Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Mozda radi toga sto je igrao za repku mada se i nije bas umorio buduci da je spanija ja msm igrala samo onu prvu utakmicu a ne dvomec i uz to navas nije ni igrao cijelu ali mozda je pelegrini odlucio pruziti nekim drugima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Spanci su igrali jednu utakmicu u kvalifikacijama, pa su 4 dana kasnije prijateljsku protiv Chilea. Tako da je Navas ocekivano na klupi, isto kao i Dzeko.
Mada mislim da nije bilo reprezentativnih obaveza, da bi u ovoj tekmi poceo Negredo, zbog 2 gola u zadnja 2 meca.
Mada mislim da nije bilo reprezentativnih obaveza, da bi u ovoj tekmi poceo Negredo, zbog 2 gola u zadnja 2 meca.
Pocinje Liga Sampiona u utorak, pocinju rotacije.
Oprosticete sto upadam ovako kao padobranac, ali imam jedno pitanje.
Jel me oci varaju ili utakmice nema na BHRT-u, SK, SK+ i SK Primeu?!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
BHT ne prenosi ove god. nikako utakmice a arsenal ti je na SK kao i celzi u pola 7, ostatak utakmica na SK3,4,5tanzla je napisao/la:Oprosticete sto upadam ovako kao padobranac, ali imam jedno pitanje.
Nista osudjen sam na kako Šuko kaze "zanimljiv susret ako je suditi po tabeli", tj. Travnik - Leotar.
Drzimo fige da Dzeko udje i rijesi utakmicu.
Drzimo fige da Dzeko udje i rijesi utakmicu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ma ovo nije nista cudno, navas, dzeko i aguero u utorak su od prve minute, mora ih odmorit za Ligu Prvaka, ne smiju se opet obrukat
Koji kanal prenosi,nije valjda da moram slušati ove Ruse?
Sreća za Džeku što City ne igra sa najjačim sastavom pa ne stvaraju dovoljno prilika za Negreda, inače bi obezbjedio sebi mjesto za par sljedećih utakmica
Puno aktiviteta na forumu. Mora da City igra a Dzeko starter 
Joj ovaj stoke je prejak oni prvu polu sezonu se gotov bore za ligu prvaka onda se cupaju da ne ispadnu XD
imal kakav dobar link?,hvala unaprijed 
sad ce dzekson uc'..kakav je bio begovic nisam gledao do sad ?
Nije imo posla ubise ih stoke nogama
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ili je Stoke preko noci postao respektabilan tim, ili je ovaj City postao bas pravi odron od ekipe. Volio bih da Edin ne ulazi, bez Navasa. Bolje nikako nego da se sramoti zajedno sa ovim manekenima.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, DzaniMehmet, HariTz, IgmanskiVukovi, MaroonBjelave, MiranGlasnic, MundijalVibes26, ovisnik, Zabogamiloga i 51 gost.