Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Head
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Head » 16 mar 2013, 10:42

Mene samo nervira to,sto pojedine osobe misle ako napisu 10 recenica o Girouda da su dokazali da je on odlican igrac.Meni se ne da peglati i ubjedjivati.Trudim se biti objektivan a objektivno Giroud je prosjecan napadac i takvih je veliki broj u Engleskoj,cak sta vise jos bi bili jeftiniji.
Siguran sam da bi se Akpom bolje uklapao u taktici Arsenala.
1946

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 16 mar 2013, 11:32

Gervinho i Giroud su igraci koji jednostavno psihicki nisu dorasli pritisku,sa kojim se susrecu u klubovima vise kategorije. :|

Giroud dobar osjecaj,odlican sut,odlicno kretanje,ali samopouzdanje i zavrsnica ispod nule,Gervais okretan,brz,prodoran,al' centarsut,pas i zavrsnica ispod nule... :?

Nadati se da ce uspjet prebrodit tu mentalnu krizu,te srusit te mentalne barijere,jer zaista nisu losi igraci,stavise...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 16 mar 2013, 11:37

Svakako novi napadač treba da dođe. Olivier bi možda imao više uspjeha da je konkurencija u napadu jača, ovako ga zaboli tuki, zna da će igrati u napadu, kako god :roll:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 mar 2013, 11:41

Cuj nije se dokazao na otoku? Sta to mora uraditi da se dokaze? Dao isto golova kao i Aguero, samo mu 5 igraca ozbiljno bjezi sa golovima, ostalo je sve u dometu, statisticki naravno. Na terenu je najborbeniji igrac Arsenala. Odlican je u skok igri, ponekad zna dobro odigrati na prvu. Sve u svemu nije imao dovoljno prilika da se moze reci da je los. Sta je to on morao uraditi? U ligi promasio 3 cista zicera, u 25 utakmica, eto koliko su nasi veznjaci bili dobri, recimo da je Robin znao fulati po utakmici bar jedan zicer.

@Lineker ko kaze da ce Wenger traziti novog spica?

@Head Smijesan si. Kakav bolan Akpoom, covjek treba prvo davati golove u mladjim kategorijama pa onda tek da prismrdi mjestu 4. napadaca Arsenala. I meni je drag, i dobro igra, ali nije jos ni za tog 4. napadaca.

@Invincibles Sve je to uredu, samo koliko je Giroud imao zicera? Vec sam napisao gore 3-4 da je promasio. Jednostavno vezni red mu ne moze napraviti priliku, i to nije do njegovog kretanja, kod nas ubacivanja zavrsavaju na tribinama, lopti u prostor uopste nema.

@Fourthofficial Cuj? Covjek se najvise bori, i ispade boli ga to? :D
Celik!3,2,2.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 16 mar 2013, 11:44

Ma to što se bori zaista mi je najdraža njegova karakteristika u igri, stvarno jeste. Vjerovatno ce Wenger raditi s njim još na stvarima koje mu nedostaju da postane bolji igrac, par puta u zadnjih nekoliko utakmica Wenger se iznervirao pravo kad je ovaj pokušavao neke šuteve sa distance, a imao je par otvorenih igrača, tako da..
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 16 mar 2013, 11:53

Head je napisao/la:Mene samo nervira to,sto pojedine osobe misle ako napisu 10 recenica o Girouda da su dokazali da je on odlican igrac.Meni se ne da peglati i ubjedjivati.Trudim se biti objektivan a objektivno Giroud je prosjecan napadac i takvih je veliki broj u Engleskoj,cak sta vise jos bi bili jeftiniji.
Siguran sam da bi se Akpom bolje uklapao u taktici Arsenala.
Slažem se sa prvim djelom, Giroud jeste prosječan napadač...ili ako hoćeš malo iznad prosjeka...evo ovako bih ja poredao to:

1.RVP
2.Suarez
-
-
-
-
-
-
Aguero/Tevez
Ba/Cisse/Dzeko
Giroud/Defoe/Adebayor/Michu
-
-
-
Svi ostali PROSJEČNI igrači(većinom Englezi i ostali s ostrva + Kalinić)

a kakav crni Akpom?Vjeruj mi, taj nikad neće zaigrat u Arsenalu, kao što nisu ni Aliadiere ni Afobe, pa ni Bendtner kako treba, a svi su trpali za mlade/rezerve i po posudbama u nizeligasima...trenutno ni jedan igrač u našim mladim timovima nema osim onog Gnarbya(naravno koji će uspjeti u Arsenalu)...treba dovest špica i riješen problem
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 mar 2013, 11:54

Sta je sa Eisfildom i Yennarisom emire?
Rođen s tobom da budem

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 mar 2013, 12:05

Ma odmah na startu je pogrijesio.
Suarez pa onda prazan prostor pa tek ostali. :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 mar 2013, 12:07

Toral, Bellerin, Akpom, Gnabry, Eisfeld, Isaac Hayden(koji igra odlično, mislim da je zadnji vezni) i još nekolicina njih ima potencijal da upadne u prvi tim. Sve su ovo odlični mladi igrači i velika većina njih će zaigrat i za prvi tim. Još i Krisa Olssona treba dodati tu :)

Ima još i Jernade Meade :mrgreen:

[youtube][/youtube]

I ovom momku je fakat vrijeme dati priliku u prvom timu. Ne kontam šta čeka Arsene..

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 16 mar 2013, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 mar 2013, 12:25

ko nas prenosi danas?

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 mar 2013, 12:38

Profesor je napisao/la:ko nas prenosi danas?
Haman pa ćemo po netu tražit, ni sk ni bht nas ne prenose

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 mar 2013, 13:08

Head kaze budimo objektivni i onda kaze Akpom. :mrgreeen:

Mene samo jedno zanima. Zasto ne smijete da pristanete 'vidjecemo ga sledece sezone'. Brinete se sta ce sledece sezone uraditi kso da je cetvrti jahac apokalipse. Covjeku uopce ne date prostora.

A znate sto? Francuski reprezentativac i najbolji strijelac ftancuske lige nisu nikad prosjecni.

Prica se o ta tri-cetri zicera i na sva zvona zvonite 'mi smo objektivni'. Je, je objektivni mu priznaju i tri cetri gola koji bi rijetko koji napadac dao.

Njemu ne mozete nesto osporit (eto Linekeru druze), ovaj momqk je bio od vitalne vaznosti za uspjeh na tri derbija: Bayern, Liverpool i Tottenham. Mislim na prvu utakmicu.

Hoce l' ko of vas da se izbrise sa foruma ako Olivier bude u najbolja tri strijelca lige?

PS. Treba nam napadac, al' cetvrti. Ja zelim Charlesa Austina!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 mar 2013, 13:22

Uvreda je reci da je RvP bolji od Suareza.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2013, 13:26

Arsenal poslijednjih godina je pravio žestoke fule sa napadačima : Chamakh,Bendtner,Gervinho,Giroud.

Izuzev Henrya i RvP ovaj klub nije imao klasu u napadu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 mar 2013, 13:29

Fula je kad igrac u debitanskoj sezoni dadne 15 golova i upise 10 asistencija,i jos ima 15-tak utakmica da se odigra :roll:
Rođen s tobom da budem

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 mar 2013, 13:30

Saurman je napisao/la:Arsenal poslijednjih godina je pravio žestoke fule sa napadačima : Chamakh,Bendtner,Gervinho,Giroud.

slika
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2013, 13:40

Eto Giroud je klasa.Vama i ne treba bolji.

Kod vas je do podne jedna priča a poslijepodne druga.Kad zabije gol iz 17 šansi odmah je igračina a kad počne fulati zicere onda je kloc.

Nije ni čudo da 8 godina trofeji zaobilaze Arsenal.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 mar 2013, 13:41

Saurman je napisao/la:Arsenal poslijednjih godina je pravio žestoke fule sa napadačima : Chamakh,Bendtner,Gervinho,Giroud.

Klasični padobranac koji skuplja postove.

Giroud da nevalja nebi jedan Montepellier odveo sa Belhandom do titule,pazi ne pričamo o Lile,Marsille i sl,govorimo o klubu koji nije tako davno ušao u prvu ligu.Omaložavanjem te lige omaložavate po nekim najboljeg špica Ibrahimovića i ostali klasni igrača te lige.15 golova i 10 asistencija je statistika flopa?,ok baš me zanima koliko po vama netko mora zabit golova u debitantskoj sezoni da se isplati..vjerojatno ko Messi 40.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 mar 2013, 13:46

Koliko od tih 15 golova i 10 asistencija su bili kljucni za Arsenal te donjeli pozitivan rezultat u toj utakmici ? Kada ovo kazem, mislim na to koliko je uticaja doneo u utakmicama i napravio razliku ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2013, 13:46

Rosicky je napisao/la:

Klasični padobranac koji skuplja postove.

Giroud da nevalja nebi jedan Montepellier odveo sa Belhandom do titule,pazi ne pričamo o Lile,Marsille i sl,govorimo o klubu koji nije tako davno ušao u prvu ligu.Omaložavanjem te lige omaložavate po nekim najboljeg špica Ibrahimovića i ostali klasni igrača te lige.15 golova i 10 asistencija je statistika flopa?,ok baš me zanima koliko po vama netko mora zabit golova u debitantskoj sezoni da se isplati..vjerojatno ko Messi 40.

To pokazuje ustvari koliko je trenutno kvalitetna liga u kojoj je Montpellier prvak a Giroud prvi strijelac.Niko ne omalovažava Ibrahimovića zna se zbog čega je on došao u Francusku.

Kad spomineš ta famozne asistencije i golove što i ne spomeneš broj promašaneih zicera Girouda koji su direktno uticali na rezultat koji je Arsenal skupo koštao ove sezone.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.