Dobar mu je gol, samo i to je greska obrane, kao vecina golova u mrezi Sarajeva, a i odbila mu se lopta par puta spretno i izbio je sam pred golmana, nisi mogao to vidjeti na ekranu il na ponovljenoj snimci, al vidjelo se uzivo, al svejedno fin gol.sekac je napisao/la:Jarane vjeruj mi igrali smo super do Torlakovog autogola bili smo i bolji evo ko je gledao neka kaže ali nismo iskoristili neke hajde nazovi poluprilike a Široki je prvu iskoristio da nije Torlak zabio bi ga Šilić i onda imaš šansu i Suljić fuli loptu pa primaš drugi gool ispao Torlak na beku a golman nam odletio u prazno .Opet mi na kraju poluvremena prijetimo ali Krpiću izblokirali šut i samo korner . Pa navalili smo na početku drugog da damo gool ali ubila nas kontra i Varea rutinerski zabija i onda Said daje gool a do kraja poneki pokušaj najbolju šansu imao Široki Adilović odbranio a mi polušansu Tatomirovič preko gola,još da spomenem i poništen gool širokog (sumnjivo)ali eto to je to . Ja sam igrom zadovoljan osim zadnje linije e tu je široki mnogo jači bio mada ih je Husejnović izmiješao ko budale kod gola i vjeruj onaj Wagner je brate iznad svih 22 igrača realno to nama fali za toliko je Široki bio bolji
Wagner jest da pravi razliku, sto je normalno jer sigurno je sami vrh premijer lige vec duzi niz godina, al Široki opcenito kao momcad je bio brzi i kvalitetniji u posjedu lopte i kombinatorici, pa i taktickoj postavi, nije to samo Wagner.