NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Investitori se mogu naći sljedece sedmice ponovo dovodimo ambasadora dole, q na osnovu tih poznanstava mojih i vladnih ozbiljna lova je se mogla donjeti i donosili smo.I vjerujte da se mlze dosta toga napraviti samo treba zasukati rukave ja sam imao jasnu viziju nekima je zasmetalo neke stvari al evo hvala Bogu sad klubu ide na bolje.
Brzi, Mehic, Isanovic, Serbecic.. Bilo je tu talenata na izvoz, ali problem je sto djeca imaju problem s glavom. Jedini Serba je bio pravi profesionalac i vidi gdje je danas, samo steta je sto se taj igrac mogao i trebao puno bolje unovciti. Isan, Brzi - znamo svi kakvi su i tu je svaka rijec suvisna. Jedan spavao u kladionici, drugi u Galaxisu i S Clubu. Mehic je ok, ali problem je sto preskace stepenice i to ce ga kostati u karijeri, ako vec nije. Drugi koji imaju i mrvu potencijala postanu bahati, odmah traze 1300+ KM plate, ucjenjuju klub racunajuci da ce neki premijerligas ili prvoligas jedva cekati da ih ugrabi, a na kraju zavrse u Bosni M.DeColo19 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 16:45Puna nam usta naše djece, rekao bi covjek sa strane ko cita mi smo sredina puna talenatabudite realni zadnjih 10 godina koga smo mi to ko igraca izbacili, dodju do prvog tima i odose po selima igrat zadnji primjer piragic mali, u wagner radit i za bosnu igrat.. Et bas me zanima igrac da je ponikao kod nas od pocetja do prvog tima da je otisao iz zvijezde negdje? Jel postoji taj igrac??? Nego pustit djecu nek se igraju zabave nek nisu na ulici, ko sto kanton kaze u drzavi je haoticno stanje nije nikom ba do fudbala ni ulaganja
Solidna infrastruktura, redovna primanja i profesionalan rad - tek onda mozes imati neka ocekivanja od omladinskog pogona. Dotad nista. Tuzla 50km udaljena.. fakulteti, veci grad, veci klub - prvo tamo ce svi trcat i pokupili su nam bruku omladinaca u proslosti. Moras imati nesto sto ce privuci tu djecu i uvjeriti ih da imaju buducnost u nasem klubu. Stadion koji vise lici na rusevinu nego stadion i jedan plasticni teren na koji smo toliko preponosni ti nece pomoci da ih uvjeris.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Šta ćemo za platu, momci dva mjeseca nisu dobili primanja, sve to stoji da smo dobro krenuli ali do kada će trajati pitanje je.
-
- Kontakt:
Tradicija se nastavljaju. Danas u kafiću pričam sa jednim igračem i isto mi kaze. A kaže da ni prijašnji još nisu isplaćeni i da se brine hoće li igrati i kup i ligu. Imal ko da nam kaže šta o tome, ali istinu a ne bacanje prašine u oči.
-
- Kontakt:
Pitajte direktora on je krojio gaće svima i digao sidroPsihijatar18 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:32Tradicija se nastavljaju. Danas u kafiću pričam sa jednim igračem i isto mi kaze. A kaže da ni prijašnji još nisu isplaćeni i da se brine hoće li igrati i kup i ligu. Imal ko da nam kaže šta o tome, ali istinu a ne bacanje prašine u oči.
Ova Plata se kasni a ne 2 kako se priča bar koliko sam ja upoznat pričajući sa upravom
-
- Kontakt:
Kojeg bolan direktora. J*bo ga više Ćiro, otišo i gotovo. Šta imamo njega pitat više. Kazem šta čujem od nekih igrača, od nekih ljudi. Normalno da se priča po gradu. Možda i bivši direktor zna nešto al on na forumu kad se javi samo brani sebe i ono što je radio. Šta ja imam njega pitat. Bilo,prošlo.Pitam imal ko da zna šta se stvarno dešava. Sve nešto umotano. A iduće sedmice trebamo igrat.Dragons007 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:02Pitajte direktora on je krojio gaće svima i digao sidroPsihijatar18 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:32Tradicija se nastavljaju. Danas u kafiću pričam sa jednim igračem i isto mi kaze. A kaže da ni prijašnji još nisu isplaćeni i da se brine hoće li igrati i kup i ligu. Imal ko da nam kaže šta o tome, ali istinu a ne bacanje prašine u oči.
Ova Plata se kasni a ne 2 kako se priča bar koliko sam ja upoznat pričajući sa upravom
Stara poslovica kaze pokriji se jorganom koliko si dug.Pa milion primjera imate kako se izlazi iz krize,evo primjer kod nas je Celik odes u nizi rang da bi mogo vracat dugove.Cuj prijateljska utakmica kadeta i juniora ulaz 2 km.
-
- Kontakt:
Ma ugasi klub kreni od najnizeg ranga i gotovo, ovo je samo koprcanje, jedno rijesis drugo pristigne i tako u krug.. Nikad neces bit cist al nikad
Kakvo gasenje ljudi.. to bi bila tragedija za klub Zvijezdu i grad Gradacac. Mozemo istupiti u drugu ligu, pa ako treba i u zadnju kao Celik, Olimpik... ali nikako gasenje. Ne smije se tako zahebavati i olako shvatati tradiciju od 100 godina.
Svi se busaju u prsa da su na stotine iljada- hiljada-tisuca donijeli u Zvijezdu a Zvijezda u nikad goroj situacij. A i ovi sad izlaze sa saopstenjem kad je zagustilo... al niko nije kriv, krivi smo mi, mi ovde na forumu pu pu pu sram da nas bude...
-
- Kontakt:
Ko smo mi da nam se govori bolan sto si toliko glup idi pi kafe po kafićima i tračaj bolanPsihijatar18 je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:32Tradicija se nastavljaju. Danas u kafiću pričam sa jednim igračem i isto mi kaze. A kaže da ni prijašnji još nisu isplaćeni i da se brine hoće li igrati i kup i ligu. Imal ko da nam kaže šta o tome, ali istinu a ne bacanje prašine u oči.
-
- Kontakt:
Ima li danas ta utakmica u koliko sati. Pa **** u usta niko da objavi
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Jel bila jucer utakmica protiv Bratstva? Ne vidim ni na ovim stranicama da pise rezultat...
Crni Cerak 🐦⬛
Pozdrav isto pitanje jel se odigrala jucer utakmica protiv Bratstva jer nema nikakve objave ni na zvanicnoj stranici a ni na ostalim stranicama i ako neko ima info koliki je iznos koji moramo uplatit savezu do kupa i npr kakve su posljedice ako ne uplatimo jel se registruje 0:3 za Igman ili?
Ko je doveo salihovica i sarvana ta dva panja trebao bi sve ovo da izmiri do kraja, sramota je ovo.. Ljudi koji dodju ne pokazu nista i ne daju klubu apsolutno ništa te tuže i blate ime kluba.. Sva 4 navedena igraca velika sramota onog sto ih je doveo.. Idi pisko moli opet mirnesa da ti dodje u klub valjao nam je nema govora..
Nemoj tako, morao je pokazati kako ga je on doveo a niko od ostalih to nije uspio za toliko godina.DeColo19 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:20Ko je doveo salihovica i sarvana ta dva panja trebao bi sve ovo da izmiri do kraja, sramota je ovo.. Ljudi koji dodju ne pokazu nista i ne daju klubu apsolutno ništa te tuže i blate ime kluba.. Sva 4 navedena igraca velika sramota onog sto ih je doveo.. Idi pisko moli opet mirnesa da ti dodje u klub valjao nam je nema govora..
mosa lošmi stićko tit-ula!
De je limar
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ma de nije on kriv, otkud ti to?DeColo19 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:20Ko je doveo salihovica i sarvana ta dva panja trebao bi sve ovo da izmiri do kraja, sramota je ovo.. Ljudi koji dodju ne pokazu nista i ne daju klubu apsolutno ništa te tuže i blate ime kluba.. Sva 4 navedena igraca velika sramota onog sto ih je doveo.. Idi pisko moli opet mirnesa da ti dodje u klub valjao nam je nema govora..
On je samo dobro uradio u Zvijezdi, a svi belaji koji su napravljeni to su drugi clanovi uprave jer su nesposobni

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
E moj brate, u pravu si,svi su drugi krivi. A opet realno nikome od ovih četvorice nije data šansa da se pokažu. Šta je to falilo Mirnesu, Marinku,Sarvanu, zna se što nisu imali šansu, bilo je prečih da igraju a ti su pokazali još manje. Isti ti su i gubili utakmice a u zvjezde ste ih okivali i gurati da igraju a zna se što. Posrali su nas ti menađeri sa njima.Uostalom svi navedeni igrači potpisali su da igraju i dogovorili plate i šta je problem.A što kotizacija nije plaćena? Ko treba da plati kaznu za incident Zvijezda -Goražde, ko je za to kriv? I opet šta bi,niko ništa za jučerašnju utakmicu. Opet se ovi što kao nešto znaju ušutili a onda kad mi čujemo nešto kažu tračate. Pa dajte nam informacije.SMR187 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:17Ma de nije on kriv, otkud ti to?DeColo19 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:20Ko je doveo salihovica i sarvana ta dva panja trebao bi sve ovo da izmiri do kraja, sramota je ovo.. Ljudi koji dodju ne pokazu nista i ne daju klubu apsolutno ništa te tuže i blate ime kluba.. Sva 4 navedena igraca velika sramota onog sto ih je doveo.. Idi pisko moli opet mirnesa da ti dodje u klub valjao nam je nema govora..
On je samo dobro uradio u Zvijezdi, a svi belaji koji su napravljeni to su drugi clanovi uprave jer su nesposobni![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.