FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
judi bice info za docek uskoro nikakav toranj ovo ono ..puko ba lik vidis da ne zns kud udara..kud nije otisao pratiti svoj klub kud mu je klub bez sansi za PL I sad ovdje frustrscije ljeci....nego docek igracima ce biti a bicete obavjesteni od ljudi koji su povezani sa tim a ne da vam lupeta ovaj lik o nekakvom tornju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opusti se Dado, nemoj se nervirat 

-
- Kontakt:
http://fksloboda.ba/vijesti/1086-zbog-p ... i-u-zenici
Kakvi im samo uslove obezbjedjuje Azmir. Svaka ti cast Azmire !!!
Kakvi im samo uslove obezbjedjuje Azmir. Svaka ti cast Azmire !!!
kakav ba docek,nista to 1000 x nam se odbilo od glavu...docekamo ih i onda sljedece gostovanje i ne igraju opuste se kao dobili smo proslu sad mozemo i izgubit...nista to kad udjemo 31.5 slavit svi zajedno i to je to
Ova cura na slici je izdominirala

Ova cura na slici je izdominirala

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Mislim da od doceka nasih igraca danas nece biti nista, jer daj boze da igraci uopste dodju u TZ, jer svi putni pravci prema Tuzli su zatvoreni, kroz Zivinice se definitivno ne moze proci jer je Spreca izlila i na Ljubacama i u Dubravama
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Jel Bgt? Mi vam seljaci? Gotivimo vas ko rođenu braću, a mi smo za vas seljačići.. Aplauz.fukarezv je napisao/la:realno sa njima je zanimljivije nego sa ovim ortodoksnim seljacicimazla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake
Evo i video sa utakmice
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
ma pusti ba ovogNkBratstvoGracanica je napisao/la:Jel Bgt? Mi vam seljaci? Gotivimo vas ko rođenu braću, a mi smo za vas seljačići.. Aplauz.fukarezv je napisao/la:realno sa njima je zanimljivije nego sa ovim ortodoksnim seljacicimazla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake

veliki pozz
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Gledam na slici dole petlja na Šićkom poplavljena totalno, mogli bi momci i danas ostati u Ze.
Ili jedino da dođu do Husina pa autima do grada, i to u zavisnosti kakva je situacija na putu Ze-Tz.
Ni pobjedu nam ne daju proslavit
Ili jedino da dođu do Husina pa autima do grada, i to u zavisnosti kakva je situacija na putu Ze-Tz.
Ni pobjedu nam ne daju proslavit

momci treba da krenu iz zenice, idu preko banja luke
a kakav crni docek, ne treba slaviti nista prije vremena
bice vremena za slavlje...

a kakav crni docek, ne treba slaviti nista prije vremena

1919 <3
-
- Kontakt:
Hoće li odraditi trening u Zenici?panini je napisao/la:momci treba da krenu iz zenice, idu preko banja luke![]()
a kakav crni docek, ne treba slaviti nista prije vremenabice vremena za slavlje...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ne možeš na osnovu jednog mišljenja generalizirati i prišivati takav stav svima nama. Ja vas prvi uopšte ne smatram kao takve, niti sam vas smatrao. Ne volim kada se takav izraz (tačnije uvreda) upućuje bilo kome, zato ga i izbjegavam. Većina kada kaže "seljak" ne podrazumijeva nekog ko živi na selu, nego ko ima ružne manire i ko se ponaša kao kakav divljak. Ybg, seljak je postao univerzalna riječ za svakoga kod koga vam nešto smeta, a to tumačenje je totalno pogrešno.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Jel Bgt? Mi vam seljaci? Gotivimo vas ko rođenu braću, a mi smo za vas seljačići.. Aplauz.fukarezv je napisao/la:realno sa njima je zanimljivije nego sa ovim ortodoksnim seljacicimazla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake

Zato, nemoj se ljutiti, nego chill out i slobodno nastavi gotiviti Slobodu kao i Bratstvo.

nista trening, krecu za tz, kolo u subotu ce vjerovatno biti odgodjenointercontinental je napisao/la:Hoće li odraditi trening u Zenici?panini je napisao/la:momci treba da krenu iz zenice, idu preko banja luke![]()
a kakav crni docek, ne treba slaviti nista prije vremenabice vremena za slavlje...

1919 <3
Hoće li odraditi trening u Zenici?[/quoteintercontinental je napisao/la:panini je napisao/la:momci treba da krenu iz zenice, idu preko banja luke![]()
Hoce, vaterpolo

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Hajde ba ne zehebaji. I sam znas da to ne mislimo. Mozda poneko dijete.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Jel Bgt? Mi vam seljaci? Gotivimo vas ko rođenu braću, a mi smo za vas seljačići.. Aplauz.fukarezv je napisao/la:realno sa njima je zanimljivije nego sa ovim ortodoksnim seljacicimazla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel dosta više te priče o seljacima i gradjanima...svako ko voli Slobodu je nas brat i jaran....dosta vas je više
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Gracanica - gospoda ... najiskrenije , bez obzira sto ste nas na svakoj tekmi nadigrali, poderali , zagorcali zivot ... to je sve na sortskom planu i ja vam cestitam , ali za mene ste BILI i OSTALI prijatelji Slobode i TZ i velika gospoda iz male čaršije ... veliki pozdrav za GracanicuNkBratstvoGracanica je napisao/la:Jel Bgt? Mi vam seljaci? Gotivimo vas ko rođenu braću, a mi smo za vas seljačići.. Aplauz.fukarezv je napisao/la:realno sa njima je zanimljivije nego sa ovim ortodoksnim seljacicimazla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake
Stipu ovoga bolan. Niko vas ne smatra seljacima. Najbolji dokaz za to je naša tekma u Gračanici kad ste nas dobili i niko vam riječi nije rekao.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Jel Bgt? Mi vam seljaci? Gotivimo vas ko rođenu braću, a mi smo za vas seljačići.. Aplauz.fukarezv je napisao/la:realno sa njima je zanimljivije nego sa ovim ortodoksnim seljacicimazla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake
Uživaj i vidimo se na Tušnju aBd u subotu

A gdje će i tamopanini je napisao/la:momci treba da krenu iz zenice, idu preko banja luke![]()

"Za danas je najavljen dolazak crveno-crnih u Rudarsku 2, ali sudeći prema trenutnim informacijama teško je očekivati da će se uspjeti probiti preko preplavljenih magistralnih puteva Tuzla - Doboj, Tuzla - Sarajevo ili Tuzla - Orašje.
Zbog toga rukovodstvo Slobode ima i rezervni plan, ostanak u Zenici i obavljanje treninga u tom gradu. Ukoliko se vremenske prilike ne poprave moguće je i prolongiranje subotnjeg kola u kojem Sloboda dočekuje Iskru. "
Zbog toga rukovodstvo Slobode ima i rezervni plan, ostanak u Zenici i obavljanje treninga u tom gradu. Ukoliko se vremenske prilike ne poprave moguće je i prolongiranje subotnjeg kola u kojem Sloboda dočekuje Iskru. "
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.