Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlPrincipino » 27 jan 2013, 11:49

slika

8-)

Anelkin ljekarski je gotov. On sada trenira sa ostalim i pokusava se spremiti za Chievo - Juventus sljedece sedmice

Anelka ce nositi broj 18
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 jan 2013, 11:53

Pogba je napisao/la:Jah, prežvakana priča koju i dalje pokušavate proturiti kao istinu, ali vam neće uspjeti.

Još ne mogu da vjerujem da pokušavate proturiti priču kako je Muntariev gol riješio prvenstvo, a u istom meču poništen čist gol Matria, ali još gora stvar je da se zaboravlja da je milan imao 9 penala od kojih su 6 u najmanju ruku bili pokloni i koji su rješavali utakmice.
Neću se vraćati više na to, ne pričajte o stvarima koje ne znate. Juventus je osvojio prvenstvo jer je bio najbolji, bez poraza. Stop.

Ova sezona je druga priča jer ovo je već 5-6 krupna greška sudija koja nam uzima bodove.
Slijepac, vidis li ti sliku na mom avataru?? Ko to "MI", nemam veze sa Italijom ni njihovim fudbalom, govorim i gledam sa strane. Jesi zaludjen :shock: Imam istog takvog prijatelja kojeg mezim evo cijelo jutro i sto je zanimljivo i on je slijep :D Jbt, lopta udje pola metra u gol i kaze nije gol :geek: Jos cetvrti sudija stoji u ravni sa Bufonom i ne svira gol?? Onda se on zali na sudije?!? Sinoc vam je trebao NAPADAČ, a ne sudija....

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 jan 2013, 11:55

Pa niko ne osporava taj gol ali smijesno je reci da je on odlucio prvenstvo :roll:
Alessandro Del Piero !

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2013, 11:59

stomaklija je napisao/la:...
:arrow:

Naravno da sam slijep, kao sudija sinoć, ništa ne vidim.

Na pdf-u Juventusa vam dječije priče neće prolaziti, naravno da znam ko si ti, ipak dolaziš sa najsmješnijeg pdf-a ovog foruma.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 jan 2013, 12:11

Ocjene za sinocnji remi ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2013, 12:15

[youtube][/youtube]

Jooooj pitanja novinaraaaa koji lešinari hljebe ... provokatorska gov*a ... Conte gigant!!! :ave:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2013, 12:15

Nezz il bi se smijo il plako

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 27 jan 2013, 12:22

Pogba je napisao/la:

Na pdf-u Juventusa vam dječije priče neće prolaziti, naravno da znam ko si ti, ipak dolaziš sa najsmješnijeg pdf-a ovog foruma.
http://www.dodaj.rs/?2q%2FTs%2F4hZqy7Is%2Fimages.jpg

Sta reci, ti pricas o sljepoci??:)))))))))

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2013, 12:26

L'Avvocato je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jooooj pitanja novinaraaaa koji lešinari hljebe ... provokatorska gov*a ... Conte gigant!!! :ave:
Kako ih otresa čovjek ?! :o :lol:

Ali koji kralj, dati mu ugovor na 20 godina, endem. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2013, 12:29

Mister je nešto posebno, klasa kakva se rijetko viđa!

Spustio im je na par pitanja like a boss, bez pardona. Kakav gospodin, pure class 8-)

A šta kaže ''pa komplimenti Balardiniju na bontonu'' :lol: :lol: :lol:
★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 jan 2013, 12:43

L'Avvocato je napisao/la:Mister je nešto posebno, klasa kakva se rijetko viđa!

Spustio im je na par pitanja like a boss, bez pardona. Kakav gospodin, pure class 8-)

Daj prevedite ovo, ne govore svi talijanski. :D
stomaklija je napisao/la:
Pogba je napisao/la:

http://www.dodaj.rs/?2q%2FTs%2F4hZqy7Is%2Fimages.jpg

Sta reci, ti pricas o sljepoci??:)))))))))
Frajeru, da ti objasnim neke stvari. (A izgleda da ću ovo i u potpis morati staviti, ponovio sam više puta dosad, al' kad neko ne sluša šta ćeš.)

1. Gol Muntarija je čist k'o suza, to niko ne može poreći.
2. Čist gol Matrija poništen na istoj utakmici, dakle opet bi bio remi.
3. Milan i nakon te utakmice imao 7 bodova prednosti i prokockali su to.

Da se ne osvrćem na to koliko su ih sudije pogurale kod par penala, a koliko su što se toga tiče Juventus oštetili. Milan se oslanjao na 2-3 igrača čitavu sezonu i kad su oni pali, pao je i Milan. Juventus je zasluženo uzeo Scudetto, bez poraza, nikakav Muntarijev gol nije odlučio prvenstvo. Zato te molim da se više ne blamiraš i **** u skokovima. Pa-pa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jan 2013, 12:44

Conte:"Dopo Catania abbiamo ricevuto mazzate su mazzate..."

a odmah sledeca utakmica bila sa Interom :D
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 jan 2013, 12:52

Nevjerovatno da juce sudija nije makar jedan penal dosudio za Juve, Kad je penal on se svira i u 1 i u 92 minuti!
Sudija napusi se kurca svim Juventinima!!

De Ceglie ne smije vise igrati svaki njegov gol, nije igrac za Juve, nesto tu treba uraditi dok Asa ne dodje sa Africkog kupa!

I jos jedna stvar napadaci su nam u ocajnoj formi svi do jednog nazalost, dobro je sto se doveo Anelka. vidjecemo hoce li se sta poboljsati!

Uvijek se u januaru patimo!

Idemo dalje! Forza Juve
1946

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 27 jan 2013, 13:07

Joj Manola 8-)

Ubi. I drago mi zbog Beltramea sto je dobio priliku. zakovo bih ja sve ostale za klupu nek igraju ova nasa mladjarija. Dosta mi je vise Mirka i njegovog arogantnog ponasanja. Moze da ide slobodno iz kluba. I on i Fabio a i Matri. Nicklasa necu ni nabrajati. Giovinco moze biti zamjena nekom boljem igracu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jan 2013, 13:18

mi smo ko damu, kratko i jasno.. sad malo papagaji: formacija 3-5-2 je stroj i sila kao element iznenadjenja ali kada nasuprot sebe imas trenera koji se malo razumije u taktiku, ne naguzi se prije neg sto je mec i poceo, zna da ces igrat 3-5-2, prokuzi je i sasvim je lako zatvoriti,.. a tu taktiku kad zatvoris odmah se vidi na cemu si, ima li ili nema hljeba tu, kad zakuje to i bi...

vezni red je nacet, od momka od 19 god se ne moze ocekivati da u kontinuitetu igra kao protiv Lacija i Udinezea( iako je i sinoc bio medju boljim), Vidal se borio k'o lav ali u napadu tanku(dugo nije gola dao), Markizio prespavao tekmu..bez bilo kojeg od te trojice na pravom nivou jos sa hendikepiranom lijevom stranom od nas nema nista u formaciji 3-5-2...napadaci i sudije vec prezvakana prica. ne zna se sta je veca bruka. Mada sinoc ne znam ko da je bio u napadu u onoj formaciji ne bi nista uradio, podrska je bila preslaba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2013, 13:31

IlCapitano je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Mister je nešto posebno, klasa kakva se rijetko viđa!

Daj prevedite ovo, ne govore svi talijanski. :D
Da mi nije mrsko preveo bih ti rado jer je prejako. :)

Al' evo ti nešto ukratko, prvo pitanje bilo vezano za penal .. odmah, naravno. I Conte razjasnio da nije bio iznerviran zbog nedosudjenog penala, kaue da se sudijske greske desavaju, da je grijesiti ljudski i nabrojao sve situacije (Vucinicevu ruku, povlacenja Pogbe i Vucinica i na kraju ruku Granquista.) ... znaci nije krivio sudiju za to, samo je rekao da se moze desiti da se to ne vidi, ali ne prihvata to da mu je sudija nakon utakmice rekao da nije imao srca svirati penal u 93-oj. I to nakon što su mu oba pomoćna rekla da je Granquist igrao rukom.

Nakon toga neki debil od novinara govori, kako možda i nije bio penal .. Conte tad popizdio, i počeo govoriti kako i šta bi bilo da je situacija bila suprotna. Medijska hajka bi bila nezamisliva.

Zatim taj isti novinar govori kako smo sami krivi i kako loše igramo ... Conte mu reče da nisu gledali istu utakmicu očito, jer smo bili bolji duplo ... na kraju krajeva ljudi imali samo 2 šuta u okvir gola. A novinar kenja kako smo loši.

E onda slijedi salva debilnih pitanja ... jedan pita zar ne misli da se u sudjenju nesto promijenilo nakon Catanie (kao u nasu korist), Conte samo rekao slijedeće pitanje. Drugi spominje Balardinija kako je rekao da Juve daje ružan primjer ovom reakcijom na sudjenje, a Conte mu odgovara kakos am već gore napisao (da se ne ponavljam).

Treci pita očekuje li suspenzije igračima i njemu nakon pretjeranih reakcija na kraju utakmice ... Conte kaže pa šta sam trebao uraditi? Samo sam mu prišao i pitao ga kako je moguće da ono nije svirao, zašto nije slušao pomoćnog i da je rekao ''vergogna'' više puta nakon toga, ne njemu u lice ... što se prevodi kao dođavola/dovraga tako nekako i još par stvari al fakat mi mrsko sve prevesti.
★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 jan 2013, 13:32

To ti je to i kad imas na klupi gomilu polovnjaka pa ne mozes nikoga ni ubacit da okrene mec ali to tako sad gledamo, za jedno 2 godine ce od prvog tima pa do klupe sve biti vrhunski igraci :P
Alessandro Del Piero !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jan 2013, 13:46

vergogna je sramota
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2013, 13:53

adointer je napisao/la:vergogna je sramota
Ma zato sam i napisao kako se kod nas moze prevesti, u najgorem slucaju ... ako bi se gledalo na to jel' ga uvrijedio.

Inače, jel mi i dalje imamo 50% ugovora ovog Pasquata?
★★★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jan 2013, 14:01

evo uploadovao sam vam video,ako mi ga Premium ne skine :mrgreen:

[youtube][/youtube]

http://www.dailymotion.com/video/xx2cyy ... QUprmc2uUM
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 27 jan 2013, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.