NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
I mi kazemo da je sudjenje kod nas lose, pa ove kradje a 100 kamera sve snima, to je postalo normalno u svijetu, al u finalima ovakva srannja kad se desevaju, e onda ga zayebi.
Svake sezone me sudjenje razocara na kraju sezone, bas su glipi ovi ameri u pm.
Svake sezone me sudjenje razocara na kraju sezone, bas su glipi ovi ameri u pm.
CPOJ
Koje sudjenje na stranu kc-a sinoc za povracanje. Pregazit ce ih Eaglesi!
Pa to Ninersi isključivo mogu sebe kriviti, Devonta je poslije tog playa trčao da snapa loptu što brže kao da mu život ovisi o tome i kao da je ostalo pet sekundi do kraja utakmice, ako to ne govori da nije bio catch onda ne znam šta je trebalo osim da sam prizna sucu da nije uhvatio loptu. I Eaglesi bi bili otšećeni za Purdyev fumble da Reddick nije otišao Sirianniu i vrištao mu da baci challenge.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
naravno, shannahan je sam kriv kad je glup. nikada se ne smije zaboraviti šta je taj idiot uradio u SB svojim play callingom. i trebalo je da im zabiju TD kad su glupiWinters je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:29Pa to Ninersi isključivo mogu sebe kriviti, Devonta je poslije tog playa trčao da snapa loptu što brže kao da mu život ovisi o tome i kao da je ostalo pet sekundi do kraja utakmice, ako to ne govori da nije bio catch onda ne znam šta je trebalo osim da sam prizna sucu da nije uhvatio loptu. I Eaglesi bi bili otšećeni za Purdyev fumble da Reddick nije otišao Sirianniu i vrištao mu da baci challenge.
Čupavi motorista vjerovatno najveća prevara u NFL.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Suci su zato trebali te situacije pregledati i vratiti, i kednu i drugu, pa nije obicna tekma nego finale, znaju po 10 minuta gledati neku bezze situaciju a ovdje gdej je bitno hajd da zayebemo nekoga.Winters je napisao/la: ↑30 jan 2023, 16:29Pa to Ninersi isključivo mogu sebe kriviti, Devonta je poslije tog playa trčao da snapa loptu što brže kao da mu život ovisi o tome i kao da je ostalo pet sekundi do kraja utakmice, ako to ne govori da nije bio catch onda ne znam šta je trebalo osim da sam prizna sucu da nije uhvatio loptu. I Eaglesi bi bili otšećeni za Purdyev fumble da Reddick nije otišao Sirianniu i vrištao mu da baci challenge.
Ocekujem da nekoga suci nategnu i u sb.
CPOJ
Ali pazi ti ko je najglasniji u povicima protiv sudija i sudjenja kao za Kansas - okorjeli Pats fanovi... zivote, teska ironijo.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Malo nas je, al smo go.vna

Kad se jednom oprostis ne vracaj se.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ova sezona je bas na silu bila. Mozda bi jos imao zenu da je ostao pri odluci prosle sezone.
"bez obzira na to da sigurno postoji žena koja je predmet svjetske požude, sigurno postoji i muškarac koji negdje sjedi, pije pivu i trlja ruke da je se riješio" 
p.s. ali dobra žizela ko grom, nema priče
p.s. ali dobra žizela ko grom, nema priče
Philadelphia Eagles SB winner
(Nemojte da vam nisam rekao
)
PS. Ako AS u narednom periodu uzme i Euroligu, SK mogu komotno vlasnistvo prepisati na S. Ercega, jer ce samo on i imati sta da prenosi i komentarise
(Nemojte da vam nisam rekao
PS. Ako AS u narednom periodu uzme i Euroligu, SK mogu komotno vlasnistvo prepisati na S. Ercega, jer ce samo on i imati sta da prenosi i komentarise
Kakvi su ovo pacenici.
Tako je to kad imas ocekivanja velika, a mogucnosti male...reality check ocito je bio bolan.
Sta je ovo, Super Bowl veceras a niko nista ne pise.
Kakva su ocekivanja, za koga se navija, Eaglesi imaju par navijaca na ovoj temi, ima li navijaca Chiefsa ovdje?
Cini mi se da su nema povrijedjenih igraca ni u jednoj ekipi, mogao bi ovo biti bas efikasan Super Bowl.
Kakva su ocekivanja, za koga se navija, Eaglesi imaju par navijaca na ovoj temi, ima li navijaca Chiefsa ovdje?
Cini mi se da su nema povrijedjenih igraca ni u jednoj ekipi, mogao bi ovo biti bas efikasan Super Bowl.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Protiv eaglesa 
Mada kazu da su ipak oni favoriti.
Mada kazu da su ipak oni favoriti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
matanisunje
- Kontakt:
samo Rihanna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.