FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a kad mi uzmu govoriti kako celik pobjedimo na guzove i sudije, sjetim se da ih je sarajevo pobjedilo u 96 minutu. 
- nookey
- Kontakt:
Ma ignore,neću da razmišljam o njima,bezze mi neštonime_tm87 je napisao/la:a kad mi uzmu govoriti kako celik pobjedimo na guzove i sudije, sjetim se da ih je sarajevo pobjedilo u 96 minutu.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- KB-TM87
- Kontakt:
Kad je snimak na Vogošći ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ma boli nas ona stvar crknite od ljubomore dusman ....

eee ljudi sutra kadeti igraju sa malenima u 10 na gr 
UPS klocu idi bolan prati svoj klub izginuli navijaci sarajeva a ti piskaras o Zelji e da bog sacuva!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem kako pojedinci mogu da kenjaju.. Igrali smo vrlo lose, na momente samo dobro, dok je Celik bio opasan poprilicno cesto i sreca da imamo najboljeg golmana u ovoj nasoj ligi, i dobre stopere. Bekovi su bili katastrofa i cudi me da jedan od njih nije zamijenjen. Visca kad je usao igra se preporodila.
Sudjenje je bilo vrlo fer i korektno, osim na momente, ali svi ljudi grijese, i to nije nikakav znak da je Zeljo platio sudiji. Sto se tice navijaca, ja ne znam kako vi to brojite?? Zapad pun, sjever popunjen skoro 100% ono gdje pise
FK ZELJO, a na jugu se jasno vidi ( prema zadnjoj slici sa izvjestaja Sportsport.ba stranice) da je popunjen 2/3 i to zbog kise. Znaci bilo je cca. 5000.. Ali eto, nek' je bilo 3000 kako vi kazete..
Drago mi je sto nije zapaljen trans robijasa jer bi to donijelo samo belaje u buducnosti. Zao mi je samo sto smo zapalili svoj trans..

Ja iskreno nisam ni vidio Amara da je kod klupe, a ono je bio "ascare" penal nad Zebom kad ga je golman "pokosio"..
Znao sam da ce biti "gutava" tekma, i drago mi je sto smo uzeli puni plijen jer da nismo ne bi ni dobili iducu tekmu protiv Slavije i onu protiv Sarajeva, ovako imam cemu da se nadam.. Drugi smo, ispred Sarajeva (a nadam se da cemo i ostati do kraja jer onda izgubi joju u koju sam se kladio sa tetkom
), malo iza Borca kojeg cemo do kraja sezone i prestici aBd
FORZA ZELJO
Sudjenje je bilo vrlo fer i korektno, osim na momente, ali svi ljudi grijese, i to nije nikakav znak da je Zeljo platio sudiji. Sto se tice navijaca, ja ne znam kako vi to brojite?? Zapad pun, sjever popunjen skoro 100% ono gdje pise
FK ZELJO, a na jugu se jasno vidi ( prema zadnjoj slici sa izvjestaja Sportsport.ba stranice) da je popunjen 2/3 i to zbog kise. Znaci bilo je cca. 5000.. Ali eto, nek' je bilo 3000 kako vi kazete..
Drago mi je sto nije zapaljen trans robijasa jer bi to donijelo samo belaje u buducnosti. Zao mi je samo sto smo zapalili svoj trans..
Ja iskreno nisam ni vidio Amara da je kod klupe, a ono je bio "ascare" penal nad Zebom kad ga je golman "pokosio"..
Znao sam da ce biti "gutava" tekma, i drago mi je sto smo uzeli puni plijen jer da nismo ne bi ni dobili iducu tekmu protiv Slavije i onu protiv Sarajeva, ovako imam cemu da se nadam.. Drugi smo, ispred Sarajeva (a nadam se da cemo i ostati do kraja jer onda izgubi joju u koju sam se kladio sa tetkom
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Cuj zapalili svoj trans...To bila neka navlakusa da je Robijin haha...?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako pojedinci mogu da kenjaju.. Igrali smo vrlo lose, na momente samo dobro, dok je Celik bio opasan poprilicno cesto i sreca da imamo najboljeg golmana u ovoj nasoj ligi, i dobre stopere. Bekovi su bili katastrofa i cudi me da jedan od njih nije zamijenjen. Visca kad je usao igra se preporodila.
FK ZELJO, a na jugu se jasno vidi ( prema zadnjoj slici sa izvjestaja Sportsport.ba stranice) da je popunjen 2/3 i to zbog kise. Znaci bilo je cca. 5000.. Ali eto, nek' je bilo 3000 kako vi kazete..![]()
Drago mi je sto nije zapaljen trans robijasa jer bi to donijelo samo belaje u buducnosti. Zao mi je samo sto smo zapalili svoj trans..![]()
Znao sam da ce biti "gutava" tekma, i drago mi je sto smo uzeli puni plijen jer da nismo ne bi ni dobili iducu tekmu protiv Slavije i onu protiv Sarajeva, ovako imam cemu da se nadam.. Drugi smo, ispred Sarajeva (a nadam se da cemo i ostati do kraja jer onda izgubi joju u koju sam se kladio sa tetkom![]()
), malo iza Borca kojeg cemo do kraja sezone i prestici aBd
![]()
FORZA ZELJO
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zeznuli se, bacali baklje i pala na trans koji je od najlona, ali niko se nije ni trudio da ga ugasi, pa valjda nije ni bitan.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To je bilo obicna parola , il slicno tome.. 
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- nookey
- Kontakt:
Ma ovaj natpis,jednom iskorišten više nije upotrebljivBaja_Zvjerka je napisao/la:Zeznuli se, bacali baklje i pala na trans koji je od najlona, ali niko se nije ni trudio da ga ugasi, pa valjda nije ni bitan..
ali dobar dim je bio cijelo drugo poluvrijeme
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
parola za rodjendan SG--u koja je stajala iznad transeva i svakako je bila namjera da se skine parola da ostanu transevi nakon izvjesnog vremenaMedixon je napisao/la:To je bilo obicna parola , il slicno tome..
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
vjeran1987
- Kontakt:
dobro je izvukli smo se nekako,kop me iznenadio brojnoscu,dobro je idemo dalje,u lukavicu po tri boda koja bi nas ostavila u velikoj borbi sa borcem jer imaju jos jednu kuci,a kerla uz viscu najbolji,visca nam je pola ekipe,najlosiji pojedinci ubjedljivo stanic,culum...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:Ja ne znam sta ste se vi toliko prepali tog celika...po meni je ovo jedan od sigurnijih keceva danas, a vi se uskukali ko...
Sta si na kraju rekao, da je Celik los i da je kec siguran ili da je Celik dobar ..Gigant je napisao/la:Kada sam ja rekao da je celik dobra ekipa, a to se pokazuje danas, sto komentator ne smije ni priznatiali puno su bolji od domacina...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- samir_tm87
- Kontakt:
hahahaha stole brv to sam ja maloprije posao postat al mi bilo mrsko xD
"Prije današnje utakmice desila se saobračajna nesreća kod Žepča u kojoj je nažalost život izgubio još jedan od nas a više ih je teško povrijeđeno i u Kantonalnoj bolnici u Zenici bore se za njih.
Obavještavamo sve koji su u mogućnosti da daju krv da je potrebna AB+ krvna grupa za momka koji je na intenzivnoj i u najtežem stanju. Svi koji imaju tu krvnu grupu i mogu sutra ujutro ići u Zenicu neka se jave na pm nicku Ofanziva da se dogovore oko odlaska. Ukoliko sami imate mogućnost odlaska javite se u Kantonalnu bolnicu u Zenicu na odjel transfuziologije.
Ovim putem naša ekipa izražava najdublje saučešće porodici poginulog. Rahmet mu duši."
Ovo je sa teme FKS, zajebite sad utakmicu i budimo komsije barem na 1 dan, ako neko ima ovu krvnu grupu dajte ljudi da budemo ljudi.
Obavještavamo sve koji su u mogućnosti da daju krv da je potrebna AB+ krvna grupa za momka koji je na intenzivnoj i u najtežem stanju. Svi koji imaju tu krvnu grupu i mogu sutra ujutro ići u Zenicu neka se jave na pm nicku Ofanziva da se dogovore oko odlaska. Ukoliko sami imate mogućnost odlaska javite se u Kantonalnu bolnicu u Zenicu na odjel transfuziologije.
Ovim putem naša ekipa izražava najdublje saučešće porodici poginulog. Rahmet mu duši."
Ovo je sa teme FKS, zajebite sad utakmicu i budimo komsije barem na 1 dan, ako neko ima ovu krvnu grupu dajte ljudi da budemo ljudi.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako bi neko isao oko 1h nek mi javi ici cu i ja, ta sam grupa.. Pozz
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pomagajte ako mozete !
pa napisi sta je !!!Samo F.K.S !! je napisao/la:Pomagajte ako mozete !
Pozivamo navijace Sarajeva kao i sve one koji hoce da pomognu u ovoj teskoj situaciji, da sutra ujutro posjete transfuziologiju kantonalne bolnice u Zenici. Potrebna je krv za nastradale u teskoj saobracajnoj nesreci koja se dogodila danas. Situacija je jako ozbiljna.Transfuziologija se otvara u 07:30. Ukoliko neko zeli da pomogne a nema prevoz, neka se javi na slijedeci broj telefona SAD ili UJUTRO:062 214 518
kolko sam cuo potrebna AB+ KRVNA GRUPA
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 05 okt 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, bvsic, Cwirek, Google Adsense [Bot] i 21 gost.