Virtu4l je napisao/la:Luksemburg smo potopili prije tri godine.
Safet Sušić - Pape
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
E moj Gravče....
04.09.2014. BiH - Lihtenstajn

04.09.2014. BiH - Lihtenstajn
autogol je napisao/la:Sta je Safete,ne moze se spavat pred Luxemburg
Taman kad pomislim da ne možeš biti.... ti napišeš ovo....Virtu4l je napisao/la:Luksemburg smo potopili prije tri godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daj ba frajeru pricas gluposti, na papetovim kasetama bili rasturaju. Haha Pape je simbol kontradiktornosti, o toj tematici bi se dobra knjiga mogla napisati. Ne mrzim ga fakat ali kao trener je truba, i slabo se nosi u pojedinim situacijama pa ispadne glupo bezobrazan. Rok mu je davno istekao ali sta se moze vidite i sami da savez vodi optuzenik i to milioni u pitanju. Da taj Begic ima i malo postovanja prema instituciji NSBIH sam bi dao ostavku. Po pitanju Mahmutovica, da je se momku dala sansa vjerujem preko repke da bi se fino prodao. Imao je gadnu povredu u kakvoj je sada formi? Nebi bilo lose da uleti u germaniu sa tim bu mu vrata repke bila sirom otvorena.sanlituncay je napisao/la:Najsmjesnije je od svega kad Pape izjavi za nekog igrača da igra u slabom klubu,a 2 igrača mu iz propalog Hajduka! Jedva se nose s Dinamovom filijalom Lokomotivom! Tek smo ušli u septembar mjesec a Hajduk već ima nedostižan bodovni zaostatak za Dinamom i Rijekom,znaci bore se s rajom HNL za pozicije od 3 do 6-7 mjesta...
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- sanlituncay
- Kontakt:
E moj Virto,šta sam ja tebi napisao neki dan
I ti to konstantno dokazuješ... I opet imaš tu istu potrebu! Ne moš ba biti duhovit,da ga yebes
Ni s Lihtenštajnom ni s Luxemburgom
Al tako ti je to,aparati su vrh tvoje duhovitosti na ovom forumu
A tek tlakomjer kad zalijepiš,e to je ono full duhovit tip 
Al tako ti je to,aparati su vrh tvoje duhovitosti na ovom forumu
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
On je opcaran s tobom a ne sa @samosebidatimzgoditkomVirtu4l je napisao/la:Opet nije skontao
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto kakvi likovi prednjace u "konstruktivnim kritikama", govoreci da je Pape teleci pogled, seljak, budala, da je neinteligentan, da je amater, da nema pojma o fudbalu, a ono ne zna ni s kim igramo uopsteVirtu4l je napisao/la:Luksemburg smo potopili prije tri godine.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- storm_raider
- Kontakt:
Imal danas trening u Crkvicama il odoše u Tuzlu?
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta reci na ovo. kad bi Pape isto uradio.Selektor Srbije Dick Advocaat rekao da njegovi igrači neće spavati u trening kampu u Staroj Pazovi, već u hotelu Hyatt u Beogradu.
Iako je SC FSS predviđen da ispunjava sve potrebe reprezentativaca, te budu izolirani od javnosti kako bi se na miru spremali, Advocaat misli da je to loše za igrače.
"Iz iskustva znam da je igračima preko glave boravak u sličnim klupskim centrima. Zato sam želeo da im malo promenim ambijent", objasnio je Advocaat.
Kod nas bi ga lincovali novinari i javnost.
- storm_raider
- Kontakt:
Oni promjenili ambijent, mi promjenili ambijent. Pape i jeste isto uradio.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Jak igrač Mahmutović, ja sam iz Zenice kao i ti i dobro se sjećam partija tog momka za Čelik - milion šansi za go, promašenih 95% od toga, jako mnogo promašaja sa pet metara ili nabijanja lopti preko sjeverne ili južne tribine Bilinog polja.autogol je napisao/la:Velika sramota za nas fudbal je sto Mahmutovic ne dobija priliku,ne znam stvarno zasto je problem zovnuti momka pa da se vidiima li mjesta za njega u reprezentacijiPa ne moze slucajno svaku utakmicu dati gol..
Bit ce zanimljivo kako ce Susic zakrpiti ekipu bez nekoliko vaznih igraca
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Takav Hajduk je bio nadomak grupne faze Uefa lige, liga u kojoj nastupa je imala četiri predstavnika u pretkolu UEFA lige, sada ima dva u grupnoj fazi.sanlituncay je napisao/la:Najsmjesnije je od svega kad Pape izjavi za nekog igrača da igra u slabom klubu,a 2 igrača mu iz propalog Hajduka! Jedva se nose s Dinamovom filijalom Lokomotivom! Tek smo ušli u septembar mjesec a Hajduk već ima nedostižan bodovni zaostatak za Dinamom i Rijekom,znaci bore se s rajom HNL za pozicije od 3 do 6-7 mjesta...
Hajduk je ovakav kakav je duplo jači od nekakvih Wisli, Teplica, Mladih Boleslavi... iz kojih se prizivaju igrači za repku.
Miske no. 1
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Duplo jaci od Wisle ,Teplica,BoleslavaGangstaX je napisao/la:Takav Hajduk je bio nadomak grupne faze Uefa lige, liga u kojoj nastupa je imala četiri predstavnika u pretkolu UEFA lige, sada ima dva u grupnoj fazi.sanlituncay je napisao/la:Najsmjesnije je od svega kad Pape izjavi za nekog igrača da igra u slabom klubu,a 2 igrača mu iz propalog Hajduka! Jedva se nose s Dinamovom filijalom Lokomotivom! Tek smo ušli u septembar mjesec a Hajduk već ima nedostižan bodovni zaostatak za Dinamom i Rijekom,znaci bore se s rajom HNL za pozicije od 3 do 6-7 mjesta...
Hajduk je ovakav kakav je duplo jači od nekakvih Wisli, Teplica, Mladih Boleslavi... iz kojih se prizivaju igrači za repku.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la:Duplo jaci od Wisle ,Teplica,BoleslavaGangstaX je napisao/la:Takav Hajduk je bio nadomak grupne faze Uefa lige, liga u kojoj nastupa je imala četiri predstavnika u pretkolu UEFA lige, sada ima dva u grupnoj fazi.sanlituncay je napisao/la:Najsmjesnije je od svega kad Pape izjavi za nekog igrača da igra u slabom klubu,a 2 igrača mu iz propalog Hajduka! Jedva se nose s Dinamovom filijalom Lokomotivom! Tek smo ušli u septembar mjesec a Hajduk već ima nedostižan bodovni zaostatak za Dinamom i Rijekom,znaci bore se s rajom HNL za pozicije od 3 do 6-7 mjesta...
Hajduk je ovakav kakav je duplo jači od nekakvih Wisli, Teplica, Mladih Boleslavi... iz kojih se prizivaju igrači za repku.... Izgleda si ti neki placenik Germanije cim je za tebe Hajduk ekipa i najomiljeniji igraci su ti Vrsajevic i Susic , jado jadni
.. sta sve ovdje neces procitat
Naravno da je jači i za ove nabrojane jeste ekipa.
Nisam ja jado , vjeruj , imam sve u životu, a ti si niko i ništa, idiote nepismeni.
Miske no. 1
-
bhfanatic14
- Kontakt:
[/quote]
Takav Hajduk je bio nadomak grupne faze Uefa lige, liga u kojoj nastupa je imala četiri predstavnika u pretkolu UEFA lige, sada ima dva u grupnoj fazi.
Hajduk je ovakav kakav je duplo jači od nekakvih Wisli, Teplica, Mladih Boleslavi... iz kojih se prizivaju igrači za repku.[/quote]
Duplo jaci od Wisle ,Teplica,Boleslava
... Izgleda si ti neki placenik Germanije cim je za tebe Hajduk ekipa i najomiljeniji igraci su ti Vrsajevic i Susic , jado jadni
.. sta sve ovdje neces procitat[/quote]
Nisam ja jado , vjeruj , imam sve u životu, a ti si niko i ništa, idiote nepismeni.[/quote]
Ti veze nemas o fudbalu,to stoji ! Mozak ti nije jaca strana, vozdra Placeniku !
Takav Hajduk je bio nadomak grupne faze Uefa lige, liga u kojoj nastupa je imala četiri predstavnika u pretkolu UEFA lige, sada ima dva u grupnoj fazi.
Hajduk je ovakav kakav je duplo jači od nekakvih Wisli, Teplica, Mladih Boleslavi... iz kojih se prizivaju igrači za repku.[/quote]
Duplo jaci od Wisle ,Teplica,Boleslava
Nisam ja jado , vjeruj , imam sve u životu, a ti si niko i ništa, idiote nepismeni.[/quote]
Ti veze nemas o fudbalu,to stoji ! Mozak ti nije jaca strana, vozdra Placeniku !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Drugovi i drugarice, ovo iznad je reakcija povrijeđenog 14-godišnjeg djeteta. Vjerujem da iz toga razloga taj broj u "bhfanatic14". Ili je to možda njegov koeficijent inteligencije?
Miske no. 1
U HNLu navijam za Hajduk ali ako cemo biti realni klub nikad u svojoj povijesti nije bio na nizim granama. Lani je ispao od neke Dile Gori a kolo prije na jedvite jade prosao nekakve Horizonte iz Makedonije. Ove godine na slican nacin se namucio sa poluprofesionalnim Kazahstancima a rezultat sa Dniprom je samo odraz toga da je Kalinic imao ludi dan i da Ukrajincima nije igralo nekoliko najboljih igraca. Wisla se kao klub na moju zalost u ovom momentu uopce ne treba stavljati u istu recenicu sa Hajdukom jer je svjetlosne godine ispred njega. Hajduk je postao los klub koji samo stara slava i fanaticni navijaci odrzavaju na zivotu. Ipak to nije mjerilo kad pisemo o igrackom fondu Hajduka. Ima tu par solidnih igraca od kojih ce neki ostvariti i dobre karijere. Jedan od njih je i nas toliko osporavani Tino. Mislim da je u ovom trenutku on najbolji igrac Hajduka. Onaj drugi reprezentativac je simbol loseg Hajduka i samo u ovakvom Hajduku igraci njegovog kalibra mogu i igrati. Nazalost i kao takav je postao nas reprezentativac i to je po meni nevidjena sramota.
Hajduk > Wisladubrovnik je napisao/la:U HNLu navijam za Hajduk ali ako cemo biti realni klub nikad u svojoj povijesti nije bio na nizim granama. Lani je ispao od neke Dile Gori a kolo prije na jedvite jade prosao nekakve Horizonte iz Makedonije. Ove godine na slican nacin se namucio sa poluprofesionalnim Kazahstancima a rezultat sa Dniprom je samo odraz toga da je Kalinic imao ludi dan i da Ukrajincima nije igralo nekoliko najboljih igraca. Wisla se kao klub na moju zalost u ovom momentu uopce ne treba stavljati u istu recenicu sa Hajdukom jer je svjetlosne godine ispred njega. Hajduk je postao los klub koji samo stara slava i fanaticni navijaci odrzavaju na zivotu. Ipak to nije mjerilo kad pisemo o igrackom fondu Hajduka. Ima tu par solidnih igraca od kojih ce neki ostvariti i dobre karijere. Jedan od njih je i nas toliko osporavani Tino. Mislim da je u ovom trenutku on najbolji igrac Hajduka. Onaj drugi reprezentativac je simbol loseg Hajduka i samo u ovakvom Hajduku igraci njegovog kalibra mogu i igrati. Nazalost i kao takav je postao nas reprezentativac i to je po meni nevidjena sramota.
GangstaX > dubrovnik
Za Avdiju ne znam šta bi rekao, Mujdža povredljiv, Vranješ nema kluba (dobar u defanzivi u ofanzivi loš), Stanić pao... opet nemaš posebno koga koristiti kao desnog beka osim Vršajevića. Bojim se da bi sa Hajrovićem na desnom beku ili npr. Stevanovićem to gore izgledalo nego što izgleda sa Avdijom.
Miske no. 1
E moj gansteru da je to tako sa Hajdukom niko sretniji od mene. Ove osobne odnose necu komentirati ali u nas kazu da je zahebano kad sam sebe hvalis ali eto ako u tome uzivas samo nastavi. Bicakcic bi bio bolji od Avdije i na beku. Ustvari to i nije toliko bitno, to je Susicev posao da trazi i da nadje boljeg igraca. Ali problem je sto on i ne trazi zamjenu kao zadovoljan je sa mogucnostima Vrsajevica. Jesi li i ti? Ako jesi nema se tu sta vise puno ni dodati. Ajde i ostani pozdravljen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.