr. simpatizerima klubova iz Italije a i sire dobijaju banove a ostali nista, stoga samo lakapo.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jan 2013, 22:57

Gledao sam samo drugo poluvrijeme :

Buffon - kod gola ništa nije mogao
Barzagli, Bonucci i Caceres odradili svoj dio posla kako spada
De Curac - opet nas košta.... kriv je i Conte jer sam ja oko 55' min vidio da ovaj meda više ne može, što ga prije ne izmijeni
Licht - solidan bio, ne može sve sam
Pogba, Marchisio i Vidal solidni
Quags - svaka čast za gol, Vučina prosječan.

Giovinco neshvatljivo loše odigrao, imao dobar samo onaj slobodnjak, Giacherinni bolji nego inače

Sudiji **** sve po spisku
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 jan 2013, 23:00

Nemamo lijeve strane, uz neke povrede, te pad forme Marchisia, donekle i Vidala, slabu realizaciju, sve su to problemi za nas u ovom trenutku.

@Sanjine

To je nakon jendog kornera sa početka tekme, prebrzo je bilo, nije bilo prave opasnosti i to nije mogao biti penal definitivno. Pogledajte situaciju pa procijenite...

Morali smo to prije riješiti, sudija nije glavni razlog.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 jan 2013, 23:00

LateraleSinistro je napisao/la:U vezi "izbora" u savezu, dosta je likova na pozicijama tzv.savjetnika izabrano a da su poznati Juve hejteri i pljuvaci, tako da u narednim mjesecima a i godinama moramo ocekivat veoma los odnos sudija prema nama i uopsteno saveza.Vec je Pulvi...kitta ona iz Catanie pokrenuo kampanju, losi vjetrovi pushu savezom a to ce Juve osjetit.

jest tesko nesto predvidit "sedam daana ranije" mater im **** mafijasku
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 26 jan 2013, 23:02

ne znam šta da napišem... nisam mogao da vjerujem šta gledam svojim očima, sav sam se preznojio...

smiješno je da od 3 penala nijedan nije svirao, dobro možda da pogbi i nije bio, ali onaj je mirka povukao dovoljno da on ne zahvati, a ovo u zadnjim sekundama meča nema potrebe da spominjem..

ova 3-5-2 formacija je totalno zakala što se tiče napadača, teško se snalaze.. ne možemo ovako igrati!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 jan 2013, 23:03

LateraleSinistro je napisao/la:
LateraleSinistro je napisao/la:U vezi "izbora" u savezu, dosta je likova na pozicijama tzv.savjetnika izabrano a da su poznati Juve hejteri i pljuvaci, tako da u narednim mjesecima a i godinama moramo ocekivat veoma los odnos sudija prema nama i uopsteno saveza.Vec je Pulvi...kitta ona iz Catanie pokrenuo kampanju, losi vjetrovi pushu savezom a to ce Juve osjetit.

jest tesko nesto predvidit "sedam daana ranije" mater im **** mafijasku
Bgm malo prije mi ovaj tvoj post prošao kroz glavu :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 26 jan 2013, 23:04

Očigledno je da nam treba sposoban napadač,samo 1..A ne svaki put po 2,3 polovnjaka dovedu :?
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.