Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
I ja sam bio siguran da sam ga vidio. Negdje oko 3-4 minute pred kraj druge četvrtine. Nije bio Bogdanović 100% jer je imao onaj steznik na ruci.Chinaglia je napisao/la:vidio sam bijelca da se sprema ući u igru, čini mi se da je bio Tele
heski je napisao/la:I ja sam bio siguran da sam ga vidio. Negdje oko 3-4 minute pred kraj druge četvrtine. Nije bio Bogdanović 100% jer je imao onaj steznik na ruci.Chinaglia je napisao/la:vidio sam bijelca da se sprema ući u igru, čini mi se da je bio Tele
nije imao, nego je Bojan skinuo trenerku a iznutra je crna a ostao mu je rukav zadnji, odgledao sam jutros snimak
Hahaha e zato ne treba nikad bit 100% siguranmirzatele je napisao/la:
i ja sam zbog toga pomislio
nije imao, nego je Bojan skinuo trenerku a iznutra je crna a ostao mu je rukav zadnji, odgledao sam jutros snimak
Očekujemo te sutra sa nalazom i dijagnozommirzatele je napisao/la:Cekam ujutro snimak na nbareplay ako ne bude...
Ali Babuke i kofera nema dalje ko astrounat mi je pravi
Nista, sutra javljam koja je dioptrija i slikam doktorovo odobrenje da mogu gledati utakmicu

evo ti bolja slika

PS. otvorite u prozoru ovako je Antić izvisio

PS. otvorite u prozoru ovako je Antić izvisio
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 29 apr 2015, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
ko je ćelo, neko poznat', ili?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ozbiljno
Neven S.
Neven S.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
čuo sam za njega, znam da je trener, al' et', nisam znao kako izgleda 
baš i ne pratim košarku (evropsku i NBA, doduše NBA malo intenzivnije pratim otkako je Tele tamo)
baš i ne pratim košarku (evropsku i NBA, doduše NBA malo intenzivnije pratim otkako je Tele tamo)
Mirza bi veceras mogao dobiti priliku, Hollins je zadnje dvije utakmice samo 8 igraca koristio u rotaciji i mislim da ce trebati i malo svjezine i malo promjene ukoliko zele pobjedu.
Jedan grad, jedna ljubav!
- el-fighter
- Kontakt:
Nadam se da ce veceras dobiti sansu da igra. Bilo bi odlicno kada bi uspio ubosti neku trojku, Netsima bi to puno znacilo veceras.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jedan od razloga je valjda sto nije pohvatao nove akcije dok je bio odsutan, pa je slabo i igrao, sad je mogao odraditi vec nekoliko treninga i nadam se da ce dobiti veceras minutazu bar 10-12 minuta 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Lionel Hollins is asked about where Mirza Teletovic is at after not playing in Game 4: "He's on the bench."
Hollins says it's hard to get Teletovic back in the flow after missing so much time. Hopes to spot him here & there and see if he hits shots
Jedan grad, jedna ljubav!
Ajde Hola ispostuj veceras 
Kako je lijepo vidjeti Mirzu u najavi na SportKlubu-u

Valjda bude zaigrao večeras
Valjda bude zaigrao večeras
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Kako ste? Jesmo li spremni za spektakel? Ko je gledo zadnju utakmicu mogo je da uziva u Brooklynu i košarki
Bruklin i uzivanjemirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum.Kako ste? Jesmo li spremni za spektakel? Ko je gledo zadnju utakmicu mogo je da uziva u Brooklynu i košarki
Pyro is not a crime !
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
THEC vjeruj znam sta mislis.Ali stvarno Brooklyn je odigro 2 super utakmice.Koji tempoooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.