Anelkin ljekarski je gotov. On sada trenira sa ostalim i pokusava se spremiti za Chievo - Juventus sljedece sedmice
Anelka ce nositi broj 18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Slijepac, vidis li ti sliku na mom avataru?? Ko to "MI", nemam veze sa Italijom ni njihovim fudbalom, govorim i gledam sa strane. Jesi zaludjenPogba je napisao/la:Jah, prežvakana priča koju i dalje pokušavate proturiti kao istinu, ali vam neće uspjeti.
Još ne mogu da vjerujem da pokušavate proturiti priču kako je Muntariev gol riješio prvenstvo, a u istom meču poništen čist gol Matria, ali još gora stvar je da se zaboravlja da je milan imao 9 penala od kojih su 6 u najmanju ruku bili pokloni i koji su rješavali utakmice.
Neću se vraćati više na to, ne pričajte o stvarima koje ne znate. Juventus je osvojio prvenstvo jer je bio najbolji, bez poraza. Stop.
Ova sezona je druga priča jer ovo je već 5-6 krupna greška sudija koja nam uzima bodove.
stomaklija je napisao/la:...
http://www.dodaj.rs/?2q%2FTs%2F4hZqy7Is%2Fimages.jpgPogba je napisao/la:stomaklija je napisao/la:...
Naravno da sam slijep, kao sudija sinoć, ništa ne vidim.
Na pdf-u Juventusa vam dječije priče neće prolaziti, naravno da znam ko si ti, ipak dolaziš sa najsmješnijeg pdf-a ovog foruma.
Kako ih otresa čovjek ?!L'Avvocato je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jooooj pitanja novinaraaaa koji lešinari hljebe ... provokatorska gov*a ... Conte gigant!!! :ave:
Daj prevedite ovo, ne govore svi talijanski.L'Avvocato je napisao/la:Mister je nešto posebno, klasa kakva se rijetko viđa!
Spustio im je na par pitanja like a boss, bez pardona. Kakav gospodin, pure class![]()
A šta kaže ''pa komplimenti Balardiniju na bontonu''![]()
![]()
Frajeru, da ti objasnim neke stvari. (A izgleda da ću ovo i u potpis morati staviti, ponovio sam više puta dosad, al' kad neko ne sluša šta ćeš.)stomaklija je napisao/la:http://www.dodaj.rs/?2q%2FTs%2F4hZqy7Is%2Fimages.jpgPogba je napisao/la:stomaklija je napisao/la:...
Naravno da sam slijep, kao sudija sinoć, ništa ne vidim.
Na pdf-u Juventusa vam dječije priče neće prolaziti, naravno da znam ko si ti, ipak dolaziš sa najsmješnijeg pdf-a ovog foruma.
Sta reci, ti pricas o sljepoci??:)))))))))
Da mi nije mrsko preveo bih ti rado jer je prejako.IlCapitano je napisao/la:Daj prevedite ovo, ne govore svi talijanski.L'Avvocato je napisao/la:Mister je nešto posebno, klasa kakva se rijetko viđa!
Spustio im je na par pitanja like a boss, bez pardona. Kakav gospodin, pure class![]()
A šta kaže ''pa komplimenti Balardiniju na bontonu''![]()
![]()
Ma zato sam i napisao kako se kod nas moze prevesti, u najgorem slucaju ... ako bi se gledalo na to jel' ga uvrijedio.adointer je napisao/la:vergogna je sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.