FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 05 okt 2010, 21:18

UPS je napisao/la:ma naravno da jeste, vi uvijek znate bolje. Vidjelo se sa juga, kao i to da je skoro bio u dubokom ofsajdu :roll:
Barem 3 nepostojeca ofsajda su svirana protiv celika u prvom poluvremenu pa ti seri sta hoces. Jedan je cak 5x reziser ponavljao ali ne, vi znate bolje

jah onda golman cuva loptu i umjesto zutog indirektan udarac,ali i to je opravdano,onih par ofsajda isto tako kao sto rekoh poremecena percepcija...vidim ne spominjes faul na zebi to nisi vidio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 okt 2010, 21:18

Što je najsmiješnije pitarcina koja se krije pod nickom UPS se žali u vezi utakmice koja nema nikakve veze sa njegovim klubicem.
Standardna prica napacenih bolesnika, umjesto da se pozabavi sa svojim klubom on nešto sere o pravdi drugima.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 okt 2010, 21:19

LjoŽe PionŠam je napisao/la:
Avanes je napisao/la:U svoj ovoj prici oko sudija ostade neprimjecena jedna recenica, a ja zlobnik moradoh je iskopirati

Buddy rece kahmm sljedece "I da ko je bio onaj stari sa megafonom, trebao nas je on voditi"

Moj Buddy Buddy :mrgreen: :mrgreen:

Napolii ?

Čelav stariji lik ?
Ne znam, meni se cini da jest celav bio

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 okt 2010, 21:19

Mandrak je napisao/la:Što je najsmiješnije pitarcina koja se krije pod nickom UPS se žali u vezi utakmice koja nema nikakve veze sa njegovim klubicem.
Standardna prica napacenih bolesnika, umjesto da se pozabavi sa svojim klubom on nešto sere o pravdi drugima.
Jbg jarane ja ga razumijem, mi smo ipak najveći klub u BiH pa sve detaljno prati
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 okt 2010, 21:20

nick je napisao/la:
UPS je napisao/la:ma naravno da jeste, vi uvijek znate bolje. Vidjelo se sa juga, kao i to da je skoro bio u dubokom ofsajdu :roll:
Barem 3 nepostojeca ofsajda su svirana protiv celika u prvom poluvremenu pa ti seri sta hoces. Jedan je cak 5x reziser ponavljao ali ne, vi znate bolje

jah onda golman cuva loptu i umjesto zutog indirektan udarac,ali i to je opravdano,onih par ofsajda isto tako kao sto rekoh poremecena percepcija...vidim ne spominjes faul na zebi to nisi vidio
jah, ja i onda zeba rusi igraca celika sa ledja u kontri 4 na 3 i ne dobiva ni zuti karton, nista :lol: :lol:

al' istina boli :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 05 okt 2010, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 05 okt 2010, 21:20

Opet dusmanluk progovara.
Pa nedobija ni Real svaku tekmu na kvalitet i ljepotu, al osvoji bodove.
Da nije Visca zabio onaj eurogol ne bi nam ni pet sudija pomoglo.
Sudjenje domacinsko al za nase uslove izrazito realno , ko ide na gostovanja slozice se, ko ne hebe mi se.
Celik odigro muski , tvrdo al popusio na karaju, desava se.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 okt 2010, 21:21

kako ja ignor ove pitare.. :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 okt 2010, 21:23

UPS je napisao/la:
nick je napisao/la:

jah, ja i onda zeba rusi igraca celika sa ledja u kontri 4 na 3 i ne dobiva ni zuti karton, nista :lol: :lol:

al' istina boli :lol: :lol: :lol:
opet nista pametno od tebe,mislim svakim postom ispadas sve optereceniji i smjesniji ali hajde vidim i na zvjezdinoj temi da je vas zakino sudija,svi protiv vas,da ne zna covjek kakvi ste licemjeri sadeke bi vam udjelio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 05 okt 2010, 21:24

jeste UPS oko moje lijepo, naucila me izmedju ostalog da ne treba biti zavidan i opsjednut tudjim uspjehom, sto vidim ocito tebe tvoja nije.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 05 okt 2010, 21:24

Koreografija?Sta je pisalo :D
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 okt 2010, 21:25

LjoŽe PionŠam je napisao/la:
Avanes je napisao/la:U svoj ovoj prici oko sudija ostade neprimjecena jedna recenica, a ja zlobnik moradoh je iskopirati

Buddy rece kahmm sljedece "I da ko je bio onaj stari sa megafonom, trebao nas je on voditi"

Moj Buddy Buddy :mrgreen: :mrgreen:

Napolii ?

Čelav stariji lik ?
Napoli je gigant neka ga :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 okt 2010, 21:26

nama je sad bitno da u narednim dvije utakmice obe uzmemo protiv gradskih rivala...

ne smijemo dopustiti da nam borac pobjegne previse...

kad bi na kraju 15. kola imali "samo" 4-5 boda zaostatka za borcem bio bi zadovoljan...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 okt 2010, 21:27

arapinho1 je napisao/la:Koreografija?Sta je pisalo :D
HAJDE LAZARE :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 okt 2010, 21:28

zlaya_tm87 je napisao/la:jeste UPS oko moje lijepo, naucila me izmedju ostalog da ne treba biti zavidan i opsjednut tudjim uspjehom, sto vidim ocito tebe tvoja nije.
Pa u ovim mutnim radnjama ste jako uspjesni to vam se mora priznati. O drugim stvarima radije ne bih, neki drugi put...pa sad opet prognozirajte tekmu sa 10.000 gledalaca i petardu u mrezi gostiju :D

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 okt 2010, 21:29

Nek uvijek bude ovako,ja zadovoljan,bolje i 5000,nego 300 ko vi nazovi navijači

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 05 okt 2010, 21:30

ma ja samo pogledam tebelu i nasmijem se na ove ocajnicke provokacije pitara :mrgreen:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 05 okt 2010, 21:31

nookey je napisao/la:Nek uvijek bude ovako,ja zadovoljan,bolje i 5000,nego 300 ko vi nazovi navijači
:lol: :lol: :lol:

5.000 zajedno sa svim glasackim listicima u obliznjoj izbornoj jedinici, dobri ste

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 okt 2010, 21:32

lottdogg je napisao/la:ma ja samo pogledam tebelu i nasmijem se na ove ocajnicke provokacije pitara :mrgreen:
Fakat ih treba ignore i uživati u pobjedi,ne znam uopšte što trošim slova na levate,čujem još ih našutala murija u Gradačcu,pih ;)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 okt 2010, 21:33

UPS je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:jeste UPS oko moje lijepo, naucila me izmedju ostalog da ne treba biti zavidan i opsjednut tudjim uspjehom, sto vidim ocito tebe tvoja nije.
Pa u ovim mutnim radnjama ste jako uspjesni to vam se mora priznati. O drugim stvarima radije ne bih, neki drugi put...pa sad opet prognozirajte tekmu sa 10.000 gledalaca i petardu u mrezi gostiju :D
kako ti ne dosadi biti naporan? imas li djevojku imas li prijatelje da ih dosadjujes?! sine dragi, ohani malo... idi igraj se playstationa i tamo osvajaj titule sa sarajevom... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 05 okt 2010, 21:33

de ba Ups bgti idi se brini o svom "klubu", znamo mi da nas ti volis ...
1996

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []