Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mene samo nervira to,sto pojedine osobe misle ako napisu 10 recenica o Girouda da su dokazali da je on odlican igrac.Meni se ne da peglati i ubjedjivati.Trudim se biti objektivan a objektivno Giroud je prosjecan napadac i takvih je veliki broj u Engleskoj,cak sta vise jos bi bili jeftiniji.
Siguran sam da bi se Akpom bolje uklapao u taktici Arsenala.
1946
- Invincibles
- Kontakt:
Gervinho i Giroud su igraci koji jednostavno psihicki nisu dorasli pritisku,sa kojim se susrecu u klubovima vise kategorije.
Giroud dobar osjecaj,odlican sut,odlicno kretanje,ali samopouzdanje i zavrsnica ispod nule,Gervais okretan,brz,prodoran,al' centarsut,pas i zavrsnica ispod nule...
Nadati se da ce uspjet prebrodit tu mentalnu krizu,te srusit te mentalne barijere,jer zaista nisu losi igraci,stavise...
Giroud dobar osjecaj,odlican sut,odlicno kretanje,ali samopouzdanje i zavrsnica ispod nule,Gervais okretan,brz,prodoran,al' centarsut,pas i zavrsnica ispod nule...
Nadati se da ce uspjet prebrodit tu mentalnu krizu,te srusit te mentalne barijere,jer zaista nisu losi igraci,stavise...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Svakako novi napadač treba da dođe. Olivier bi možda imao više uspjeha da je konkurencija u napadu jača, ovako ga zaboli tuki, zna da će igrati u napadu, kako god 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj nije se dokazao na otoku? Sta to mora uraditi da se dokaze? Dao isto golova kao i Aguero, samo mu 5 igraca ozbiljno bjezi sa golovima, ostalo je sve u dometu, statisticki naravno. Na terenu je najborbeniji igrac Arsenala. Odlican je u skok igri, ponekad zna dobro odigrati na prvu. Sve u svemu nije imao dovoljno prilika da se moze reci da je los. Sta je to on morao uraditi? U ligi promasio 3 cista zicera, u 25 utakmica, eto koliko su nasi veznjaci bili dobri, recimo da je Robin znao fulati po utakmici bar jedan zicer.
@Lineker ko kaze da ce Wenger traziti novog spica?
@Head Smijesan si. Kakav bolan Akpoom, covjek treba prvo davati golove u mladjim kategorijama pa onda tek da prismrdi mjestu 4. napadaca Arsenala. I meni je drag, i dobro igra, ali nije jos ni za tog 4. napadaca.
@Invincibles Sve je to uredu, samo koliko je Giroud imao zicera? Vec sam napisao gore 3-4 da je promasio. Jednostavno vezni red mu ne moze napraviti priliku, i to nije do njegovog kretanja, kod nas ubacivanja zavrsavaju na tribinama, lopti u prostor uopste nema.
@Fourthofficial Cuj? Covjek se najvise bori, i ispade boli ga to?
@Lineker ko kaze da ce Wenger traziti novog spica?
@Head Smijesan si. Kakav bolan Akpoom, covjek treba prvo davati golove u mladjim kategorijama pa onda tek da prismrdi mjestu 4. napadaca Arsenala. I meni je drag, i dobro igra, ali nije jos ni za tog 4. napadaca.
@Invincibles Sve je to uredu, samo koliko je Giroud imao zicera? Vec sam napisao gore 3-4 da je promasio. Jednostavno vezni red mu ne moze napraviti priliku, i to nije do njegovog kretanja, kod nas ubacivanja zavrsavaju na tribinama, lopti u prostor uopste nema.
@Fourthofficial Cuj? Covjek se najvise bori, i ispade boli ga to?
Celik!3,2,2.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ma to što se bori zaista mi je najdraža njegova karakteristika u igri, stvarno jeste. Vjerovatno ce Wenger raditi s njim još na stvarima koje mu nedostaju da postane bolji igrac, par puta u zadnjih nekoliko utakmica Wenger se iznervirao pravo kad je ovaj pokušavao neke šuteve sa distance, a imao je par otvorenih igrača, tako da..
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- GunnerEmir
- Kontakt:
Slažem se sa prvim djelom, Giroud jeste prosječan napadač...ili ako hoćeš malo iznad prosjeka...evo ovako bih ja poredao to:Head je napisao/la:Mene samo nervira to,sto pojedine osobe misle ako napisu 10 recenica o Girouda da su dokazali da je on odlican igrac.Meni se ne da peglati i ubjedjivati.Trudim se biti objektivan a objektivno Giroud je prosjecan napadac i takvih je veliki broj u Engleskoj,cak sta vise jos bi bili jeftiniji.
1.RVP
2.Suarez
-
-
-
-
-
-
Aguero/Tevez
Ba/Cisse/Dzeko
Giroud/Defoe/Adebayor/Michu
-
-
-
Svi ostali PROSJEČNI igrači(većinom Englezi i ostali s ostrva + Kalinić)
a kakav crni Akpom?Vjeruj mi, taj nikad neće zaigrat u Arsenalu, kao što nisu ni Aliadiere ni Afobe, pa ni Bendtner kako treba, a svi su trpali za mlade/rezerve i po posudbama u nizeligasima...trenutno ni jedan igrač u našim mladim timovima nema osim onog Gnarbya(naravno koji će uspjeti u Arsenalu)...treba dovest špica i riješen problem
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma odmah na startu je pogrijesio.
Suarez pa onda prazan prostor pa tek ostali.
Suarez pa onda prazan prostor pa tek ostali.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Toral, Bellerin, Akpom, Gnabry, Eisfeld, Isaac Hayden(koji igra odlično, mislim da je zadnji vezni) i još nekolicina njih ima potencijal da upadne u prvi tim. Sve su ovo odlični mladi igrači i velika većina njih će zaigrat i za prvi tim. Još i Krisa Olssona treba dodati tu 
Ima još i Jernade Meade
[youtube][/youtube]
I ovom momku je fakat vrijeme dati priliku u prvom timu. Ne kontam šta čeka Arsene..
[youtube][/youtube]
Ima još i Jernade Meade
[youtube][/youtube]
I ovom momku je fakat vrijeme dati priliku u prvom timu. Ne kontam šta čeka Arsene..
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 16 mar 2013, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
ko nas prenosi danas?
- frankqqqqq
- Kontakt:
Haman pa ćemo po netu tražit, ni sk ni bht nas ne prenoseProfesor je napisao/la:ko nas prenosi danas?
- Rockefeller
- Kontakt:
Head kaze budimo objektivni i onda kaze Akpom. :mrgreeen:
Mene samo jedno zanima. Zasto ne smijete da pristanete 'vidjecemo ga sledece sezone'. Brinete se sta ce sledece sezone uraditi kso da je cetvrti jahac apokalipse. Covjeku uopce ne date prostora.
A znate sto? Francuski reprezentativac i najbolji strijelac ftancuske lige nisu nikad prosjecni.
Prica se o ta tri-cetri zicera i na sva zvona zvonite 'mi smo objektivni'. Je, je objektivni mu priznaju i tri cetri gola koji bi rijetko koji napadac dao.
Njemu ne mozete nesto osporit (eto Linekeru druze), ovaj momqk je bio od vitalne vaznosti za uspjeh na tri derbija: Bayern, Liverpool i Tottenham. Mislim na prvu utakmicu.
Hoce l' ko of vas da se izbrise sa foruma ako Olivier bude u najbolja tri strijelca lige?
PS. Treba nam napadac, al' cetvrti. Ja zelim Charlesa Austina!
Mene samo jedno zanima. Zasto ne smijete da pristanete 'vidjecemo ga sledece sezone'. Brinete se sta ce sledece sezone uraditi kso da je cetvrti jahac apokalipse. Covjeku uopce ne date prostora.
A znate sto? Francuski reprezentativac i najbolji strijelac ftancuske lige nisu nikad prosjecni.
Prica se o ta tri-cetri zicera i na sva zvona zvonite 'mi smo objektivni'. Je, je objektivni mu priznaju i tri cetri gola koji bi rijetko koji napadac dao.
Njemu ne mozete nesto osporit (eto Linekeru druze), ovaj momqk je bio od vitalne vaznosti za uspjeh na tri derbija: Bayern, Liverpool i Tottenham. Mislim na prvu utakmicu.
Hoce l' ko of vas da se izbrise sa foruma ako Olivier bude u najbolja tri strijelca lige?
PS. Treba nam napadac, al' cetvrti. Ja zelim Charlesa Austina!
Uvreda je reci da je RvP bolji od Suareza.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Arsenal poslijednjih godina je pravio žestoke fule sa napadačima : Chamakh,Bendtner,Gervinho,Giroud.
Izuzev Henrya i RvP ovaj klub nije imao klasu u napadu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Fula je kad igrac u debitanskoj sezoni dadne 15 golova i upise 10 asistencija,i jos ima 15-tak utakmica da se odigra 
Rođen s tobom da budem
Saurman je napisao/la:Arsenal poslijednjih godina je pravio žestoke fule sa napadačima : Chamakh,Bendtner,Gervinho,Giroud.

1946
Eto Giroud je klasa.Vama i ne treba bolji.
Kod vas je do podne jedna priča a poslijepodne druga.Kad zabije gol iz 17 šansi odmah je igračina a kad počne fulati zicere onda je kloc.
Nije ni čudo da 8 godina trofeji zaobilaze Arsenal.
Kod vas je do podne jedna priča a poslijepodne druga.Kad zabije gol iz 17 šansi odmah je igračina a kad počne fulati zicere onda je kloc.
Nije ni čudo da 8 godina trofeji zaobilaze Arsenal.
Saurman je napisao/la:Arsenal poslijednjih godina je pravio žestoke fule sa napadačima : Chamakh,Bendtner,Gervinho,Giroud.
Klasični padobranac koji skuplja postove.
Giroud da nevalja nebi jedan Montepellier odveo sa Belhandom do titule,pazi ne pričamo o Lile,Marsille i sl,govorimo o klubu koji nije tako davno ušao u prvu ligu.Omaložavanjem te lige omaložavate po nekim najboljeg špica Ibrahimovića i ostali klasni igrača te lige.15 golova i 10 asistencija je statistika flopa?,ok baš me zanima koliko po vama netko mora zabit golova u debitantskoj sezoni da se isplati..vjerojatno ko Messi 40.
Koliko od tih 15 golova i 10 asistencija su bili kljucni za Arsenal te donjeli pozitivan rezultat u toj utakmici ? Kada ovo kazem, mislim na to koliko je uticaja doneo u utakmicama i napravio razliku ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Rosicky je napisao/la:Saurman je napisao/la:Arsenal poslijednjih godina je pravio žestoke fule sa napadačima : Chamakh,Bendtner,Gervinho,Giroud.
Klasični padobranac koji skuplja postove.
Giroud da nevalja nebi jedan Montepellier odveo sa Belhandom do titule,pazi ne pričamo o Lile,Marsille i sl,govorimo o klubu koji nije tako davno ušao u prvu ligu.Omaložavanjem te lige omaložavate po nekim najboljeg špica Ibrahimovića i ostali klasni igrača te lige.15 golova i 10 asistencija je statistika flopa?,ok baš me zanima koliko po vama netko mora zabit golova u debitantskoj sezoni da se isplati..vjerojatno ko Messi 40.
To pokazuje ustvari koliko je trenutno kvalitetna liga u kojoj je Montpellier prvak a Giroud prvi strijelac.Niko ne omalovažava Ibrahimovića zna se zbog čega je on došao u Francusku.
Kad spomineš ta famozne asistencije i golove što i ne spomeneš broj promašaneih zicera Girouda koji su direktno uticali na rezultat koji je Arsenal skupo koštao ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.