NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 27 feb 2022, 20:33

Sarkazam brate
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 28 feb 2022, 09:27

SMR187 je napisao/la:
27 feb 2022, 19:17
DeColo19 je napisao/la:
27 feb 2022, 16:20
Ko je doveo salihovica i sarvana ta dva panja trebao bi sve ovo da izmiri do kraja, sramota je ovo.. Ljudi koji dodju ne pokazu nista i ne daju klubu apsolutno ništa te tuže i blate ime kluba.. Sva 4 navedena igraca velika sramota onog sto ih je doveo.. Idi pisko moli opet mirnesa da ti dodje u klub valjao nam je nema govora..
Ma de nije on kriv, otkud ti to?
On je samo dobro uradio u Zvijezdi, a svi belaji koji su napravljeni to su drugi clanovi uprave jer su nesposobni :pray:
:clap: :clap: :clap:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 mar 2022, 00:26

SMR187 je napisao/la:
DeColo19 je napisao/la:
Ko je doveo salihovica i sarvana ta dva panja trebao bi sve ovo da izmiri do kraja, sramota je ovo.. Ljudi koji dodju ne pokazu nista i ne daju klubu apsolutno ništa te tuže i blate ime kluba.. Sva 4 navedena igraca velika sramota onog sto ih je doveo.. Idi pisko moli opet mirnesa da ti dodje u klub valjao nam je nema govora..
On je samo dobro uradio u Zvijezdi, a svi belaji koji su napravljeni to su drugi clanovi uprave jer su nesposobni :pray:
Ma ti samo hoces da se vratis u klub pa blatis Pisku :mrgreen: :P

i Anticu ste bili duzni neke plate
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 01 mar 2022, 09:10

legenda reala je napisao/la:
01 mar 2022, 00:26
SMR187 je napisao/la:
DeColo19 je napisao/la:
Ma ti samo hoces da se vratis u klub pa blatis Pisku :mrgreen: :P

i Anticu ste bili duzni neke plate
Morao sam prvo bit u klubu da bih se mogao vratit u njega :mrgreen:

Ma duzno se ostalo kome se stiglo. A kad sam govorio da skresu troskove i igraju s jeftinijom ekipom, pa makar zavrsili u drugoj ligi, oni su dovodili neke superstare da igraju za dvije milje mjesecno.
U ovoj se ligi top 3 pozicija nikad nece isplatit. Ili stedi i igraj na opstanak ili idi all-in na prvo mjesto. Tako radi GOŠK, tako je radilo Jedinstvo itd. Sve ostalo je bacanje para niz vjetar
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 01 mar 2022, 10:50

Ja sam licno 4000 km dao svojih iz džepa Salihovic a sto ga trener nije iskoristio dovoljno to nije moj problem dug je nastao jer smo mi vraćali stare dugove napisali su vam ljudi fino, garfild oprema licno radi mene čovjek je oprostio 15.000 km kamate, a 3000 km sam svojih tom čovjeku dao kao polog da bi uopste odblokirali klub al šta cu se ja sa vama raspravljati ovdje kad je vrhunac vašeg znanja i moći pljuvanje po forumu mene j nekih ljudi. Svako dobro vam želim al ljudi u klubu znaju kad god gori da ja opet poguram i pomognem, dok vi navijači ne možete kupiti 100 članskih karti a nešto de busate u prsa. Recept je jasan zavučes ruku u džep
I odeš na upravu kažeš hoću da vodim politiku a ne forum navijači.
I sve sto je loše se desilo zadnjih 15 godina klubu sve sam ja kriv i ajmo sad dalje, radi tog isto kluba mi je zdravlje narušeno radi budala, imam optužnicu radi ONK al i to nije ništa bitno je mišljenje ovdje par ljudi koji imaju 30+ godina još uvjek žive kod oca i matwre i sve znaju!

Agent12
Kontakt:

Post Postao/la Agent12 » 01 mar 2022, 11:05

Idemo sada izborit polufinale kupa mislim da bi to bilo idealno za 100 godina kluba, svaka cast ljudima koji su nasli novac za mali period i naravno svaka cast onima koji su uplatili taj isti novac na racun ko god nas je izvukao iz go*ana hvala mu, a sad idemo pobijedit igman pa nisu oni zrinjski pa da ih ne mozemo dobit, zna li neko jesmo li kompletni ima li povreda i sta je sa ovih stranaca jel mogu igrat?

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 01 mar 2022, 11:41

Ok, nemoj spomenti kako si TI kriv sto imamo kaznu Zvijezda Gorazde jer si nabio sudiju bokserom.
Da smo zbog tebe igrali dvije domace u Rahicu i dobili novcanu.
Nemoj spomenuti kako si TI huskao navijace (koje sada pljujes) da prave sacekusu sudijama i da ih kamenuju u Skugricu, pa sam ih JA licno morao odgovarati od te gluposti, jer su neke budale stvarno bile spremne da to urade.

Samo se busaj u prsa parama, a prljavstinu guraj pod tepih. Dug koji je napravio tvoj ljubimac i idol Ivica Cvitkusic pokusavas prišiti mom ocu koji je pola vremena VOLONTERSKI radio ko sekretar i to u Fadilovo vrijeme kad nisu znali kud ce s parama u Zvijezdi. Licno sa svojim autom, o svom trosku isao po Tuzli i Sarajevu. Svojim autom odvukao Mustafu Kodru na UKC kad je potrgao ligamente koljena na treningu. Dok je tvoj dobri Ivica Cvitkusic koristio sluzbeno auto da posjecuje rodbinu po Vinkovcima. Nabijao racune na sluzbeni telefon od vise stotina maraka, dopunjavao kredit sa istog poznanickma i rodbini. A radi malverzacija i laziranja potpisa koje su tvoj idol Ivica Cvitkusic i Hazim Kujrakovic izveli na kraju je dobio otkaz.

Stidi se druze, predstavljas se da volis Zvijezdu a podrzavas najvece grobare koji su bili u klubu. I sto se mene licno tice takve kao tebe Zvijezda nikad nije trebala, niti ce kad trebati. Ja cu je gledati i u prvom i u zadnjem rangu. Ne mogu da vjerujem da sam te ikad podrzavao i vjerovao da ti mozes napravit nesto normalno.

Dobar sam ti bio kad sam se ovdje svadjao s ljudima 24 sata i branio te od svih koji su od starta govorili da neces nista dobro napraviti, a sada mi prijetis po porukama i prozivas na sve moguce nacine.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 01 mar 2022, 17:01

Mene samo zanima šta je za plate igracima kasni 22 je trebala bit. Samo jedno pitanje za upravu šta mislite od čega ti igrači da žive.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 01 mar 2022, 20:56

Nije ni cudo sto pisku u Gradaccu zovu obalce, zavio klub u crno i odmaglio. Isto kao i limar, pun Zvijezde, a marka ko tepsija.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 01 mar 2022, 21:43

zvijezda1 je napisao/la:
01 mar 2022, 17:01
Mene samo zanima šta je za plate igracima kasni 22 je trebala bit. Samo jedno pitanje za upravu šta mislite od čega ti igrači da žive.
:clap:
SMR187 je napisao/la:
01 mar 2022, 11:41
Ok, nemoj spomenti kako si TI kriv sto imamo kaznu Zvijezda Gorazde jer si nabio sudiju bokserom.
Da smo zbog tebe igrali dvije domace u Rahicu i dobili novcanu.
Nemoj spomenuti kako si TI huskao navijace (koje sada pljujes) da prave sacekusu sudijama i da ih kamenuju u Skugricu, pa sam ih JA licno morao odgovarati od te gluposti, jer su neke budale stvarno bile spremne da to urade.

Samo se busaj u prsa parama, a prljavstinu guraj pod tepih. Dug koji je napravio tvoj ljubimac i idol Ivica Cvitkusic pokusavas prišiti mom ocu koji je pola vremena VOLONTERSKI radio ko sekretar i to u Fadilovo vrijeme kad nisu znali kud ce s parama u Zvijezdi. Licno sa svojim autom, o svom trosku isao po Tuzli i Sarajevu. Svojim autom odvukao Mustafu Kodru na UKC kad je potrgao ligamente koljena na treningu. Dok je tvoj dobri Ivica Cvitkusic koristio sluzbeno auto da posjecuje rodbinu po Vinkovcima. Nabijao racune na sluzbeni telefon od vise stotina maraka, dopunjavao kredit sa istog poznanickma i rodbini. A radi malverzacija i laziranja potpisa koje su tvoj idol Ivica Cvitkusic i Hazim Kujrakovic izveli na kraju je dobio otkaz.

Stidi se druze, predstavljas se da volis Zvijezdu a podrzavas najvece grobare koji su bili u klubu. I sto se mene licno tice takve kao tebe Zvijezda nikad nije trebala, niti ce kad trebati. Ja cu je gledati i u prvom i u zadnjem rangu. Ne mogu da vjerujem da sam te ikad podrzavao i vjerovao da ti mozes napravit nesto normalno.

Dobar sam ti bio kad sam se ovdje svadjao s ljudima 24 sata i branio te od svih koji su od starta govorili da neces nista dobro napraviti, a sada mi prijetis po porukama i prozivas na sve moguce nacine.
:clap: :clap: :clap: :tokralju:

Agent12
Kontakt:

Post Postao/la Agent12 » 01 mar 2022, 23:57

Sve je to ok lijep potez je ovo za skolarce ali mislim da se dan nezavisnosti morao cestitati na zvanicnoj stranici

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 02 mar 2022, 07:59

HPCompaq je napisao/la:
01 mar 2022, 20:56
Nije ni cudo sto pisku u Gradaccu zovu obalce, zavio klub u crno i odmaglio. Isto kao i limar, pun Zvijezde, a marka ko tepsija.
Mozda ga zovu oblace po Janu Oblaku !!!
:think: :hmmmmm:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 02 mar 2022, 15:15

Igman će prema svemu sudeći slaviti 0:3 za zelenim stolom protiv Zvijezde.

Naime, na golu Zvijezde našao se Azur Aljkanović, golman koji je već branio u Kupu BiH ove sezone za FK Radnik Bijeljina.

Upravo iz Radnika Aljkanović se vratio na Banja Ilidžu, a sada će posla biti za organe NS BiH.
:tokralju: :tokralju:
mosa lošmi stićko tit-ula!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 mar 2022, 15:20

Genijalno...
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 02 mar 2022, 15:56

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 02 mar 2022, 15:58

Kakvi amateri 😂

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 02 mar 2022, 17:24

Ova igrica više nije za nas... Vrijeme će pokazat da samo tonemu.
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 mar 2022, 17:24

Pitam se da li u ovom klubu ima jedna osoba koja je makar prelistala pravilnike.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 02 mar 2022, 17:25

1921boy je napisao/la:
02 mar 2022, 15:15
Igman će prema svemu sudeći slaviti 0:3 za zelenim stolom protiv Zvijezde.

Naime, na golu Zvijezde našao se Azur Aljkanović, golman koji je već branio u Kupu BiH ove sezone za FK Radnik Bijeljina.

Upravo iz Radnika Aljkanović se vratio na Banja Ilidžu, a sada će posla biti za organe NS BiH.
:tokralju: :tokralju:
O bogte dragi, imal ovdje kakvog propusta sluzbenih osoba saveza, kontrolisel u nas ko sta u pm...

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 02 mar 2022, 20:07

zvijezda1 je napisao/la:
01 mar 2022, 17:01
Pitaj brata Pisku

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.