Safet Sušić - Pape
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
moj safete,moja kockasta glavo
....pa sabane jedan ne daji izjave za medije kad ne znas suvisle recenice sastavit.....covjek mrtav hladan izvali da mu je drago zbog gostovanja u tz i da bi volio da cesce idu u unutrasnjost Bosne...puuu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
bordobijeli
- Kontakt:
a sta je loše rekaostaragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
....pa sabane jedan ne daji izjave za medije kad ne znas suvisle recenice sastavit.....covjek mrtav hladan izvali da mu je drago zbog gostovanja u tz i da bi volio da cesce idu u unutrasnjost Bosne...puuu
Trebao je reći igraćemo po Posavini, Semberiji, Podrinju, Krajini.bordobijeli je napisao/la:a sta je loše rekaostaragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta je lose rekaobordobijeli je napisao/la:a sta je loše rekaostaragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
aa to mu zamjeris ok ,upravu si treba ga otjerati ,gdje ce tako nesto reci fuj sramotastaragarda je napisao/la:sta je lose rekaobordobijeli je napisao/la:a sta je loše rekaostaragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
![]()
....pa prvo tz je u regiji sjeveroistocne BOSNE...kakva bolan unutrasnjost
..to pokazuje da ne poznaje elementarne stvari iz geografije SVOJE DOMOVINE koja nije Rusija pa da je ne mozes naucit....dalje covjek nigdje ne spominje HERCEGOVINU....ja sam ga slusao 100 puta i frajer nigdje ne spominje Hercegovinu...selektor NACIONALNOG tima mora pazit na te stvari....on se na tv ponasa ko Braco iz vrbanjuse,jbt
![]()
Braco je za njega lisac
sve ja to opet mogu istrpit al nedostatak autoriteta i obraza jok
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
U yebote,poslije suskavca kriticara sada I geografski kruticari nastupajustaragarda je napisao/la:sta je lose rekaobordobijeli je napisao/la:a sta je loše rekaostaragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
![]()
....pa prvo tz je u regiji sjeveroistocne BOSNE...kakva bolan unutrasnjost
..to pokazuje da ne poznaje elementarne stvari iz geografije SVOJE DOMOVINE koja nije Rusija pa da je ne mozes naucit....dalje covjek nigdje ne spominje HERCEGOVINU....ja sam ga slusao 100 puta i frajer nigdje ne spominje Hercegovinu...selektor NACIONALNOG tima mora pazit na te stvari....on se na tv ponasa ko Braco iz vrbanjuse,jbt
![]()
Fakat sampioni u glupostima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Puno trazis druze.staragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
Cuj u unutrasnjost Bosne ,kao da inace utakmice igraju negdje na granici
I Zavidovici su unutrasnjost Bosne
Pretjerujete,znate dobro da je mislio na sve gradove Bosne i Hercegovine.Isto ko da kažete kad se skandira Bosna je šampion,da se ne misli na Hercegovinu,ili Volim te Bosno,da se ustvari voli Bosna,a ne voli Hercegovina.
Nad tobom sunce najljepše sja
Staragarda kad si geograficar poznajes li onda ti HISTORIJU svoje zemlje ..Da li ti znas kad je nastala Hercegovina i kako je nastala i dobila taj naziv....Recu ti poslije najvece izdaje Rizvanbegovica koji je napao s ledza Zmaja od Bosne kapetana Gradascevica.....Kao nagradu od Turske dobija Hercegovinu i koristi se taj naziv Bosna i Hercegovina. SAD RECI O SVOM ZNANJU tj, NE ZNANJU !!

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nista ja ne trazim druze...njegova je duznost kao selektora da se ponasa u skladu sa funcijom koju obavlja...izmedzu ostalog,cuj ne spominjat Hercegovinu,jbtRusilac je napisao/la:Puno trazis druze.staragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
Cuj u unutrasnjost Bosne ,kao da inace utakmice igraju negdje na granici![]()
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 03 sep 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa covjek je rekao da bi volio da ima vise utakmica i da se ne igra samo u zenici i sarajevu nego i u drugim gradovima a sto kao ne spominje hercegovinu pa evo ja recimo nikad nisam cuo na utakmici da smo i mi navijaci skandirali bosna i hercegovina ,mislim uzimati ovo nekom za zlo i prozivati ga pogrdnim imenima radi ove stvariRusilac je napisao/la:Puno trazis druze.staragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
Ne mozete ga oprat,provalio se kao sto se redovno provaljuje.
I Sarajevo i Zenica su unutrasnjost Bosne.
Hercegovci se s pravom ljute.Drugo je kad navijaci skandiraju pa je izostave a drugo kad zvanicno lice to radi.
Ova zemlja se zove Bosna i Hercegovina i u zvanicnoj komunikaciji se mora voditi racuna da se tako i naziva.
I Sarajevo i Zenica su unutrasnjost Bosne.
Hercegovci se s pravom ljute.Drugo je kad navijaci skandiraju pa je izostave a drugo kad zvanicno lice to radi.
Ova zemlja se zove Bosna i Hercegovina i u zvanicnoj komunikaciji se mora voditi racuna da se tako i naziva.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 03 sep 2014, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Očajnički potezi, takve najviše volim, kada su na konopcima 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
staragarda je napisao/la:nista ja ne trazim druze...njegova je duznost kao selektora da se ponasa u skladu sa funcijom koju obavlja...izmedzu ostalog,cuj ne spominjat Hercegovinu,jbtRusilac je napisao/la:Puno trazis druze.staragarda je napisao/la:moj safete,moja kockasta glavo![]()
I Zavidovici su unutrasnjost Bosne![]()
...al ne bih da granam vise..napast ce me ovi sto im nista ne smeta...dobro je,samo nek ne puca
![]()
HEM STO SI NE OBRAZOVAN NEGO SI I CORAV STARAGARDO
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Drama sa obrazovanjem. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kad jednom zaigramo u Bihacu priuceni ce reci,drago mi je da smo dosli i u ovaj dio unutrasnjosti Bosne
Pa Boga mi kako smo krenuli, vrlo brzo ćemo i u Bihaću zaigrati. Selektor će svakom gradu pružiti to zadovoljstvo da ugosti zmajeve. Vidim u Tuzli je ludnica, kao što je bila i u Gradačcu... naklon do poda za ove genijalne poteze....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bujrum u Bihac. 
Virtu4l je napisao/la:Pa Boga mi kako smo krenuli, vrlo brzo ćemo i u Bihaću zaigrati. Selektor će svakom gradu pružiti to zadovoljstvo da ugosti zmajeve. Vidim u Tuzli je ludnica, kao što je bila i u Gradačcu... naklon do poda za ove genijalne poteze....
A nekima (citaj kurleone) je priustio i prijateljske utakmice po stranim drzavama i to u gradovima gdje su nastanjeni a oni na tv-u gledali. Sta ti je obraz.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.