Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta treba kosevu da igra grupu,kojji to dodje broj 2?
Četvrta kategorija ja mislim.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta treba kosevu da igra grupu,kojji to dodje broj 2?
4Bolanos je napisao/la:Koja je kategorija recimo Kantrida?MortemHz je napisao/la:Kosevo 3
Bilino Polje 3
Pecara 3
Play off EL max.
-1Sarajlijica1946 je napisao/la:Koja ja kategorija Tusanj?
-8hilmo je napisao/la:-1Sarajlijica1946 je napisao/la:Koja ja kategorija Tusanj?![]()
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:-8hilmo je napisao/la:-1Sarajlijica1946 je napisao/la:Koja ja kategorija Tusanj?![]()
![]()
Ne vidim po ceemu je ispred Bilinog. Preglupo takodje.NYKnicks Fan je napisao/la:4Bolanos je napisao/la:Koja je kategorija recimo Kantrida?MortemHz je napisao/la:Kosevo 3
Bilino Polje 3
Pecara 3
Play off EL max.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:-8hilmo je napisao/la:-1Sarajlijica1946 je napisao/la:Koja ja kategorija Tusanj?![]()
![]()
Sad je 4 ali su dozvolili kad su bili 3 uz plan poboljsanja koji su predstavili Uefi.Bolanos je napisao/la:Koja je kategorija recimo Kantrida?MortemHz je napisao/la:Kosevo 3
Bilino Polje 3
Pecara 3
Play off EL max.
PodpisanoUltrasNotRed je napisao/la:Okrutno. To je zapravo istina i cinjenica. Po njegovom pisanju kao da zeli jos. Toliko su i mentalno mali da nisu u stanju iskoristiti mogucnost, solidnu financijsku situaciju. Njihov Dino je losa kopija Tata Glave, zamisli lik je losa kopija pasjeg skota, fetus pasjeg skota. Definitivno manji sarajefski klub ne moze shvatiti da za svaki korak treba biti i nov nacin hoda. Kupili proslo prvenstvo, u ovom izgorili. Azmir ih poprskao, kvalitetno. Krvavim sjemenom. To je poremecaj.GKhan je napisao/la:Bezveze rasprava mi smo uzimali i titulu i nakon toga duplu krunu a vi to niste nikad
imas mahanje vozdra
na qrcu te nosamNAJGORA_BAGRA je napisao/la:-8hilmo je napisao/la:-1Sarajlijica1946 je napisao/la:Koja ja kategorija Tusanj?![]()
![]()
na qrcu te nosamsamozeljo1987 je napisao/la:-8NAJGORA_BAGRA je napisao/la:-1hilmo je napisao/la:]Koja ja kategorija Tusanj?![]()
![]()
Sjebao sam seHigh je napisao/la:Gledaj lizanja s deklariranim neonacistom.Stopiše se u jedno.
Mali zaujek ostaju maliJoseeMourinho je napisao/la:ako cemo realno katastrofalan posao je odradjen u sarajevu kada se gleda situacija kada ih je tan preuzeo i danasnja, uredu uzeli su ligu i kup, ali imali su ne odskocnu dasku nego paletu daski i mogli su realno dominirati bh fudbalom bar ovih godina dok se ostali ne srede, ali ovako jednostavno su ostali na nivou lige i izgubili su svaku prednost koju su imali
mislim hvala dini, kusti i posebno abdulahu do neba na tome, ali da su propustili nevjerovatnu priliku cinjenica je da jesu
Moracu ti reci da nista propusteno nije, ovako iskreno. Dobar posao je odradjen, ali za to o cemu ti pricas pare nisu bile tu. Jedan dio jeste ali ne da bi bila ta "paleta". Ziv bio.JoseeMourinho je napisao/la:ako cemo realno katastrofalan posao je odradjen u sarajevu kada se gleda situacija kada ih je tan preuzeo i danasnja, uredu uzeli su ligu i kup, ali imali su ne odskocnu dasku nego paletu daski i mogli su realno dominirati bh fudbalom bar ovih godina dok se ostali ne srede, ali ovako jednostavno su ostali na nivou lige i izgubili su svaku prednost koju su imali
mislim hvala dini, kusti i posebno abdulahu do neba na tome, ali da su propustili nevjerovatnu priliku cinjenica je da jesu
da se ne lazemo samim tim sto su vraceni dugovi koje je 90% timova lige imalo, je jedna velika odskocna daska bila jer nemas tih dodatnih rashoda, a bgm para je bilo kada se pogleda ko je sve dosao od igraca i pogotovo kad skontas da je nekima placeno da odu, to su pare sa kojima se mogao pametno narpaviti tim koji bi uzeo lagano 2-3 titule, ali eto u drugu ruku hvala im i radi toga jer se ozbiljnije u svim timovima pocelo raditiBolanos je napisao/la:Moracu ti reci da nista propusteno nije, ovako iskreno. Dobar posao je odradjen, ali za to o cemu ti pricas pare nisu bile tu. Jedan dio jeste ali ne da bi bila ta "paleta". Ziv bio.JoseeMourinho je napisao/la:ako cemo realno katastrofalan posao je odradjen u sarajevu kada se gleda situacija kada ih je tan preuzeo i danasnja, uredu uzeli su ligu i kup, ali imali su ne odskocnu dasku nego paletu daski i mogli su realno dominirati bh fudbalom bar ovih godina dok se ostali ne srede, ali ovako jednostavno su ostali na nivou lige i izgubili su svaku prednost koju su imali
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, HyperOS i 17 gostiju.