Opisa on svoj tim hladnoMemara je napisao/la:Ma ovo ti je klasicno velicavanje sitnica, tipicno za njih i najbolji su za takve stvari uvijek bili.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
@Pappy
Sta je sa sehovicem sudijom vidim ovo kolo nigdje nije delegiran, ono sto sam ga ja upratio kvalitetan dosta sudija, ali ti ces bolje znati?
Sta je sa sehovicem sudijom vidim ovo kolo nigdje nije delegiran, ono sto sam ga ja upratio kvalitetan dosta sudija, ali ti ces bolje znati?
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Strasan lik, vrlo dobar i igrac, brz, solidno se i prilagodio. Pozitivan.dejavu je napisao/la:
Tiagoooooooooooooooo
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nikad jaci st.patricks day... jos samo sutra da ljoze pobjedi, i perfektan ce vikend to biti...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Budite fini sutra na Tušnju, i bujrum. 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ko drzi onaj kanal BHtube+ ?
Radite svog posla i ne pravdajte se nikome. Potez je za svaku pohvalu.ceze je napisao/la:Kada navijači BvB-a skupljaju novac za svoj klub kako bi ga spasili od bankrota onda je to ljubav prema klubu, kada navijači Rangersa kupuju po nekoliko karata da bi stadion bio "rasprodan" u četvrtoj ligi to je ljubav prema klubu, kada navijači Bournmoutha (ili Swansea, nisam siguran) hodaju po stadionu sa kantama i skupljaju novac za svoj klub onda je to ljubav prema klubu, kada navijači Real Ovieda idu od vrata do vrata i nude dionice kluba onda je to ljubav prema klubu, kada navijači Hajduka simbolično kupuju dio starog travnjaka da bi se taj isti obnovio onda je to ljubav prema klubu, ali kada Željini navijači kupuju stolice za stadion, onda klub traži sadaku ili je navijači daju, to nije ljubav prema klubu, ne.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Evolve
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. Nisu laka vremena, pogotovo za nase klubove. Svaka marka/stolica/... je dobrodosla. Jos mi se svidja da svatko ko donira dobije certifikat, odlican nacin da jos vise zblizi klub sa svojim navijacima. Da nesto mom klubu zatreba tako, nebi se mislio sekunde.
Samo naprijed.
Samo naprijed.
NK Široki Brijeg
Ovo je poenta svega, mislim da bi se Grbavica do ljeta napravila i bez ove pomoći navijača (jer ne bi ljudi iz uprave unaprijed obećavali bez pokrića) al' u suštini ovo doniranje stolica je nešto mnogo više nego što izgleda na prvu.Evolve je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Nisu laka vremena, pogotovo za nase klubove. Svaka marka/stolica/... je dobrodosla. Jos mi se svidja da svatko ko donira dobije certifikat, odlican nacin da jos vise zblizi klub sa svojim navijacima. Da nesto mom klubu zatreba tako, nebi se mislio sekunde.
Samo naprijed.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
gramparada
- Kontakt:
Ima li one emisije s hayata gdje da se pogleda.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]gramparada je napisao/la:Ima li one emisije s hayata gdje da se pogleda.
-
gramparada
- Kontakt:
hvala druzeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:[youtube][/youtube]gramparada je napisao/la:Ima li one emisije s hayata gdje da se pogleda.
Imal gdje snimak utakmice s Koševa?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... sanj10.jpg Piše da je spreman za derbi. Nije dovoljno da je zelen,ne bi bilo loše da je i ravan.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Negdje prenos sutrasnje utakmice Sloboda - Zeljeznicar ?
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Mislim da ima na tvoja tvmiladije je napisao/la:Negdje prenos sutrasnje utakmice Sloboda - Zeljeznicar ?
To mogu pratiti samo korisnici BH Telecom... moze li se naci stream ili tako nesto?
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Okrutno. To je zapravo istina i cinjenica. Po njegovom pisanju kao da zeli jos. Toliko su i mentalno mali da nisu u stanju iskoristiti mogucnost, solidnu financijsku situaciju. Njihov Dino je losa kopija Tata Glave, zamisli lik je losa kopija pasjeg skota, fetus pasjeg skota. Definitivno manji sarajefski klub ne moze shvatiti da za svaki korak treba biti i nov nacin hoda. Kupili proslo prvenstvo, u ovom izgorili. Azmir ih poprskao, kvalitetno. Krvavim sjemenom. To je poremecaj.GKhan je napisao/la:Bezveze rasprava mi smo uzimali i titulu i nakon toga duplu krunu a vi to niste nikad
imas mahanje vozdra
Vita est militia
- hskzmostar
- Kontakt:
Svaka cast navijacima Zelje za stolice,samo pitanje gdjense te nove stolice postavljaju,jel ove trenutne nenzadovoljavaju kriterije,nisam u toku?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Ljiljani87
- Kontakt:
Na sjeveru gdje niej bilo stolicahskzmostar je napisao/la:Svaka cast navijacima Zelje za stolice,samo pitanje gdjense te nove stolice postavljaju,jel ove trenutne nenzadovoljavaju kriterije,nisam u toku?
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.