Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Samo napad i nema zime. Nazalost, na to cemo jos cekati...
Anelka i Lisandro nisu kalibar eurposkog Juventusa, samo zamazivanje ociju i nista vise. Dobro je dok smo ispred ostalih...
Inace me popusti razocarenje nakon neuspijeha vrlo brzo, medjutim, ovo sramno izdanje i lakrdija od sudije mi pokvarise vecer maksimalno...
Anelka i Lisandro nisu kalibar eurposkog Juventusa, samo zamazivanje ociju i nista vise. Dobro je dok smo ispred ostalih...
Inace me popusti razocarenje nakon neuspijeha vrlo brzo, medjutim, ovo sramno izdanje i lakrdija od sudije mi pokvarise vecer maksimalno...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 26 jan 2013, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- 10DelPiero
- Kontakt:
To je to a meni se cinilo da ja jedini ne vidim sta oni to mogu toliko promijeniti da bi Juve odjednom postao konkurent za osvajanje LP.Nedved11 je napisao/la:Samo napad i nema zime. Nazalost, na to cemo jos cekati...
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je se moralo prije riješiti... ne oslanjati se na to da će **** sudija svirati penal ili slično (koliko sam upratio trebao je svirati dva mirne duše)
De Ceglie nas je (opet) koštao bodova, a postali smo majstori u igri ''povedem pa sve prepustim protivniku''
I još jednom da susijama spomenem sve u ženskoj liniji od do pa i kanarinku
De Ceglie nas je (opet) koštao bodova, a postali smo majstori u igri ''povedem pa sve prepustim protivniku''
I još jednom da susijama spomenem sve u ženskoj liniji od do pa i kanarinku
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Linijski sudija i četvrti sudija su odmah nakon igranja rukom rekli Guidi da je to igranje rukom i penal. On je poslije utakmice izgleda rekao "nisam ih čuo".
Neki kažu da bi Conte mogao biti kažnjen 3 utakmice a Lichtsteiner i Mirko jednu.
PA JEL MOGUCE???
Neki kažu da bi Conte mogao biti kažnjen 3 utakmice a Lichtsteiner i Mirko jednu.
PA JEL MOGUCE???
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Mirko je svakako dobio karton zbog kojeg propušta naredni meč...
Ne znam šta da kažem, više sam razočaran zbog naše igre i indolentnosti nego zbog suđenja, koje jeste bilo loše. Nesreće ne dolazi sama, još nam trebaju i suspenzije... Stvarno crni period za Juventus.
Ne znam šta da kažem, više sam razočaran zbog naše igre i indolentnosti nego zbog suđenja, koje jeste bilo loše. Nesreće ne dolazi sama, još nam trebaju i suspenzije... Stvarno crni period za Juventus.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Andrej je napisao/la:Linijski sudija i četvrti sudija su odmah nakon igranja rukom rekli Guidi da je to igranje rukom i penal. On je poslije utakmice izgleda rekao "nisam ih čuo".
Ako je ovo tačno

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
"Guida mi ha detto che non se l'è sentita quando anche l'arbitro di porta gli ha detto che era rigore".
pa profesionalni sudija ovo da kaže, ovo mu opravdanje

pa profesionalni sudija ovo da kaže, ovo mu opravdanje

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
prevediL'Avvocato je napisao/la:"Guida mi ha detto che non se l'è sentita quando anche l'arbitro di porta gli ha detto che era rigore".
![]()
![]()
![]()
![]()
pa profesionalni sudija ovo da kaže, ovo mu opravdanje![]()
![]()
![]()
![]()

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Losa igra u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme puno bolja. Zasluzili smo 3 boda, ali Genoa dosla po bod i dobila bod. Jesmo osteceni, ali se nismo trebali dovesti do ove situacije da nas izvlaci penal u zadnjoj minuti. Frey opet odlican, Quagliarella bolji od Vucinica, Giovinco trebao ranije uci. Drago mi je sto Boriello nije slavio gol.
Conte mora ranije vrsiti izmjene. Za napadace necu vise da diplim, samo se nadam da ce Anelka postici koji gol. Vucinic mi vadi zivce sve vise, ali one ce biti dobar kad bude trebalo, najvise u LP. Barzagli opet sjajan, Caseres takodjer. Bonucci ima bolji pregled igre i duge lopte od pola veznjaka u Seriji A. Lichtsteiner mozda i najbolji igrac Juventusa veceras.
Kako god, kontinuitet se mora uhvatiti u ligi. Lazia porazit i pripremiti pojedince za LP. Celtic je Celtic, velik klub, koji namuci Barcu nedavno, a s ovakvom realizacijom bice nam tesko.
FORZA JUVE!
Conte mora ranije vrsiti izmjene. Za napadace necu vise da diplim, samo se nadam da ce Anelka postici koji gol. Vucinic mi vadi zivce sve vise, ali one ce biti dobar kad bude trebalo, najvise u LP. Barzagli opet sjajan, Caseres takodjer. Bonucci ima bolji pregled igre i duge lopte od pola veznjaka u Seriji A. Lichtsteiner mozda i najbolji igrac Juventusa veceras.
Kako god, kontinuitet se mora uhvatiti u ligi. Lazia porazit i pripremiti pojedince za LP. Celtic je Celtic, velik klub, koji namuci Barcu nedavno, a s ovakvom realizacijom bice nam tesko.
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Guida mi je rekao da nije čuo kad mu je sudija kod gola rekao da je penal.htcxone je napisao/la:prevediL'Avvocato je napisao/la:"Guida mi ha detto che non se l'è sentita quando anche l'arbitro di porta gli ha detto che era rigore".
![]()
![]()
![]()
![]()
pa profesionalni sudija ovo da kaže, ovo mu opravdanje![]()
![]()
![]()
![]()
I Chiellini utrčao da malo hebe Guidi

Poslije ovog večeras ovaj Guida bi trebao dobiti ispisnicu iz saveza, hej ostale sudije kažu penal, a on na svoju ruku ne dosudi isti, lakrdija

Poslije ovog večeras ovaj Guida bi trebao dobiti ispisnicu iz saveza, hej ostale sudije kažu penal, a on na svoju ruku ne dosudi isti, lakrdija
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nisam toliko pažljivo pratio utakmicu, ali iz dijelova koje sam gledao, stekao sam utisak da je Juve pao organizacijski. Ove središnje trojice ko da nema u fazi napada. Šta je prošlo, prošlo je po bokovima, ili dogim loptama od zadnje trojice. Dugo nisam vidio neorganizovanije ekipe od Genoe, a opet su ih slabo izbacivali.
Fali Pirlo, pravo. Opet kažem, nisam gledao čitavu tekmu, tako da možda griješim.
Fali Pirlo, pravo. Opet kažem, nisam gledao čitavu tekmu, tako da možda griješim.
hvala na objasnjenju legendo,uvijek si bio realan i posten u komentarima.Sarajevo1946 je napisao/la:Nemamo lijeve strane, uz neke povrede, te pad forme Marchisia, donekle i Vidala, slabu realizaciju, sve su to problemi za nas u ovom trenutku.
@Sanjine
To je nakon jendog kornera sa početka tekme, prebrzo je bilo, nije bilo prave opasnosti i to nije mogao biti penal definitivno. Pogledajte situaciju pa procijenite...
Morali smo to prije riješiti, sudija nije glavni razlog.

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
- Kontakt:
sto se tice sudjenja nema se tu sta reci,,, lakrdija od sudjenja u ovoj ligi je od prvog kola,, ne samo nama nego svima skoro,, nemaju pojma,, mislim da bi bolje sudile ove nase iz preimier lige,,katastrofaaaaaaaaaaa.
Mada ko sto ovdje vec neko rece,, (ja necu pricati o sudjenju),, ko je nama kriv pa ovakve utakmice nerijesimo prije nego cekamo zadnje minute i sta ce sudija ili nece svirati,,,.. prvo poluvrijeme je ja mislim najgore od pocetka sezone,,,katastrofaaaaaaaaaaaaa,
Napadaci..... ja mislim da od pocetka prvenstva ih nemamo,,, to ja govorim ne samo na ovom forumu nego i na drugim,,,realno,,,ovo je toliko smijesno da ne povjerujes,,, vucinic je pao bar 7-8 puta a da ga niko nije dofatio,,
Samo se mogu nadati da bar Anjelka je u bilo kakvoj formi,, inace,,, lose nam se pise,,,, ja mislim da pola nasih napadaca nema mjesta u ovom klubu,,,,
Mada ko sto ovdje vec neko rece,, (ja necu pricati o sudjenju),, ko je nama kriv pa ovakve utakmice nerijesimo prije nego cekamo zadnje minute i sta ce sudija ili nece svirati,,,.. prvo poluvrijeme je ja mislim najgore od pocetka sezone,,,katastrofaaaaaaaaaaaaa,
Napadaci..... ja mislim da od pocetka prvenstva ih nemamo,,, to ja govorim ne samo na ovom forumu nego i na drugim,,,realno,,,ovo je toliko smijesno da ne povjerujes,,, vucinic je pao bar 7-8 puta a da ga niko nije dofatio,,
Samo se mogu nadati da bar Anjelka je u bilo kakvoj formi,, inace,,, lose nam se pise,,,, ja mislim da pola nasih napadaca nema mjesta u ovom klubu,,,,
Pirlo je klasa i uvijek fali, ali ne fali on uopšte toliko koliko nazad jedan Chiellini i Asamoah lijevo.teferič je napisao/la:Nisam toliko pažljivo pratio utakmicu, ali iz dijelova koje sam gledao, stekao sam utisak da je Juve pao organizacijski. Ove središnje trojice ko da nema u fazi napada. Šta je prošlo, prošlo je po bokovima, ili dogim loptama od zadnje trojice. Dugo nisam vidio neorganizovanije ekipe od Genoe, a opet su ih slabo izbacivali.
Mi sa Pirlom i bez imamo 20 šuteva po meču, od kojih su 5-6 čiste gol šanse koje se ne pretvaraju u gol.
Ako dodaš i ovu lakrdiju od suđenja, imaš gubitak čistih mečeva.
Juventus je protiv Genoe, Sampe i Parme vodio, dominirao i izgubio 7 bodova, kup isto, strašno.
Od toga je primao golove koje Viktor Valdes prima, svaki šut=gol.
Sigurno da ima do igre dosta, ali bez ključnih ljudi + povrede + pad forme pojedinica + suđenja i naivni golovi i dobiješ to što dobiješ.
Da ne govorim da pri tome stavljaš amatera za beka koji dopušta 2-3 gola za 14 dana.
Sve ovo može biti izvlakuša, ali hajde, mi uvijek gledamo kako igramo pa sve ostalo dok bi se drugi samo ovoga hvatali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ljudi kako možete biti nezadovoljni igrom? Pa ubili smo ih po svim parametrima. Prvo poluvrijeme je bilo slabo, to stoji, ali smo i tu imali 2 zicera.
U drugom su se zavukli su mišiju rupu. Nisu vidjeli terena 45 minuta od 48 ukupno. I pređoše centar jednom, zabiše gol i to je to.
Ja nisam nezadovoljan igrmo, ni pod razno. Čak šta više, iznenadjuje me to kako igramo bez Pirla. Mislio sam da ćemo biti preloši.
Ovo je samo nesreća i posljedica loših igrača po lijevoj strani, jer realno i nemamo zamjenu za Asu i Chiella. Plus što nas je sudija dobro zakinuo večeras. Druga bi priča bila da je svirao jedan od 3 penala.
U drugom su se zavukli su mišiju rupu. Nisu vidjeli terena 45 minuta od 48 ukupno. I pređoše centar jednom, zabiše gol i to je to.
Ja nisam nezadovoljan igrmo, ni pod razno. Čak šta više, iznenadjuje me to kako igramo bez Pirla. Mislio sam da ćemo biti preloši.
Ovo je samo nesreća i posljedica loših igrača po lijevoj strani, jer realno i nemamo zamjenu za Asu i Chiella. Plus što nas je sudija dobro zakinuo večeras. Druga bi priča bila da je svirao jedan od 3 penala.
★★★
Koja je ovo lakrdija od sudenja strasno
a sto ga nisu igraci nalupali mamu bem..... retardiranu

sto se nervirate navijamo sutra (dns) za parmu i cao a za ovu ruku kompenzacija ce doci to ne sumnjajte ha ya kad nam bude najvise trebalo svirace se nepostojeci penal ii no sikiriki i bice možda i slađe ako to bude protiv nekog od rivala 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Predsjednik Genoe Enrico Preziosi je izjavio nakon burnih napada Juventusovih igrača i trenera Antonia Contea da su pokradeni od strane sudaca da je prošle sezone Milan izgubio Scudetto kada je poništen gol Muntarija i da Conte toga puta nije ništa rekao
Il club piu titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.