to je glupost ...mi ako prodjemo u kupu bit ce puna tribina velezovih navijaca..ovako si ustupio veliki dio hordama gdje ce onda nasi bit?shaman7 je napisao/la:900 je preseravanje, ali da ih je oko pet stoja bilo, jeste sigurno . i to onda (barem koliko ja znam) kada je malom Iliji ruka povrijeđena.
Inače, dobih informaciju (reći ćemo da je provjerena) da je Hordama ustupljen ogroman dio centralne tribine, odlično za kasu našeg kluba. A tek ako prođemo i mi i oni u kupu, **** majku rasprodan će stadion bit
btw. Trener spajdermena sa zapadne strane, podnio ostavku, tako kazu na svojoj temi ovi . Bas ce biti veselo u srijedu
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Nisu oni u nekoj euforiji kao prije Zvijezde ali bit ce ih sigurno 3-4 stoje tako da mogu svi na onu za gostujuce
From father to son
-
- Kontakt:
Druze shaman to ko to je god rekao to ti je slagao, zestok supljak, horde ce moci samo tamo na onu gostojucu tribinu gdje ih moze stati oko 300-350, a ostala raja koja dolazila iz sarajeva moze doci i sjest na dedaru normala nece im niko nista, burjurm nek gledaju utakmicu jer 100% ovdje kod nas nece imat nikakavih problema i da dodju u obiljezjima svog kluba na dedaru, al da ce im biti ogoroman dio ustupljen to ti je supljak...pravnik1981 je napisao/la:to je glupost ...mi ako prodjemo u kupu bit ce puna tribina velezovih navijaca..ovako si ustupio veliki dio hordama gdje ce onda nasi bit?shaman7 je napisao/la:900 je preseravanje, ali da ih je oko pet stoja bilo, jeste sigurno . i to onda (barem koliko ja znam) kada je malom Iliji ruka povrijeđena.
Inače, dobih informaciju (reći ćemo da je provjerena) da je Hordama ustupljen ogroman dio centralne tribine, odlično za kasu našeg kluba. A tek ako prođemo i mi i oni u kupu, **** majku rasprodan će stadion bit
btw. Trener spajdermena sa zapadne strane, podnio ostavku, tako kazu na svojoj temi ovi . Bas ce biti veselo u srijedu
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Brato ako prođu u Kupu , za milju i po je očekivat po meni sigurno. Vole Sarajlije Mostar, Stari grad, kaficu popiti, slobodno prošetati gradom, baš se sjećam jedne godine kad su dolazili u velikom broju, sunce sija, šetaju se Rođeni i Hordaši zajedno.
Daj Boze da prođemo kup i mi i oni, da punimo kasu kluba
Kazem, reći ćemo da je provjerena, s obzirom da je u pitanju momak čiji je član familije u upravi. Ne bih imenovao naravno , mozda je to vise onako rečeno da su trazili ili pitali jel moguce, ali ko zna
Daj Boze da prođemo kup i mi i oni, da punimo kasu kluba

Kazem, reći ćemo da je provjerena, s obzirom da je u pitanju momak čiji je član familije u upravi. Ne bih imenovao naravno , mozda je to vise onako rečeno da su trazili ili pitali jel moguce, ali ko zna

Mi sa Srajevom bas kao i sa Zeljom imamo dogovoren reciprocitet za navijace uvezi besplatnog ulaska na stadion.Ocekujem da ce horde u startu dobiti gostujucu (300-350)na bazi tog dogovora,a ostatak mjesta ce zavisiti iskljucivo od ucinka u kupu i jednih i drugih.Siguran sam da ce na osnovu toga biti dogovoreno u interesu svih.A ti @shaman bgm pricas ko da su prosli i oni i mi,kao da neznas mentalitet nasih ljudi.Njih ako kojim slucajem uspiju proci Borca nece nista sprijeciti da ih dodje rekordan broj,ali u obrnutom slucaju situacija se mjenja iz temelja.Nesto slicno vazi i za nas.Ali otom-potom,daj da ove kone ogrnemo u crno,to im je omiljena boja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
To stoji naravno za ucinak u kupu, sve se mjenja, kako oni, tako i mi sigurno, to je tako nazalost. Vrijeme i mentalitet , tu se slazem. Kone bez trenera, i do sad su bilirodjenisa je napisao/la:Mi sa Srajevom bas kao i sa Zeljom imamo dogovoren reciprocitet za navijace uvezi besplatnog ulaska na stadion.Ocekujem da ce horde u startu dobiti gostujucu (300-350)na bazi tog dogovora,a ostatak mjesta ce zavisiti iskljucivo od ucinka u kupu i jednih i drugih.Siguran sam da ce na osnovu toga biti dogovoreno u interesu svih.A ti @shaman bgm pricas ko da su prosli i oni i mi,kao da neznas mentalitet nasih ljudi.Njih ako kojim slucajem uspiju proci Borca nece nista sprijeciti da ih dodje rekordan broj,ali u obrnutom slucaju situacija se mjenja iz temelja.Nesto slicno vazi i za nas.Ali otom-potom,daj da ove kone ogrnemo u crno,to im je omiljena boja

rodjenisa je napisao/la:Mi sa Srajevom bas kao i sa Zeljom imamo dogovoren reciprocitet za navijace uvezi besplatnog ulaska na stadion.Ocekujem da ce horde u startu dobiti gostujucu (300-350)na bazi tog dogovora,a ostatak mjesta ce zavisiti iskljucivo od ucinka u kupu i jednih i drugih.Siguran sam da ce na osnovu toga biti dogovoreno u interesu svih.A ti @shaman bgm pricas ko da su prosli i oni i mi,kao da neznas mentalitet nasih ljudi.Njih ako kojim slucajem uspiju proci Borca nece nista sprijeciti da ih dodje rekordan broj,ali u obrnutom slucaju situacija se mjenja iz temelja.Nesto slicno vazi i za nas.Ali otom-potom,daj da ove kone ogrnemo u crno,to im je omiljena boja

From father to son
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Halalite sto upadam. Kratko pitanje iz Sa. Toci li se alkohol na dan tekme u Leamiu
nadam se da igrači čitaju naše postove i ako čitaju, trebali bi biti 100% oprezni, jer su našpanovani da nas svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima izbace iz KUP-a,a pogotovo sada kada je Krstičević dao otkaz.
OPREZ 100%. I da Kone su sigurne da će nas izbaciti, a da se to ne bi desilo, momci neka od 1-90 minute poginu kao da je u pitanju rat a ne utakmica.

Nisu drug,nego su se u.s.r.a.l.i ko grlice,znaju sta ih ceka u Srijedu,oni jedva cekaju da sve prodje,sjeti se samo izjava prije prve tekme i spominjanja metli i visokih porazaAlemC85 je napisao/la:nadam se da igarči čitaju naše postove i ako čitaju, trebali bi biti 100% oprezni, jer su našpanovani da ans svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima izbace iz KUP-a,a pogotovo sada kada je Krstičević dao otkaz.OPREZ 100%. I da Kone su sigurne da će nas izbaciti, a da se to ne bi desilo, momci neka od 1-90 minute poginu kao da je u pitanju rat a ne utakmica.
gori je strah nego degenek
-
- Kontakt:
900
de postavite tu sliku da im prebrojim glave,možda su i onu glavu u gacama racunali ali ponovo ni blizu brojke koja je navedena
ultrasi-glavići 
de postavite tu sliku da im prebrojim glave,možda su i onu glavu u gacama racunali ali ponovo ni blizu brojke koja je navedena

-
- Kontakt:
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
ma jok,sad je pretoplo da bi se trava postavljalaCrveni_1922 je napisao/la:Jeli legla ta umjetna ili jos temperatura nije na nivou????

Dajte raja nemojte ih spominjati na našem PDF-u, ovo je tema RSD VELEŽ.
Brato usrali su se ko grlice. Njima je ovo utakmica radi koje postoje a nama obicna cetvrtfinalna. Idemo ih završit i plasirat se u polufinale. FORZArodjenisa je napisao/la:Nisu drug,nego su se u.s.r.a.l.i ko grlice,znaju sta ih ceka u Srijedu,oni jedva cekaju da sve prodje,sjeti se samo izjava prije prve tekme i spominjanja metli i visokih porazaAlemC85 je napisao/la:nadam se da igarči čitaju naše postove i ako čitaju, trebali bi biti 100% oprezni, jer su našpanovani da ans svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima izbace iz KUP-a,a pogotovo sada kada je Krstičević dao otkaz.OPREZ 100%. I da Kone su sigurne da će nas izbaciti, a da se to ne bi desilo, momci neka od 1-90 minute poginu kao da je u pitanju rat a ne utakmica.
gori je strah nego degenek
From father to son
Ma 100% burazeru.Nismo slijepi,igraci im daju nadljudske napore u utakmicama protiv nas,cijela masinerija jedne tvorevine stoji iza njih,budzet jaci od nas uveliko i opet podjednak skor
,stim da se naredne dvije dvije igraju u normalnim uslovima
,nece biti cudne dekoracije i gange,nego tradicionalna crvena boja koja protivniku sputava noge i tjera strah u kosti
Forza Velez

Forza Velez
Crvena boja,huk i navijanje citavog stadiona ko na Vila parku. Samo engleski grla i dlanovi citavu tekmu,samo kako mi znamo i onda akbda kad ih posaljemo posrane kuci palimo sve što imamo. FORZArodjenisa je napisao/la:Ma 100% burazeru.Nismo slijepi,igraci im daju nadljudske napore u utakmicama protiv nas,cijela masinerija jedne tvorevine stoji iza njih,budzet jaci od nas uveliko i opet podjednak skor,stim da se naredne dvije dvije igraju u normalnim uslovima
,nece biti cudne dekoracije i gange,nego tradicionalna crvena boja koja protivniku sputava noge i tjera strah u kosti
![]()
Forza Velez
From father to son
[youtube][/youtube]
O PRVOJ LJUBAVI ZA VAS RODJENI NASE SRCE CE VJECNO KUCATI
O PRVOJ LJUBAVI ZA VAS RODJENI NASE SRCE CE VJECNO KUCATI
From father to son
Zaboravio sam navesti par detalja u vezi Anija. Pošto imam rodbine u Konjicu koji znaju Anija i njegovu porodicu kažu mi da odavno nisu vidjeli kulturnijeg momka i privrženijeg Veležu
Kada se govorkalo da će u Sarajevo, on ni sekundu nije razmišljao i ponovio je da u BiH samo može igrati za VELEŽ. Ani ako ovo čitaš, i ako pratiš ovaj forum, a i najave za ljeto abd, razmisli malo da još koje vrijeme ostaneš u Veležu, pa onda abd da ideš van, jer si to odnosom prema dresu rođenih davno zaslužio.

Kada se govorkalo da će u Sarajevo, on ni sekundu nije razmišljao i ponovio je da u BiH samo može igrati za VELEŽ. Ani ako ovo čitaš, i ako pratiš ovaj forum, a i najave za ljeto abd, razmisli malo da još koje vrijeme ostaneš u Veležu, pa onda abd da ideš van, jer si to odnosom prema dresu rođenih davno zaslužio.

Samo ti nas gadjaj brat nas crveni,uvjek me ove stvari dirnu duboko u srceCernica je napisao/la:SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA
Željine suze![]()
volim,volim velez istna je prava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.