Pa apsolutno. Ako nema sloge nema ni ekipe. Ali ako se vec to desilo, i sta god da se desi mene bi bilo stid da kritikujem Edina Dzeku, najboljeg strijelca svih vremena ove drzave. Jednostavno stid. A druga je stvar Hajrovic posto je ocito u pitanju taj konflikt. Da je Susic imao imalo karaktera, nikad ga ne bi vise zvao, pa taman da se zove Lionel Messi. Ako moramo molit, i dozvolit da nas neko doslovno vadi iz kante za smece i prihvata nas poziv onda ja ne znam. Da je to klasa,a nije, a i da jeste neke stvari su bitnije i od igrackih kvaliteta.zizu1991 je napisao/la:Niko ne bira između nikoga, nego se apelira da se svi drže zajedno, da se razmirice ( ukoliko postoje ) drže po strani u cilju višeg dobra, zajedničkog cilja reprezentacije koja je iznad obojice, a to je plasman na SP.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
e u tom grmu leži zeko .A_d_0 je napisao/la:i sta god da se desi mene bi bilo stid da kritikujem Edina Dzeku, najboljeg strijelca svih vremena ove drzave. Jednostavno stid.
ako već moram birati, uvijek ću stati na stranu pravde .. sve je ovo glupo, ta priča o netrpeljivosti je rekla-kazala, ali, ali ako je istina, na strani sam Izeta Hajrovića
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovo zadnje što si napisao, da prihvatamo svakoga, pa gledaj ... o tome se već mnogo pisalo na forumu, dosta diskusija je vođeno, i donesen je zaključak da je to sve plod modernog nogometa koji je postao biznis, u kojemu svaki igrač gleda svoje lične interese prije patriotizma i svega onoga što krasi jednu individuu bez nekih velikih ambicija, odnosno, bez predispozicija i prilike da ima ambicije, pa i na kraju krajeva, da donosi odluke shodno tim ambicijama.
Hajrović je samo jedan u nizu od onih koji će se odlučiti za ono što mu je u datom trenutku za karijeru najoptimalnije. Mislim da se na tu njegovu situaciju na ovakav način treba gledati. Naravno da bi mi svi voljeli da se naša dijaspora, prvenstveno rečeno kvalitetna dijaspora, sama nudi selektorima, odbija pozive drugih zemalja čekajući poziv jedne - jedine .... međutim, to je samo mašta, a ovo što sam pisao na početku je surova realnost. Zato i imamo tako mnogo stranaca u nacionalnim vrstama bilo koje reprezentacije na svijetu.
Ko ti daje bolju priliku za napredak na individualnom planu, tamo ideš. Prosto k'o pasulj, što bi naš narod rekao.
I žao mi je što offtopičarih.
Hajrović je samo jedan u nizu od onih koji će se odlučiti za ono što mu je u datom trenutku za karijeru najoptimalnije. Mislim da se na tu njegovu situaciju na ovakav način treba gledati. Naravno da bi mi svi voljeli da se naša dijaspora, prvenstveno rečeno kvalitetna dijaspora, sama nudi selektorima, odbija pozive drugih zemalja čekajući poziv jedne - jedine .... međutim, to je samo mašta, a ovo što sam pisao na početku je surova realnost. Zato i imamo tako mnogo stranaca u nacionalnim vrstama bilo koje reprezentacije na svijetu.
Ko ti daje bolju priliku za napredak na individualnom planu, tamo ideš. Prosto k'o pasulj, što bi naš narod rekao.
I žao mi je što offtopičarih.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma sve je to jasno al meni nas narod nije jasan. Kako ljudi mogu Dzeku kritikovati? Mislite da Dzeko nije mogao dobiti Cesko drzavljanstvo? Nije al u djavolu. Dosta je igrao tamo. Neka je dosao Hajrovic, nek ga narod prihvati takvi smo, mozes nas posrat 10x mi cemo te opet 11 put primit sebi u kucu. Takvi i sta. Al mi nije jasno STO SVI NA DZEKU? Sta je vama ljudi, najbolji strijelac svih vremena, igra srcem sigurno vam kazem, da 20 utakmica ne odigra nista ima na to pravo, desi se, a i kad bi se desilo trebali bi svi bit uz njega dati podrsku. Ali jok, **** mu mater nakon 90 minuta i zaboravi sve. I opet je to do naroda.
samo da se izjasnim oko nečega - ne kritikuješ ga za ono što je uradio za svoje reprezentativne karijere , nego ga kritikuješ za JEDNU ODREĐENU UTAKMICU . ne znam ko mu je psovao mater i slično zbog jedne utakmice - ali to nikada neću podržavati i to je čista suludost .A_d_0 je napisao/la:Ma sve je to jasno al meni nas narod nije jasan. Kako ljudi mogu Dzeku kritikovati? Mislite da Dzeko nije mogao dobiti Cesko drzavljanstvo? Nije al u djavolu. Dosta je igrao tamo. Neka je dosao Hajrovic, nek ga narod prihvati takvi smo, mozes nas posrat 10x mi cemo te opet 11 put primit sebi u kucu. Takvi i sta. Al mi nije jasno STO SVI NA DZEKU? Sta je vama ljudi, najbolji strijelac svih vremena, igra srcem sigurno vam kazem, da 20 utakmica ne odigra nista ima na to pravo, desi se, a i kad bi se desilo trebali bi svi bit uz njega dati podrsku. Ali jok, **** mu mater nakon 90 minuta i zaboravi sve. I opet je to do naroda.
Pa vidi, ljudi kritikuju Messija sto ne bi Dzeku. Ali kritikuju, a ne ovo ovdje sto se desava. Ovo nije kritika. Ovo je miks primitivizma,prostakluka i frustracija. Svako ko zna gledati sport vidio je da nije dobar bio, ni on ni niko, ali onda isfrustrirani momci dodju ovdje i moram citati toliko odvratne stvari da se pocinjem stidit ovog divnog naroda,ponosnog i prkosnog. Ja nikog nisam vidio da je rekao "E bio je dobar ne serite" vec da nije uredu da se daju takvi komentari i iskazuje kolko smo jadni.viKK je napisao/la:samo da se izjasnim oko nečega - ne kritikuješ ga za ono što je uradio za svoje reprezentativne karijere , nego ga kritikuješ za JEDNU ODREĐENU UTAKMICU . ne znam ko mu je psovao mater i slično zbog jedne utakmice - ali to nikada neću podržavati i to je čista suludost .A_d_0 je napisao/la:Ma sve je to jasno al meni nas narod nije jasan. Kako ljudi mogu Dzeku kritikovati? Mislite da Dzeko nije mogao dobiti Cesko drzavljanstvo? Nije al u djavolu. Dosta je igrao tamo. Neka je dosao Hajrovic, nek ga narod prihvati takvi smo, mozes nas posrat 10x mi cemo te opet 11 put primit sebi u kucu. Takvi i sta. Al mi nije jasno STO SVI NA DZEKU? Sta je vama ljudi, najbolji strijelac svih vremena, igra srcem sigurno vam kazem, da 20 utakmica ne odigra nista ima na to pravo, desi se, a i kad bi se desilo trebali bi svi bit uz njega dati podrsku. Ali jok, **** mu mater nakon 90 minuta i zaboravi sve. I opet je to do naroda.
Ako ces ovako igrati,nemoj molim te vise dolaziti.
Ove 2 utakmice nas najgori igrac.
Ove 2 utakmice nas najgori igrac.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Da ne vuce on neku povredu? Izgledao mi je strasno umoran pred kraj, ma zapravo skoro citavu utakmicu. Imao je onaj dobar potez kad je se spetljao na kraju, inace dosta slab, ali barem je se dobro borio. Opet kazem, mislim da nije 100% fit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Covjek konstantno imo dvojicu igraca na sebi, odlicno odradjeno, igrali su bukvalno flastera na njemu Skrlel + jos jedan igrac, STALNO
u defanzivi odigro odlicno, trcno za loptom, napado stopere golmana, odlicnoo
u defanzivi odigro odlicno, trcno za loptom, napado stopere golmana, odlicnoo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
haj naredne dvije utakmice na klupu!!!"pa razmisljaj o tviteru,faceboku,i naravno o kurvici
A ti u Banovice. Primitivac. (ti na onakvu curu mozes samo da se samozadovoljavas)iphone je napisao/la:haj naredne dvije utakmice na klupu!!!"pa razmisljaj o tviteru,faceboku,i naravno o kurvici
P.S. Edina su najvise cuvali, zato su nasi drugi igraci imali vise prostora. Nije odigrao kako moze ali, desava se.
Katastrofalno.
Ibisevic po svemu doktor za njega u prethodne dvije utakmice.
Jos kad izleti 1 na 1 i nece da suta, pa ode u cosak negdje...
Edine ne igras za City yebo ga , trci , ori...
Sad kad bi se sastavljao sastav sa 1im napadacem, Dzeko ne bi zasluzio prvu postavu.
Ibisevic po svemu doktor za njega u prethodne dvije utakmice.
Jos kad izleti 1 na 1 i nece da suta, pa ode u cosak negdje...

Edine ne igras za City yebo ga , trci , ori...
Sad kad bi se sastavljao sastav sa 1im napadacem, Dzeko ne bi zasluzio prvu postavu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
od kako mu Amra zavi onu sarmu i napravi bamlju za Bajram covjek je neprepoznatljiv :S haman mu nes' podvalila 

-
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
cuj katastrofalno. pa na covjeku svih 90min flaster, skrtel i jos jedan igrac. nije bolje ni mogao
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- EdenHazard
- Kontakt:
Evo sta je Dzeko radio pred golom Slovacke

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ne pise mu se dobro kad se vrati u Manchester... Negredo izabran za igraca mjeseca, a Edin nije bio ni nominovan 

HZ87
Igro je lose, jer mu je zalaganje bilo 0. seta po terenu, dok se vedo ubija po desnoj strani i pomaze mujdzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.