RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
blackmundir
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
cak i meppas mall.
Brate da ti ostavim broj pa me probudi treća sam smjena da ne bih presporodjenisa je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:u srijedu im prirediti docek kakav nismo nikome dosad...svi ,svi na stadion i povesti po jos dvojcu...ja cu sa dva auta raje...idemo im oderati guzove i proci dalje
vi ste nasa prva ljubav rodjeni ale ale
Cernica je napisao/la:SRIJEDA 18.03. 15h
RSD VELEŽ MOSTAR VS
SVI STE POZVANI
NE MOŽE BITI JAČA NJIHOVA MRŽNJA PREMA VELEŽU OD NAŠE LJUBAVI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Pa da pohvalimo upravu ?AlemC85 je napisao/la:raja uđite na zvaničnu stranicu kluba i možete vidjeti da imamo novih sponzora, čak nam je i bh telecom ponovo jedan od sponzora.
#musvdg
@emil02in mozemo te i pokupiti usput,nije problem....ozbiljno
Malaprije mi se javi momak,kaze i njegova ekipa bi mogla skupa sa nama,trece auto ovih mojih
Samo da prodjemo,sekunda nam treba za totalno ludilo
Malaprije mi se javi momak,kaze i njegova ekipa bi mogla skupa sa nama,trece auto ovih mojih
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
majorizacija....blackmundir je napisao/la:cak i meppas mall.
pa što nisi postavio pletene bijele čarape od vune?Cernica je napisao/la:SRIJEDA 18.03. 15h
RSD VELEŽ MOSTAR VS
SVI STE POZVANI
Trazio sam bio na google-u bijele čarape na crne cipele i non stop mi izbacuje erorAlemC85 je napisao/la:pa što nisi postavio pletene bijele čarape od vune?Cernica je napisao/la:SRIJEDA 18.03. 15h
RSD VELEŽ MOSTAR VS
SVI STE POZVANI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
From father to son
Cernica je napisao/la:Trazio sam bio na google-u bijele čarape na crne cipele i non stop mi izbacuje erorAlemC85 je napisao/la:pa što nisi postavio pletene bijele čarape od vune?Cernica je napisao/la:SRIJEDA 18.03. 15h
RSD VELEŽ MOSTAR VS
SVI STE POZVANI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
blackmundir
- Kontakt:
bit ce jos raja pozitivnih stvari i vijesti..samo polako.... 
Javim ti se na facebook jer ne bih ometao abd proslavu zbog mog povratka kući kako zbog posla tako i zbog drugih razloga,u glavnom dolazim samo da se na vrijeme probudim!rodjenisa je napisao/la:@emil02in mozemo te i pokupiti usput,nije problem....ozbiljno
Malaprije mi se javi momak,kaze i njegova ekipa bi mogla skupa sa nama,trece auto ovih mojih![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
bolan @Cernica kud si naašo ove sportske čarape? daj nešta autentično. 
Uz 4-5 milja na stadionu, ne vidim razlog da ne prođemo. U prvoj utakmici smo loše otvorili, generalno gledano, borili smo se ko lavovi, ali igra i nije bila nešto zadovoljavajuća, iskreno. Pogođeni neredima i svim tim, uspjeli sm oda izvučemo odličan rezultat.rodjenisa je napisao/la:@emil02in mozemo te i pokupiti usput,nije problem....ozbiljno
Malaprije mi se javi momak,kaze i njegova ekipa bi mogla skupa sa nama,trece auto ovih mojih![]()
Moja prognoza : 1:0 - Janković
Igracima treba pustiti par puta snimku zadnje utakmice da se podsjete s kojim zarom i elanom kone igraju protiv nas,oni bi dali sve da nas izbace,mi smo im jednostavno pencilin,kao u Pamploni kad puste bikove na crveno
Nevjerovatan naboj i motiv dobiju nase kone kad im navijaci
pocnu pjevati pjesme PROTIV VELEZA
nemaju djeca svoju pjesmu osim kamen,krs i maslina
al najjaci im je ona Rodjeni su... tako su meni lajali u osnovnoj ,ono kad calausku spucas kakvom krelcu 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
blackmundir
- Kontakt:
ultras crne majice i carape bjele................
nisu bitni uopšte, bitan je naš Starac koji će nas abd sve nadživjeti jednog dana.blackmundir je napisao/la:ultras crne majice i carape bjele................
a što se tiče stadiona BB nek se uruši ionako ne liči ni na šta, čista ruševina...
-
blackmundir
- Kontakt:
najvece seljacine iz drzave cjele...AlemC85 je napisao/la:nisu bitni uopšte, bitan je naš Starac koji će nas abd sve nadživjeti jednog dana.blackmundir je napisao/la:ultras crne majice i carape bjele................
a što se tiče stadiona BB nek se uruši ionako ne liči ni na šta, čista ruševina...
nek ih đavo nosi, dosta ih je za sva vremena.blackmundir je napisao/la:najvece seljacine iz drzave cjele...AlemC85 je napisao/la:nisu bitni uopšte, bitan je naš Starac koji će nas abd sve nadživjeti jednog dana.blackmundir je napisao/la:ultras crne majice i carape bjele................
a što se tiče stadiona BB nek se uruši ionako ne liči ni na šta, čista ruševina...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fkvelez.baPress pred revanš Kup-a BiH
Uoči revanš meča četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine sutra (utorak) će se u prostorijama kluba održati press konferencija. Medijima će se obratiti Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba i igrači Veleža. Press konferencija je u 12.00 sati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trebamo se naostriti i punih muda krenuti na njih kao sto su to oni nama uradili na dva prethodna gostovanja. Ja da igram u prvoj postavi nebi se seksao sedmicu dana pred utakmicu, punih jaja bih docekao match, bilo bi svega, cijeloj bi im zadnjoj liniji zabio prstenjak u guz, grizao bih, a na kraju bih im ga suknuo pod devedeset pod bijelu carapicu u skoku ko' Princ sa Neretve iz najboljih dana.
Molba za igrace je da ginu do posljednjeg atoma snage i kad vise nebudu mogli nek ih iznesu sa terena, imamo pravo na tri zamjene.
Treba igrati muski, hrabro, oni nisu nista posebno i moze se izvuci pozitivan rezultat za prolazak u sljedece kolo.
Volim vas sve majke mi moje!
P.S. Samo da se na*ebem majke ovima iz Obarske, kupi vam covjek cijelo janje, da nebude ostrih startova, a vi ubiste Dinu, i odigraste ostro, PU mamu vam, nek mi je zena 100 puta od Obarske, *ebacu vam ja mamu kad tad.
Mostar u Srcu, Velez do groba!
Molba za igrace je da ginu do posljednjeg atoma snage i kad vise nebudu mogli nek ih iznesu sa terena, imamo pravo na tri zamjene.
Treba igrati muski, hrabro, oni nisu nista posebno i moze se izvuci pozitivan rezultat za prolazak u sljedece kolo.
Volim vas sve majke mi moje!
P.S. Samo da se na*ebem majke ovima iz Obarske, kupi vam covjek cijelo janje, da nebude ostrih startova, a vi ubiste Dinu, i odigraste ostro, PU mamu vam, nek mi je zena 100 puta od Obarske, *ebacu vam ja mamu kad tad.
Mostar u Srcu, Velez do groba!
mala sara je napisao/la:
možda ne bude 900 ljudi ko neke godine
From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.